Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Noob dotazy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/11/2004 :  13:15:08  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Ahoj vsem, jsem 14ti denni novacek v teto hre a protoze si myslim, ze uz je na case zkusit RvR, tak se chci optat na vysvetleni nekterych pojmu a prip. poprosit o nejake dobre rady.

Takze predne... hraju theurgistu a mam level 17.

1) co je to CC? priznam se ze jsem se dost snazil pochopit tuto zkratku z kontextu na tech X diskusich, ale fakt nevim.... (predpokladam ze Conection Closed to nebude..., a s Curse to taky nebude mit nic spolecnyho)
2) ma theurgista instant casty? a chapu to spravne ze instant cast je neprerusitelny?
3) jaky specy by jste mi asi tak radili? v podstate jsem na forech cetl ze mam specovat ice/earth, nekdo jinej tvrdi, ze earth a nekdo dalsi ze air... takze v podstate vsechny 3 specy mit jako hlavni :-)
4) je theurgista do rvr dobry povolani? Nekdo tvrdi ze sucks, nekdo zase ze rulez...
5) co je to to PBT, vsude pisou jak je to skvely... jediny co me napada je Pulse Blade Turn... jestli je to tak jak presne to funguje? to jako kazdych X sekund se obnovi jednorazova ochrana a kdyz nekdo nekoho trefi tak mi to odecte power? a funguje to i na kouzla?

Mno puvodne jsem myslel, ze toho bude vic... ale momentalne se mi vsechno vykourilo z hlavy... jsou jeste nejaky dulezity zkratky ktere nejsou snadno odvoditelny? (DD a DOT vim co jsou)

no mmo

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/11/2004 :  14:01:51  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
1) crowd control, moznost ovladat druhe, v daocu 4 formy - mez (zzzz/uspani) nemuzes delat nic dokud efekt nezmizi nebo se te nekdo nedotkne/nezakouzli neco na tebe, root nemuzes se hejbat (99% snare), muzes ale kouzlit ci strilet z luku atd, stun - omraceni, stejne jako mez ovsem neprobere te utok ci kouzlo, jsi porad omracen, snare - zpomaleni cile (jsou ruzna snare meele/kouzla s ruznym efektem v %), vetsinou jsou prerusitelna kdyz dostanes damage
CC generuje imunity timery v teto hre (narozdil od nekterych jinych her s CC), znamena to ze kdyz dostanes CC mas 1 minutu imunitu proti tomuto typu CC, timer startuje od chvile kdy efekt CC skonci

2) ne, nema klasicke shouty ale jako kazdej caster muzes jednou za 30sec pouzit QC (quickcast) - nema nic spolecneho s 'rychlosti' kouzleni, znamena ze vykouzlis kouzlo a nikdo te neprerusi, vetsinou to byva naopak pomaleji protoze se nepocita bonus do rychlosti ze statu (dex)

3) zalezi jestli chces delat damage nebo bejt spise support, theurg vetsinou bujuje pomoci petu, earth specka je asi nejlepsi na pety, ktery delas za ucelem interruptu nepratelskych kastru a supportu, air specka je dobra na DD, air peti nejsou moc dobry v top pvp ale v low pvp jsou silny dost, jako nizkej level bych specnul full do air na 40 pokud chces delat earth pety respec

4) obecne do boje je to velmi dobre povolani, jak v rvr to nevim pokud je air tak je dobrej jako kazdej jinej high dd caster, na rvr serveru nemaji peti zas asi takovej efekt pac je tam hromada pbae klasu v zergu ..

5) pulse blade turn, je to tak jak pises, funguje jen na meele, manu bere pri kazdem obnoveni

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/11/2004 :  14:20:28  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Jo uz vim dalsi otazky :-)

co to znamena zerg/zergovani? ma to snad neco spolecnyho se starcraftem a jistou rasou a jejim zpusobem boje?

a co to je gimp/gimped/gimpovani? to je jako nekdo kdo je slabej jako moucha? nebo spis blbej ze neumi vyuzivat svoje povolani?

no mmo
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/11/2004 :  14:29:46  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
ano zerg je prevzatej od blizardu, znamena to ze nekoho valcujes poctem

gimp je spatny hrac ci spise spatne udelana postava (spec/vybava atd)

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/11/2004 :  15:29:59  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Dekuji za odpovedi a mam dalsi "serii" dotazu

1. jsou ve frontiers i normalni moby?
2. pokud ano jsou za ne realm points?
3. pokud bojuji ve frontiers s nekym dam mu nejaky tafky, on me da... rekneme ze ho skorozabiju a on me uplne dostanu nejaky realm points? Nekde jsem cetl ze realm points se prideluji za zraneni zpusobena nepriteli, jak je to s helpful akcema? Nekde jsem taky cetl, ze za 1 zabiti 1 point. Tak bych chtel mit jasno

no mmo
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/11/2004 :  15:54:48  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
1. co to jsou normalni moby ? do frontiers se chodi normalne expovat, kdyz jsi pobliz keepu ktery ma tvoje guilda mas dost velky bonus na expu, o vyhodne exp spoty se samozrejme bojuje

2. za zadneho moba nikdy nejsou realm body na rvr/pvp serverech

3. pokud nekoho skoro zabijes dostanes body pouze v pripade ze neumres a dodela ho nekdo jinej, jakmile umres zadne body nedostavas

body jsou podle levelu tveho, nepritele a na rvr servery jeste podle ranku, cap (maximum) je neco pres 1k bodu za cloveka pokud jsi byl solo, v grupe se to deli samozrejme a na rvr serveru jsou aplikovana dalsi snizovani pres realm rank atd.. na pvp serveru mas ve full grupe cca 200-250 za zabiti lvl 50 na rvr serveru to odhaduji bude v rozmezi 50-250, jelikoz jsi nizkej level dostavas jeste mene, a rek bych ze do lvl 30 neuvidis vetsi cisla nez radove jednotky :)

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 16/11/2004 :  17:17:41  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

3. pokud nekoho skoro zabijes dostanes body pouze v pripade ze neumres a dodela ho nekdo jinej, jakmile umres zadne body nedostavas

Na RvR servery dostanes body aj ked umres (nereleasnes) ale nepriatela zabije niekdo iny z tvojej grupy. Alebo v pripade asassin classov ked niekoho otravis jedom na ktory tesne po tvojej smrti umre (nesmies release).

Ohladom speciek theurgistu ti pomoze char builder:
http://daoc.catacombs.com/cbuilder2.cfm?Theurgist
Mne osobne sa najviac pozdava earth specka kvoli pulsing bladeturn (uber v pve, a neni na zahodenie ani v rvr)

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 16/11/2004 17:23:15
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/11/2004 :  18:31:14  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Na RvR servery dostanes body aj ked umres (nereleasnes) ale nepriatela zabije niekdo iny z tvojej grupy. Alebo v pripade asassin classov ked niekoho otravis jedom na ktory tesne po tvojej smrti umre (nesmies release).

no ja se mozna nevyjadril presne, na pvp serveru take dostanes body ale nejsou to rpts pro tebe ale guildovni, alespon to pise log, myslel jsem ze to je stejne, takze na rvr serveru opravdu dostanes i sve 'personal' rpts ? pred tydnem jsem hral na merlinu a nevsim sem si toho ..

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/11/2004 :  20:28:46  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Opet dekuji za odpovedi
na tom charbuilderu jsem samozrejme uz byl i predtim nez jsem se tu ptal... spis slo o nazory z praxe, nejaky jsem cetl i na jinych forech (anglickych).

Jinak dneska jsem na chvilinku vlezl do battlegrounds a zcela samozrejme jsem se zachoval jako spravna lama (bylo tam uplne prazdno) tak jsem se dal na pruzkum a narazil na nejakyho orangovyho nepritele, tak jsem nemel nic lepsiho na praci nez jsem na nej poslal earth elmy, pak nejaky ice... borec do me napred prazil sipy, ktery ale nejak moc nezabirali, takze zacal bezet ke me a ja nemel nic lepsiho na praci nez zustat stat a kochat se a nez jsem se rozmyslel tak jsem dostal 2 pecky na melee za 70 a lezel jsem :-)

no jak rikam jsem noob ;-)

no mmo
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/11/2004 :  20:38:48  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Prece jen me jeste neco napadlo, je nejakej rozumnej duvod, proc kdyz jsem vykoukl ze sauvage castlu tak jsem videl prakticky jen

mercenary, cleric, sorceres, friar.

Videl jsem jednoho cabalistu, minstrela.

Statisticky vzorek byl asi 30 lidi....

no mmo
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 16/11/2004 :  20:51:03  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

Prece jen me jeste neco napadlo, je nejakej rozumnej duvod, proc kdyz jsem vykoukl ze sauvage castlu tak jsem videl prakticky jen

mercenary, cleric, sorceres, friar.

Videl jsem jednoho cabalistu, minstrela.

Statisticky vzorek byl asi 30 lidi....

Pre 3 z nich by som rozumny dovod videl ale asi to bola skor len nahoda. Mnozstvom clericov sa nenechaj zmiast vacsina su bohuzial boti.

Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/11/2004 :  20:59:04  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
aha... to nam nahazuje dalsi otazku....

boti?
to jako si amici poridi 2. ucet, pusti 2. instanci a jedou si tam postavu co je buffuje?

jinak ti 3 jsou mercek, friar, sorc a chapu to spravne ze jsou v albionu do pvp nejsilnejsi?
trochu mi tam chybi necro ne?

no mmo
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 16/11/2004 :  21:27:38  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

aha... to nam nahazuje dalsi otazku....

boti?
to jako si amici poridi 2. ucet, pusti 2. instanci a jedou si tam postavu co je buffuje?

jinak ti 3 jsou mercek, friar, sorc a chapu to spravne ze jsou v albionu do pvp nejsilnejsi?
trochu mi tam chybi necro ne?

Botov chapes spravne. Cely buffbot system (domyselne navrhnuty tak ze bota mozes mat v bezpeci v keepe = ziaden risk) zvysuje prijmy Mythicu minimalne o 10% (mozno az 30%) a to ze to zabija "balance classov" ich vobec netrapi.
Sorc = najlepsi caster v hre a najlepsi solo class na rvr
Merc = najlepsi albion tank (najvyssi a najrychlejsi damage)

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 19/11/2004 :  13:37:12  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Tak se vynorila dalsi obtizna vec pro me pochopeni:

co je to spreadheal/spreadhealing? - to jako ze se leci v serii ci co?

narazil jsem u RA tedka v jinem topicu na:
BOF = ? retriBution Of Faithful?
PR = Raging power?

Daji se menit RA kdyz uz si nejaky vemu? nebo je to navzdy? (ne ze bych nejaky RRpoints mel ;-) ale kdyby se nahodou zadarilo bejt ve spravne skupine, tak abych vedel jak moc mam byt zodpovedny)

no mmo

Edited by - celdric on 19/11/2004 13:37:58
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/11/2004 :  15:32:16  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
spread heal je dynamicka verze group healu, efekt to ma takovej ze to healuje celou grupu a toho co ma nejmene nejvic, jakoby to srovnava HP na stejnou uroven, samozrejme to ma sve limity (kolik max hp na cloveka a na grupu to healne), pokud je vice lidi v grupe co dostavaji dmg vyplati se, jinac je lepsi ST heal (single target), kuli spotrebe many
navic spread nepotrebuje LOS (line of sight) na cil, takze se da healovat grupa kdyz stojis za zdi atd.. ovsem stoji to dost many ;)

http://www.camelotherald.com/newfrontiers/realmabilities/abilities.php

ra se daji respecnout pomoci respec kamenu ktere nejsou nijak extra rare

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/11/2004 :  15:56:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
.. ovsem stoji to dost many ;)

Urcite te potesi Hex specnuty Warlock, ktery bude castit 225kovy spreadheal bez many :)

Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 24/11/2004 :  21:30:44  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Chystam se hrat Daoc a do konce tydne by mi mela prjit US verze. Z fora jsem se docetl ze snad vetsina cechu hraje na pvp serveru Mordred.
Je mozne tam naexpovat bez toho abych byl neustale pojizden silnejsimi?
Najdou se i nejaci lowlvl cesi se kteryma by se dalo chodit v parte? Pripadne na kterem serveru bych takovou grupu nasel?

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/11/2004 :  21:41:48  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
No ja nemam odvahu jit rovnou do pvp serveru ostatne jeden z vas mi to ingame naznacoval ze zatim si mam na Mordred nechat zajit chut (to respektuju a vim ze je to pravda)...

Pokud mas chut, tak porad hraju za albiky na merlinu a az dodelam level 50 (haha vtipe vylez) tak zkusim i jiny servery a jiny realmy. Ale chci tim rict, ze pokud mas chut jit bojovat za albiky tak na merlinu par cechu uz je... momentalne mam postavu theurga level 21 a zacal jsem delat postavu reavera (ten je level 8), na ten level 20 se i pomalym tempem doskrabes za 3 tejdny ;-) a pak uz muzes radit v masspvp battlegrounds thidranki a ty bejvaj pravidelne slusne obsazeny... jako poctove, uroven organizace hry nema smysl komentovat ta proste neexistuje ;-)

BTW zda se mi to nebo ten reaver je jako melee class stavenej vylozene proticasterove? ma instant dot, lifetap, navic na zasah zbrane ma lifesteal ....

no mmo
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 24/11/2004 :  22:09:47  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Vice postav se mi moc rozjizdet nechce, potom co vyjde wow tak jdu tam. Takze si chci zahrat poradne jednu postavu vc. pvp

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 25/11/2004 :  01:02:16  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja nemam odvahu jit rovnou do pvp serveru ostatne jeden z vas mi to ingame naznacoval ze zatim si mam na Mordred nechat zajit chut (to respektuju a vim ze je to pravda)...

Pokud mas chut, tak porad hraju za albiky na merlinu a az dodelam level 50 (haha vtipe vylez) tak zkusim i jiny servery a jiny realmy. Ale chci tim rict, ze pokud mas chut jit bojovat za albiky tak na merlinu par cechu uz je... momentalne mam postavu theurga level 21 a zacal jsem delat postavu reavera (ten je level 8), na ten level 20 se i pomalym tempem doskrabes za 3 tejdny ;-) a pak uz muzes radit v masspvp battlegrounds thidranki a ty bejvaj pravidelne slusne obsazeny... jako poctove, uroven organizace hry nema smysl komentovat ta proste neexistuje ;-)

BTW zda se mi to nebo ten reaver je jako melee class stavenej vylozene proticasterove? ma instant dot, lifetap, navic na zasah zbrane ma lifesteal ....

Jakej mas nick ve hre? Ja se obcas na merlinu/alb ukazuju. se muzem domluvit, v thidranki uz jsem nebyl ani nepamatuju

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 25/11/2004 :  01:09:39  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
No, pokud chces hrat pouze do te doby nez vyjde WoW, tak asi nema cenu zacinat na pvp. Nez vylevelujes na 50, nafarmujes poradne vybaveni, tak to by ti trvalo NEJMENE mesic. Ale to bys, imho, musel mit bandu znamych, co by te tahali, hodne hernich penez, znat kde, co, jak...atd. Pokud daoc uplne zacinas, tak by ti to trvalo tak pul roku. Z toho hlediska je lepsi jit na RvR server a blbnout v bg, jak pise celdric. Thidranki byva docela sranda:)

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/11/2004 :  07:07:55  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Ingame se jmenuju Manaregetix theurg level 21
a Rampas reaver level 8...

manaregetix je urcenej uz jen do potulovani v RvR protoze nechapu jak nekdo muze chodit solovat moby jako air theurg ;-)
a rampase napred musim v PvE vytahnout na level 20 a pak taky bude prevazne jen v RvR ...

je to tam spravnej masakr :-D skoro bych rek ze to nema nic spolecnyho s rpg ale spis tak s nejakou akcnarnou ;-) vetsinou pri stretu s nepritelem je vse hotovo za 30-40s a kterejch bylo vic tak vetsinou vyhrajou... skill sem skill tam... :-D

problemy nastavaj v okamziku kdy si hibici zorganizujou slusnejsi partu, mimochodem vypada to posledni 2-3 dny ze v thidranki zacali vladnout hibici... (zatraceni animisti s jejich turretama)

no mmo
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 25/11/2004 :  09:18:10  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

zas tak tvrde jsem to nerikal,jen jsem ti jestlime pamet neklame, ze na Mordu drsny obvzlast kdyz si noob ve hre a na Mordu nikoho neznas a nemas nejaky prostredky do zacatku+znamy ochotny ti ze zacatku pomoct at uz tahanim nebo i jinak.
Pokud budes mit chut si vyskouset jine realmy,vetsina charu co mam Midgard jsou v popisku ,potom jsou i cesi na MLF/mid a hib hravali tusim na lancelotu,ale nevim jestli jeste jo.Jinak od posledne jsem se zas nas**l a alb/merlin smazal,tam to fakt nema vejsku.
V BG je to drobet akcnejsi,obvzlast kdyz nikdo neni schopnej zorganizovat hrace a koordinovat utocne vypady a takticky ustupy.Ale to uz asi vis,v Thid jsme chvilku poletovali spolu.
Reaver je supr,sice jsem ho nikdy poradne nehral,posledne jsem ho zcela znechucen smazal nekde na 35lvl po usolovani 14 lvl.Na Merlinu a jak jsemsi vsim i na jinych serverech,bojej se reavra vzit do party,i kdyz je skvelej na assistovani.

Edited by - Diblajz on 25/11/2004 09:24:06
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 25/11/2004 :  09:20:12  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
S tym ze by bola Thidranki sranda si dovolim nesuhlasit a na Merlin/Alb uz absolutne vobec nie. Vacsi chaos a bordel som snad este ani nevidel Jedine pozitivum Thidranki je mnozstvo hracov inac tam vidim len same negativa: - 80% charov v second hand armore, vacsina hracov ma /level char a este sa ho len uci hrat, takmer nemozne vytvorit grupu ktora spolupracuje a len nebeha v masovom zergu.. A ak nahodou niekdo na zaklade Thidranki posudzuje RvR servery tak sa vobec necudujem ze na tomto fore vladne o RvR serveroch taka mienka aka je IMO najkvalitnejsie BG a nie len podla mna je jednoznacne Molvik (lvl 35-39) ale chapem ze nikdo nebude hrat /level char len kvoli Molviku

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 25/11/2004 :  09:30:53  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

S tym ze by bola Thidranki sranda si dovolim nesuhlasit a na Merlin/Alb uz absolutne vobec nie. Vacsi chaos a bordel som snad este ani nevidel Jedine pozitivum Thidranki je mnozstvo hracov inac tam vidim len same negativa: - 80% charov v second hand armore, vacsina hracov ma /level char a este sa ho len uci hrat, takmer nemozne vytvorit grupu ktora spolupracuje a len nebeha v masovom zergu.. A ak nahodou niekdo na zaklade Thidranki posudzuje RvR servery tak sa vobec necudujem ze na tomto fore vladne o RvR serveroch taka mienka aka je IMO najkvalitnejsie BG a nie len podla mna je jednoznacne Molvik (lvl 35-39) ale chapem ze nikdo nebude hrat /level char len kvoli Molviku

Mas pravdu ze Thidranky je jen chaos a bordel a koncentrace lamoidnich gimpu je extremni.Ale pokud si aspon trochu schopnej hrac,muzes se tam i vyblbnout.Ale komu se chce obetovat 200+g za veci,takovej magor jsem snad jen ja
Molvik je o neco lepsi,lidi uz vi,ze se musi spolupracovat,pokud neceho chteji dosahnout.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/11/2004 :  11:59:36  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Thundeeer: nebudu ti oponovat mas pravdu :-) thidranki je pro blbnuti... ale to mi v soucasnosti vyhovuje ;-) navic potrebuju se ingame trochu otrkat...
ale je fakt ze za ten tyden blbnuti v thidranki jsem zazil asi tak 2 trosku slusnejsi obdobi, kdy jsem byl v celkem schopne grupe lidi, skoda ze ty "vudce" nevidim castejs.... pak to ma o 100% lepsi grady, kdyz se aspon trochu spolupracuje jinak je to jen o tom kolik urvu rps vcasnym kouzlem :-) (nj jsem hnusnej leacher...)

K tomu reaverovi... no nevim proc k nemu je takova neduvera... jsem noob (nerozumim tomu, to ovsem neznamena ze na sobe nepracuju). Fakt je, ze jsem porovnaval s nejakym armsmanem svoje HP na stejnym levelu a byla to docela bida, ale mozna je to tim ze jsem si vzal Saracena a ten ma dost nizkou con (jen 50).... ale co nejvic toho armsmana udivilo ze pres vysokou dex (91) jsem mel serie na yellow potvoru miss, miss, miss, hit.... on hitoval o dost lip.. muze mi to nekdo vysvetlit? (je to pro me dost problem, protoze kdyz si boostnu na 30s dps tak se mi stane, ze proste ze 6ti ran co stihnu klidne posadim jen 2 rany do yell. potvory a v takovym pripade je to vyhozenej boost navic ma o dost delsi reuse timer nez lifetap/dot)

jo a jeste jsem si vsiml jedne zvlastnosti, ze se mi vcera na 7. levelu zacalo stavat ze jsem hitoval potvoru za normalni dmg+jeste nejaky dodatecny dmg ale nemel jsem boost dps ani to nebyli critical, tak mi neni dost jasny co to bylo (pouzivam flexible weap.)

no mmo

Edited by - celdric on 25/11/2004 12:04:22
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/11/2004 :  12:15:47  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale co nejvic toho armsmana udivilo ze pres vysokou dex (91) jsem mel serie na yellow potvoru miss, miss, miss, hit.... on hitoval o dost lip.. muze mi to nekdo vysvetlit? (je to pro me dost problem, protoze kdyz si boostnu na 30s dps tak se mi stane, ze proste ze 6ti ran co stihnu klidne posadim jen 2 rany do yell. potvory a v takovym pripade je to vyhozenej boost navic ma o dost delsi reuse timer nez lifetap/dot)

WS u flexible zbrani je ovlivnen str/dex (50%/50%) staty (a to jak slash tak i crush flexible placatka).

Takhle vysokej miss je imho zpusobeny tim, ze nemas enchantnutou zbran (napr. u NPCecka v camelotu). Mrkni na jeji staty a pokud tam uvidis "Bonus: 0%" tak jsi nasel i svuj duvod missovani.

Edited by - VT on 25/11/2004 12:17:17
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 26/11/2004 :  10:24:51  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
To ze hitujes jeste za takovej dodatecnej dmg. U reavra to je tim ze si muze vycarovat takovej buff kde mas sanci ze ti pri zasahu zbrani procne lifedrain kouzlo to znamena ze to zrani moba a nejake hit pointy ti to prida :D coz je super a extremne efektivni jakmile mas rychlou zbran, Direct Damage danej na zbran (od alchemisty) staci nejakej low lvl aby si to mohl pouzivat na tvem lvl a tento buff.
Pak delas super dmg output sice malej ale velice rychle se mnohonasobnou sanci na procnuti tech vsech veci.

Zvlaste jak to kombinujes s pozicnima stylama po uderu stitem nebo pulovat neutral moby pozicnima stylama. To je pak neco...

Tedy problem je jestli nejedes autotrain to je pak horsi :D

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7

Edited by - Viridovix on 26/11/2004 19:03:33
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 26/11/2004 :  11:09:16  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
predem se omlouvam za malinkej off topic, ale snad to pomuze i ostatnim, je to stejne noob dotaz :)

Nekdo se me snazil namluvit, ze 2h hammer skald potrebuje DEX buff, aby mel vyssi sanci na critic (pocitam, ze myslel zbrani, protoze DD shouty maj critic pouze z WP,ne?). Imho je ale jedina vec ktera ti zvysi sanci na critic, krome RA, WS (tj. STR u skalda), popripade jeste rozdil v levelech mezi tebou a targetem (bud bonus nebo postih). Nebo je to nastaveny na hardcore 5% a bez RA se to zvysit neda?

Dik

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 28/11/2004 :  15:33:54  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Dalsi noob dotaz ( a to hraju daoc 2 roky )
Necropetovo HPcka jsou odvozeny z casterovo con(HP)? nebo je to proste dany lvlem peta?
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 28/11/2004 :  23:12:45  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Dalsi noob dotaz ( a to hraju daoc 2 roky )
Necropetovo HPcka jsou odvozeny z casterovo con(HP)? nebo je to proste dany lvlem peta?

Necro pet ma stale ty stejne HP at uz s buffem nebo bezz buffu. Con a str/con buffem se mu zvetsuje misto poctu HP - absorubce > dostava na melee! mensi pecky.

A ano, prenasi se to z castera na abominaci (nema vic HP, ale vetsi ABS, cim vetsi ma caster CON(s HP si nejsem jisty)).

EDIT: Viz nektery z predchozich grab-bagu.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Edited by - Deimnia on 28/11/2004 23:13:16
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 29/11/2004 :  00:01:51  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edmund

predem se omlouvam za malinkej off topic, ale snad to pomuze i ostatnim, je to stejne noob dotaz :)

Nekdo se me snazil namluvit, ze 2h hammer skald potrebuje DEX buff, aby mel vyssi sanci na critic (pocitam, ze myslel zbrani, protoze DD shouty maj critic pouze z WP,ne?). Imho je ale jedina vec ktera ti zvysi sanci na critic, krome RA, WS (tj. STR u skalda), popripade jeste rozdil v levelech mezi tebou a targetem (bud bonus nebo postih). Nebo je to nastaveny na hardcore 5% a bez RA se to zvysit neda?

Dik

DEX neovlivnuje sanci na crit. DEX je pro skalda uplne nahovno, protoze DEX ovlivnuje sanci na parry a evade ale jelikoz skald ma oboji nizke je i to zvyseni velmi male. Hlavne nikdy nervat DEX do spellcraftu u skalda!

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 06/12/2004 :  08:16:33  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Tak mam par dotazku :-), protoze se uz v tech Cesich na merlinu nevyznam a nevim ktera herni postava je cich a uz vubec netusim co mi kterej z nich navykladal ;-) tak se optam tady

1. Jak pristoupit k navrhu "template" pro svoji postavu, co mam zvazit, kde hledat informace o vecech, jestli spis skladat craft items a socketovat je, nebo vylozene jit jen po TOA artifacts (a koupit ToA ;-)), zajima me to teda predevsim pro toho myho theurga

2. Jaky RA pro nej? a hlavne v jakym poradi je asi brat, momentalne mam 5 bodu :-D. Optimalni by asi bylo neco na zkraceni casttime, protoze vecne litam bez buffu a buffbota nemam ;-). A nebo neco co pomuze v RvR i v PvE pro snadnejsi expovani (obzvlast by se hodilo neco co mi bude doplnovat power ;-))

3. Jakou specline do RvR pro necra, na diskusich se vecne rozebira necro a PvE a hunteni vseho moznyho a jak je to drsnej powerleveler, ale o RvR se taktne mlci. Taky by me zajimalo jak je to s jeho casttimem (ani ne tak jeho jako spis casttime servanta ;-)).

no mmo
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 06/12/2004 :  13:47:58  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
http://www.visionofsages.net/toa/Artifacts.html
tady je info o artefaktech,Ml a questech v ToA
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 06/12/2004 :  15:07:10  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
1. naky linky, ktere ti pomohou http://camelot.allakhazam.com/

Proste musis zkombinovat artefakty, dropy a crafty tak aby jsi byl nej celkem ti muze pomoct i toto, aspon tam uvidis jaky jsou nekteri SCeri vydriduchove http://home.karneval.cz/00101738/sccalc_setup.exe
Hlavne kdyz si pak nechavam delat SC, tak mu to poslu mejlem, nebo po jinym kanale. jednodusi nez sendovat 24 kamenu. na merlinu jsou celkem dobri SCeri, treba jizzo nebo jak se jmenuje, ten snad nic jineho nedela nez krafti aby jsi nasel kraftra tak napis /who spellcraft apod. podle toho koho chces najit.

2. mno s 5 boda toho moc nevymyslis na manu, asi ti doporucim MCL (mystic crystal lore)

3. dextra. mnozi se domnivaji ze necro do RvR sux, nekdo ze je good.
muj necro v rvr sux, pac ho mam proste na harvest. 46sight a zbytek pujde do servanta a zatim spokojenost, z RA mam jen MCL1 a aug dex1

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 07/12/2004 :  17:11:43  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Mam dotaz, tedka jsem tak trochu cetl vnboards a neni mi jasny proc se v souvislosti s ToA artefaktama mluvi o nejakym levelovani a expech.... to jako az si ten artefakt poridim tak jeste budu s nim chodit killovat moby a on se bude zlepsovat ci co?

BTW lidi jsou tam docela z ToA znechuceni a navrhujou ToA uplne vyjmout z RvR ;-) a nebo zrychlit ziskavani, to je to fakt tak hrozny?

no mmo
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 07/12/2004 :  17:32:37  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mam dotaz, tedka jsem tak trochu cetl vnboards a neni mi jasny proc se v souvislosti s ToA artefaktama mluvi o nejakym levelovani a expech.... to jako az si ten artefakt poridim tak jeste budu s nim chodit killovat moby a on se bude zlepsovat ci co?

BTW lidi jsou tam docela z ToA znechuceni a navrhujou ToA uplne vyjmout z RvR ;-) a nebo zrychlit ziskavani, to je to fakt tak hrozny?

Aby si mohol artefakt vyuzivat musis splnit nasledovne podmienky:
1. Mat tzv. encounter - byt pri zabijani moba z ktoreho artefakt pada
2. Mat samotny artefakt (ak robi napr. encounter plna grupa a artefakt ide niekomu inemu tak si ho mozes kupit od niekoho kto ho predava)
3. Mat 3 casti booku potrebneho na aktivaciu artefaktu (niektore padaju z modrych mobov pre lvl 50, niektore padaju z cervenych a fialiek a su nesolovatelne, niektore padaju casto, vacsina je rare a moze sa ti stat ze ti nepadne ani za zabitie 100 a viac mobov z ktorych ma scroll padnut (moj pripad pri scrolle2 k harpy cloak).
Ked sa ti toto vsetko podari musis artefakt este expit. Artefakt ma lvl od 1 do 10 a pri vacsina na kazdom leveli pribudnu nove ability. Vo vsetkych new frontiers zonach a frontier dungeone (passage of conflict)a v rvr sa expia vsetky artefakty. Okrem toho jednotlive artefakty su zaradene do skupin podla miesta kde sa expia napr: mainlands dungeons, mainlads outdoors, si dungeons, si outdoors, toa dungeons, toa outdoors. V minulosti (ani nie 2 mesiace dozadu) boli takmer pre kazdy artefakt jedine konkretne moby na ktorych si ho mohol expit. Napr. spominany Harpy Feather Cloak sa expil len a len na djinny moboch na nicom inom (ak neratam rvr).
Este k ziskavaniu artefaktov. Podaktore sa daju na lvl 50 usolovat. Na vacsinu potrebujes okolo FG a na niektore aj viac ludi takze ich ziskat nie je ziadna sranda. Okrem toho niektore ani po zabiti artefakt moba nemaju 100% sancu na dropnutie.
So scrollmi je to snad este horsie. Cena niektorych prevysuje aj 10 plat.
Celkovo zhrnute nalevelit char na lvl 50 je oproti vybaveniu charakteru artefaktami a ziskaniu Master Levelu 10 prechadzka zahradkou. Niektore artefakty na IGN boarde oznacuju ludia za IWIN artefakty (napr. shades of mist kvoli lvl 10 proc, battler, malice, atd.) Osobne si myslim ze bez ToA by bol DAoC viac "casual player" friendly a mne by vyhovoval. Predsa len ziskat lvl 51 master piece armor + spellcraft + alchemy nan je jednoduchsie a lacnejsie ako zabijat desiatky dni v ToA zabijanim mobov kvoli scrollom.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 07/12/2004 :  17:38:09  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Dekuju moc za informace, to je teda dost husty...

Asi by bylo fakt nejlepsi kdyby ToA artefakty vubec nefungovali pri RvR ;-)

Ale jinak celkem realm abilities a i ty master levels maji smysl... (otazka zni jestli to nevybalancovat nejak tak abych nedostaval IKcka :-D)

no mmo
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 07/12/2004 :  17:44:14  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

V podstate ano,cerstve aktivovanej artefakt ma lvl 0.Kilovanim mobu v urcitych zonach se zvysuje lvl artefaktu a tim nabyva sve magicke schopnosti.
Ale ma to hacek.Ne vsude muzes svuj artefakt lvlovat.Nektere se levelujou napriklad v SI dungeaonech jine arti se leveluju v ToA zonach atd.Jedine v Passage of Conflict dungeonu se daji lvlovat vsecky artefakty.PoC je RvR dungeon v NF.
Diky ToA se jeste vic rozhodil balanc mezi realmama a classama.A diky NF se to uplne pos...o.Spousta lidi diky tomu zkoncila na daoc.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 07/12/2004 :  17:58:30  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Diky ToA se jeste vic rozhodil balanc mezi realmama a classama.A diky NF se to uplne pos...o.Spousta lidi diky tomu zkoncila na daoc.

nesouhlasim, pred toa & nf byl daoc meele, casteri nemeli moc sanci se prosadit, coz byl hlame alb problem pac jejich main mezer je v cloth

prichodem toa a nf se hra pohnula smerem ke kastrum, tank grupy musi resit interrupt jinak jsou mrtvy o to mensi maji dps, casteri maji nejvetsi dps ale jdou rychle k zemi, po rocnich zkusenostech s toa a pulrocnich s NF musim uznat ze nejlepe funguje mix grupa kde mas aspon 2 castry a 2 tanky coz me prijde jako dobre vyvazene :)

... z pohledu mordredu na rvr muze byt situace samozrejme jina

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:16:31  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
No me to prislo/prijde jako takovej kamen-nuzky-papir... kde jsou osy tankxcasterxstealther...ale muzu se mylit :-D

Kazdopadne nejvetsi opruz celyho systemu tedka asi bude to farmeni artefaktu "to compete".

PS: Vse je nazor noobika ;-)

no mmo
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:34:42  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Mno nemuzes vse posuzovat podle BG, Na BG je to RPS hunt na vsechny strany, takze naka strategie je az v tech dvou poslednich. obycejne v RvR chodi zergy a to je pak smelc. Jsou i vyjimky kdy se chodi v 8 lidech, max 16. To se tyka hlavne top guild a tem moc nejde o dobyvani keepu, ci reliku, ale o dobry RvR bitky. Pak taky muzes videt ze jich je pet a shani jen urcity chary, spravne specly, a casto pouze sve zname dobre hrace, pro rychlou domluvu casto pouzivaji Team Speak, ci jiny program pro rychlou komunikaci, ti jsou pak schopni za vecer udelat opravdu hodne RPS. jukni na herald a zkoukni last week gain u guild a u hracu pro obrazek. Na merlinu ALb, jsou TOP guildy asi Justice, NIR, LFG. skoda jen, ze Arsenal se rozpadla, to podle me byle uplne TOP guilda na alb.

Mno to nas snad taky ceka

Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:37:52  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Samozrejme se muzes dostat i 8v8 pick up grupy, ale kvalita je omezena komunikaci a vzajemnou neznalosti. Muzes mit stesti a chytit se dobre grupy, nebo smulu a furt lezet, pac clerda je hnup, treba jako ja

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 07/12/2004 :  18:42:03  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Hehe srandisto... pokud pocitas se mnou v tymu tak nikdy nemuzes byt nejlepsi ;-)

Kazdopadne jsem ve velmi kvalitni gilde... topman tam ma 94tisic rps :-D
Spis me desi predstava shaneni vybavy :-( hlavne kdyz ani nevim co jsou vlastne top priority pro me...

Takze zacnu dalsim noobaskym dotazem...

Na cem vlastne zavisi dmg kouzla (krome obvykleho nominalu, resistu soupere)?
Prenasi se nejak moje vlastnosti na elementaly?
Neda se nejak zjistit kolik mam vlastne power pool? (protoze cena kouzel se pocita absolutne ale nevim kolik mam strop)

Videl jsem dost templatu (vetsine z toho prd rozumim, vim akorat ze je to desne dlouhy) Vsim jsem si ze ve vetsine z nich maji itemy az 10 pozic, ale ne vzdy jsou full osazeny. Navic jedna se o itemy normalne craftovany nebo artiky?

no mmo
Go to Top of Page

Ta-Ro
Starting Member

Cory

81 Posts

Posted - 08/12/2004 :  08:15:43  Show Profile  Visit Ta-Ro's Homepage  Send Ta-Ro an ICQ Message Send Ta-Ro a Private Message  Reply with Quote
jenom 94tis ?, ono sice jde o rvr, ale stejne :-)

Now... ?
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 08/12/2004 :  08:35:27  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

Samozrejme se muzes dostat i 8v8 pick up grupy, ale kvalita je omezena komunikaci a vzajemnou neznalosti. Muzes mit stesti a chytit se dobre grupy, nebo smulu a furt lezet, pac clerda je hnup, treba jako ja

Anebo je to kri(y)pl
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 08/12/2004 :  09:13:24  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nesouhlasim, pred toa & nf byl daoc meele, casteri nemeli moc sanci se prosadit, coz byl hlame alb problem pac jejich main mezer je v cloth

prichodem toa a nf se hra pohnula smerem ke kastrum, tank grupy musi resit interrupt jinak jsou mrtvy o to mensi maji dps, casteri maji nejvetsi dps ale jdou rychle k zemi, po rocnich zkusenostech s toa a pulrocnich s NF musim uznat ze nejlepe funguje mix grupa kde mas aspon 2 castry a 2 tanky coz me prijde jako dobre vyvazene :)

... z pohledu mordredu na rvr muze byt situace samozrejme jina

Tak podle me tohle uplna kravina. A samozrejme vysvetlim proc. jestli se podivas do manualu prvniho DAoC (clasic) mas tam napsano ze castrove delej takovej dmg proto ze nic nevydrzej... s prichodem NF to zmenily na castrove delej jeste vetsi dmg nez predtim a jsou pomalu nesmrtelny (na mele..). Mluvim ted o pvp, nase tank grupa pred NF mela problemy hlavne s grupama kde mely SOS (my sme ho nepouzivaly, jelikoz nebyl minstrel v gilde). Po NF je velice zajimave sledovat jak debilnimu Sorcikovy delam s rr9L1 bersim v kryse 20-30 dmg a to nemaj zapnutej BoF proste si nahodi svoji uber rr5 abilitu a 5 tanku si si do nej muze mlatit jak chce a ani si neskrtnou, sranda je ze on si jeste muze u toho vesele strafovat (coz podle meho ma bejt bug, kdy pri pouziti tehle rr se nema hejbat...)
Dalsi sranda je ta super ML kde polozi tu fontaknu se speed debuff. Takze castra nemas sanci dohnat...
Takze po NF takrad castrove pouzivaj oblibenej Lag abuse (kde vidim jak caster jeste bezi prede mnou, ale zatim do me uz davno sije kouzla i kdyz ja nemam sanci ho trefit), strafe abuse (vesele si kolem 5 tanku strafuje tak neuveritelne ze na nej tanci jenom koukaj a nemohou ho zasahnout, jelikoz NOT IN YOUR VIEW, dalsi oblibena vecicka STICK fungoval pouze do prichodu TOA... od TOA me stick proste nefunguje.. bezim za nim na obrazovce ho mam pred ksichtem a vesele my cil prcha a moje oblibena hlaska TARGET IS TOO FAR AWAY LOLOLOLOLOLOLOL(ping mam porad 40ms zadne lagy nic takoveho))

Celkove jedina ra co me potesila je Charge pro DW chary (krome savage :D) takze si muzu par sekund bezet a v kryse mlatit jak divej...
Catrove byly uber odjakziva takorad se snima muselo umet hrat... viz EU gilda Nolby Pride co v 1fg porazila celej ALB relic raid.

Davat castrum RA typu 90 procentni evade, 90 procentni absorb, a dalsi kravinky... to je na me fakt hodne...
Treba BD dat jeste Torned field (MYTHIC ARE YOU CRAZY ?)
Nebo dat tolik LOVE reavrum..... LOL
Zajimave je proc tanci nedostaly treba 90 procentni abs na caster dmg vsech typu :D na par sekund aspon (jako rr5 myslim)
Kdyz si vesele nerfnuly determinaci pro tanky a daly si purge na 5 min timer to je faaaakt legrace...

Jen tak dale s Catacombama zase nove chary a zase vsechny vesele overpoweled takze ti co to hrajou uz sakra dlouho a piplaj si sve zakladni chary jeste z clasic daoc.. mohou bejt jenom pernamentne nasrani. Jestli si Mythic mysli ze pokazde s jejich novym datadiskem budu zase delat novej char a piplat ho tak je na omylu...
Udelat nove chary nove vlastnosti doplnky pro vice strategie a vyvazeni charu v grupach.. OPRAVENI STAREJCH BUGU CO TU JSOU UZ OD ZACATKU DAOC...
Pokazde me dojme kdyz zabijem draka a vypadne totalne shit item jako z modreho moba v TOA .. LOLOLOL

PS: sice to je spatnej topic ale chtel sem reagovat...
PSS: a ano nyni sem adept na WoW jelikoz me k tomu prinuti totalni vylidneni EU PvP... uz ted tam najdem mas 2fg co tam behaj... ostani si delaj od rana do noci pve (neznam slusenj vyraz jak bych tyto lidi nazval..)
PSS: sem nasranej a tak sem to po sobe ani necet takze mozna jak se uklidnim tak to i opravim :D

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/12/2004 :  09:57:21  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Viridovix

Jenom strucne:

- nove classy nejsou bohuzel overpowered (napis proc?)

- Mordred ma kolem 800 lidi v eu prime tajmu, hrajeme 2 - 3 hodiny (21:00 - 24:00) denne a kazdych 5 - 10 minut mame bitvy (vetsinou 8v8), alespon kdyz hraju Dobytka, shamana. Presun se na Mordred :)

Edited by - VT on 08/12/2004 10:02:59
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/12/2004 :  11:38:02  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak podle me tohle uplna kravina. A samozrejme vysvetlim proc. jestli se podivas do manualu prvniho DAoC (clasic) mas tam napsano ze castrove delej takovej dmg proto ze nic nevydrzej... s prichodem NF to zmenily na castrove delej jeste vetsi dmg nez predtim a jsou pomalu nesmrtelny (na mele..).

hraju daoc od zacatku nedovedu presne posoudit jak fungoval daoc classic protoze v te dobe jsem byl lama a leveloval svuj prvni char - runemastera na MLF
ovsem SI datadisk byl jednoznacne o tankach, copak si nepamatujete savage_cry posty snad vsude ?
kdyz vysel mordred (pred SI) mdk delalo PURE meele grupu (to bylo jeste pred spreadem) core setup byl 2 bardi 2 zerkove, nemeli jsme soupere, po SI kralovali savage/cleric/healer grupy
zadna kastr grupa nemela sanci, byly to nehorazne insta killy (kastr grup) az me jich bylo lito :) jedine co fungovalo tehda a bude fungovat porad stejne bylo PBAE, tehda jsme delali veci jako relog na 5 pbae charu a stremhlavej nabeh na zerg 20+ lidi ;)

NF a ToA prineslo hromadu vylepseni pro kastry a ty se ted daji srovnat s tankama imo, hraju oboji a za tanka ROZHODNE nemam zadny problem s kastrem, kdyz kastr pouzije MoC nebo sorc rr5 atd je dulezitej interrupt/amnezia od toho jsi v grupe od toho mas teamspeak od toho to je hra o spolupraci, kdyz dmg caster hodi moc musi se o nej nekdo postarat ...

mozna ze mas problem s high rr castrem ? stejnej problem bys mel s high rr tankem imo..

quote:

Mluvim ted o pvp, nase tank grupa pred NF mela problemy hlavne s grupama kde mely SOS (my sme ho nepouzivaly, jelikoz nebyl minstrel v gilde). Po NF je velice zajimave sledovat jak debilnimu Sorcikovy delam s rr9L1 bersim v kryse 20-30 dmg a to nemaj zapnutej BoF proste si nahodi svoji uber rr5 abilitu a 5 tanku si si do nej muze mlatit jak chce a ani si neskrtnou, sranda je ze on si jeste muze u toho vesele strafovat (coz podle meho ma bejt bug, kdy pri pouziti tehle rr se nema hejbat...)

strafovani neni bug ale feature podle mythiku :)
ja jsem se zerkem nemel absolutne zadnej problem s dmg (hral jsem obcas Kallathova rr6 zerka) dmg 250+/swing naprosto normalni a v kryse to slo i pres 500 do bufnuteho rr5+ sorce (pokud nepouzil svou rr5, pokud jo pouze mu to o par desitek sekund prodlouzilo zivot :))
nejsi treba spatne speclej nebo oblecenej ? :)

quote:

Dalsi sranda je ta super ML kde polozi tu fontaknu se speed debuff. Takze castra nemas sanci dohnat...

kdyz ma tvoje grupa speedwarp take nemas s tim zadnej problem...

quote:

Takze po NF takrad castrove pouzivaj oblibenej Lag abuse (kde vidim jak caster jeste bezi prede mnou, ale zatim do me uz davno sije kouzla i kdyz ja nemam sanci ho trefit), strafe abuse (vesele si kolem 5 tanku strafuje tak neuveritelne ze na nej tanci jenom koukaj a nemohou ho zasahnout, jelikoz NOT IN YOUR VIEW, dalsi oblibena vecicka STICK fungoval pouze do prichodu TOA... od TOA me stick proste nefunguje.. bezim za nim na obrazovce ho mam pred ksichtem a vesele my cil prcha a moje oblibena hlaska TARGET IS TOO FAR AWAY LOLOLOLOLOLOLOL(ping mam porad 40ms zadne lagy nic takoveho))

mozna by jsi mel poridit lepsi pripojeni ? :) nemas nahodou nakej paket loss ?
s timhle nemam problemy, pokud nekdo kolem me strafuje stale tu je moznost jak ho hitnout, ale musis to holt umet ;) napr kombinace stick/face klaves pred stylem nebo forward run-stick-style, dale pokud nekdo dela "cyrcle strafing" je dobre pouzivat side style kterej je k tomuhle idealni nehlede na to ze u vetsiny tanku je to nej dmg
v grupe mas take obycejne nakej stun ne ? 30% targetu se zabije vetsinou ve stunu (mluvim o top 8v8)

quote:

Celkove jedina ra co me potesila je Charge pro DW chary (krome savage :D) takze si muzu par sekund bezet a v kryse mlatit jak divej...

charge dela light tanka light tankem ted, bez charge si ho neumim predstavit, mozna by jsis mel poslechnout nejake cry posty o charge ze strany kastru ;) skus precist neco na VN zjistis ze to s tema kastrama nebude tak horky, jo a nebo si skus nakeho udelat a dotahnout ho aspon na rr7 ....

quote:

Catrove byly uber odjakziva takorad se snima muselo umet hrat... viz EU gilda Nolby Pride co v 1fg porazila celej ALB relic raid.

nesouhlasim, castrove jsou ted konecne knecemu po NF/ToA protoze konecne TED dostali hromadu moznosti jak regenerovat power (toa itemy, artefakty) kdezto tank muze mlatit nonstop - nepotrebuje manu, plati 2 nasob od doby end regenu :)

quote:

Davat castrum RA typu 90 procentni evade, 90 procentni absorb, a dalsi kravinky... to je na me fakt hodne...
Treba BD dat jeste Torned field (MYTHIC ARE YOU CRAZY ?)
Nebo dat tolik LOVE reavrum..... LOL

TWF je ok tak jak je, je to velmi silna abilita ktera je ale nahovno pokud ji nepouzijes spravne a hlame neni nijak extra silna proti grupe ktera vi co ma delat
ty defensivni ability u kastru jsou ciste o tom ze mythic chce aby tankove (assist train) premejslel a ne F8 meele dokud target nelezi, musis menit cile, assist musi bejt rychlej, MA musi mit neco v makovici, to same plati o bodyguardu

quote:

Zajimave je proc tanci nedostaly treba 90 procentni abs na caster dmg vsech typu :D na par sekund aspon (jako rr5 myslim)
Kdyz si vesele nerfnuly determinaci pro tanky a daly si purge na 5 min timer to je faaaakt legrace...

tankove muzou specnout AOM pak ti bude kastr delat zas dmg jako z doby camelot classic ;)
determinace potrebovala nerf jednoznacne stejne jako growth rate u LA stylu, osobne mam specleho hera na det5 + purge1 a purge temer vubec nepouzivam protoze nemusim, dostanu red CC ktere vzapeti zacne blikat a jsem free :)

quote:

Jen tak dale s Catacombama zase nove chary a zase vsechny vesele overpoweled

omyl nove chary podle vseho nejsou overpowered (aspon z papiru), samozrejme nikdo nevi jak to bude fachat v realu, podle me jedine co ted zasluhuje nerf je lifetap :) zejmena lifetap + moc3

Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 08/12/2004 :  12:55:55  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
Takze:
1. pingy mam super jak sem rikal 40ms je muj max packet losy nemam ani jeden. takze tady chyba bejt nemuze...
2. to ze tvrdis ze castrove jsou ted na stejne urovni tanku tak to je sice tvuj nazor ale ja snim nesouhlasim. Drive aoe castrove delaly ten nevetsi bordel v rvr i pvp. grupy byly dost drsne... ted jsou jeste drsnejsi :D
3. nerf LA... samozrejme byl nutnej.. ale proc tolik ? proc ze vsech DW charu ted bersi dela nejmensi dmg.. (posuzuju pouze z duelu s ostatnima DW charama)
4. s tomu strafe... neni mozne udelat proste nic.. nekdy je to i 10-15s kdy toho zmetka proste netrefim at delam co delam.. jenom not in your view...
5. posledni dobou taky sleduju podezrelou vec u bersiho. byly sme v ML9 dungeonu a mlatily nejakeho moba (high lvl jako vsichni bosove tam) a tam sem si vsimnul fakt divny veci.. stojim ze zadu moba a jako vzdy delam zadni styl z LA (obvykle 3 kombo kdyz mam stesti a trefim se) zasahuju moba 10-16dmg bez jakejkoliv critikalu. Pouziju krysu a najdnou svete div se... hituju moba BEZ critu za 50-60 a s critem k tomu je to okolo 100. rek sem si ze je to dost divne, abych najednou pouze pouzitim krysy se me zvetsil base dmg... zkusil sem to same na hraci v duelu cil byl porad healovanej aby me neumrel :D a svete div se v kryse delam base dmg BEZ CRIT HITU o cla 50-100 vetsi... podotykam ze to nebyl test jednou pouzite krysy ale test cla 10 krys a secitani dmg bez critu... je to faaaakt divne a vubec tomu nerozumim..
6. to ze mas det 5 a dostanes red cc a ihned zacne blikat je blbost.. max to je z ista CC ale ty pomalu nepouzivame, jelikoz diky super cast speede stejne mezujem jako prvni.
7. vidim to jednoduse jednoho healera 6 BonoDanceru a mezer a muzes si vesele zabijet co chces... Jelikoz na EU se jeste porad pouzite torned field scitaj tak je to celkem sranda.
8. ted to teda znamena proc sakra mam delat pure tanka kdyz je dobrej jenom na noseni ramu :D kdyz hibridi jsou ted o moooc lepsi...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/12/2004 :  13:11:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
2. to ze tvrdis ze castrove jsou ted na stejne urovni tanku tak to je sice tvuj nazor ale ja snim nesouhlasim. Drive aoe castrove delaly ten nevetsi bordel v rvr i pvp. grupy byly dost drsne... ted jsou jeste drsnejsi :D

Zas tolik nehraju, ale tanci a castri v 8v8 mi prijdou celkem vybalancovany.

Hodne casto behame v klasicke old fotm grupe (3 dw tanci, vetsinou charge tanci, 3 pure healy, shaman a bud skald nebo minstrel). Pokud potkame castry RR10 - RR11 v nejake grupe, tak je dame celkem s prstem v nose (= 5 minutova bitva, s nekolika ressy).

Sice jsou schopny sestrelit koholiv na tri rany (napr. Warlogy, runemaster RR11Lxx), ale tak je to dobre (zaroven si to za svych 10milionu rpts zaslouzi). Assist train tanku je zase za odmenu sestreli za 0.8 sekundy.

Proste imho je to ted celkem vybalancovane (savage uz taky neni buh bo nema charge a jak vime charge = nejlepsi tank abilita).

Jediny vyrazny problem vidim v minutovych earth petech. To je pro tank grupu celkem bolest (vidim to na Trinii), ale zase neni neresitelna.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000