Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Adios Torcan
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/09/2004 :  17:28:05  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak a takto skonci vacsina guild ktore nie su zalozene na pevnom vedeni niekolkych leadrov ale len na snahe ,,dobyt server a byt najlepsi owner,, .

Za par mesiacov sa objavia znova a znova sa budu snazit pokorit server a znova zaniknu ....

Legends forever.

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/09/2004 :  18:37:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Torcani jsou mrtvy uz asi 10 dni.

Nicmene nesrovnaval bych je s Legendama, bo Legends jsou relativne nova gilda a hlavne prevazne PvE gilda (Torcani "delali" PvE kvuli PvP).

8v8 pvp ztraci jednu z nejsilnejsich guild. Kdyz zaniknou Legendy tak to z meho pohledu pvp hrace nebude znamenat vubec nic. Torcany pociti/citi kazdy pvp hrac.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/09/2004 :  22:59:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Relativne nova guilda ??? Ale fakt len relativne ....
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/09/2004 :  23:02:37  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Asi ta neprekvapi ze ma vobec nezaujima kdo co pocituje

ide o fakt ze vladci serveru su zase prec
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/09/2004 :  23:28:33  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Relativne nova guilda ??? Ale fakt len relativne ....

Pred ni uz byla napsana historie nejstarsiho Mordredu.

Legendy se datuji az nekdy do 4 mesice po startu Mordredu. Po Blightech vzniklo milion guild, Retribove odchazeji zpet na Nimue, ja byl uz davno RR5 a Mordred uz mel nejlepsi pvp tydny za sebou :)

Proste Legends jsou newbie gilda :)

Edited by - VT on 09/09/2004 23:34:02
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/09/2004 :  23:30:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi ta neprekvapi ze ma vobec nezaujima kdo co pocituje

Mluvil jsem o pvp hracich, ne o tobe (viz. VT wrote: "Torcany pociti/citi kazdy pvp hrac.").

Takze se te to skutecne netyka. Nesnasim OT a jeste vic se nesnasim za to, ze na ne reaguji 00.

Edited by - VT on 09/09/2004 23:35:17
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 10/09/2004 :  09:12:14  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
Veldhovenova definice mlade guildy: Pokud byla guilda zalozena pozdeji nez MDK, je to guilda mlada.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/09/2004 :  09:24:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rikin

Veldhovenova definice mlade guildy: Pokud byla guilda zalozena pozdeji nez MDK, je to guilda mlada.

Nic takoveho. O MdK zde doted vubec nebyla rec; slovo MdK jsi pouzil az ted ty.

Ano, to jak jsou Legendy stare/nove je asi 'relativni'. Ale relativnost neni vubec stazena k MDK, je stazena k me osobe a moje osoba si vzpomina, ze mela uz hodne za sebou, kdyz zacaly vznikat nove gildy (z jinych rozpadlych) a jedna z tech novych guild jsou i Legends.

Edited by - VT on 10/09/2004 09:27:03
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/09/2004 :  10:06:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Toz myslim si ze Legends vznikli skor ako zanikli Retribution a urcite vznikli pred zanikom Aftermath.

Nazov topicu je Adios Torcani, takze ani jeden post co som napisal nieje OT
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 12/09/2004 :  21:26:59  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Takze se te to skutecne netyka. Nesnasim OT a jeste vic se nesnasim za to, ze na ne reaguji 00.

Veldo ty jsi vazne psychous ;). Bez ven, na zmrzlinu, nebo ti ze cteni fora brzo rupne v sisce. j/k

To co se stalo Torcanum je sila. Snad se ostatni guildy pouci a neudelaji stejnou chybu.

Vi se kdo to zpusobil ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/09/2004 :  22:13:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia
To co se stalo Torcanum je sila. Snad se ostatni guildy pouci a neudelaji stejnou chybu.

To co se stalo Torcanum se stalo uz desitkam guild v historii (napr. Black Dragonum).

Edited by - VT on 12/09/2004 22:15:02
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/09/2004 :  22:23:48  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Co sa vlastne stalo ? Vie to niekdo presne ?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/09/2004 :  22:38:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co sa vlastne stalo ? Vie to niekdo presne ?

Zkus Hasteho. Ja pouze vim (z sestadvacate ruky), ze doslo k zneuziti (prodeji) GM accountu.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/09/2004 :  08:08:16  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Haste neni az tak ukecany ako sa to zda

Co som tak niekde cital na legends boardoch, tak niekdo s 0 rankom poinvitoval vela roznych charov, lenze ja som si myslel ze toto sa stalo len koli tomu aby torcani nezanikli a nie ze koli tomuto zanikli.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 13/09/2004 :  14:27:42  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Co ja si pamatuju tak to udelal lahvanuv level 6 reaver :).

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 13/09/2004 :  21:10:24  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Deimnia

To co se stalo Torcanum se stalo uz desitkam guild v historii (napr. Black Dragonum).

No to nevim Veldo. Ja taktez slysel, ze se prodal/hacknul GM account s jehoz pomoci "nekdo" zbesile zacal invitovat vsecky v tnn a daval jim rank 0... a ti pak dale invitovali a invitovali a invitovali. To se uz stalo ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/09/2004 :  00:28:15  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Super Legendi maji vsech 6 relicu a ostatni muzu zas v pohode hrat PvP. Relicy nemuzou byt v lepsi rukou!!

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 14/09/2004 :  07:53:58  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Haste neni az tak ukecany ako sa to zda

Co som tak niekde cital na legends boardoch, tak niekdo s 0 rankom poinvitoval vela roznych charov, lenze ja som si myslel ze toto sa stalo len koli tomu aby torcani nezanikli a nie ze koli tomuto zanikli.

Dival sem se na herald a neco na te historce bude protoze v gilde Torcan je 125 lidi s rankem 0 OMG

V kazdem pripade to neznamena konec gildy, proste s vsichni co patrej k Torcanum leavnou gildu a udelaj si novou. Sice prijdou o guild RPS, ale ty v podstate nikoho nezajimaj. (Kdybych byl GM Torcanu tak bych to tak udelal )

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/09/2004 :  17:22:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Podrobnosti neviem, ale vyzera to ze kazdy siel kam chcel.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 20/09/2004 :  11:17:57  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
jeden hrac dostal pristup na gm account a vse bylo v pohode o par mesicu pozdeji trejdoval nejaky svuj acc a po nejake case se dostal do krizku s protejskem (vzal mu account zpatky pouzitim SW atd..), nasledoval spor a tento clovek v afektu invitnul ciziho cloveka na 0, pak uz to jelo samo...

tohle se stalo nekolikrat nekolika guildam i jedne ve ktere jsem byl, samozrejme ze je to chyba GMek ale na druhou stranu mohlo by to byt nejak ochraneno (promote timeouty atd..)

2Pepo: osobne me to je lito protoze torkani byly pvp guilda narozdil od legends, chapu ze mas extazi z toho ze vsech 6 reliku se opet na dalsi rok vrati zpet k tve guilde a ty budes mit o 30% lepsi dmg do mobu ale me a asi dost dalsich lidi to nijak nerajcuje ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/09/2004 :  15:49:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Legends forever.

Nerekl bych.

Legends maji gm account taky v hajzlu:

VNboardy
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/09/2004 :  15:53:50  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, ale uz je to vyriesene takze Legends ostavaju ako su a budu sa robit nejake reorganizacne zmeny.

2Corw: vobec ma nesere ze budeme mat reliky, ja ich nepotrebujem, zil som aj ked sme ich nemali takze vobec nemam extazi.

A neviem kde je problem, tak ci ty hraci nezmizli, len su kazdy inde, takze PvP ciele budu stale.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 27/09/2004 :  11:20:18  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

2Corw: vobec ma nesere ze budeme mat reliky, ja ich nepotrebujem, zil som aj ked sme ich nemali takze vobec nemam extazi.

tvuj post jsem pochopil jako 'skodolibou' radost z toho ze se torkani zhroutily, to jsem kritizoval

quote:

A neviem kde je problem, tak ci ty hraci nezmizli, len su kazdy inde, takze PvP ciele budu stale.

rozpadli se sehrane pvp skupiny, nekteri prestali hrat, nekteri delaji svoje guildy, tzv. torcan 2.0 guilda je slabej odvar, vetsina high rr torkanu je toztrousena v jinejch guildach

proste smat se cizimu nestesti je projev hloupisti

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/09/2004 :  15:14:50  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mozno je to prejav hluposti, ale ja som si len teraz vykompenzoval tie vsecky nadavky zase od nich, aky su oni uber a nepremozitelny a ako nas znicia.

A to co predvadzali oni nebol preja hluposti ?

To iste sa stalo Legends, to iste co Torkanom, a .... ako to dopadlo ? Vsetko sa da vyriesit ....
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 27/09/2004 :  15:57:08  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozno je to prejav hluposti, ale ja som si len teraz vykompenzoval tie vsecky nadavky zase od nich, aky su oni uber a nepremozitelny a ako nas znicia.
To iste sa stalo Legends, to iste co Torkanom, a .... ako to dopadlo ? Vsetko sa da vyriesit ....

kdyz se nekdo projevuje 'hloupe' ci 'detsky' znamena to ze ja musim take ?

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 27/09/2004 :  18:12:51  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

kdyz se nekdo projevuje 'hloupe' ci 'detsky' znamena to ze ja musim take ?

Jasně. On po mně kamenem, já po něm dvěma

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 27/09/2004 18:13:26
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/09/2004 :  21:49:34  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jasně. On po mně kamenem, já po něm dvěma

Amen

Ale ne, tak jo .... mas recht.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000