Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Pomalé patchování
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/10/2004 :  06:43:47  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
A co ten programek dela?

Zkousel jsem to s tem aobrazkama, a fak to jde nastavit.
Jsou v "Sony\EverQuest II Beta\UI\Default\images\calibration\"
Schvalne si to zkus

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 15/10/2004 :  07:27:39  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

A co ten programek dela?

Zkousel jsem to s tem aobrazkama, a fak to jde nastavit.
Jsou v "Sony\EverQuest II Beta\UI\Default\images\calibration\"
Schvalne si to zkus

Hehe koukam format DDS a TGA. Ani pri nejlepsi vuli netusim, co s tim krome delete/remove/rename a view/edit mam delat

Btw nejde o to nastavit gamu a svitivost. Hra to nastavuje na vse (kdyz zrovna bezi) a ja si kvuli hre nehodlam externe rozladit nastaveni.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/10/2004 :  07:34:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Hehe koukam format DDS a TGA. Ani pri nejlepsi vuli netusim, co s tim krome delete/remove/rename a view/edit mam delat

jde prave o view , pak ti pise s nastavenim ceho si mas hrat aby se prislusne zmenil ten obrazek :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 15/10/2004 :  07:49:20  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Asi jsem opet 100 let za opicema, ale vyplnenym obdelnikum fakt nerozumim ;)

Cim to otevirate?
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 15/10/2004 :  08:03:41  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Já sem si s tím hrál, a pokud jsem to nastavil tak jak chtěli obraz byl uplně příšerně světlej.
Doporučujou nastavovat vše na monitoru, ale na LCD připojeném přes DVI se nedá měnit contrast (teda aspoň já nemůžu).
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/10/2004 :  08:06:50  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Já sem si s tím hrál, a pokud jsem to nastavil tak jak chtěli obraz byl uplně příšerně světlej.
Doporučujou nastavovat vše na monitoru, ale na LCD připojeném přes DVI se nedá měnit contrast (teda aspoň já nemůžu).

Já mám Samsunga 710T a kontrast měnit můžu. Připojen přes DVI
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/10/2004 :  08:19:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Asi jsem opet 100 let za opicema, ale vyplnenym obdelnikum fakt nerozumim ;)

Cim to otevirate?

tga ti otevre acdsee , irfanview

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/10/2004 :  09:14:24  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
mno programek powerstrip meni prakticky vse co se nastaveni grafiky tyce, napriklad gamu. a to tak ze si muzes na nejakou klavesovou kombinaci nastavit ze chces o 10% zesvetlit ci ztmavit napr. Umi toho opravdu hodne, dalsi hezka vec je ze se umi automaticky zapnout a nastavit pozadovaneho hodnoty jasu a kontrastu pri spusteni urcite aplikace a po jejim vypnuti je vrati na puvodni hodnotu, apod.

lastfm
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/10/2004 :  10:09:48  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
TGA je graficky format, oteviraji bezne programky, acdsee, xnview, zoner atd.

Ten programek vypada uzitecne

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 28/10/2004 :  08:54:33  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nemohl by nekdo nazdilet Sony EQ2 launchpad (stahoval se jako samostatnej install) nebo mi dat url. Stacila by i rada, kde se da zmenit cesta pro download.

Mimochodem Patcher hlasi, ze potrebuje 4.3 GB mista na stazeni :))), ale to je snad omyl.

Edit: nakonec jsem to nasel na netu.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 28/10/2004 12:51:50
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000