Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 E-shop: www.pcstore.cz
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 05/11/2004 :  13:49:35  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Zkuste pls podrobit konstruktivni kritice tento e-shop:
www.pcstore.cz

Provozuje ho muj znamy, zajimaji ho docela reakce uzivatelu netu, srovnani cen a vubec vseobecny dojem.

Podnety, napady, zlepsovaky atd. muzete psat sem :)

Btw odkaz na OR zrusil, protoze tam bylo uvedene stare sidlo spolecnosti, v brzke dobe jej tam znova umisti (ICO 00350885).

Bearsson
Czech Heroes

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/11/2004 :  14:14:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nepouzitelne pomaly

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/11/2004 :  14:53:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Me to ani nenabehlo...

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 05/11/2004 :  14:53:33  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Jj brzy pry bude tento e-shop nahrazen jinou aplikaci, ktera bude primo navazovat na jejich skladovy system, takze prace s databazi se pry zrychli, navic bude server umisten jinde.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 05/11/2004 :  19:44:41  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
na titulu bych zrusil bud:
- pevnou sirku tabulky 800 zejmena stredu (konkretne 760)
- pravy sloupec ktery zabira misto pro to nejdulezitejsi a to je stred

chybi mi:
- volba moznosti zobrazit zbozi v nahledu nebo katalogove
- po odkliknuti konkretniho produktu by mel byt obrazek aspon u zakladnich veci (monitory, case, klavesnice, ..)
- odkaz na konkretni stranky produktu u vyrobce

prekazi mi:
- prilis velke ikonky zabirajici v tabulce nesmyslne moc mista:
-- kosik
-- akce
-- novinky

- podivne skakani designu .. kdyz jsem v nabidce, zmizi cela horni cast stranky (logo, informace o nakupu, odkazy na cenik, katalog, kosik, pokladnu); jindy zmizi leve meny a dostat se tam mohu jen neintuitivnim kliknutim na "podle kategorii" coz opet zmeni celou stranku.

- snad bych zvolil i mensi font kdyz uz to ma pevnou sirku tak mi prijde ze by se to nemelo aspon v hlavicce zalamovat tim spis kdyz vedle zabira misto nechutna ikonka

co se tyce obsahu tak moc pekny, siroky zaber
rychlost mi neprisla spatna ... ale mam 2mb linku tak mozna proto
nezkousel jsem na alternativnich prohlizecich
nezkousel jsem zda je v shop shtml nebo jak je reseno prihlaseni pripadne platba
V meny samotnem mi prijde nemistny pouzivat v nekterych polozkach jen velka pismena (viz PC GIGAMAX)

no prace tam je dost, ale prevazne pro grafika .. zbytek je temer fajn

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000