Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Webgame
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 07/12/2004 :  11:18:47  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Docela by me zajimalo kolik lidi z online komunity zakotvilo u www.webgame.cz nebo podobnych akcicek...tak se ozvěte ;-)

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 07/12/2004 :  13:19:20  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Ze by nikdo z webgame?

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 07/12/2004 :  15:40:09  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Ja ale to preci vis

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 07/12/2004 :  16:10:44  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
me nedosel este kod:(ale myslim,ale ze to je jen otazka casu,kdy to daji za prachy jako redragon,kterej byl supr.

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 07/12/2004 :  17:11:22  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

Ja ale to preci vis

:o)) ja myslel i dalsi nez ty :o) je tam spousta lidi co ma zeme jako Delucia, DP atp. tak yb me zajimalo kdo to je .o)

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:17:54  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

me nedosel este kod:(ale myslim,ale ze to je jen otazka casu,kdy to daji za prachy jako redragon,kterej byl supr.

Lol kod ti dojde okamzite :)
no vzheledem k tomu ze uz to bezi par let tak pochybuju ze se to bude nekdy platit

jinak ja hraju uz neco pres rok priblizne presne nevim

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:33:28  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
a co to je? muzete to nekdo popsat vlastnimi slovami? (tzn. ne mne odkazat na jejich web :) predevsim jak tak asi vypada jeden hraci den, kolik je bezny u toho stravit, a jaka je hlavni cinnost (tzn politika/prolejzani nejakejch diagramu a statistik/proste naklikani par cinnosti/atd...?). diky

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 08/12/2004 :  22:41:23  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

a co to je? muzete to nekdo popsat vlastnimi slovami? (tzn. ne mne odkazat na jejich web :) predevsim jak tak asi vypada jeden hraci den, kolik je bezny u toho stravit, a jaka je hlavni cinnost (tzn politika/prolejzani nejakejch diagramu a statistik/proste naklikani par cinnosti/atd...?). diky

to bys nepochopil

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 08/12/2004 :  22:50:52  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

je to textovka ohledne toho ze mas zem kerou nakym zpusobem rozvijis atp po strance stavitelske nebo vojenske. uf jeden hraci den? :) tj tezky ja sem vecinou v alianci kera hodne valci vecinou bombarduju mesta a nesterim civilisty :) bezne u toho stravim tak rekneme 30 minut ale to se v tom fakt stouram da se to odehrat i rychlej pdoele tooh kolik mas nasetrenych tahu.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/12/2004 :  22:53:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hehe este to porad programuje lama alpaka ? :)
tohle je takovej predstupen k poradne onlajnovce , je to vlastne takovy siditko

hraval jsem kdysi red dragona jednicku, pak dvojku mellior annis atd :D

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 09/12/2004 :  02:00:21  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
Havran: no sice sem to s tim bombardovanim moc nepochopil, ale lepsi nez nic :)
Mozna se do toho dam, na tehle hrach mne celkem laka prave to ze u nich netravis tolik casu jako u beznejch onlajnovek (nebo ostatne i jinejch her :) momentalne totiz moc casu nemivam...

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove

Edited by - Tartaros on 09/12/2004 02:00:49
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/12/2004 :  09:14:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Havran: no sice sem to s tim bombardovanim moc nepochopil, ale lepsi nez nic :)
Mozna se do toho dam, na tehle hrach mne celkem laka prave to ze u nich netravis tolik casu jako u beznejch onlajnovek (nebo ostatne i jinejch her :) momentalne totiz moc casu nemivam...

jak se to veme :D pokud to jen kliknes tak ne, ale pokud bys chtel planovat a hrat poradne sezere to jeste vic casu :D

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 09/12/2004 :  09:58:30  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Ja WG hraju uz peknych par veku...
Edit:Momentalne fund, hodnost plukovnik, ali UH, prestiz asi 900k.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova

Edited by - pompo on 09/12/2004 14:17:58
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 09/12/2004 :  17:12:36  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
skvela ali s jednim clenem :)

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 09/12/2004 :  19:26:19  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

Ja WG hraju uz peknych par veku...
Edit:Momentalne fund, hodnost plukovnik, ali UH, prestiz asi 900k.

Ja sem pred par dny znicil svoji zemi v IA-HR a ted si jen tak placam se zemi, za kterou hraju asi 5 dni.

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 09/12/2004 :  19:30:58  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Dobra vec:)Sice sme tprve zacal a postupne objevuju nove veci ,ale cekam hned jak bude dalsi kolo.A kolovy sytem je vychytany.

Go to Top of Page

Inkv
Starting Member

41 Posts

Posted - 09/12/2004 :  21:46:00  Show Profile  Send Inkv an ICQ Message Send Inkv a Private Message  Reply with Quote
Ste mi to pripomenuli tymto topicom :)
oprasil som stary acc a uz som zase na tom nalepeny

Bye dp 4eva' :P
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 09/12/2004 :  22:31:07  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

Nekdy si to zkus, aspon poznas co to je boj jeden na jednoho a tam se teprve vidi kdo je dobry. Schvalne jakou mas hodnost?

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 11/12/2004 :  00:02:22  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Taky me do toho kdosi upichl kdysi ze? =)) No a po par dnech kdy sem to fakt zral me smazali za dual hovada, protoze sem si nasel nejakou babu co harvestila a poradne sem ji pokouril se svou nb zemi no a na druhej den me uplne vyjebala kravka taxem se do ni pustil i s druhou a bye bye, ale bavil sem se u toho fest zvlast kdyz sem se s tou markou asi 2hodiny hadal dokrve po poste =))

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 11/12/2004 :  11:06:02  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nekdy si to zkus, aspon poznas co to je boj jeden na jednoho a tam se teprve vidi kdo je dobry. Schvalne jakou mas hodnost?

1na1 je nesmysl vzdicky vyhraje ten kdo ma vic mechu, zmechujes, vybombis a pak vemes pudu. Kdyz budes mit 140 kol nepritel je v konci nema ani army ani budovy a ty uz budes mit o dost veci prestiz. momentalne me chyby asi 80K expu na 10

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 14/12/2004 :  13:24:54  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
11 a to co rikas ty si myslel i ten komunista proti kteremu du ted:) Mel na zacatku war 1,3M prestize, ja 870k muzes se mrknout, ted je to naopak a to me na privitani komplet vybombil...

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 14/12/2004 :  23:12:51  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
a mel vic mechu? :)

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 15/12/2004 :  09:38:30  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

No mel jich o 30k vic, ale to vis fundik je fundik:) Navic to pak nak psychicky nevydrzel. Tak ja mu vyhlasim war, on me naoplatku prepadne a vybombi, mysli si jaky je borec (pral bych vam cist tu postu...) a vubec ho nenapadne, ze bych se z toho treba mohl zbrchat, tak sem ho sjel mechama, vybombil, vzal si hlinu a on chudak asi zkolaboval pac si znicil zemi...

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 15/12/2004 :  12:27:54  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

Docela by me zajimalo kolik lidi z online komunity zakotvilo u www.webgame.cz nebo podobnych akcicek...tak se ozvěte ;-)

Nainstaluj quaka ty lume a pod dat instagib.
194.177.125.53:27962 NGI [FUN] OSP CTF INSTAGIB #1 - budu te ocekavat...

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 15/12/2004 :  13:06:36  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

quote:

Nemam instalacku a instagib taky ne a sem linej to hledat :o)))

Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 15/12/2004 :  13:45:01  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Cert2

quote:

Nemam instalacku a instagib taky ne a sem linej to hledat :o)))

instalacka je na ftp u Karla, mas to hned u zadku... Instagib nepotrebujes, staci nainstalit OSP a threewave kvuli mapam - hledat nic nemusis - planetquake.net

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 15/12/2004 :  14:28:03  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No mel jich o 30k vic, ale to vis fundik je fundik:) Navic to pak nak psychicky nevydrzel. Tak ja mu vyhlasim war, on me naoplatku prepadne a vybombi, mysli si jaky je borec (pral bych vam cist tu postu...) a vubec ho nenapadne, ze bych se z toho treba mohl zbrchat, tak sem ho sjel mechama, vybombil, vzal si hlinu a on chudak asi zkolaboval pac si znicil zemi...

tak je to proste lama no :) kdyby te zmechoval nemas army s kerou bys mu mel co vracet, tak uz to proste byva no na WG sou lidi este horsi jak na DP :)

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 15/12/2004 :  15:12:43  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Problem je v tom, ze on to zkousel, ale nak mu to neslo:) To vis bonusky:)

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 15/12/2004 :  18:40:56  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
nemas vyhlasovat valky farmarum :)

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 15/12/2004 :  18:45:33  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemas vyhlasovat valky farmarum :)

Mel hlinu...a nemel bombit:) To ja su pak moc zly

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 16/12/2004 :  10:19:12  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
taky to hraju ze momentalne utopie lvl 11 1,3M prestize
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 16/12/2004 :  11:23:59  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kouba

Heh mrkni ali UH -to jsem ja, jinak clen e.f.w. to je nas predseda, tak ho okoukni taky:) Tenhle vek sme testovali hru po jednom v ali, jinak je nas 4-5 kazdy vek.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 16/12/2004 :  14:51:38  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kouba

Heh mrkni ali UH -to jsem ja, jinak clen e.f.w. to je nas predseda, tak ho okoukni taky:) Tenhle vek sme testovali hru po jednom v ali, jinak je nas 4-5 kazdy vek.

no my sme IA-HR

sem jel taky fundala ale delal sem jenom vojcly coz byla mozna chyba bo se blbe expilo zadny mechovacky protoze sem je jenom kupoval
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 16/12/2004 :  15:53:18  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Ja jel taky jen vojaky, ono se svatou valkou a vojenskym statem naraz nic jineho ani nejde... Jinak se s tim expi dobre, jen si musis predtim vyzkouset treba demo, nebo rep na mesta a zony abys vedel jak a kdy nakupovat.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 17/12/2004 :  12:59:13  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
Webgame je sracka. Lepsi je MA...
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 17/12/2004 :  14:28:39  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja jel taky jen vojaky, ono se svatou valkou a vojenskym statem naraz nic jineho ani nejde... Jinak se s tim expi dobre, jen si musis predtim vyzkouset treba demo, nebo rep na mesta a zony abys vedel jak a kdy nakupovat.

Mne nejvic vyhovuje demokrat, krasny střed...slusna produkce, dobry prijem, vyborny na konci veku...jen ta rozvedka kulha :o(

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 17/12/2004 :  16:09:26  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mne nejvic vyhovuje demokrat, krasny střed...slusna produkce, dobry prijem, vyborny na konci veku...jen ta rozvedka kulha :o(

Ja uz zkousel vsechno a nejvic mi vyhovuje rep., ale musis za nic fakt dobre zahrat, nestaci hrat jednou za den, ale logovat skoro porad, pac tech 10% -sila army je dost, na druhou stranu ty prijmy... A pokud dost valcis, udelas si zetko, tak do farmaru je to naprosto v pohode a ty bonusz se proste casem taky srovnaji-krome dikt a funda, na ty bacha cely vek. Jo a taky robo dokaze pozlobit. Jinak se s tim da hrat proti vsemu.
2Ard:Boze ptal se te nekdo?

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 18/12/2004 :  00:52:19  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ardeth

uz di doprdele s tim posthuntem,chapeme ze tve velke ego si zaslouzi vetsi pocet postu,ale zkousej to nekde na forum pro eskymaky.
Add topic:Mohl by mi nekdo treba pres icq dat nejake rady do zacatku pls .Prvni vek nebyl pro me dvakrat ruzovy

Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 18/12/2004 :  19:00:14  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:

souhlas

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 18/12/2004 :  19:39:40  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

uz di doprdele s tim posthuntem,chapeme ze tve velke ego si zaslouzi vetsi pocet postu,ale zkousej to nekde na forum pro eskymaky.
Add topic:Mohl by mi nekdo treba pres icq dat nejake rady do zacatku pls .Prvni vek nebyl pro me dvakrat ruzovy

Posthunt je vyjadreni se k topiku ? Takze doprdele jdi ty...
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 19/12/2004 :  00:06:55  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Posthunt je vyjadreni se k topiku ? Takze doprdele jdi ty...

ses fakt trouba a uplne mimo misu

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 19/12/2004 :  13:49:24  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
...Jako ostatně vždy.
Mimochodem podle Ardethova stylu vyjadřování ("já ne to ty") ve všech případech bych ho tipnul inteligenčně někam na úroveň základky...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 19/12/2004 :  15:34:38  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

...Jako ostatně vždy.
Mimochodem podle Ardethova stylu vyjadřování ("já ne to ty") ve všech případech bych ho tipnul inteligenčně někam na úroveň základky...

Hahaha...

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 19/12/2004 :  21:18:38  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak pro koho

Jinak konec tohodle veku jsme pekne po****i :( (40.misto v ali zebricku) ale pristi budem splhat vyse

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 19/12/2004 :  23:49:59  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jak pro koho

Jinak konec tohodle veku jsme pekne po****i :( (40.misto v ali zebricku) ale pristi budem splhat vyse

No vidis, my jsme permanentne okolo 10 mista
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 20/12/2004 :  15:30:46  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jak pro koho

No vidis, my jsme permanentne okolo 10 mista

Farmo

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 21/12/2004 :  11:03:55  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
kdo se tesi na 3 svetovou? :) dneska to uz konecne vypukne to budou jatka

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 21/12/2004 :  16:16:27  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdo se tesi na 3 svetovou? :) dneska to uz konecne vypukne to budou jatka

a pak ty deti po sobe nemaji strilet ve skole:)

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 21/12/2004 :  17:01:46  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Farmo

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 23/12/2004 :  08:18:31  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Za jakou frakci jedete v 3.svetove ?

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 23/12/2004 :  12:12:21  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za jakou frakci jedete v 3.svetove ?

r u s k o
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page