Author |
Topic  |
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 11:18:47
|
Docela by me zajimalo kolik lidi z online komunity zakotvilo u www.webgame.cz nebo podobnych akcicek...tak se ozvěte ;-)
|
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
|
| |
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 13:19:20
|
Ze by nikdo z webgame? |
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 16:10:44
|
me nedosel este kod:(ale myslim,ale ze to je jen otazka casu,kdy to daji za prachy jako redragon,kterej byl supr. |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 17:11:22
|
quote: Originally posted by Sagger
Ja ale to preci vis 
:o)) ja myslel i dalsi nez ty :o) je tam spousta lidi co ma zeme jako Delucia, DP atp. tak yb me zajimalo kdo to je .o) |
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 18:17:54
|
quote: Originally posted by Artuhr
me nedosel este kod:(ale myslim,ale ze to je jen otazka casu,kdy to daji za prachy jako redragon,kterej byl supr.
Lol kod ti dojde okamzite :) no vzheledem k tomu ze uz to bezi par let tak pochybuju ze se to bude nekdy platit
jinak ja hraju uz neco pres rok priblizne presne nevim |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 18:33:28
|
a co to je? muzete to nekdo popsat vlastnimi slovami? (tzn. ne mne odkazat na jejich web :) predevsim jak tak asi vypada jeden hraci den, kolik je bezny u toho stravit, a jaka je hlavni cinnost (tzn politika/prolejzani nejakejch diagramu a statistik/proste naklikani par cinnosti/atd...?). diky  |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 22:41:23
|
quote: Originally posted by Tartaros
a co to je? muzete to nekdo popsat vlastnimi slovami? (tzn. ne mne odkazat na jejich web :) predevsim jak tak asi vypada jeden hraci den, kolik je bezny u toho stravit, a jaka je hlavni cinnost (tzn politika/prolejzani nejakejch diagramu a statistik/proste naklikani par cinnosti/atd...?). diky 
to bys nepochopil  |
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 22:50:52
|
a co to je? muzete to nekdo popsat vlastnimi slovami? (tzn. ne mne odkazat na jejich web :) predevsim jak tak asi vypada jeden hraci den, kolik je bezny u toho stravit, a jaka je hlavni cinnost (tzn politika/prolejzani nejakejch diagramu a statistik/proste naklikani par cinnosti/atd...?). diky 
je to textovka ohledne toho ze mas zem kerou nakym zpusobem rozvijis atp po strance stavitelske nebo vojenske. uf jeden hraci den? :) tj tezky ja sem vecinou v alianci kera hodne valci vecinou bombarduju mesta a nesterim civilisty :) bezne u toho stravim tak rekneme 30 minut ale to se v tom fakt stouram da se to odehrat i rychlej pdoele tooh kolik mas nasetrenych tahu. |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 22:53:39
|
hehe este to porad programuje lama alpaka ? :) tohle je takovej predstupen k poradne onlajnovce , je to vlastne takovy siditko
hraval jsem kdysi red dragona jednicku, pak dvojku mellior annis atd :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 02:00:21
|
Havran: no sice sem to s tim bombardovanim moc nepochopil, ale lepsi nez nic :) Mozna se do toho dam, na tehle hrach mne celkem laka prave to ze u nich netravis tolik casu jako u beznejch onlajnovek (nebo ostatne i jinejch her :) momentalne totiz moc casu nemivam... |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 09/12/2004 02:00:49 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 09:14:05
|
Havran: no sice sem to s tim bombardovanim moc nepochopil, ale lepsi nez nic :) Mozna se do toho dam, na tehle hrach mne celkem laka prave to ze u nich netravis tolik casu jako u beznejch onlajnovek (nebo ostatne i jinejch her :) momentalne totiz moc casu nemivam...
jak se to veme :D pokud to jen kliknes tak ne, ale pokud bys chtel planovat a hrat poradne sezere to jeste vic casu :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 09:58:30
|
Ja WG hraju uz peknych par veku... Edit:Momentalne fund, hodnost plukovnik, ali UH, prestiz asi 900k. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
Edited by - pompo on 09/12/2004 14:17:58 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 17:12:36
|
skvela ali s jednim clenem :) |
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 19:26:19
|
quote: Originally posted by pompo
Ja WG hraju uz peknych par veku... Edit:Momentalne fund, hodnost plukovnik, ali UH, prestiz asi 900k.
Ja sem pred par dny znicil svoji zemi v IA-HR a ted si jen tak placam se zemi, za kterou hraju asi 5 dni. |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 19:30:58
|
Dobra vec:)Sice sme tprve zacal a postupne objevuju nove veci ,ale cekam hned jak bude dalsi kolo.A kolovy sytem je vychytany. |
 |
|
Inkv
Starting Member
41 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 21:46:00
|
Ste mi to pripomenuli tymto topicom :) oprasil som stary acc a uz som zase na tom nalepeny  |
Bye dp 4eva' :P |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 22:31:07
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
skvela ali s jednim clenem :)
Nekdy si to zkus, aspon poznas co to je boj jeden na jednoho a tam se teprve vidi kdo je dobry. Schvalne jakou mas hodnost? |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 11/12/2004 : 00:02:22
|
Taky me do toho kdosi upichl kdysi ze? =)) No a po par dnech kdy sem to fakt zral me smazali za dual hovada, protoze sem si nasel nejakou babu co harvestila a poradne sem ji pokouril se svou nb zemi no a na druhej den me uplne vyjebala kravka taxem se do ni pustil i s druhou a bye bye, ale bavil sem se u toho fest zvlast kdyz sem se s tou markou asi 2hodiny hadal dokrve po poste =)) |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 11/12/2004 : 11:06:02
|
skvela ali s jednim clenem :)
Nekdy si to zkus, aspon poznas co to je boj jeden na jednoho a tam se teprve vidi kdo je dobry. Schvalne jakou mas hodnost?
1na1 je nesmysl vzdicky vyhraje ten kdo ma vic mechu, zmechujes, vybombis a pak vemes pudu. Kdyz budes mit 140 kol nepritel je v konci nema ani army ani budovy a ty uz budes mit o dost veci prestiz. momentalne me chyby asi 80K expu na 10 |
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 14/12/2004 : 13:24:54
|
11 a to co rikas ty si myslel i ten komunista proti kteremu du ted:) Mel na zacatku war 1,3M prestize, ja 870k muzes se mrknout, ted je to naopak a to me na privitani komplet vybombil... |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 14/12/2004 : 23:12:51
|
a mel vic mechu? :) |
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 09:38:30
|
a mel vic mechu? :)
No mel jich o 30k vic, ale to vis fundik je fundik:) Navic to pak nak psychicky nevydrzel. Tak ja mu vyhlasim war, on me naoplatku prepadne a vybombi, mysli si jaky je borec (pral bych vam cist tu postu...) a vubec ho nenapadne, ze bych se z toho treba mohl zbrchat, tak sem ho sjel mechama, vybombil, vzal si hlinu a on chudak asi zkolaboval pac si znicil zemi... |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 12:27:54
|
quote: Originally posted by Rebel
Docela by me zajimalo kolik lidi z online komunity zakotvilo u www.webgame.cz nebo podobnych akcicek...tak se ozvěte ;-)
Nainstaluj quaka ty lume a pod dat instagib. 194.177.125.53:27962 NGI [FUN] OSP CTF INSTAGIB #1 - budu te ocekavat... |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 13:06:36
|
quote: Originally posted by Cert2
Nainstaluj quaka ty lume a pod dat instagib. 194.177.125.53:27962 NGI [FUN] OSP CTF INSTAGIB #1 - budu te ocekavat...
Nemam instalacku a instagib taky ne a sem linej to hledat :o))) |
|
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 13:45:01
|
quote: Originally posted by Cert2
Nainstaluj quaka ty lume a pod dat instagib. 194.177.125.53:27962 NGI [FUN] OSP CTF INSTAGIB #1 - budu te ocekavat...
Nemam instalacku a instagib taky ne a sem linej to hledat :o)))
instalacka je na ftp u Karla, mas to hned u zadku... Instagib nepotrebujes, staci nainstalit OSP a threewave kvuli mapam - hledat nic nemusis - planetquake.net |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 14:28:03
|
a mel vic mechu? :)
No mel jich o 30k vic, ale to vis fundik je fundik:) Navic to pak nak psychicky nevydrzel. Tak ja mu vyhlasim war, on me naoplatku prepadne a vybombi, mysli si jaky je borec (pral bych vam cist tu postu...) a vubec ho nenapadne, ze bych se z toho treba mohl zbrchat, tak sem ho sjel mechama, vybombil, vzal si hlinu a on chudak asi zkolaboval pac si znicil zemi...
tak je to proste lama no :) kdyby te zmechoval nemas army s kerou bys mu mel co vracet, tak uz to proste byva no na WG sou lidi este horsi jak na DP :) |
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 15:12:43
|
Problem je v tom, ze on to zkousel, ale nak mu to neslo:) To vis bonusky:) |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 18:40:56
|
nemas vyhlasovat valky farmarum :) |
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 15/12/2004 : 18:45:33
|
nemas vyhlasovat valky farmarum :)
Mel hlinu...a nemel bombit:) To ja su pak moc zly  |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 16/12/2004 : 10:19:12
|
taky to hraju ze momentalne utopie lvl 11 1,3M prestize  |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 16/12/2004 : 11:23:59
|
quote: Originally posted by kouba
taky to hraju ze momentalne utopie lvl 11 1,3M prestize 
Heh mrkni ali UH -to jsem ja, jinak clen e.f.w. to je nas predseda, tak ho okoukni taky:) Tenhle vek sme testovali hru po jednom v ali, jinak je nas 4-5 kazdy vek. |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 16/12/2004 : 14:51:38
|
quote: Originally posted by kouba
taky to hraju ze momentalne utopie lvl 11 1,3M prestize 
Heh mrkni ali UH -to jsem ja, jinak clen e.f.w. to je nas predseda, tak ho okoukni taky:) Tenhle vek sme testovali hru po jednom v ali, jinak je nas 4-5 kazdy vek.
no my sme IA-HR
sem jel taky fundala ale delal sem jenom vojcly coz byla mozna chyba bo se blbe expilo zadny mechovacky protoze sem je jenom kupoval |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 16/12/2004 : 15:53:18
|
Ja jel taky jen vojaky, ono se svatou valkou a vojenskym statem naraz nic jineho ani nejde... Jinak se s tim expi dobre, jen si musis predtim vyzkouset treba demo, nebo rep na mesta a zony abys vedel jak a kdy nakupovat. |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 17/12/2004 : 12:59:13
|
Webgame je sracka. Lepsi je MA... |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 17/12/2004 : 14:28:39
|
Ja jel taky jen vojaky, ono se svatou valkou a vojenskym statem naraz nic jineho ani nejde... Jinak se s tim expi dobre, jen si musis predtim vyzkouset treba demo, nebo rep na mesta a zony abys vedel jak a kdy nakupovat.
Mne nejvic vyhovuje demokrat, krasny střed...slusna produkce, dobry prijem, vyborny na konci veku...jen ta rozvedka kulha :o( |
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 17/12/2004 : 16:09:26
|
Ja jel taky jen vojaky, ono se svatou valkou a vojenskym statem naraz nic jineho ani nejde... Jinak se s tim expi dobre, jen si musis predtim vyzkouset treba demo, nebo rep na mesta a zony abys vedel jak a kdy nakupovat.
Mne nejvic vyhovuje demokrat, krasny střed...slusna produkce, dobry prijem, vyborny na konci veku...jen ta rozvedka kulha :o(
Ja uz zkousel vsechno a nejvic mi vyhovuje rep., ale musis za nic fakt dobre zahrat, nestaci hrat jednou za den, ale logovat skoro porad, pac tech 10% -sila army je dost, na druhou stranu ty prijmy... A pokud dost valcis, udelas si zetko, tak do farmaru je to naprosto v pohode a ty bonusz se proste casem taky srovnaji-krome dikt a funda, na ty bacha cely vek. Jo a taky robo dokaze pozlobit. Jinak se s tim da hrat proti vsemu. 2Ard:Boze ptal se te nekdo? |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 18/12/2004 : 00:52:19
|
quote: Originally posted by Ardeth
Webgame je sracka. Lepsi je MA...
uz di doprdele s tim posthuntem,chapeme ze tve velke ego si zaslouzi vetsi pocet postu,ale zkousej to nekde na forum pro eskymaky. Add topic:Mohl by mi nekdo treba pres icq dat nejake rady do zacatku pls .Prvni vek nebyl pro me dvakrat ruzovy |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 18/12/2004 : 19:00:14
|
souhlas
|
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 18/12/2004 : 19:39:40
|
uz di doprdele s tim posthuntem,chapeme ze tve velke ego si zaslouzi vetsi pocet postu,ale zkousej to nekde na forum pro eskymaky. Add topic:Mohl by mi nekdo treba pres icq dat nejake rady do zacatku pls .Prvni vek nebyl pro me dvakrat ruzovy
Posthunt je vyjadreni se k topiku ? Takze doprdele jdi ty... |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 19/12/2004 : 00:06:55
|
uz di doprdele s tim posthuntem,chapeme ze tve velke ego si zaslouzi vetsi pocet postu,ale zkousej to nekde na forum pro eskymaky. Add topic:Mohl by mi nekdo treba pres icq dat nejake rady do zacatku pls .Prvni vek nebyl pro me dvakrat ruzovy
Posthunt je vyjadreni se k topiku ? Takze doprdele jdi ty...
ses fakt trouba a uplne mimo misu |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 19/12/2004 : 13:49:24
|
...Jako ostatně vždy. Mimochodem podle Ardethova stylu vyjadřování ("já ne to ty") ve všech případech bych ho tipnul inteligenčně někam na úroveň základky... |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 19/12/2004 : 15:34:38
|
quote: Originally posted by Kolik
...Jako ostatně vždy. Mimochodem podle Ardethova stylu vyjadřování ("já ne to ty") ve všech případech bych ho tipnul inteligenčně někam na úroveň základky...
Hahaha... 
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 19/12/2004 : 21:18:38
|
Jak pro koho 
Jinak konec tohodle veku jsme pekne po****i :( (40.misto v ali zebricku) ale pristi budem splhat vyse  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 19/12/2004 : 23:49:59
|
Jak pro koho 
Jinak konec tohodle veku jsme pekne po****i :( (40.misto v ali zebricku) ale pristi budem splhat vyse 
No vidis, my jsme permanentne okolo 10 mista  |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 20/12/2004 : 15:30:46
|
Jak pro koho 
Jinak konec tohodle veku jsme pekne po****i :( (40.misto v ali zebricku) ale pristi budem splhat vyse 
No vidis, my jsme permanentne okolo 10 mista 
Farmo  |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 11:03:55
|
kdo se tesi na 3 svetovou? :) dneska to uz konecne vypukne to budou jatka |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 21/12/2004 : 16:16:27
|
kdo se tesi na 3 svetovou? :) dneska to uz konecne vypukne to budou jatka
a pak ty deti po sobe nemaji strilet ve skole:) |