Author |
Topic  |
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 27/09/2004 : 01:42:21
|
quote: Originally posted by Pedro
Muzes uvest na kterych mistech (lokacich) se ceka na grupu?
Treba pred vchodem do mista kde mas quest. Jsem low lvl takze jsem zatim moc lokaci nenavstivil, ale na tom prvnim ostrove pred vchodem do orci jeskyne se cekalo na grupu, ve forest ruin u fallen guardians je taky jeden quest tak tam taky cekali nejaci hraci. Urcite je tech lokaci vice. Spokojen  Jaky je tu maximalne mozny lvl limit v grupe? A jake jsou postihy kdyz grupujete s low lvlem? |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 27/09/2004 : 10:37:43
|
jenze ja se bavim o expovacich grupach ne questovacich v tom vidim velkej rozdil |
lastfm |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 27/09/2004 : 11:00:43
|
quote: Originally posted by Rashaverak
jenze ja se bavim o expovacich grupach ne questovacich v tom vidim velkej rozdil
Ja zase velkej rozdil mezi questovaci a expovaci grupou nevidim. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 01/10/2004 : 00:19:42
|
pokud jste byly tak blbi jako ja a neudelali to hned na zacatku tak si projdete emotiony, jsou v zalozece socials, stoji to za to.
me dva oblibene /taunt /notworthy ale to plati u high elfa, tezko rict jak jsou ztvarneny u jinych ras jestli to je stejne nevim, kazdopadne tech zajimavych je tam spousta, vubec celkove je jich neuveritelny mnozstvi asi 101 tusim. |
lastfm |
 |
|
Griswold
Starting Member

87 Posts |
Posted - 01/10/2004 : 00:30:58
|
Jj projizdel jsem vsechny ale nektery vypadaji opravdu podivne, napr. kdyz moje cca 2M vysoka barbarka vysvihne /bow tak si da ruku na hrud (btw velmi hodne vybavenou) tak se ji ruka ktera se ma dotykat nader dotkne lopatek a vlastne zmizi v nadrech, coz vypada opravdu hoooodne divne  |
Thumach For The Horde |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 16/10/2004 : 11:21:48
|
mam dotaz, ja to nejak nemuzu najit.
kdyz jsem v grupe kde je nejaky prehled targetu ? mame skupinu 5 mobu se kterejma bojujem a ja potrebuju prehled abych vedet kolik kterej ma a kdyz zrovna nemusim healovat na kteryho mam utocit(kterej ma nejmin). Zatim to delam proste tim ze se do nej trefuju mysi coz je hodne debilni zpusob :) porad jsem si rikal stejne hlavne healuju tak to zatim staci ale vcera uz me to opravdu zacalo hodne srat.
este dotaz kde si objednavate eq2 ? v cdromshopu klasicky nebo nekde jinde ? |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 16/10/2004 11:22:17 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/10/2004 : 11:47:51
|
quote: Originally posted by Rashaverak
mam dotaz, ja to nejak nemuzu najit.
kdyz jsem v grupe kde je nejaky prehled targetu ? mame skupinu 5 mobu se kterejma bojujem a ja potrebuju prehled abych vedet kolik kterej ma a kdyz zrovna nemusim healovat na kteryho mam utocit(kterej ma nejmin). Zatim to delam proste tim ze se do nej trefuju mysi coz je hodne debilni zpusob :) porad jsem si rikal stejne hlavne healuju tak to zatim staci ale vcera uz me to opravdu zacalo hodne srat.
este dotaz kde si objednavate eq2 ? v cdromshopu klasicky nebo nekde jinde ?
asist na tanka
cdromshop |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 16/10/2004 : 18:01:07
|
já to objednávám jinde. Objednal jsem na www.gameplay.co.uk. Cena 25 liber, poštovné 3 libry. Tím, že je to EU, tak se neplatí žádné další clo nebo daň. Podle referencí dobrý obchod, takže teď si ho zkusím na vlastní kůži. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 16/10/2004 : 18:14:10
|
Velmi dobrý UK obchod je www.specialreserve.com Už jsem od nich vzal snad deset balíků a všechno v pohodě. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 16/10/2004 : 21:58:56
|
quote: Originally posted by Gabriel
Velmi dobrý UK obchod je www.specialreserve.com Už jsem od nich vzal snad deset balíků a všechno v pohodě.
no jenze ja se bojim ze evropsky shopy to budou mit tak 3 roky po usa shopech, at si eq2 staff rika co chce, neverim jim ani slovo v tomhle ohledu. |
lastfm |
 |
|
Topic  |
|