Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 ktore item staty su najviac podstatne?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 21/12/2004 :  16:23:54  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Mohol by mi niekto povedat, taky uvod do vlastnosti itemov, ktore su najpodstatnejsie? Pretoze som ako level 22 Ranger vymenil 50% svojej vybavy zo sedej na oranzovu, dal som za to asi 7g a priserky ma davaju dole presne tak isto efektivne ako predtym, vobec ziadne zmeny som nespozoroval.

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 22/12/2004 :  17:49:06  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ripptor

Mohol by mi niekto povedat, taky uvod do vlastnosti itemov, ktore su najpodstatnejsie? Pretoze som ako level 22 Ranger vymenil 50% svojej vybavy zo sedej na oranzovu, dal som za to asi 7g a priserky ma davaju dole presne tak isto efektivne ako predtym, vobec ziadne zmeny som nespozoroval.

zalezi aj ci si upgadol iba na zaklad - armor/itemy bez nejakych magickych navyseni, alebo ci si magicky navysil svoje staty, ale u mna sa upgade prejavil pretoze mam vecsinu armoru aj itemov s resistami a + prioritne staty a armor -heavy ani nehovorim, niektori si ani neskrtnu. ja sa snazim nemagicke veci cim skor vymenit za nejake magicke aj ked maju o nieco mensi armor, ta pridana hodnota to mnohokrat vyvazi.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito

Edited by - Duncan on 22/12/2004 17:52:49
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 23/12/2004 :  19:02:23  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ripptor

Asi tak ze je dost velkej rozdil mit AC 1000 a 1500 stejne jak mit resist 50 a 500 (zmeny budes videt hlavne v tezkych group bojich kdy te monstrum nebafne napr. za 500 ale jen za 250 dmg a kouzla mu budes i resistovat). Ale samozrejme, jestli jednou na to monstrum nemas tak te zabije i v ubah orange vecech, jen to bude trvat o neco dyl...

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 25/12/2004 :  05:56:03  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Jojo, hele snaz se udrzet vsechen svuj equip aspon modrej. Obcas tam budes muset skousnout i trochu starsi veci, ale rychle je vymen. Jak psal Kromus, i kdyz mozna nepoznas rozdil pouhym okem, je tam. Ja sem na nejakym lvl 20-25 docela poznal 200 AC boost z wolf formy. Ted uz to nepoznam pouhym okem, protoze na lvl 30+ dostavam na drzku uz trochu moc, ale urcite tam rozdil je.

Edited by - Brum on 25/12/2004 06:11:41
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 25/12/2004 :  16:12:44  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Diky za odpovede, nieco som o tom aj precital a vyslo mi z toho ze na solo rozdiel volnym okom nevidno, najdolezitejsie su resistancie a defense, cisla ako +5 health, alebo +10 power su zanedbatelne a len to pekne vyzera na tom iteme, vsetko sa znasobi ked ma tieto bonusy cela grupa
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/12/2004 :  16:37:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jo ty bonusy do powera health jsou docela maly, ale nekdy znamenaj rozdil mezi zivotem a msrti a bonusy do abilit jsou ale dost zasadni a kazdej + navic se hodi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000