Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Beta account
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/10/2004 :  15:34:53  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Jak je to vubec se zakladanim guild? Musi byt full grupa a kde a jak jde guilda zalozit?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 25/10/2004 :  15:37:54  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Na založení guildy musí být full grupa (6 lidí). Teď už se to dělá u guild registratora a jestli si to dobře pamatuju tak by to mělo stát 60sp.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/10/2004 :  16:14:40  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:
Originally posted by Atronach

A wizard toho zase moc neprezije...a co? Mam kvuli tomu hrat tanka? Dulezite je se bavit.

Healer (obecne) je momentalne na beta1 nejhure sehnatelne povolani do party. Vsude postavaj zastupy waru, carodeju atp. a cekaj na healera.
Hunt bez healera je dost neefektivni.
Vzhledem k tomu, že jsem komentoval aktuální situaci v guildě hrající ve freeportu je tvůj komentář těžce mimo mísu.

On psal Spajdr za kterou bude hrat stranu? Nepsal, takze mimo misu jsou tvoje poznamky.
Smir se s tim, ze nebudou vsichni hrat ve FP a prestan prudit. Moje zprava ma alespon nejakou informacni hodnotu, tvoje je jen navazeni se do lidi kteri chtej informovat ostatni o situaci ve hre ... proste klasika....

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 25/10/2004 :  16:26:50  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
budu hrát za good stranu samozřejmě :-) jsem zvědav kolik se toho bude ještě dodatečně stahovat za hotfixy, ať se do půlnoci vůbec stačím připojit, fičím dom a je dobré vědět že tam je i gnome, neměl jsem moc čas se podívat co to má za rasy a další věci, snad později.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/10/2004 :  16:35:12  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
On psal Spajdr za kterou bude hrat stranu? Nepsal, takze mimo misu jsou tvoje poznamky.
Smir se s tim, ze nebudou vsichni hrat ve FP a prestan prudit. Moje zprava ma alespon nejakou informacni hodnotu, tvoje je jen navazeni se do lidi kteri chtej informovat ostatni o situaci ve hre ... proste klasika....

Atronarchu, nevím, co ti zase přeběhlo přes nos, ale řeknu to takhle:
Přestaň se TY navážet do lidí, kteří normálně diskutují.
Protože se začínáš podobat SHIMIMu a nepamatuješ si své předchozí posty, tak rekapitulace:

1) Spajdr po tom, co ode mě v práci dostal data, napíše, že bude hrát healera
2) Khandar odpověď se smíškem
3) Tibor odpověď SE SMÍŠKEM, že v rámci Freeportu (...Pokud bys chtěl jít do freeportu tak zvaž toho healera.) je healerů docela dost. podmínka typu POKUD, TEDY mi navážející nepřijde ani trochu.
4) Atronarch (TY, pokud si nepamatuješ, že jsi to psal) nyní už bez smíšku plácáš opět nějakou generalizovanou myšlenku, že na celém serveru Beta1 je nedostatek healerů - ty hraješ zároveň ve Freeportu že to víš?. Navíc tvoje odpověď už zavání nějakým nesmyslným samovztahovačstvím (někdo tě nutí hrát warra? narozdíl od tebe všichni před tebou psali ve srandě)
5) Pedro odpověď se smíškem - rýpnutí ohledně složení guild.
6) Tibor - zhodnocení, že o Freeportu nevíš nic a že komentuješ něco, o čem nemáš ani páru (tj. jak to vypadá ve Freeportu)
Tvoje odpověď:

NIKDO nepřesvědčoval nikoho o tom, aby šel hrát za nějakou stranu.
TVŮJ sebestředný názor, že tvoje posty zde měly informační hodnotu je NESPRÁVNÝ, jelikož narozdíl od Tiborova byla informace neúplná.
TY se navážíš do lidí.

Takže pro tebe abys to pochopil. Upozorňuji tě, abys přestal Trollovat a navážet se do lidí.
Domluvil jsem a nemám nadále potřebu toto téma s tebou probírat. Ber to jako upozornění.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 25/10/2004 :  16:35:56  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Ty mě teda fakt máš za megapadoucha.
Můj první post byl reakce na tvoje:
quote:
Pokud se pripojis na Beta1 tak je tam hofo lidi. Dobrej healej je vzdy vitan

A protože on nenapsal za kterou chce hrát stranu a ty si napsal jak je to s healerama u vás (aniž bys upozornil, že mluvíš o good straně), tak jsem považoval za správné upozornit jak jsme na tom s classama v FP.
Ani slovem jsem se ho nesnažil přeháthnout k nám, nevím co bych z toho měl.

quote:
Smir se s tim, ze nebudou vsichni hrat ve FP a prestan prudit.
Já naopak doufám v to, že většina lidí pude hrát na Good stranu. Já se chystám hrát v relativně malé guildě s lidma které dobře znám. Sme domluvení co a jak a rozhodně nemám potřebu kamkoliv někoho lákat.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 25/10/2004 :  17:21:58  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor
my sme zkouseli vcera WC, ale 3 healeri a tank toho moc nezabijou :D

Paneboze co to bylo za staryho a senilniho tanka, ze k tomu aby si dosel na WC potreboval 3 healery? Koukam ze Evil strana uz neni to co driv.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 25/10/2004 :  18:20:59  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Co naděláš.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 26/10/2004 :  07:57:18  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ty mě teda fakt máš za megapadoucha.
Mam, ale to neres. Vzhledem k tomu ze se zase zacinaji vylezat z der nohsledove necham toho. Zbytecne se hadat kdyz veskerou moc maji v ruce lidi jako ty a pripadne khostri. Pouze VAS nazor muze byt spravny na VASEM foru. A ja jako idiot si pokazde myslim ze kdyz clovek napise svuj nazor ze se neco zmeni. Nezmeni, bude to porad stejne...ruka ruku myje. Nic nenadelam s tim, ze diky vasim postum budou mit ostatni lidi tady na forech pocit ze existuje pouze fp, existuje pouze jedina gilda a ze si vsichni musi volit povolani podle vasich pozadavku.
Skoda, ale s tim asi nic nenadelam. Tak si uzijte patent na rozum.

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/10/2004 :  08:38:51  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Opravdu nevím, kde jsi na to přišel. Zatím ze sebe akorát děláš blba.
Nevím, proč něco meleš o nějakém názoru. Nikdo ti tu nikdy neříkal, že nemáš hrát v Qeynosu nebo já nevím kde ještě. Navíc si ty chytrolíne sečti, kolik postů mají lidé z FP a kolik z Q, když už si to tak dělíš. (A to ani nemusíš počítat svoje blitky ohledně nespravedlnosti). A nevím, jestli očekáváš něco ve smyslu: "Tak teď přerušíme diskuzi, protože Atronach ještě nic nenapsal a cítil by se uražen. Proto počkáme na vyjádření jediného správného názoru"

Znovu opakuju a naposledy:
PŘESTAŇ FLAMOVAT

Jestli nevíš, co to je, tak si to najdi. Viz www.gooogle.com, nebo ještě lépe nastuduj termíny na http://www.walthowe.com/glossary/f.html#flame

Pokud totiž nepochopíš, že to, co lidem na tomto foru vadí nejsou tvé názory a připomínky, ale tvůj způsob, kterým urážíš každého, komu odpovíš, tak máš asi smůlu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/10/2004 :  08:55:54  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Ještě, než zas napíšeš něco extra chytrého ohledně utlačování, tak doporučují prohlédnout pravidla jiných, podstatně známějších diskuzních for.
Například Hydrogen Audio www.hydrogenaudio.org (Foobar2000, Lame, MP3, atp.)

viz zde. http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?s=&act=ST&t=3974
tobě bych doporučil především například bod 2 a následně než o něm začneš diskutovat, tak bod 7.
To, že normálně pravidla nemáme uvedeny a prozatím to tak nějak plynulo neznamena, že se z důvodu lidí, jako jsi ty, nemohou zavést.
Podobná (stejná) pravidla má převážná většina slušných for. Takže pokud ti to nevyhovuje, tak to ale bude chybo na TVÉ straně, jelikož jinde s tím postující problémy nemají.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/10/2004 :  09:32:07  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
teda ja nehral eq2 temer 14 dni ale co si pamatuju tak v quenosu tou dobou kolem lvl 16 bylo asi 2x vic healeru nez vsech ostatnich povolani dohromady bylo to az zoufaly.

lastfm
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/10/2004 :  09:40:18  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

teda ja nehral eq2 temer 14 dni ale co si pamatuju tak v quenosu tou dobou kolem lvl 16 bylo asi 2x vic healeru nez vsech ostatnich povolani dohromady bylo to az zoufaly.

Jo, také si to tak pamatuju. Mimochodem to vím i proto, že jsem také Druid. A také v Qeynosu, alespoň v betě.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/10/2004 :  09:47:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
staci se kouknout tady hotova nemocnice, jen mala ochranka na vratnici

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:04:47  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

A ti magove a scouti jsou jeste k tomu pacienti...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:08:48  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Asi hraji jinde, nebo mozna jinou hru. Pomer schaneni helaera vs jineho povolani do grupy je asi 10:1. Takze z toho logicky usoudi i prumerne vzdelany clovek, ze helaeri jsou problem - alespon v ty hre ktereou hraju ja.

Jinde muze byt situace jina, kazdy mame sve zkusenosti.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:14:43  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Nevím, proč něco meleš o nějakém názoru. Nikdo ti tu nikdy neříkal, že nemáš hrát v Qeynosu nebo já nevím kde ještě. Navíc si ty chytrolíne sečti, kolik postů mají lidé z FP a kolik z Q, když už si to tak dělíš. (A to ani nemusíš počítat svoje blitky ohledně nespravedlnosti). A nevím, jestli očekáváš něco ve smyslu: "Tak teď přerušíme diskuzi, protože Atronach ještě nic nenapsal a cítil by se uražen. Proto počkáme na vyjádření jediného správného názoru"

Jedine co umis, je urazet. Dosly argumenty co? Ja vim co je flame. Znam i porekadlo 'kdo chce psa biti vzdy si hul najde'. VIm ze ti nevoni cizi nazory - to jsi predvedl mnohokrat. Jako spravnej moderat bys mel resit oftopiky na forech - to nedelas, protoze je postuji tvoji 'oblibenci'. Ze mne nic nemas tak co bys neurazel.

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:15:32  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nevím, jestli to možná není dáno jednak časem hraní a jednak místem.
Pravda je, že jsem sice nikdy neměl extra potíže získat grupu jako druid, na druhou stranu mi ale nepříšlo, že v časech mého hraní se o mě perou.
Prostě se plácám, když mi někdo nabídnul grupu, tak jsem to vzal, jinak jedu pouze grupu s bráchou.
OIhledně Freeportu nemám vůbec žádnou zkušennost, jelikož hraju v Qeynosu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:18:23  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jedine co umis, je urazet. Dosly argumenty co? Ja vim co je flame. Znam i porekadlo 'kdo chce psa biti vzdy si hul najde'. VIm ze ti nevoni cizi nazory - to jsi predvedl mnohokrat. Jako spravnej moderat bys mel resit oftopiky na forech - to nedelas, protoze je postuji tvoji 'oblibenci'. Ze mne nic nemas tak co bys neurazel.

Jedinej, kdo tu začal urážet, jsi ty.
LOCK týden.
Viz mé předchozí posty.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:19:42  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

Hehe, tak já jsem doteď nevěděl, že takovéto stránky fungují :)

Edit: A je to dost bomba.

Edited by - Gabriel on 26/10/2004 10:22:09
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:25:23  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jedine co umis, je urazet.

Kde, kromě odpovědi na tvůj post ve stejném duchu?
quote:

Ja vim co je flame.

Tím hůř, jelikož ho tedy provádíš úmyslně.

quote:

Znam i porekadlo 'kdo chce psa biti vzdy si hul najde'.

Zhledem k diskuzi s tebou se hodí spíše "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne"

quote:

VIm ze ti nevoni cizi nazory - to jsi predvedl mnohokrat.

Kde? Prosím příklad.

quote:

Jako spravnej moderat bys mel resit oftopiky na forech - to nedelas, protoze je postuji tvoji 'oblibenci'.

Špatně. Já NEJSEM moderátor, já jsem admin. Jeslti ti to udělá dobře, tak si s Tiborem můžeme zavést opět červená jména a napsat tam Administrator. Moderatorem je Dusei (Berserk) z tvého opovrhovaného FP a nevšimnul jsem si, že by se do tebe nějak navážel.

quote:

Ze mne nic nemas tak co bys neurazel.

Když máš v oblibě přísloví, tak "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá"
Opět tě upozorňuji, že ty jsi ta správná chudinka, co s urážením začal a pokračuje přes několikeré upozornění. A protože otravuješ ostatním toto forum, tak bohužel zasáhnu a na rozdíl od moderátora na to mám prostředky.

Zbytek připomínek, případně konstruktivních změn s tebou vyřeším emailem. Nepřeji si, abys věci ohledně tvého ultačování nadále řešil zde na foru.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:29:49  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Prostě se plácám, když mi někdo nabídnul grupu, tak jsem to vzal, jinak jedu pouze grupu s bráchou.

Co WoW, nelibi se ? :)

Edited by - VT on 26/10/2004 10:30:11
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:32:24  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Bráchovi prý ne, a mě dojde od něj CD teprve dneska :(.
Posílal ho včera.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:38:34  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bráchovi prý ne, a mě dojde od něj CD teprve dneska :(.
Posílal ho včera.

WoW je lovely :))

offtopic: Jinak, zezačátku mě to docela bavilo číst, ale teď už jsou ty přestřelky mezi Attronachem a zbytkem světa docela únavné. Prosím, založte si k tomu vlastní topic, ať se tomu můžeme vyhnout a tam se třeba se sežerte. Já myslím, že už jsme si všichni udělali svůj názor a můžeme pokračovat v obecně přínosnějších věcech :)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:40:58  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Vyřešeno. Atronach Lock na týden

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/10/2004 :  10:51:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kdyby nekdo chtel tak tady - http://eq2.ogaming.com/ se da ziskat beta acc

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/10/2004 :  13:02:54  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Po emailové komunikace Atronach unlock.

A prosím všechny o zdržení se jakýchkoliv osobních urážek a napadání.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000