Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 LCD monitor Samsung 910T
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 29/10/2004 :  17:03:32  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Doporucili byste volbu tohoto monitoru? Vubec se v tom nevyznam, ale potrebuju hlvane vetsi monitor (DTP) + slusnou kvalitu obrazu a vernost barev. Monitor ma jak jsem se nakonec dozvedel odezvu 25ms... je to ok?
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44461

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/10/2004 :  17:36:22  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Doporucili byste volbu tohoto monitoru? Vubec se v tom nevyznam, ale potrebuju hlvane vetsi monitor (DTP) + slusnou kvalitu obrazu a vernost barev. Monitor ma jak jsem se nakonec dozvedel odezvu 25ms... je to ok?
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44461

Já mám sedmnáctku 710t¨

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28246

a je to pecka.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 29/10/2004 :  17:45:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Gabriel: No jo... ale ten tvuj ma tu odezvu 12ms... myslis, ze 25ms je ok, nebo alespon v norme? Nerad bych kupoval nejakou sunku... melo by mi to zase par let vydrzet.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/10/2004 :  17:54:11  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Gabriel: No jo... ale ten tvuj ma tu odezvu 12ms... myslis, ze 25ms je ok, nebo alespon v norme? Nerad bych kupoval nejakou sunku... melo by mi to zase par let vydrzet.

Měl jsem před tím Benq s odezvou 25 a byl v pohodě. Vadili mi na něm úplně jiné věci.

Bez problémů jsem na něm hrál cokoliv. Odezva 25 je dnes norma.
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 30/10/2004 :  02:13:34  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Nedavno vysel peknej clanek na xbitlabs o parametrech LCD a co znamenaji.

Edit: Jedna veta a musim ji 2x editovat, jde to se mnou hodne z kopce .

Edit: Ku*** 3x, a to jsem fakt nic nepil, nechapu .

No comment

Edited by - Julian on 30/10/2004 02:18:00
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/10/2004 :  08:11:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
me osobne by takhle pomala odezva dost vadila, hlavne pri scrolovani textu napr.

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 30/10/2004 :  10:24:16  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

me osobne by takhle pomala odezva dost vadila, hlavne pri scrolovani textu napr.

Dokud nezažiješ rychlost 12, tak to nemáš šanci poznat :)
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 30/10/2004 :  13:07:37  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
myslel jsem si že profi dtpáci dávaj ještě pořád přednost crt monitorům kvůli podání barev

Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 31/10/2004 :  01:10:46  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Co sa tyka LCD, odporucam precitat velmi dobry clanok a potom rozhodovat o kupe:
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-guide.html
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 31/10/2004 :  01:29:01  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius

Co sa tyka LCD, odporucam precitat velmi dobry clanok a potom rozhodovat o kupe:
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-guide.html

asi 3x jsem ten odkaz porovnal s tím odkazem od Juliana, ale asi mi něco uniká ...
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 31/10/2004 :  02:04:36  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Aha, tak to som si naozaj nevsimol, ze uz tu bol, som to len narychlo prebehol. Moja chyba.

Edit: Uz viem ako to bolo. Ja som otvoril ten link od Juliana, zacital som sa do neho, a potom som to sem pastol akoze jaky dobry link som nasiel k teme. Nj, boli ma hlava, oci a som ospaly.

Edited by - Aenstrius on 31/10/2004 02:06:13
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 18/11/2004 :  12:42:03  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Muj cernej kun na domaci LCD je zatim tohle:

17" LCD
19" LCD

Konkretne ta 17", protoze ta 19" bude asi dost mastna. Podle specifikaci to vypada na PVA panel s 12ms. Skoda ze tam primo neuvadej typ panelu, ale usuzuju z toho, ze specifikace pozorovacich uhlu, kontrastu atd. jsou stejne jako u verzi ?68.

Jeste by to chtelo nejaky testy, ale pokud EIZO zachovalo kvalitu obrazu z verze ?68, tak pri "EIZO" odezve 12ms to bude podle me dost i na hry.

No comment
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000