Author |
Topic  |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 16:23:54
|
Mohol by mi niekto povedat, taky uvod do vlastnosti itemov, ktore su najpodstatnejsie? Pretoze som ako level 22 Ranger vymenil 50% svojej vybavy zo sedej na oranzovu, dal som za to asi 7g a priserky ma davaju dole presne tak isto efektivne ako predtym, vobec ziadne zmeny som nespozoroval.
|
|
| |
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 17:49:06
|
quote: Originally posted by ripptor
Mohol by mi niekto povedat, taky uvod do vlastnosti itemov, ktore su najpodstatnejsie? Pretoze som ako level 22 Ranger vymenil 50% svojej vybavy zo sedej na oranzovu, dal som za to asi 7g a priserky ma davaju dole presne tak isto efektivne ako predtym, vobec ziadne zmeny som nespozoroval.
zalezi aj ci si upgadol iba na zaklad - armor/itemy bez nejakych magickych navyseni, alebo ci si magicky navysil svoje staty, ale u mna sa upgade prejavil pretoze mam vecsinu armoru aj itemov s resistami a + prioritne staty a armor -heavy ani nehovorim, niektori si ani neskrtnu. ja sa snazim nemagicke veci cim skor vymenit za nejake magicke aj ked maju o nieco mensi armor, ta pridana hodnota to mnohokrat vyvazi. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
Edited by - Duncan on 22/12/2004 17:52:49 |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 23/12/2004 : 19:02:23
|
quote: Originally posted by ripptor
Asi tak ze je dost velkej rozdil mit AC 1000 a 1500 stejne jak mit resist 50 a 500 (zmeny budes videt hlavne v tezkych group bojich kdy te monstrum nebafne napr. za 500 ale jen za 250 dmg a kouzla mu budes i resistovat). Ale samozrejme, jestli jednou na to monstrum nemas tak te zabije i v ubah orange vecech, jen to bude trvat o neco dyl... |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 25/12/2004 : 05:56:03
|
Jojo, hele snaz se udrzet vsechen svuj equip aspon modrej. Obcas tam budes muset skousnout i trochu starsi veci, ale rychle je vymen. Jak psal Kromus, i kdyz mozna nepoznas rozdil pouhym okem, je tam. Ja sem na nejakym lvl 20-25 docela poznal 200 AC boost z wolf formy. Ted uz to nepoznam pouhym okem, protoze na lvl 30+ dostavam na drzku uz trochu moc, ale urcite tam rozdil je. |
Edited by - Brum on 25/12/2004 06:11:41 |
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 25/12/2004 : 16:12:44
|
Diky za odpovede, nieco som o tom aj precital a vyslo mi z toho ze na solo rozdiel volnym okom nevidno, najdolezitejsie su resistancie a defense, cisla ako +5 health, alebo +10 power su zanedbatelne a len to pekne vyzera na tom iteme, vsetko sa znasobi ked ma tieto bonusy cela grupa |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/12/2004 : 16:37:29
|
jo ty bonusy do powera health jsou docela maly, ale nekdy znamenaj rozdil mezi zivotem a msrti a bonusy do abilit jsou ale dost zasadni a kazdej + navic se hodi |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|