Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 11:29:27
|
Uz par mesicu mi prijde ze buguje quote, viz tenhle screen z http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14055&whichpage=2

Jde o to, ze presto, ze je quote v poradku ( quote text /quote text), tak i ten 2. text jis za quote, je psanej malym pismem. Kdyz se to stalo parkrat i mne, dal jsem schvalne edit.. no a opravdu to quote bylo v poradku a prislo mi, ze to vyresilo az kdyz jsem dal text o nekolik radku pod tu koncovou quote. Takze mi prislo ze to zpusobuje pokud je ten 2. text mimo quote hned pod /quote ale samozrejme to nedela vzdycky.. proto mi to prijde jako bug.
Docela mne to vadi, protoze cist ten malej text je humus a hlavne jde tak nejak o spravnou funkcnost, ze? :)
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 19/11/2004 11:32:50
|
|
| |
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 11:54:25
|
Je to mozillou si myslim ... v IE to nedela. Kdyz se my to stane, proste refreshnu page a pockam chvili ... |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|