Author |
Topic  |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 12:43:10
|
Nikde jsem nenašel ani zde na foru ani na officiálním webu EQ2 co přesně a jak ovlivňují které staty.
Strengh Agility Stamina Inteligence Wisdom
Nemohl by někdo z betatesterů popsat co ovlivňují staty a pokud se to liší i co u jakých základních povolání.
|
Noe
|
|
| |
FUFICEK
New Member

112 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 13:02:36
|
Moje dojmy: Strenght- zvysuje silu melee uderu,zvysuje nosnost postavy Agility- zvysuje pravdepodobnost uspesneho uderu do potvory a snizuje pravdepodobnost ze potvora zasahne hrace Stamina- asi pouze HP Inteligence- vyse poweru pro mag clasy,mozna i snizuje fizzly,ovlivnuje vysi dmg kouzel Wisdom- to same co Int jen pro priest classy |
Pokud zase kecám nesmysly, tak mi to prosím promiňte. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 13:13:29
|
dalo by se rict ze strenght je pro warry to same co pro kouzelniky int, clericy wisdom a scouty agility.
proste power jde u warru ze strenght |
lastfm |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 13:35:03
|
Agility neovlivnuje presnost zasahu, ta se pocita z Attack mod. Je na evade a pocita se z nich zrejme attack mod. pro ranged zbrane. Je to vse na offic. strankach a pro wara to plati :) pro ostatni nemam zkusenost (jen wisdom me zvedala power, stamina HP a strenght nosnost + attack mod. + damage) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
Edited by - Marwyn on 14/11/2004 13:35:39 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 14:36:54
|
1. Jak je to se statama. Jsou pevně daný rasou od počátku nebo rasa určuje pouze startovní hodnoty a v průběhu hry získáváte další body do statů a múžete si je rozdělovat podle svého uvážení?
2. Má hráč vůbec možnost si alespon v omezeném množství upravit své staty. Na počátku tvorby postavy jsem tuto možnost nikde nenašel.
3. Další otázka je na magický povolání ... je pro mága k něčemu wisdom a agilita a myslíte, že je lepší si vzít pro čistýho mága rasu s co nejvyšší inteligencí nebo trochu slevit z inteligence na úkor vyšší agility a wisdomu? |
Noe
|
Edited by - Noe on 14/11/2004 14:43:16 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 14:50:21
|
jsou pevne dany a podle me nemaj zadny vyznam jen kosmeticky tudiz si vem klidne trolla na maga budes delat to sami co gnome. No mozna prehanim jsem z toho dost zklamanej. Vliv minimalni. jedina zmena na kterou jsem narazil je z magic predmetu. pokud uz maj nejaky vliv staty tak bych vzal ciste int a na agi a wis bych se vykaslal. al enejip si vem tu rasu co se ti nejvic libi a na staty ser.
|
lastfm |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 15:43:05
|
Hmm moc se mi nechce věřit, že tak komplexně dodělaná hra by tak důležitou věc jako staty měla pouze jako kosmetickou záležitost. Tomu se prostě nedá uvěřit. Na druhou stranu při výběru postavy ti to ani neukazuje kolik jaká rasa má statů jakoby na tom tedy fakt nezáleželo. |
Noe
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 16:19:18
|
nevim jak u ceho, t sem nemel cast testovat ale zkusil sem si lvl 15 erudite vs lvl 15 trol mag a ten erudit dal po zapocteni fizu a resistu o 21% vetsi dmg |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 17:34:52
|
quote: Originally posted by Pertha
nevim jak u ceho, t sem nemel cast testovat ale zkusil sem si lvl 15 erudite vs lvl 15 trol mag a ten erudit dal po zapocteni fizu a resistu o 21% vetsi dmg
A jakej měli rozdíl v maně a hitpointech? |
Noe
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 22:59:22
|
je to samozrejme znat... myslim ze staty stoupaj podle vybrane rasi a povolani, aspon kdyz sem porovnaval cloveka s barbarem... |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 00:10:24
|
quote: Originally posted by Marwyn
je to samozrejme znat... myslim ze staty stoupaj podle vybrane rasi a povolani, aspon kdyz sem porovnaval cloveka s barbarem...
znat to je ale minimalne a cim jsi vyssi level tim je to znat min az tam zadny rozdil neni |
lastfm |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:23:33
|
Vim, ze velikost poweru je pro kazdy class ovlivnovan jinou abilitou a to: Strenght - fighter Wisdom - priest Inteligence - mage Agilita - scout |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:26:47
|
quote: Originally posted by Pedro
Vim, ze velikost poweru je pro kazdy class ovlivnovan jinou abilitou a to: Strenght - fighter Wisdom - priest Inteligence - mage Agilita - scout
Bard ma udajne power z kombinace Agi + Int
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 09:04:11
|
Tohle mě zrovna také zajímá, jelikož už od dob papírových RPG rád dělám nezvyklé kombinace tzn Troll alchymista atp. Proto bych třeba udělal druida třeba Ogre nebo tak. Pokud je rozdíl minimální, tak nějaká procenta plus mínu přežiju  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 09:28:05
|
quote: Originally posted by Khostri
Tohle mě zrovna také zajímá, jelikož už od dop papírových RPG rád dělám nezvyklé kombinace tzn Troll alchymista atp. Proto bych třeba udělal druida třeba Ogre nebo tak. Pokud je rozdíl minimální, tak nějaká procenta plus mínu přežiju 
Přesně tak, rozdíly jsou minimální (ostatně to je dnes moderní trend ) a mně to vyhovuje. Nemusím se roky frustrovat neustálým řešením co jsem mohl udělat lépe, ale normálně lidsky si to užívat  |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 10:47:01
|
mno jeste je pak otazka rasovich "specialit" jak mocny budou na high lvl. ja mel s Barbarem zatim jen STR a nejakou nenavist k orkum :) Ale nemyslim ze by to bylo nejak moc dulezity... |
 |
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 11:18:59
|
Já hraju za Clerika a je hodně velkej rozdíl v tom kolik mam Wis. Čím větší Wis, tím více many na kouzla a tím víc a dýl budu prospěšnej lidem. Takže prostě beru rasu, která má největší Wis. Pro mě je to Vznešenej Elf. A sem spokojenej,protože Elfíky miluju. Hraju za ně vše.Hlavně Warhammer. |
 |
|
|
Topic  |
|