Author |
Topic  |
7idus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 11:19:30
|
Prave skoncil "dlouhy" zavod tohoto rogue za 60. levelem. Trval 10 dni a na jeho konci si mohl dokonce dovolit poridit sveho unique mounta za 1000 zlatych (guilda mu k tomu prispela jen 250 zlatymi- pry).
unofficial rankings: http://www.maxmeout.com/index.php%3Fserver=0.html screenshot: http://tinypic.com/u5tmu
|
Edited by - 7idus on 04/12/2004 11:29:42
|
|
| |
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 11:35:16
|
750zlatejch? tomu se jen tezko veri... |
 |
|
7idus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 11:44:15
|
quote: Originally posted by MegaDeath
750zlatejch? tomu se jen tezko veri...
zrejme se pickpocket na vyssich lvlech vyplati. j/k |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 12:02:55
|
lvl 60 za 175 hodin. s mojim hranim cca 2.5 h/d a 2.5x pomalejsim expovani to je na jednu postavu s lvl 60 -> 6 mesicu. |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 15:56:42
|
quote: Originally posted by beldor5
lvl 60 za 175 hodin. s mojim hranim cca 2.5 h/d a 2.5x pomalejsim expovani to je na jednu postavu s lvl 60 -> 6 mesicu.
35000 xp / hour docela husty :) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 17:46:44
|
hehe no ten tinypics hlazi 404 :(
jinak husty.. doufam ze to je pro Oralina dostatecna odpoved ze proste driv jak za 3-4 mesice to urcite "nedohraje" ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 20:50:35
|
já si to teda hodlám vychutnávat pomaleji, hlavně aby mě to bavilo |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 04/12/2004 : 21:17:28
|
hmm,koukam v top 25 je 7x rogue,5x priest,5x hunter,3x warrior,2x mage,1x warlock a 1x druid...uplne chybi paladin a shaman...pri tom si myslim ze treba shaman nebo warlock se daj naexpit mnohem rychlejc nez treba rogue a priest... |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
Edited by - SHIMI on 04/12/2004 21:18:51 |
 |
|
7idus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 12:37:47
|
quote: Originally posted by SHIMI
hmm,koukam v top 25 je 7x rogue,5x priest,5x hunter,3x warrior,2x mage,1x warlock a 1x druid...uplne chybi paladin a shaman...pri tom si myslim ze treba shaman nebo warlock se daj naexpit mnohem rychlejc nez treba rogue a priest...
SHIMI shaman sice je momentalne no.1 volba pro PvP, ale na PvE solo powerlvling za ostatnimi classi trochu pokulhava.. |
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 15:57:42
|
hmm,koukam v top 25 je 7x rogue,5x priest,5x hunter,3x warrior,2x mage,1x warlock a 1x druid...uplne chybi paladin a shaman...pri tom si myslim ze treba shaman nebo warlock se daj naexpit mnohem rychlejc nez treba rogue a priest...
Docela me taky prekvapuje Priest. Chci ho osobne hrat a neocekavam nejaky snadny expovani. Spis chci byt napomocny pro ostatni lidi v party. No kazdopadne WoW neni Diablo2, takze si myslim, ze tady o nejaky zavod - kdo driv bude na 60. levelu - zas tak nejde. Hlavne aby byla nejaka zabava. Driv nebo pozdeji se tam kazdy dostane. Ja urcite pozdeji  |
UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 17:07:17
|
quote: Originally posted by Soptik
Docela me taky prekvapuje Priest. Chci ho osobne hrat a neocekavam nejaky snadny expovani. Spis chci byt napomocny pro ostatni lidi v party. No kazdopadne WoW neni Diablo2, takze si myslim, ze tady o nejaky zavod - kdo driv bude na 60. levelu - zas tak nejde. Hlavne aby byla nejaka zabava. Driv nebo pozdeji se tam kazdy dostane. Ja urcite pozdeji 
Zezačátku ani v D2 nešlo o závody. Časem se to změnilo. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 10:59:33
|
Mefisto : pls kde jsi zjistil kolik xp je potřeba na lvl 60 ?
Ten údaj 35000 xp/hod je dle mého neproveditelný - za sólo charu -2lvl dostanu na 45tce cca 200xp, za sólo orange tedy cca +4 lvl dostanu zhruba 300xp, za splnění elite questu pro mě red jsem dostal 3500xp /myšleno poslední fázy - jinak za vstupní 1K pokračování cca po 2,5K /, za sólo elite NPC na mém lvl dostávám zhruba 560xp za orange elite něco kolem 650xp. Možná je klíčem k rychlosti xp grupování - nicméně v tom žebříčku je podobný lvl jako on na stejném servru jen jeden a group bonus je pro partu 2 dost malý - navíc ve většině případů "docházejí" moby bo dvojice lidí je schopna zabíjet rychleji než se mostra rodí - přechod na jiný spot je pak opět ztrátový :) - parta více lidí pak vybije takřka vše závratnou rychlostí a group bonus dle mého nevyváží ztráty za "přechod" na jiný spot. Dost by mě zajímalo jak vlastně ty top hráči dokážou vyprodukovat tak obrovské množství xp/h -jediné co mě napadá by mohlo být markantní navýšení xp odměn za questy na základě reputace - na tu celkem kašlu a tak netuším jestli zde nemůže být skrytý způsob jak "ideálně" lvl char. Dost možná je ideální způsob popsán na nějakém angl. foru, který jsem nečetl / případně nepochopil - bo jsem na tom se znalostí angl. opravdu prachbídně / a tak budu rád jestli někdo přispěje buď svými vlastními zkušenostmi, případně s vyčteným moudrem :).
|
Edited by - Danda I on 06/12/2004 11:23:56 |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 12:03:39
|
quote: Originally posted by Danda I
Ten údaj 35000 xp/hod je dle mého neproveditelný - za sólo charu -2lvl dostanu na 45tce cca 200xp, za sólo orange tedy cca +4 lvl dostanu zhruba 300xp, za splnění elite questu pro mě red jsem dostal 3500xp /myšleno poslední fázy - jinak za vstupní 1K pokračování cca po 2,5K /, za sólo elite NPC na mém lvl dostávám zhruba 560xp za orange elite něco kolem 650xp. Možná je klíčem k rychlosti xp grupování - nicméně v tom žebříčku je podobný lvl jako on na stejném servru jen jeden a group bonus je pro partu 2 dost malý - navíc ve většině případů "docházejí" moby bo dvojice lidí je schopna zabíjet rychleji než se mostra rodí - přechod na jiný spot je pak opět ztrátový :) - parta více lidí pak vybije takřka vše závratnou rychlostí a group bonus dle mého nevyváží ztráty za "přechod" na jiný spot. Dost by mě zajímalo jak vlastně ty top hráči dokážou vyprodukovat tak obrovské množství xp/h -jediné co mě napadá by mohlo být markantní navýšení xp odměn za questy na základě reputace - na tu celkem kašlu a tak netuším jestli zde nemůže být skrytý způsob jak "ideálně" lvl char. Dost možná je ideální způsob popsán na nějakém angl. foru, který jsem nečetl / případně nepochopil - bo jsem na tom se znalostí angl. opravdu prachbídně / a tak budu rád jestli někdo přispěje buď svými vlastními zkušenostmi, případně s vyčteným moudrem :).
No řekl bych, že jsou tyto výpočty dost k ničemu. Vydělit XP/hodinama vůbec nic neříká, protože xp v různých levlech je křivka. Většinu svých xp tedy udělal až v posledních pár levlech a i když mu určitě trvaly déle než na začátku, měřit se to takto moc nedá.
Ce se týká vybití všech mobu v okolí ... To přeci dost záleží jak jakýho jsou proti tobě levlu ne? Když budeš sám mastit level -10, tak ti to sice bude k ničemu, ale bude to super rychlý Na druhou stranu i full group potřebuje moby odpovídajícího levelu. A pak zhodnotit jak rychle to jde. Prostě klasický "xp/hour not per kill".
Podle mě ten Rogue znal hru již z bety a pak prostě hrál a hrál a hrál. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 13:50:48
|
kdepak :) to je info z cosmosu na tech hodinach pricemz tyhlety xp delal pri ty posledni 11 hodinovy sessione edit : aby bylo jasno, netusim kolik xp potrebujes na 60 lvl ( i kdyz by se to dalo spocitat protoze je to urcite jen nejaka fce ) tehc 35 000 expohodin sem vycetl z cosmosu :) pokud si to pochopil i predtim tak se ti omlouvam ale prislo mi ze ne ;) |
Edited by - Mefisto on 06/12/2004 19:55:13 |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 16:06:33
|
Oralin : řekl bych, že jsi mě nepochopil - což přičítám tomu, že jsi hru ještě nehrál nebo se pletu ? |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 18:11:57
|
Oralin : řekl bych, že jsi mě nepochopil - což přičítám tomu, že jsi hru ještě nehrál nebo se pletu ?
Jestli je odpověď nesmyslná, tak to jsem tě asi nepochopil. WoW jsem hrál pouze trošku ve ST a OB, takže tak jen 1-20 lvl. |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 19:40:10
|
quote: Originally posted by Oralin
Oralin : řekl bych, že jsi mě nepochopil - což přičítám tomu, že jsi hru ještě nehrál nebo se pletu ?
Jestli je odpověď nesmyslná, tak to jsem tě asi nepochopil. WoW jsem hrál pouze trošku ve ST a OB, takže tak jen 1-20 lvl.
1-20 lvl? Tys to nehral vid. |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 20:51:12
|
quote: Originally posted by Drizzt 1-20 lvl? Tys to nehral vid.
Fakt nerozumím otázce. Jelikož jsem chtěl v betě vyzkoušet všechno možný, rozjel jsem postupně několik charů. Tauren Druid-18, Human - Priest-13, Orc Warior-13, Troll Rogue-5, Gnome Mage-6, Elf Hunter-2, Undead Warlock-5. Takže jsem měl spíš napsat 2-18. Ale samozřejmě jsem ze hry nic moc neviděl. Ani jsem se nedostal do contest zóny. A instance dungeon v Ogrimaru jsem taky nedodělal ... Nevím ale o co jde, psal jsem to podle nejlepšího vědomí a svědomí. |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 00:55:43
|
Mě v podstatě nejde o nic jiného, než o snahu dozvědět se něco o "ideálním" způsobu lvl je samozřejmě možné, že je ta 60tka jen a jen "tupě" vymlácená nicméně když si člověk uvědomí, že např. z lvl 17 na 18 je potřeba 17 700xp, přičemž za zabití lvl 17 moba je 130xp / lvl 18 136xp, lvl 16 116xp/ na postup z lvl 45 na 46 je již potřeba 117 500 xp, přičemž za zabití lvl 45 moba je 270xp / lvl 46 284xp, lvl 44 249xp /, tedy ty pomyslné "nůžky" mezi ziskem a potřebou se kurevsky rozvírají napadá mě celá řada možností - od využití bugu až např. po možné využití systému reputace k možnému většímu zisku xp. |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 01:43:43
|
quote: Originally posted by Oralin
quote: Originally posted by Drizzt 1-20 lvl? Tys to nehral vid.
Fakt nerozumím otázce. Jelikož jsem chtěl v betě vyzkoušet všechno možný, rozjel jsem postupně několik charů. Tauren Druid-18, Human - Priest-13, Orc Warior-13, Troll Rogue-5, Gnome Mage-6, Elf Hunter-2, Undead Warlock-5. Takže jsem měl spíš napsat 2-18. Ale samozřejmě jsem ze hry nic moc neviděl. Ani jsem se nedostal do contest zóny. A instance dungeon v Ogrimaru jsem taky nedodělal ... Nevím ale o co jde, psal jsem to podle nejlepšího vědomí a svědomí.
Vubec se tim netrap. |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 01:45:47
|
Mě v podstatě nejde o nic jiného, než o snahu dozvědět se něco o "ideálním" způsobu lvl je samozřejmě možné, že je ta 60tka jen a jen "tupě" vymlácená nicméně když si člověk uvědomí, že např. z lvl 17 na 18 je potřeba 17 700xp, přičemž za zabití lvl 17 moba je 130xp / lvl 18 136xp, lvl 16 116xp/ na postup z lvl 45 na 46 je již potřeba 117 500 xp, přičemž za zabití lvl 45 moba je 270xp / lvl 46 284xp, lvl 44 249xp /, tedy ty pomyslné "nůžky" mezi ziskem a potřebou se kurevsky rozvírají napadá mě celá řada možností - od využití bugu až např. po možné využití systému reputace k možnému většímu zisku xp.
Imho probihal instance. Tam je staly prisun elite mobu, stribrnaku a sem tam padne i pekna vec do AH. |
Edited by - tsawo on 07/12/2004 01:49:00 |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 08:12:54
|
pls čemu říkáš "instance" ? Osobně jsem spoustu lvl udělal v Uldamu nicméně po lvl 45 už mám s elite moby problém - dochází mě mana před jejich zabitím a situaci musím řešit lahvičkami, či použitím specek, které si normálně šetřím na PvP bo timer. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 08:38:59
|
pls čemu říkáš "instance" ? Osobně jsem spoustu lvl udělal v Uldamu nicméně po lvl 45 už mám s elite moby problém - dochází mě mana před jejich zabitím a situaci musím řešit lahvičkami, či použitím specek, které si normálně šetřím na PvP bo timer.
INstance jsou místa, která jsou generována jen pro Tebe nebo Tvoji grupu. Ve Wow je několik dungeonů, kde je nejlepší loot, a které se generují pro každou grupu zvlášť. Máš tedy celý dung pro sebe a nepotkáš tam nikoho jiného. Vyjma vlastní grupy samozřejmě.
Třeba Shadowfang keep. |
Edited by - Gabriel on 07/12/2004 08:39:55 |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 09:29:51
|
quote: Originally posted by tsawo
Mě v podstatě nejde o nic jiného, než o snahu dozvědět se něco o "ideálním" způsobu lvl je samozřejmě možné, že je ta 60tka jen a jen "tupě" vymlácená nicméně když si člověk uvědomí, že např. z lvl 17 na 18 je potřeba 17 700xp, přičemž za zabití lvl 17 moba je 130xp / lvl 18 136xp, lvl 16 116xp/ na postup z lvl 45 na 46 je již potřeba 117 500 xp, přičemž za zabití lvl 45 moba je 270xp / lvl 46 284xp, lvl 44 249xp /, tedy ty pomyslné "nůžky" mezi ziskem a potřebou se kurevsky rozvírají napadá mě celá řada možností - od využití bugu až např. po možné využití systému reputace k možnému většímu zisku xp.
Imho probihal instance. Tam je staly prisun elite mobu, stribrnaku a sem tam padne i pekna vec do AH.
imho, se vsi uctou, to je hovadina. Elite mob na 15 lvl me(lvl20) dava neco okolo 250xp. Restovanim po boji stravim celou vecnost a to ani nemluve o tom, ze obcas na me vybafnou dva a to pak nasleduje ustup a tim padem zdrzeni od prisunu expy. Podle me nejrychlejsi zpusob jak expit, je v grupe delat questy.Pokud je znas, tak mas jeste vyhodu v tom,ze odpada hledani. |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 10:29:00
|
quote: Originally posted by Milan
Imho probihal instance. Tam je staly prisun elite mobu, stribrnaku a sem tam padne i pekna vec do AH.
imho, se vsi uctou, to je hovadina. Elite mob na 15 lvl me(lvl20) dava neco okolo 250xp. Restovanim po boji stravim celou vecnost a to ani nemluve o tom, ze obcas na me vybafnou dva a to pak nasleduje ustup a tim padem zdrzeni od prisunu expy. Podle me nejrychlejsi zpusob jak expit, je v grupe delat questy.Pokud je znas, tak mas jeste vyhodu v tom,ze odpada hledani.
Jaky hrajes char? Melee nebo caster? Bavime se o rogue? |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 11:18:47
|
quote: Originally posted by Milan
imho, se vsi uctou, to je hovadina. Elite mob na 15 lvl me(lvl20) dava neco okolo 250xp. Restovanim po boji stravim celou vecnost a to ani nemluve o tom, ze obcas na me vybafnou dva a to pak nasleduje ustup a tim padem zdrzeni od prisunu expy. Podle me nejrychlejsi zpusob jak expit, je v grupe delat questy.Pokud je znas, tak mas jeste vyhodu v tom,ze odpada hledani.
Jaky hrajes char? Melee nebo caster? Bavime se o rogue?
Shaman...ale neverim ze je v tom takovej rozdil viz muj post v jinem topicku.,,pokud je rogue opravdu takova mlaticka tak si zakladam novou postavu Night elf rogue... tusim ze nekdo psal ze je to nejlepsi kombinace |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 11:33:35
|
nemáte někdo odkaz na seznam těch instance míst ? osobně jsem navštívil jen 2 /a to jsem nevěděl, že se jim tak říká :) /.
Nicméně řekl bych, že zabíjení elitních mobů klíčem k rychlosti nebude - jasně nejlepší xp/čas mám na mobech mého lvl případně těsně podemnou - vzhledem k tomu, že critikal do nich je častý a jejich údery dost často člověk parne případně moby missujou což se u elite stává minimálně. |
Edited by - Danda I on 07/12/2004 15:42:49 |
 |
|
kotte
Starting Member
96 Posts |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 13:29:25
|
Milan > tak v rychlosti solovani shamana a rogue kapanek rozdil je, napr. uz jen v tom, ze u rogue odpada jak regen many (to co tobe jako shamanovi "trva vecnost"), tak i prestavky mezi bojem (pokud ma vysoky First Aid skill). Ale aspekty solovani u rogue by ti ale urcite lepe popsali jini. Ja nemam rogue zas tak vysoko, abych si mohl dovolit z fleku tvrdit co je a co neni hovadina...
A samozrejme to nemusi byt pouze v instancich. Vsude po svete Azerothu je spousta elite mobu se slusnou spawn rate. (Napr draci v Dustswallow Marsh nebo Swamp of Sorrows, ze kterych krome vyborne expy - do urcit. levelu - navic pada i dragonscale na mail armor pro shamana). A jen pro priklad,co si pamatuju, tak z elite moba v Dustswallow Marsh (cca lvl 40 a ja byl 43 nebo 44) jsem mel s rest bonusem cca 1000xp. A to solo s shamanem. Rogue by ho zabil rychleji nez ja.
Problem instance je v tom, ze pokud se dostanes do problemu, vetsinou neuteces, protoze instancni mob te pronasleduje po cele instanci. Vyhodou je, ze te pri expeni nerusi pvp.
Nekde na forech tehdy jeste US bety byl thread, ktery se jmenoval Fastest XP road nebo nejak podobne, a tam primo par rogue popsalo na jakych mobech expili do lvl60. A spousta z nich rekla, ze se jednalo vetsinou o cisty "grinding" a questu udelali jen minimalne.
Ostatne, nenapadlo uz se nekoho zeptat taky primo Xenifa? |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 14:04:53
|
quote: Originally posted by Milan ... pokud je rogue opravdu takova mlaticka tak si zakladam novou postavu
Někde tady na fóru jsem četl o rogue bugu - Ghost strike+heamorage, prý dává rovnou 5 combo points - to by znamenalo užasný zrychlení xp.
Ale netuším jestli je to pravda a jak dlouho takový bug vydrží. Měl by se ozvat nějaký CB tester, US hráč ...
quote: Originally posted by Milan Night elf rogue... tusim ze nekdo psal ze je to nejlepsi kombinace
Night elf má velmi hezký race abilities, ale řekl bych, že rasy jsou docela vyvážený (improved dodge je vlastně proti wariorovi nevýhoda, ta stalth vlastnost dubluje rogue stalth a netuším jestli se to nějak sčítá). [/quote] |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 16:14:12
|
Mno k low levl expeni:na levlu 22-23 jsem v barens zabijel razormany(18-20)->za kazdeho 100expu a jel jsem prakticky bez prestavky.s tim ze kazdej mi vzal maximalne 30%Hp...kdyz byli dva tak jsem nahodil jednu s vice longD specek a dobil je skoro bez straty hp.Proste tendle styl expeni je best.Udelal jsem lvl za hodku.
btw:prave ja jsem to k tomu roguovi psal.Na lvl 25 jsem zistil ze mi ghostly strike dava hned 5cp. takze se boje proti mobum na stejnem levlu smrskly na 5-6 sekund :))).kazdopadne to prej v prvnich dnech openu este nebylo opravene(ted uz je).
k abilitam:orc rogue nema zadnou pouzitelnou.na rozdil od NE :((( |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 16:44:40
|
Za hordu je pro rogue asi nejlepsi rasou Troll |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 10:24:40
|
quote: Originally posted by beldor5
Mno k low levl expeni:na levlu 22-23 jsem v barens zabijel razormany(18-20)->za kazdeho 100expu a jel jsem prakticky bez prestavky.s tim ze kazdej mi vzal maximalne 30%Hp...kdyz byli dva tak jsem nahodil jednu s vice longD specek a dobil je skoro bez straty hp.Proste tendle styl expeni je best.Udelal jsem lvl za hodku.
Na lvl20 je potreba(odhadem) kolem 20 000EXP. To znamena ze jsi za hodku kilnul 200 mobu? To znamena kolem 19s na kazdyho moba. Hmm zajimavy. To me pripomina killovaci orgie v Knight online. Kdy jsem potreboval kilnout 1000 mobu na dalsi lvl. 2 hodky nepretrzitej pull berserk. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 13:33:32
|
quote: [i] Na lvl20 je potreba(odhadem) kolem 20 000EXP.
To je opravdu spatnej odhad :)))) |
 |
|
7idus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 15:18:50
|
Za hordu je pro rogue asi nejlepsi rasou Troll
to je vec nazoru a hlavne serveru.. Na PvP je zrejme nejlepsi volbou pro rogue undead. |
 |
|
Chihuri
Starting Member
67 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 19:43:38
|
Jak se pak lisi jednotlive rasy na vyssich levelech ? myslim krome statu z itemu a par zakladnich kravinek jako herbalism +15 :P Bo se mi zdalo ze levlem rostou staty podle povolani a ne podle rasy,ale nejak vic sem to nezkoumal... |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 08:53:18
|
quote: Originally posted by Chihuri
Jak se pak lisi jednotlive rasy na vyssich levelech ? myslim krome statu z itemu a par zakladnich kravinek jako herbalism +15 :P Bo se mi zdalo ze levlem rostou staty podle povolani a ne podle rasy,ale nejak vic sem to nezkoumal...
Ve většině guidů se píše, že se volba rasy nemá řídit statistikama, protože ty se na 60 skoro shodují. Doporučuje se řídit se racial traits nebo nákloností k určité rase. Odpovídám ale jen podle toho co jsem četl a ne podle vlastní zkušenosti. |
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 16:08:42
|
No jak na to tak koukam-mezi 25 prvnima na Skullcrasher je jen 5 lidi za alianci.Prvnich 10 jsou horda.Kdyz se tech 10 co sou vo 7 lvl vejs nez prvni AL domluvi ze budou neco podnikat,tak je nikdo nezastavi |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 18:47:41
|
Milan > tak v rychlosti solovani shamana a rogue kapanek rozdil je, napr. uz jen v tom, ze u rogue odpada jak regen many (to co tobe jako shamanovi "trva vecnost"), tak i prestavky mezi bojem (pokud ma vysoky First Aid skill). Ale aspekty solovani u rogue by ti ale urcite lepe popsali jini. Ja nemam rogue zas tak vysoko, abych si mohl dovolit z fleku tvrdit co je a co neni hovadina...
A samozrejme to nemusi byt pouze v instancich. Vsude po svete Azerothu je spousta elite mobu se slusnou spawn rate. (Napr draci v Dustswallow Marsh nebo Swamp of Sorrows, ze kterych krome vyborne expy - do urcit. levelu - navic pada i dragonscale na mail armor pro shamana). A jen pro priklad,co si pamatuju, tak z elite moba v Dustswallow Marsh (cca lvl 40 a ja byl 43 nebo 44) jsem mel s rest bonusem cca 1000xp. A to solo s shamanem. Rogue by ho zabil rychleji nez ja.
Problem instance je v tom, ze pokud se dostanes do problemu, vetsinou neuteces, protoze instancni mob te pronasleduje po cele instanci. Vyhodou je, ze te pri expeni nerusi pvp.
Nekde na forech tehdy jeste US bety byl thread, ktery se jmenoval Fastest XP road nebo nejak podobne, a tam primo par rogue popsalo na jakych mobech expili do lvl60. A spousta z nich rekla, ze se jednalo vetsinou o cisty "grinding" a questu udelali jen minimalne.
Ostatne, nenapadlo uz se nekoho zeptat taky primo Xenifa?
na dragonscale armor staci leatherworking ne? |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 19:39:47
|
Jiste ze staci, leatherworking se specializaci dragonscale leatherworking. Skinnning vlastne nepotrebujes, kdyz to pro tebe nekdo nafarmi, nebo mas fakt hodne zlata na AH. |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 12:05:10
|
quote: Originally posted by 7idus
zrejme se pickpocket na vyssich lvlech vyplati. j/k
nevyplati se |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 13:47:20
|
quote: Originally posted by MA3X
quote: Originally posted by 7idus
zrejme se pickpocket na vyssich lvlech vyplati. j/k
nevyplati se
vyborna odpoved po trech letech opravdu jsi se ted vzbudil? |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 14:23:33
|
Spíš to jen doteď zkoušel... |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 16:36:15
|
A jako tohle vytahovani starejch topicu ma jakej smysl? Ma to byt sranda nebo +1? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 13:14:36
|
quote: A jako tohle vytahovani starejch topicu ma jakej smysl? Ma to byt sranda nebo +1?
+1
jo a btw. ses peknej spamer, este pred 2 mesicema jsme oba meli pres 1000 ja spadl o 300 a ty mas vic nez si mel ? mas ocividne moc casu miku :) |
Edited by - Mefisto on 24/10/2007 13:15:38 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 14:03:04
|
quote: Originally posted by -Mike-
A jako tohle vytahovani starejch topicu ma jakej smysl? Ma to byt sranda nebo +1?
Tezko rict, spolecnej popremyslejme o tom. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 14:19:56
|
Tj ňáká móda teď vytahovat kostlivce ze skříně? |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 15:02:42
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Tj ňáká móda teď vytahovat kostlivce ze skříně?
tohle a krabice prej.. ale co at si děti hrajou. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 15:26:27
|
Te sere Azkabane ze nemas svoji vlastni krabici vid? A tak jako nejakej hnidopych dstis siru na vsechny stastne majitele 42 krabic  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 16:11:42
|
quote: Originally posted by Reyden
Te sere Azkabane ze nemas svoji vlastni krabici vid? A tak jako nejakej hnidopych dstis siru na vsechny stastne majitele 42 krabic 
Dobrá přiznávám vlasním jen 2 krabice a velikosti Vás vlastníků 42 krabic se nemohu ani stěží vyrovnat. |
 |
|
Topic  |
|