Author |
Topic  |
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 13:39:29
|
quote: Originally posted by Viridovix
Takze: 1. pingy mam super jak sem rikal 40ms je muj max packet losy nemam ani jeden. takze tady chyba bejt nemuze... 2. to ze tvrdis ze castrove jsou ted na stejne urovni tanku tak to je sice tvuj nazor ale ja snim nesouhlasim. Drive aoe castrove delaly ten nevetsi bordel v rvr i pvp. grupy byly dost drsne... ted jsou jeste drsnejsi :D
neni to jen muj nazor, staci se zeptat kazdeho vice zkuseneho hrace at uz je z rvr nebo pvp serveru, sam jsem byl asi rok v power gamer guilde a zive si pamatuji kdyz jsme se presunuli na Lancelot do albionu a udelali jsme pure albion meele grupu a na rr3 jsme kilovali naprosto bez problemu rr10+ mid TOP grupy co tim chci rict ? ano high rr caster muze bejt FAKT hustej zejmena pri zerg fightech na rvr serverech, protoze masa (zerg) je vetsinou nizkej rr nebo stred + jsou to noobove a prilezitostni hraci tak je nakej AE caster nadherne s prstem v nose zfarmuje, dokazu si to predstavit chci abys pochopil ze tu na mordredu to lidi skousej taky vcetne me, skouseli jsme delat PURE caster grupy proti top meele grupam pred toa/nf a nefungovalo to meli jsme setup 5 rr5-rr9 casteru a rr8-rr10 suportu, rr5 tank grupa nas sesvacila, vse to byly top hraci dovolim si jmenovat kennyho a cassidyho, s cassem jsem solnul na lancelotu 2 fg mid (cabalist+cleric)
problem kastru je v interruptu, jestlize ty tvrdis ze mate problemy s kastr grupama znamena to jedine - tvuj support sux a neumite zkoordinotav interrupt, mate v grupe vubec nekoho ciste na interrupt nebo proste mlatite jak to de.. ?
3. nerf LA... samozrejme byl nutnej.. ale proc tolik ? proc ze vsech DW charu ted bersi dela nejmensi dmg.. (posuzuju pouze z duelu s ostatnima DW charama)
nesouhlasim dmg zerka je naprosto srovnatelnej s ostatnima light tankama (merc, bm)
4. s tomu strafe... neni mozne udelat proste nic.. nekdy je to i 10-15s kdy toho zmetka proste netrefim at delam co delam.. jenom not in your view...
nabinduj si stick a face na klavesnici nebo mys, nauc se je pouzivat pred tim nez zmacknes styl, pouzivej vic mozek pak s timhle nebudes mit problem
6. to ze mas det 5 a dostanes red cc a ihned zacne blikat je blbost.. max to je z ista CC ale ty pomalu nepouzivame, jelikoz diky super cast speede stejne mezujem jako prvni.
ne to plati o veskerem CC krome single target root/mezu, a zejmena to plati o red AE mezech pokud nejsi ty cilem kouzla, protoze se vzdalenosti od stredu pada ucinost, s rezist bufama a aom capnutejma rezistama a det5 ti garantuju ze purge budes potrebovat jen ve vzacnejch okamzicich :) napr na purgnuti battler debufu :) ale mozna je me plus take v tom ze muj hero je lurikeen takze se tezko targetuje ? ;) takoveho trolla nebo nedej boze zerka v kryse ;) to je labuzo targetit
7. vidim to jednoduse jednoho healera 6 BonoDanceru a mezer a muzes si vesele zabijet co chces... Jelikoz na EU se jeste porad pouzite torned field scitaj tak je to celkem sranda. 8. ted to teda znamena proc sakra mam delat pure tanka kdyz je dobrej jenom na noseni ramu :D kdyz hibridi jsou ted o moooc lepsi...
ano skladani TWF je suck neboj brzo vam to opravej ;) i pres to jsem se na mordu nesetkal s pvp grupou ktera by na tomhle zalozila dmg, pac RA, zejmena takovehle ra je potreba dobre pouzit a to znamena ze pro hrace je to risk spolehat na to |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Infinit
Starting Member
46 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 21:36:55
|
Zajimave je proc tanci nedostaly treba 90 procentni abs na caster dmg vsech typu :D na par sekund aspon (jako rr5 myslim)
Zkouseli ste pouzivat Bedazzling Aura RA? Pokud mate takovy problem s casterama tak by vam to mohlo pomoci. Sam to ale neznam, nikdy jsem to s zadnym charem nemel. |
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 09/12/2004 : 14:49:59
|
Když mám caplý spell range (tj. 10%) a aktivuju Zahur charge, budu mít range stále 10% nebo 15%? |
Arokh Estarioll |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 20:04:55
|
Zdar
Rad by som sa niekde docital, ako je to s max statmy, max cap na lvl, bufmy mana narocnost na kuzla (base dd a spec) bonus do statou od RR a podobne. Ak sa da staci hodit nejake zaujimave linky. Proste cisla a % chcem :p Dik |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 08:44:43
|
quote: Originally posted by Yurrk
Zdar
Rad by som sa niekde docital, ako je to s max statmy, max cap na lvl, bufmy mana narocnost na kuzla (base dd a spec) bonus do statou od RR a podobne. Ak sa da staci hodit nejake zaujimave linky. Proste cisla a % chcem :p Dik
Max cap na lvl (bez ToA overcapu): http://daoc.nisrv.com/modules.php?name=Stat_Cap_Calculator
Na tomto webe najdes viac zaujimavych odkazov. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 03/07/2005 : 12:38:44
|
Zdar
Rad by som sa niekde docital, ako je to s max statmy, max cap na lvl, bufmy mana narocnost na kuzla (base dd a spec) bonus do statou od RR a podobne. Ak sa da staci hodit nejake zaujimave linky. Proste cisla a % chcem :p Dik
Vsechny dotazovane cisla najdes na teto strance. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 07/07/2005 : 16:58:18
|
- Max staty jsou bez TOA bonusu +75 s TOA capama to je maximálně +26, tedy +101 celkem. - Cap na cast speed, base dmg, style dmg, speed na meele utok a na rychlejsi casteni je 10% - Cap na range, power pool, buff bonus, cast duration je 25% - U power poolu si jeste muzes pomoci veci co zvysujou cap se dostat i na +50% power - Cap na skilly je +11 + tvůj RR Vše jsou capy pro L50, u nižších levelů jsou capy menší.
Co se týče EU - PvP tak tam bohužel teď naše gilda nemá problém s žádnou caster grupou, ono vlastně soupeře prakticky nemáme žádného, bohužel všichni dobrý hráči odešli a nebo jsou v naší gildě :-) ze 100 top hráčů jich je 25 v naší gildě 
Doufám, že lidi začnou hrát na RvR serveru, kde díky server clustering bude dostatek lidí na zabíjení, na PvP teď hlavně chybí kvalitní enemy = docela nuda |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
achec
Starting Member
11 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 12:20:38
|
mám takovej dotaz
sem si aktivoval trial account a rozhodl jsem si zaridit trvaly account. Znamena to ze si musim koupit novy ne-trial klíč (nebo je nutne koupit krabici se hrou) ? Nebo se da pokracovat ve hre na trial accountu s tim ze zacne fungovat jako plnohodnotny ?
Zaroven sem si jeste vsim ze na strankach daocu je jakysi patch ktery mi hru prevede na DX9 friendly, coz bych urcite uvital - ne ze by mi ta predpotopni grafika nejak vyrazne vadila, ale kdyz budu za neco platit tak by to melo mit urcitou kvalitu :) Ma otazka zni jestli pujde pouzit tento patch na trial nebo si tak jako tak musim koupit novou hru ?
diky |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 14:30:01
|
quote: Originally posted by achec
mám takovej dotaz
sem si aktivoval trial account a rozhodl jsem si zaridit trvaly account. Znamena to ze si musim koupit novy ne-trial klíč (nebo je nutne koupit krabici se hrou) ? Nebo se da pokracovat ve hre na trial accountu s tim ze zacne fungovat jako plnohodnotny ?
Zaroven sem si jeste vsim ze na strankach daocu je jakysi patch ktery mi hru prevede na DX9 friendly, coz bych urcite uvital - ne ze by mi ta predpotopni grafika nejak vyrazne vadila, ale kdyz budu za neco platit tak by to melo mit urcitou kvalitu :) Ma otazka zni jestli pujde pouzit tento patch na trial nebo si tak jako tak musim koupit novou hru ?
diky
Ano, Trial ucet jde pomoci zakoupeneho klice "prevest" na plnohodnotny ucet a dale pokracovat ve hrani, bez nutnosti zakladat si na nove aktivovanem uctu znova postavy.
Oficialne se DAoC prodava jen v "krabicove" verzi, nicmene pokud napises napr. do cdromshopu, ze krabici nechces, tak oni ji rozbali, vyndaj z ni CD-KEY a poslou ti ho na mail (usetris za postovne a budes ho mit prakticky hned).
Potrebujes vsak mit Catacombs klient, ktery je citelne "hezci" nez SI klient, ktery je soucasti trial verze. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 16:40:30
|
quote: Originally posted by Deimnia Oficialne se DAoC prodava jen v "krabicove" verzi, nicmene pokud napises napr. do cdromshopu, ze krabici nechces, tak oni ji rozbali, vyndaj z ni CD-KEY a poslou ti ho na mail (usetris za postovne a budes ho mit prakticky hned).
EU DAOC se vsema datadiska lze zakoupit i tady: (a to ve forme serial klice + download vsech dat (tedy bez krabice). Muzes hrat jeste dnes)
http://www.dlgamer.com/product_info.php?products_id=132 |
Edited by - VT on 15/07/2005 16:40:59 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 19:41:43
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Deimnia Oficialne se DAoC prodava jen v "krabicove" verzi, nicmene pokud napises napr. do cdromshopu, ze krabici nechces, tak oni ji rozbali, vyndaj z ni CD-KEY a poslou ti ho na mail (usetris za postovne a budes ho mit prakticky hned).
EU DAOC se vsema datadiska lze zakoupit i tady: (a to ve forme serial klice + download vsech dat (tedy bez krabice). Muzes hrat jeste dnes)
http://www.dlgamer.com/product_info.php?products_id=132
Ano Veldo, nicmene z podpisu plyne, ze tazajici hraje na Lamoraku -> US :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 21:53:49
|
quote: Originally posted by Deimnia
quote: Originally posted by Van Tassel
http://www.dlgamer.com/product_info.php?products_id=132
Ano Veldo, nicmene z podpisu plyne, ze tazajici hraje na Lamoraku -> US :)
Teoreticky potrebuje snad jen camelot.exe a conf file update.dat se spravnym URL na us patch server. Klienta, ktery obsahuje camelot.exe lze ziskat bud na korejske homepage, nebo na strance, kterou jsem uvedl viz. vyse. Potom musi zakoupit potrebny US klic treba na cdromshop.com po domluve s Alanem nebo na https://gamersloot.net/catalog/index.php?cPath=115_134_117 . |
Edited by - VT on 15/07/2005 21:54:11 |
 |
|
achec
Starting Member
11 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 23:41:30
|
no toto, lamorak je us server ? :) je teda nějaký z těch classic serverů EU ? Jinak další postavu mam ještě na Merlinu, ten je taky US ? :)
ale určitě bych radši hrál na EU servrech :) |
 |
|
Yenlui
Starting Member
85 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 23:55:09
|
Lamorak i Merlin jsou US servery. To znamena ze mas US verzi DAOCu a s tou pokud vim na EU hrat nemuzes. US ma par vyhod i nevyhod. Na US mas datadisky i patche driv nez na EU protoze US servery provozuje primo Mythic. Nevyhoda je ze vetsina veci se deje v noci od 2h ranni. Vyhoda EU je tedy jasna - veci se deji EU hracim case a to od 17:00 do 23:00 (+/-) takze o nic neprijdes.Nevyhody jsou dve..datadisky a patche jsou zhruba s pulrocnim spozdenim a hlavne EU servery provozuje GOA - banda francouzu co na to serou. Support maji jen v pracovni dobu (po-pa) a parkrat do roka si na EU serverech nezahrajes,pac maji obdobi 14ti denniho lagu. GOA za to samozrejme nemuze,je to vina vsech tech nekolika tisic hracu co hraji /sarcasm off.
Overall, doporucuji EU i pres ten obcasny lag a pozdejsi datadisky. Je pekne hrat bez lagu s nejnovejsim patchem a kdyz nemas proti komu hrat pac americke decka jsou jeste ve skole nebo chrapou. Ja presel z US na EU a az na obcasne nasrani (lag) nelituji. Howgh
/wave Uschi
P.S.:GOA zvazuje rozjeti "classic" serveru. Uvidi se podle oblibenosti US classic serveru. Doufam ze lidi v GOA budou mit v dobe rozhodovani mozky v hlave a ze udelaji server s Old Frontiers |
 |
|
achec
Starting Member
11 Posts |
Posted - 16/07/2005 : 00:17:03
|
díky za rady ale asi zůstanu na US serveru provozovaných Mythicem, žádný lag tam nemám a tak nějak víc věřím výrobci hry než nějakejm frantíkům :)
Ze supportu se mi dostalo odpovedi ze nic dalsiho kupovat nemusim. Jakmile prej dojde trial tak se zacne odpocitavat klasicky pausal z kreditky a hra funguje dal jako plnohodnotna. A muzu si k tomu dokoupit aji catacombs/toa.
>> "Vyhoda EU je tedy jasna - veci se deji EU hracim case a to od 17:00 do 23:00 (+/-)" - No todle mi zrovna jako výhoda nepřipadá :) |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 16/07/2005 : 21:49:23
|
mam dotaz a nechtelo jse mi kvuli tomu zakladat novej topic.Potreboval bych poradit ze speckou na barda, nikdy jsem ho nehral a nemam ted zodna dvakrat moc casu procitat fora.Mysleno bard na rvr.Myslel jsem ze by to mohlo vypadat nejak takhle, ale vubec nemam tucha o bardovi takze bych prosil o hilfe. Regrowth:17 Nurture:50 Music:37 Blades:13 |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 16/07/2005 21:53:39 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 16/07/2005 : 23:15:27
|
quote: Originally posted by Speh
mam dotaz a nechtelo jse mi kvuli tomu zakladat novej topic.Potreboval bych poradit ze speckou na barda, nikdy jsem ho nehral a nemam ted zodna dvakrat moc casu procitat fora.Mysleno bard na rvr.Myslel jsem ze by to mohlo vypadat nejak takhle, ale vubec nemam tucha o bardovi takze bych prosil o hilfe. Regrowth:17 Nurture:50 Music:37 Blades:13
Cus Spehu :) Cookie cutter bard specka je: 43 nurture - posledny speed song 47 music - posledny instant aoe mezz 16 regrowth - 30% ress 5 weapon
Niektori bardi specuju len 43 music (posledny aoe mezz) alebo 37 music (prvy instant aoe mezz) a to co prevysi daju do regrowth pretoze z 16 regr bard toho moc neuhealuje. 50 nurture je zbytocnost a pouzivaju to snad len ludia co maju barda ako pve bota. |
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
Edited by - Thundeeer on 16/07/2005 23:18:32 |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 16:46:18
|
jo nadtim jsem taky potom premejslel jestli to nevotocim kazdopadne dikes. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Vlada
New Member

230 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 09:27:12
|
Mohl bych vas zeptat jak velke PvP boje jste zazili (popripade nejake velke koncentrace hracu na jednom miste) a jak jste na tom byli s lagy? (uvedte priblizny pocet , jestli to bylo Pvp a jak by jste hodnotili lagovani) Pokousim se udelat srovnani. diky moc |
LOTRO - [EN-RP] Laurelin Miranori GRD Miranel LM Miraniwen CPT
SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis |
 |
|
Sogniir
New Member

171 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 09:48:01
|
Another funny spec for Bard is:
37 Music, 43 Nurture, 33 Regrowth, 5 Weapon
Pro: Good back up CCer, Good back up Healer.......on new servers Hib setup groups will have 2 druids/2 Bards and for that you will allways find your spot there (anyway with DET5 difference between yello/red AOE mezz its not so big).. you can be 3th healer or second CCer, demezzer, interupter. Also if group dont have 2 Druids you can cover his role for heals......
The best spec for PVE
Con; As lower Music you will have just yellow AOE mezz, and there for a bit worse CCer. |
Edited by - Sogniir on 26/07/2005 09:48:42 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 10:24:53
|
quote: Originally posted by Vlada
Mohl bych vas zeptat jak velke PvP boje jste zazili (popripade nejake velke koncentrace hracu na jednom miste) a jak jste na tom byli s lagy? (uvedte priblizny pocet , jestli to bylo Pvp a jak by jste hodnotili lagovani) Pokousim se udelat srovnani. diky moc
PvP boje moc ne (bohudík). Pouze PvE raidy... Nejvíce asi přibližně 120 lidí pohromadě na Apocalypse raidu. Lagování minimální, občas přes tu tunu efektů nestíhal pc. Ale taky jsem tehdá neměl bůhví co. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 10:47:57
|
quote: Originally posted by Vlada
Mohl bych vas zeptat jak velke PvP boje jste zazili (popripade nejake velke koncentrace hracu na jednom miste) a jak jste na tom byli s lagy? (uvedte priblizny pocet , jestli to bylo Pvp a jak by jste hodnotili lagovani) Pokousim se udelat srovnani. diky moc
Odhadem 200 verus 200 versus 200. Ale mozna nas bylo i dvakrat tolik, kdo vi.
Bitva trvala asi 16 hodin a nesel jsem kvuli ni do prace :) Lagovalo mi to silene, bo to bylo pred 4mi lety a ja hral na 233mhz .... Na soucasnych konfiguracich by to bylo v pohode.
|
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 16:25:01
|
Da sa niekde stiahnut update/patche alebo to musim tahat po kazdej instalacii znova   |
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 27/07/2005 : 02:08:38
|
Posledni RvR bitva na guinevere pred vydanim new frontiers... cca 300 lidi na kazdy strane.Prebehli jsme kopec,najednou lag asi na 15 sekund a vsichni mrtvi a bylo po bitve |
 |
|
achec
Starting Member
11 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 16:01:57
|
hoj lidi tak sem se ve finale prehodil na eu servery abych moh mit i catacombs a potreboval bych se zeptat na jakym serveru hrajou cesi za midgard :) |
 |
|
Tristaver
Starting Member
37 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 17:46:13
|
Cechu na EU hraje celkem malo(10+/- porad aktivne), vetsinu najdes na excalibur/hib nebo na camlannu, tak si vyber  |
Strach 9l2 ML10 skald - Camlann Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann |
 |
|
achec
Starting Member
11 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 23:13:14
|
jo takhle, no tak bych se teda zeptal esi existuje nějaká guilda - esi hib/mid/alb mi je jedno |
 |
|
Tristaver
Starting Member
37 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 12:31:48
|
quote: Originally posted by achec
jo takhle, no tak bych se teda zeptal esi existuje nějaká guilda - esi hib/mid/alb mi je jedno
Vsichni jsme v guilde Nexus, ktera je jak na excal/hib tak na camlannu, je to ale mezinarodni guilda, takze zadny czech only.
http://www.nexus-camlann.com/ |
Strach 9l2 ML10 skald - Camlann Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann |
 |
|
Viridovix
Starting Member
42 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 23:42:11
|
Hraje se vic na Camlannu kde mame trochu vic lidi. Na Excalibru hrajou prevazne cesi, alespon v nasi gilde.. jelikoz lidem z Nexus pvp Camlannu se nehce zacinat zase od pleny na rvr servru kde normalne stoji 15+ BB pred keepou :D |
50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:. 50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7 |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 00:44:12
|
Kupil som catacombs ale pravdepodobne EU verziu (GOA) ? Pojde to na US ? A ked nie tak preco nie ? :p |
|
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 08:37:48
|
Kupil som catacombs ale pravdepodobne EU verziu (GOA) ? Pojde to na US ? A ked nie tak preco nie ? :p
Nepojde. Aj ked software je pravdepodobne rovnaky na US servery potrebujes US cd key. |
|
 |
|
achec
Starting Member
11 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 09:42:39
|
jj nepude i když si to tam natvrdo nainstaluješ a přehodíš ip na us servery tak tě to do hry nepustí, protože nemáš autorizovanýho klienta (vyzkoušeno).
na ebay se dá za 35$ koupit cdkey na US catacombs, ale když sem o tom tak přemýšlel tak bych měl podobný problémy v okamžiku kdy by vyšel nový expansion a já ho chtěl hrát, tak sem se na to vysral a přeskočil na eu servery. |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 16:12:34
|
Aky program pouzivate na record videa z hry ? ktory je best ? dd |
|
Edited by - Yurrk on 16/09/2005 19:02:13 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 16/09/2005 : 20:21:54
|
Aky program pouzivate na record videa z hry ? ktory je best ? dd
Fraps imho lol. |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 19/09/2005 : 21:30:10
|
Aky program pouzivate na record videa z hry ? ktory je best ? dd
Fraps imho lol.
Dobry program :-O Aky pouzivate na upravu atd format a tak :p |
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 19/09/2005 : 21:52:00
|
quote: Originally posted by Deimnia Fraps imho lol.
Dobry program :-O Aky pouzivate na upravu atd format a tak :p
Pascal |
Arokh Estarioll |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/09/2005 : 21:52:24
|
^^ Yurrk
Ja osobne pouzivam ten windowsackej "srac". Nenabizi sice moc moznosti, ale zato je jednoduchej na ovladani. |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 18/10/2005 : 03:17:31
|
^^ Yurrk
Ja osobne pouzivam ten windowsackej "srac". Nenabizi sice moc moznosti, ale zato je jednoduchej na ovladani.
No lol skusal som ten Maker ok aj kodek som skusil rovnaky ako ty, ale stale mam 5 min video o velkosti 200 mb eh (s hudbou) co este musim nastavit ? :p cem sa to naucit ale tu v okoli nikt oennei kto tomu rozumie :D |
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 18/10/2005 : 12:39:04
|
^^ Yurkk
Jak zmacknes na "ulozit do pocitace" tak cca na treti strance je "zobrazit vice moznosti" a tam zvolis napr. 1Mbit/s coz uplne staci. |
 |
|
Qira
Starting Member
9 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 15:40:07
|
Drive jsem trochu jsem hral na EU serverech, nyni se po prestavce a marnem cekani na DnL chci vratit, ale zkusim US servery. Stahnul jsem 14day trial a ted stojim pred tim, ktery server si vybrat. Rozhodne chci hrat RvR. Doporucite mi nejaky server/realm? Pripadne i nejakou uzitecnou postavu, se kterou bude mit smysl se par let piplat? |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 19:09:51
|
quote: Originally posted by Qira
Drive jsem trochu jsem hral na EU serverech, nyni se po prestavce a marnem cekani na DnL chci vratit, ale zkusim US servery. Stahnul jsem 14day trial a ted stojim pred tim, ktery server si vybrat. Rozhodne chci hrat RvR. Doporucite mi nejaky server/realm? Pripadne i nejakou uzitecnou postavu, se kterou bude mit smysl se par let piplat?
Podla mna pre Europana vzhladom na populaciu v EU case uz nema zmysel hrat na inom servery ako Gareth. Je to tzv. Classic server (nie je pristup do ToA zon - cim odpada niekolko RL tyzdnov grindu, a buffy su len pre group a s range 4000 - vdaka comu tu takmer neexistuju buffboti). A realm ? Ja hram za Hiberniu a okrem mna su tam este minimalne 2 Cesi :). Z classov sa urcite hodia kvalitny RvR bardi, blademasteri, eldritchovia. Hlavne nehraj vampiira, tych su tam stovky  |
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 09:21:20
|
JJ to je pravda,jeste warden,tech taky moc neni,obvzlast kvalitnich.
|
 |
|
Qira
Starting Member
9 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 10:52:49
|
Jaka ja nejaka zakladni specka pro wardena? Resp. jaka byva jeho uloha? |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 11:23:46
|
quote: Originally posted by Qira
Jaka ja nejaka zakladni specka pro wardena? Resp. jaka byva jeho uloha?
Je to spis support class nez tank.PBT,base buffy,nejakej ten heal,taky muzes mlatit enemy kladivkem,ale necekej uber dmg,proste takovej brouk Pytlik. Pokud si to pamatuju dobre tak bracha jede spec: 46 nurture (6 sec pbt) 25 regro (jsou tam nejaky self buffy-fatigue regen,health regen nebo co) 39 zbran (kladivko,muzes i mec) 8 parry
|
Edited by - Diblajz on 27/10/2005 11:46:45 |
 |
|
Zmije
Starting Member
39 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 12:38:17
|
quote: Originally posted by Thundeeer
Podla mna pre Europana vzhladom na populaciu v EU case uz nema zmysel hrat na inom servery ako Gareth. Je to tzv. Classic server (nie je pristup do ToA zon - cim odpada niekolko RL tyzdnov grindu, a buffy su len pre group a s range 4000 - vdaka comu tu takmer neexistuju buffboti). A realm ? Ja hram za Hiberniu a okrem mna su tam este minimalne 2 Cesi :). Z classov sa urcite hodia kvalitny RvR bardi, blademasteri, eldritchovia. Hlavne nehraj vampiira, tych su tam stovky 
Na druhou stranu tim prijdes o 70% PvE contentu ve hre, takze pokud mas rad PvE urcite classic ne. |
DAoC - Naturemenace, Stetka, Naturak Warhammer - Zmiz, Prasivec EvE - Zmiack DFO - Zmijak SwiftBlade [ReD]
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 12:55:02
|
quote: Originally posted by Diblajz
JJ to je pravda,jeste warden,tech taky moc neni,obvzlast kvalitnich.
Originalni pisatel chtel doporucit server/realm a uzitecnou postavu.
Duvod, proc jich neni moc kvalitnich: Class na prd, nezabavnej, nic neumi poradne - dmg srovnatelna s druidem, clericem a jakymkoliv melee casterem, PBT proti assist trainu nefunguje, proti casterum taky ne; heal je usmudlanej a pomalej.
Z toho plyne, ze radu typu "moc kvalitnich wardenu nebeha, udelej si wardena" ti muze dat akorat bezmozek, clovek chromyslny a totalni noob (popripade clovek s kombinaci techto "neduhu").
To Qira:
Kazda dobra grupa obsahuje jeden nebo vice z techto classu - Sorc, Cleric, Thurgista, dobre_hrany_Minstrel, Healer, Shaman, Eldritch, Druid, Hero, Savage a vsichni charge tanci. (EDIT: + classy ktere v kazdem realmu potrebujes, tz. Bardi, Skaldi a pod...)
Pokud chces hrat v dobrych grupach a treba se i dostat do nejake "funkcni" guildy, tak vyber jeden z techto charu.
Pokud chces delat "pokusy" a byt vyjimecny a hrat char, ktery do "funkcniho" setupu nezapada, nepocitej u lidi z velkou ochotou. |
Edited by - Deimnia on 27/10/2005 12:59:34 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 14:25:02
|
^ Existuju dva zakladne nazory na IDEALNY base group setup v Hibe na Classic servery. Prvy: druid, druid, bard, bard, 3x tanky+ eldritch Druhy: druid, druid, bard, warden, 3x tanky+ eldritch
Kazdy ma svoje pre a proti ale urcite by som netvrdil ze Wardena hra len clovek bez mozgu. Nie je to char na dmg ale na backup heal, REZISTY, dmg add pre tanky a TWF. Bavime sa tu ale len o idealnych setupoch pre tzv. gank groupy. Zaujimavych charov v Hibe je viac, a ak nie si elitista co musi hrat len v idealnych setupoch s namaxovanymi charmi a vyhravat vsetky suboje tak sa zabavis aj s inymi charmi. Hlavne hraj to co ta bavi.
|
|
Edited by - Thundeeer on 27/10/2005 14:30:56 |
 |
|
Qira
Starting Member
9 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 14:41:37
|
Z toho plyne, ze radu typu "moc kvalitnich wardenu nebeha, udelej si wardena" ti muze dat akorat bezmozek, clovek chromyslny a totalni noob (popripade clovek s kombinaci techto "neduhu").
Tak se tu prosim kvuli mne nepohadejte, protichudny nazory jsou taky feedback :)
Pokud chces hrat v dobrych grupach a treba se i dostat do nejake "funkcni" guildy, tak vyber jeden z techto charu.
Pokud chces delat "pokusy" a byt vyjimecny a hrat char, ktery do "funkcniho" setupu nezapada, nepocitej u lidi z velkou ochotou.
No tak ono to asi dopadne tak, ze jich rozjedu vic najednou - nejaky do grupy a nejaky na blbnuti...
quote: Originally posted by Zmije
Na druhou stranu tim prijdes o 70% PvE contentu ve hre, takze pokud mas rad PvE urcite classic ne.
Tohle je vec o ktery dost premyslim - je mi vcelku jasny proc classic servery vznikly, ze je hodne hracu ktery nechtej tak moc PvE a tak moc buffbotu. Mne osobne PvE nijak moc nevadi, mam rad oboje a behem vyvoje postavy se snad jakz-takz da hrat oboje (battle grounds...) Ale rikam si co se s temi servery stane v budoucnu? Predpokladem ze Mythic stejne bude klast vetsi duraz na RvR servery (ve smyslu balancovani), takze az vyjde dalsi expansion, bude se treba zase resit jestli ho na classicu hraci chtej nebo ne. Z tohoto pohledu mi pripada dlouhodobe perspektivnejsi se drzet normalnich serveru... |
 |
|
Yenlui
Starting Member
85 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 16:06:01
|
Pokud chces hrat na US RvR serverech,tak se priprav na ranni vstavani. Na ToA veci (MLka,arty) potrebujes lidi.Amici hraji v jinem case nez my,tzn ze vetsina ML raidu zacina ve dve rano naseho casu.Vetsinou pres tyden. Cechu na RvR serverech uz myslim moc nehraje.
|
 |
|
Zmije
Starting Member
39 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 16:35:39
|
Cechu ne ale celkove evropanu hraje na us serverech dost, takze udelat ML neni zas az takovej problem viz napr.:
http://vnboards.ign.com/caerleon_cluster/b22957/91947310/p1
Edit: spatnej link |
DAoC - Naturemenace, Stetka, Naturak Warhammer - Zmiz, Prasivec EvE - Zmiack DFO - Zmijak SwiftBlade [ReD]
|
Edited by - Zmije on 27/10/2005 16:37:41 |
 |
|
Topic  |
|