Author |
Topic  |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:19:50
|
Nechtel sem zakladat tento topic, protoze jsem myslel, ze pouhe oznameni ve sticku ve spojeni s ingame vysvetlenim vyznamnym clenum Bohu bude stacit. Jelikoz Jorsskovi se zrejme neco nelibi a nehodlam rozpouztavat flame ve sticku o imp guildach zakladam tenhle topic.
|
|
| |
cancerman
New Member

191 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:31:21
|
Jorssk nekde jinde : Ano jen tak dal udelejte si kazdy guildu o trech lidech. Tahle guilda je podle me naprosto zbytecna. Jo PvP, ale to se muze delat i v BoH na co myslite ze je. Kdyz tohle udela kazdy tak se akorat guildy rozpadnou a budeme mit prd. Na zakladani novich guild neni ani tolik ceskych hracu.
Jediny vyznam by mela pokud by jste brali do guildy i Anglicke a ostatni hrace co chteji PvP. Rozsirili by jste tak mesto a hlasy pro noveho starostu a mohli bychom ho prestavet k lepsimu.
paklize vznikne deset malych guild o trech a tech tricet lidi to bude bavit vice nez v puvodni guilde myslim ze to smysl ma ... zbytecnost nebudu komentovat ... myslim ze mesto na tom bude lepe kdyz na jeho uzemi bude stat deset guildhallu nez jeden (minimalne prijem z najmu) ... coz je vedeno jako priklad mensi smyslnosti argumentu samozrejmne ... ano rozhodne se nebudem omezovat jen na cz a sk
jako logista nasi imperialni jednotky myslim ze se jedna o transparentni a jasny krok ... CZE channel existuje a o tom to je 
|
pisu jak prase ... no a?
DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:39:41
|
Hmmm. Vskutku zajímavé rozhodnutí.
Prozatím se zdržím komentáře, neboť jsem neměl možnost mluvit s jednotlivými "zainteresovanými" lidmi ingame.
Tak snad jen - CzA je, bylo a bude. Ohledně toho nemusí mít nikdo žádné starosti (až na Ianiho, protože to je člověk veskrze aktivní a chce furt něco dělat ). |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 22/09/2004 20:41:45 |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:41:13
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Prozatím se zdržím komentáře, neboť jsem neměl možnost mluvit s jednotlivými "zainteresovanými" lidmi ingame.
Tak snad jen - CzA je, bylo a bude. Ohledně toho nemusí mít nikdo žádné starosti (až na Ianiho, prtože to je člověk veskrze aktivní a furt chce něco dělat ).
A kdo tu mluvil o CzA? |
 |
|
cancerman
New Member

191 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:47:43
|
ano ... o teroristech bych tu mluvil opravdu nerad  |
pisu jak prase ... no a?
DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:49:59
|
Mno podle me resite kraviny. Ja si to platim, a budu se chovat podle sebe. Kdyz mi rupne v kouli, tak s tim stejne nic udelate. Me osobne je jedno kdo quitne guildu, a nevim proc se kolem toho dela takovy humbuk, az me nebude BoH zajimat, potazmo SWG bavit. tak quitnu, tak rychle, ze to ani nepostrehnete
Je to jejich rozhodnuti, a jestli nam do bohemky pritahnou lidi, tak jedine dobre, my s tim muzeme maximalne nesouhlasit, ale to je tak vse (a patas nahazet banany do mesta jorsskinu este nezvolili). Me anglina zas takovy problemy nedela, akorat me nebavi cist salodloouhy anglicky texty. Treba se z Bohemky stane novy Coronet Nechci tady nekoho obvinovat, nebo obhajovat, to at udela Emperor Ja nevim kdo jak dlouho hrajete onlinovky, ale guildy proste vznikaji a zanikaji, je to kolobeh. Dulezity je, aby jsme se my impici drzeli pohromade a dokazali se domluvit
A ano spravne CZE kanal zatim funguje... |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 21:07:16
|
quote: Originally posted by Arnie
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Tak snad jen - CzA je, bylo a bude. Ohledně toho nemusí mít nikdo žádné starosti (až na Ianiho, prtože to je člověk veskrze aktivní a furt chce něco dělat ).
A kdo tu mluvil o CzA?
Já.  |
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 21:16:03
|
quote: Originally posted by cancerman
[i] jako logista nasi imperialni jednotky myslim ze se jedna o transparentni a jasny krok ... CZE channel existuje a o tom to je 
Co je to logista? Uklada log z chatu? Nechtel jsi nahodou napsat logistik?  |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
cancerman
New Member

191 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 22:48:19
|
quote: Originally posted by Iani
quote: Originally posted by cancerman
[i] jako logista nasi imperialni jednotky myslim ze se jedna o transparentni a jasny krok ... CZE channel existuje a o tom to je 
Co je to logista? Uklada log z chatu? Nechtel jsi nahodou napsat logistik? 
nechtel ... ale ten sem tez  |
pisu jak prase ... no a?
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 05:41:57
|
Myslim ze tu nekdo nerozezna rozdil mezi grupou a guildou... ale to je uz stejne jedno a je to jeho problem.....  Pripravujete se o senzacni guild meeting a o guildovni kolektiv hracu.
Proste jaksi nedokazu pochopit co ma za smysl zakladat druhou imp. guildu ve 4 lidech kdyz uz jedna je. Je ten duvod alespon ten, ze jste to zalozili kvuli tomu aby jste do mesta nalakali vice hracu, kteri si tam postavi domek a budou volit? Jestli ano byla by to dobra vec, kdyz vyhrajeme volby nad patasem muzeme prestavet bohemku na lepsi mesto. |
Edited by - Jorssk on 23/09/2004 05:51:47 |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 08:33:41
|
No o nejakym masovejsim nabirani fakt nemuze byt rec. Rozhodne nebudeme brat kazdyho kvuli poctu. Guilda se bude rozrustat pomalu ale o dobry hrace.
Rozdil mezi guildou a grupou prave temer byt nema. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 10:06:16
|
Jasně ale my také nenabíráme kohokoliv z ulice na to pozor... neberu jen tak někoho kdo se přihlásí... máme tady nějaké zásady které se snažíme dodržovat. Třeba že novy ucházející člen než se stane členem gildy musí vyplnit na foru dotazník a pak tehdy po zvážení se stává členem a to ještě jen na zkušební dobu. Pokud chcete zůstat v Bohemii tak prosím budete tady mile vítáni. Tak nám aspoň pomůžete udržet město při živote. Nebudeme nikomu zakazovat jestli může huntit s CZA nebo rebely.Je to každého jeho vlastni vůle.Na Elipsu byla spousta Čechů a ta doba je už pryč. CZE chanell není to žádný Rebelsky kanál ale je to takoví chat kanál pro česle lidi.Kteří nejsou v žádné guilde a rádi by si s někým popovídali. Par lidi co znám jsou zastanci radikálního řešeni v rámci Imperia. Chápu že této hrstce lidi nelíbilo jak vedeme naši gildu.My se snažíme ji vest co nejlépe to jde. Ale chce to čas, nic nejde najednou udělat. Mrzí mě že ocházejí lidi jako je Areas... Stigur atd... byli newbie v guilde a už by tady poroučeli co se má dělat a co ne. To se mě zda jako velmi neslušné. Jinak až se dořeší problém kolem našeho města tak doufám že si postupem času uvědomíme pravidla naší guildy.
Enni Lasi |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
Edited by - riddle on 23/09/2004 10:11:09 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 10:16:17
|
:to Aureol
Jinak Aureol pokud je mě známo dostal jsi od Erdyska přístup k BOH zásobám pro Doktora. Doufám že tyto zásoby odevzdáš jelikož již nejsi členem naší guildy a tudíž by jsi neměl mít přístup k jejím zásobám které byli před určeny jejím členům. A to platí pro všechny kteří dostali na starost spravovat majetek guildy a chtěly by s tím odejít do jiné guildy.
Enni Lasi
|
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
Edited by - riddle on 23/09/2004 10:16:57 |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 11:35:00
|
quote: Originally posted by riddle
Jasně ale my také nenabíráme kohokoliv z ulice na to pozor... neberu jen tak někoho kdo se přihlásí... máme tady nějaké zásady které se snažíme dodržovat. Třeba že novy ucházející člen než se stane členem gildy musí vyplnit na foru dotazník a pak tehdy po zvážení se stává členem a to ještě jen na zkušební dobu. Pokud chcete zůstat v Bohemii tak prosím budete tady mile vítáni. Tak nám aspoň pomůžete udržet město při živote. Nebudeme nikomu zakazovat jestli může huntit s CZA nebo rebely.Je to každého jeho vlastni vůle.Na Elipsu byla spousta Čechů a ta doba je už pryč. CZE chanell není to žádný Rebelsky kanál ale je to takoví chat kanál pro česle lidi.Kteří nejsou v žádné guilde a rádi by si s někým popovídali. Par lidi co znám jsou zastanci radikálního řešeni v rámci Imperia. Chápu že této hrstce lidi nelíbilo jak vedeme naši gildu.My se snažíme ji vest co nejlépe to jde. Ale chce to čas, nic nejde najednou udělat. Mrzí mě že ocházejí lidi jako je Areas... Stigur atd... byli newbie v guilde a už by tady poroučeli co se má dělat a co ne. To se mě zda jako velmi neslušné. Jinak až se dořeší problém kolem našeho města tak doufám že si postupem času uvědomíme pravidla naší guildy.
Enni Lasi
Areas neni newbie.Areas byl u nas driv nez ty enni. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Finmall
Starting Member
15 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 11:37:06
|
Mrzí mě že ocházejí lidi jako je Areas... Stigur atd... byli newbie v guilde a už by tady poroučeli co se má dělat a co ne. To se mě zda jako velmi neslušné. Enni Lasi
No prave proto, abychom vam starym mazakum nic neporouceli, zalozili jsme vlastni guildu, kterou si budeme vest podle svych vlastnich predstav. Naopak bych rekl, ze je to velmi slusne  |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 12:01:03
|
Mrzí mě že ocházejí lidi jako je Areas... Stigur atd... byli newbie v guilde a už by tady poroučeli co se má dělat a co ne. To se mě zda jako velmi neslušné. Enni Lasi
Enni ted se musim ohradit. SWG hraju pres rok.(zacal sem hrat loni v srpnu a pokud vim tak ty teprve na konci unora letos) Byl jsem clenem MDK, byl jsem u zalozeni KuDr a byl jsem i u zalozeni BoHu. To ze sem si dal asi 3 mesice pauzu ze me imho nedela newbie v guilde. Dalsi vec je presne co pise Finmall. Prave proto, ze jsme nechteli poroucet v Bohu sme odesli. Co se tyka CZE kanalu stim nikdo z nas problem nema a nikdy nemel, takze nevim proc to tady vytahujes. Prave proto ze tu takovy kanal je tak guilda nemusi byt jen sdruzovani Cz a SK hracu. To zajistuje prave tento chat. |
Edited by - Arnie on 23/09/2004 12:19:11 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 12:34:58
|
No ja jsmem myslel Stigura... ne Arease... to jsme psal ze me mrzi ze nas opousti.... |
Edited by - riddle on 23/09/2004 12:35:56 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 12:41:17
|
1)Areasi vim ze hrajes SWG dlouho(proto jsem tam taky psal ze me mrzi ze odchazis)..a to za tema teckama to bylo urceno hlavne pto ty co pozadali o prijeti do BOH a do SWG prisli teprve nedavno. 2)psal jsem ze CZE je dobry kanal pro vsechny ne CZ guild lidi... a ze se nejedna o zadny CZA chanell... (mel jsem para narazekv SWG proc tam lezu kdyz je to CZA chanell)

|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 12:54:14
|
No ja jsmem myslel Stigura... ne Arease... to jsme psal ze me mrzi ze nas opousti....
Tak to promin dalo se to vylozit dvema zpusoby a ja si nasel evidentne jinej nez ktery si mel na mysli ty. Presto si myslim ze se ostatni neslusne nezachovali. Neudelali to co uz sme tady zazili. Ze nekdo prisel do BoHu jako newbie nechal se zasvetit do hry financne zajistit a pak bez jedineho slova presel k rebelum. |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 13:07:04
|
oni meli moznost se vyjadrit na guild meetingu... a byli sticha ze se jim tam neco neliby... a pak to rozebirali nekde jinde ze by to udelali tak a tak atd... to je jdine co me mrzi... |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 13:09:54
|
oni meli moznost se vyjadrit na guild meetingu... a byli sticha ze se jim tam neco neliby... a pak to rozebirali nekde jinde ze by to udelali tak a tak atd... to je jdine co me mrzi...
Promin ale ja bejt nekde adept par dni mozna par hodin tak taky nereknu ani slovo. |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 13:16:31
|
Hlavne si myslim, ze se nic hroznyho nestalo. Porad jsme na stejny strane barikady. Porad zijeme v jednom meste. Obe strany (doufam) jsou ochotny spolupracovat. Porad mame spolecnej CZE chat. Proste ja zadnej problem nevidim. |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 13:42:04
|
ja v tom taky zadnej problem nevidim.... ale jen me to dopalilo par nazoru ktere me byli sdeleny... ale to uz necham plavat.... Doufam ze neprejdete k Rebelum nebo vas budem strasit kazdy vecer |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 14:04:30
|
A co bude s tou hospital? |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 14:12:44
|
tam se udla pristup jeste pro jednoho doctora ... Ale Erdysk stale podle me hraje |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 16:25:12
|
ja v tom taky zadnej problem nevidim.... ale jen me to dopalilo par nazoru ktere me byli sdeleny... ale to uz necham plavat.... Doufam ze neprejdete k Rebelum nebo vas budem strasit kazdy vecer
kazdy napraveny imp je u nas vrele vitany  |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 16:33:11
|
quote: Originally posted by Popbob
ja v tom taky zadnej problem nevidim.... ale jen me to dopalilo par nazoru ktere me byli sdeleny... ale to uz necham plavat.... Doufam ze neprejdete k Rebelum nebo vas budem strasit kazdy vecer
kazdy napraveny imp je u nas vrele vitany 
No v IPF nikdo sklony k terorismu nema, takze tady zadny presuny k rebelum necekej  |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 17:11:25
|
lol |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 17:19:49
|
No abych odpovedel na par veci.
Ja jsem na guild meetingu bohuzel nebyl (nemohl jsem) A stejne bych tam toho asi moc nerek.
Co se tyce vyhod spojenych s guildovnim doktorem tak tech samozrejme od zalozeni IPF nevyuzivam. Zasoby vracet nemuzu ty jsem odebiral jen primo na miste. Nejaky zasoby tam uz nebyli tak jsem prihodil asi 20k wild whetu. Neni nejdokonalejsi ale lepsi nez zadny :-) To tam samozrejme zustane nejsem clovek kterej by po odchodu skladal jakykoliv ucty :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 18:54:00
|
quote: Originally posted by Arnie
kazdy napraveny imp je u nas vrele vitany 
No v IPF nikdo sklony k terorismu nema, takze tady zadny presuny k rebelum necekej 
Co není, může být...  |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 21:48:33
|
V nemocnici je avian na bufy, resources pre doktora, ktore som zohnal sám, ale hlavne oblečenie s ktorým môže mať doktor 12 experim. bodov. To oblečenie zaplatil Khaot s Deidre (ak sa nemýlim). A bolo len moje rozhodnutie, že to dám k dispozícii celej guilde (snáď ma za to neupália). Je tam aj veľa grind resources, ktoré sú určené na maintenance imperiálnych základní.
A tou guildou ktorej to dávam k dispozícii som myslel všetkých členov BoH, tak minulých, ako budúcich. Takže ak začnú nejaké ťahanice o tom či to bude používať BoH, alebo nová guilda, zakopem to do zeme niekde na púšti a nepoviem nikomu kde 
|
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 24/09/2004 : 10:05:42
|
quote: Originally posted by erdisk
V nemocnici je avian na bufy, resources pre doktora, ktore som zohnal sám, ale hlavne oblečenie s ktorým môže mať doktor 12 experim. bodov. To oblečenie zaplatil Khaot s Deidre (ak sa nemýlim). A bolo len moje rozhodnutie, že to dám k dispozícii celej guilde (snáď ma za to neupália). Je tam aj veľa grind resources, ktoré sú určené na maintenance imperiálnych základní.
A tou guildou ktorej to dávam k dispozícii som myslel všetkých členov BoH, tak minulých, ako budúcich. Takže ak začnú nejaké ťahanice o tom či to bude používať BoH, alebo nová guilda, zakopem to do zeme niekde na púšti a nepoviem nikomu kde 
v ankhu je pôda kyprá tam sa ti bude dobre kopať  |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
Edited by - Popbob on 24/09/2004 10:06:48 |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 24/09/2004 : 13:06:42
|
v ankhu je pôda kyprá tam sa ti bude dobre kopať 
Ja bych to radsi zakopal pod Cisarovu haciendu na Naboo, tam je takovy hezky kopecek s jezirkem  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
|
Topic  |
|