Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 NEW Design
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 13/10/2004 :  07:09:34  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
lol hele novej Design dost coollllll
naloguj se do SWG a hned pochopite

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/10/2004 :  09:39:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
od kdy to jako je ? protoze jeste dneska ve 2 rano jsem zadnou zmenu nepozoroval..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 13/10/2004 :  10:30:08  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
nalogoval jsem se dneska rano po 6:00 a uz tam na me blika hologram JTL a cele je to uplne jine ale je to fakt good...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Xardos
Starting Member

50 Posts

Posted - 13/10/2004 :  11:23:02  Show Profile Send Xardos a Private Message  Reply with Quote
asi ve 3 rano to bylo
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 13/10/2004 :  13:36:29  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Tak to je mozna duvod toho, proc jsem se po odlogovani z JTL a pokusu o log do SWG divil ze to stahuje nejaky update. Navic nemel snahu to stahovani nejak dokoncit, snad dneska to projde.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 13/10/2004 :  15:33:06  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otosi

Tak to je mozna duvod toho, proc jsem se po odlogovani z JTL a pokusu o log do SWG divil ze to stahuje nejaky update. Navic nemel snahu to stahovani nejak dokoncit, snad dneska to projde.

Taky mi to zamrzlo, stacilo restartovat comp a uz se to dostahovalo v pohode - docela cool design, i kdyz puvodni cernozeleny nebyl spatny, tenhle je moc divoky. By me zajimalo, kdy se zacne stahovat ten 130MB patch (na pozadi to jet nenecham, uz takhle mam 10% packet loss)
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/10/2004 :  15:35:57  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Koudy ty mas Win 98 jako ja, ktere to stejne nepodoruji, takze to jet na pozadi nemuzeme nechat ani jeden. On ten patch uz vysel, ale jelikoz to 98 nepodporuji tak musime pockat az vyjde oficialni a bude se stahovat na pevno.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 13/10/2004 :  15:56:39  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

nalogoval jsem se dneska rano po 6:00 a uz tam na me blika hologram JTL a cele je to uplne jine ale je to fakt good...

jen mi vysvětli jak dostaneš HOLOGRAM do monitoru?

Dík.

(ještě sem ten launšer neviděl)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/10/2004 :  16:13:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak uz se mi to stahnulo je to bombaaa!! Taky se vam tam pri zadavani acc. toci hologram slave 1?
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/10/2004 :  16:23:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hmm tak to je proste bezva jakmile se naloguju a dam s toho noveho desingu start hry tak mi zamrzne PC a musim restart...
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 13/10/2004 :  16:23:42  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Tak uz se mi to stahnulo je to bombaaa!! Taky se vam tam pri zadavani acc. toci hologram slave 1?

ty mi to vysvetli taky JAK DO MONITORU dostaneš HOLOGRAM??

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 13/10/2004 :  16:24:36  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Hmm tak to je proste bezva jakmile se naloguju a dam s toho noveho desingu start hry tak mi zamrzne PC a musim restart...

nikomu to nechodí, přečti si offf fora sekce tech support :-)
ještě že nejsem doma a nevztekám se

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/10/2004 :  17:01:16  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No to som na to zvedavy...

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 13/10/2004 :  17:05:33  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

nikomu to nechodí, přečti si offf fora sekce tech support :-)
ještě že nejsem doma a nevztekám se

Jak nikomu to nechodi, treba me to funguje bez problemu
akorat kdyz se podivam do lunchpad option tak mi to ukazuje Transfer 1332882896% complete . Soe zrejme zavadi nove jednotky pro kB

Edited by - Golgoleth on 13/10/2004 17:11:23
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/10/2004 :  17:32:32  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Udelejte nejaky obrazek... ja to taky chci videt :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Xardos
Starting Member

50 Posts

Posted - 13/10/2004 :  17:37:09  Show Profile Send Xardos a Private Message  Reply with Quote
me to beha teda vse v klidu
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/10/2004 :  17:40:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no v praci to na trech pocitacich jede uplne normalne, ale me doma kurva najede launchpad a vypne se.. ani se nedostanu k prijeti jejich limited neco..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 13/10/2004 :  18:47:53  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Stahuju, po stáhnutí hodim link na obrázek.

[edit]
Obrázek 1 - http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=135534&poll_id=0&warned=y.
Obrázek 2 - http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=135542&poll_id=0&warned=y. Ten obrázek Firespraye se otáčí...
Obrázek 3 - http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=135544&poll_id=0&warned=y.

a) Měl jsem mírný problém vejít se do limitu ID 200k B. Tudíž je to v GIFku.
b) Download mi z nějakého neznámého důvodu neustále padal.
c) Ta věc dole s 2 červenými znaménky není Launchpad, ale WMP.

[/edit]

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 13/10/2004 22:02:38
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/10/2004 :  19:10:50  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
kurva proc mi to nefunguje ? vam to vsem jede ? me se proste launchpad vypne uprostred spousteni..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 13/10/2004 :  19:29:46  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

kurva proc mi to nefunguje ? vam to vsem jede ? me se proste launchpad vypne uprostred spousteni..

Vždycky po několika souborech přestane stahovat. Restart launchpadu pomohl 1x, restart kompu vždy. Pár souborů se poté zase stáhne a pak jedem znova...

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 13/10/2004 :  21:57:15  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Takhle vypada launchpad pred zadanim jmena a hesla,

a takhle pote.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 13/10/2004 :  22:00:03  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Presne ty samy problemy mam taky. Takze rikas restartovat kdyz se hryzne? Kolik uz jich mas, myslim restartu :)
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 13/10/2004 :  22:01:12  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Zadny problem s tim nemam a celkem se mi i libi, ikdyz mi do SW te doby moc nesedne. Ale spis by meli resit aktualni veci ve hre a ne se srat s takovyma zbytecnostma.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 13/10/2004 :  22:08:57  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otosi

Presne ty samy problemy mam taky. Takze rikas restartovat kdyz se hryzne? Kolik uz jich mas, myslim restartu :)

Před půlhodinkou jsem to stáhnul, dohromady cca 12 restartů.

Pomáha také překopírování složky C:\Program Files\SONY\Station\Launchpad\skins na jiný počítač, tam něco stáhnout, zkopírovat zpět a něco zase stáhnout na prvním kompu.

Edited by - Jedi_Knight on 13/10/2004 22:11:04
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 13/10/2004 :  22:10:55  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Taky me napadlo,jestli nekdo kdo to ma a chodi mu to by to nehodil nekam na net. Dalo by se to pak stahnout, snad bez problemu :)

Tak uz. 5x restart pomohl.

Edited by - Otosi on 13/10/2004 22:25:43
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 14/10/2004 :  10:34:56  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
V praci se mi to nainstalovalo behem 5 minut, doma to trvalo asi 2hodiny ale nezmatkoval jsem a nechal jsem komp v klidu bezet, a nakonec se zadarilo.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/10/2004 :  11:24:04  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
neze by mi to vytuhavalo, me se proste lanuchpad vypne kratce po spusteni..
restartoval jsem asi 20x, jedine co pomohlo bylo nastavit u zastupce kompatibilitu na win98ME a smazat soubor ve slozce C:\Program Files\Sony\Station\Launchpad\Skins\StarWars\station_images..
a je to pry proto ze nemam SP2..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 14/10/2004 :  12:43:36  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
mas problem?
jestli chces poslu ti to nekam na FTP...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 14/10/2004 :  17:13:48  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Me to beha v klidu i bez SP2.

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 14/10/2004 :  18:06:40  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
taky nemam Servis Pack 2

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 15/10/2004 :  16:05:09  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Tak to vidim, je to pekne, hned ten launchpad ma nejaky design

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 18/10/2004 :  22:56:40  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
No já o novym launchpadu psal hned jak vyšel, kde jinde než na virtualife.cz že ano.... ale teď nic nepíšu

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000