Author |
Topic  |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 01/05/2004 : 15:14:56
|
Spellcrafting - jak na nej, co vsechno potrebuji a kolik to tak bude asi stat
|
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
|
| |
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 03/05/2004 : 10:50:26
|
hodi se speed, pac budes jak kokot behat mezi merchantem a alchemy table, nebo si porid barak kam si to muzes naskladat blizko sebe ;) obecne do 500 skillu je to zahubicku a nad 800 to zacina bejt sakra drahe, kazdy pokus stoji 30+ goldu na materialu |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 17:41:18
|
Verim ze barak je na tohle velice dobry jenze kde ma na to obycejny clovek vzit, pokud sem to spravne pochopil tak pozemek pokud mam velke stesti 1p + domek 1p + alchemy stul 1p + merchant 1p = min 4p pokud natrefim na levny pozemek a to sem jeste nezacal delat spellcraft. Tak to je drahy.  |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 04/05/2004 : 22:52:19
|
quote: Originally posted by Lim-Dul
Verim ze barak je na tohle velice dobry jenze kde ma na to obycejny clovek vzit, pokud sem to spravne pochopil tak pozemek pokud mam velke stesti 1p + domek 1p + alchemy stul 1p + merchant 1p = min 4p pokud natrefim na levny pozemek a to sem jeste nezacal delat spellcraft. Tak to je drahy. 
No tak proste prohledavej barak od baraku, az narazis na nejaky "odemceny", co bude mit merchanta a stul.  |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 14:14:12
|
Ked nemas love ani na barak tak sa ti neoplati ani zacinat s spellcraftom :) |
 |
|
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 13:01:53
|
Počítej s cenou 10-20p, záleží na štěstí. Výhoda housingu je v tom, že co si do domku koupíš to můžeš zase za stejnou cenu prodat,nejlepší je se zeptat nějaký LGM SCera.
Já sem LGM ACer a LGM tailor, měl sem 25p a koupil sem si domek s prodejcem věcí udělal si dvě MP věci, a to celý mě stálo něco málo přes 20p. Akorát tailoring mám jen na 1030, ale stačí do toho investovat tak 1p a pak budu moct ušít cokoliv. |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 09/05/2004 : 13:37:05
|
Jakeho merchanta potrebuju do baraku pro spellcraft? Mam incantation Merchanta a ten nema v nabidce napr. ground giant bone. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 13:09:26
|
Jakeho merchanta potrebuju do baraku pro spellcraft? Mam incantation Merchanta a ten nema v nabidce napr. ground giant bone.
budes imho potrebovat 2, neboj se jich koupit vic, mercanty si muzes vymenovat (sebrat ho do baglu a polozit jineho ktereho zrovna potrebujes) delam to tak pri treningu alchemy pac jeden me stacil do cca 700 skillu pak uz jsem potreboval druheho kuli highlvl materialum, pri nakupu vol podle jmena mercanta, ve jmenu ma co prodava, pokud ti to z toho neni jasne skus navstivit barak nekoho jineho a podivat se jakeho presne potrebujes |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 10/05/2004 13:10:43 |
 |
|
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 15:20:37
|
Jinak ja když si dělám gemy pro SC, tak vždycky jdu k jednomu merchanotiv co je v jednom baráčku v Gothu, a pokaždý tam má u sebe všechno co potřebuju. Tak možná tam můžeš začít s SC a pak si koupit do baráku merchanta |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 15:28:10
|
Tak dle mych poznatku je na SC Incantation Merchant a ma zbozi podle realmu jakeho je postava ktera ho koupi. Tudiz se musi prepnout recepty na tentyz realm aby nechybely suroviny. /craft alb,mid,hyb |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 15:57:00
|
Tak dle mych poznatku je na SC Incantation Merchant a ma zbozi podle realmu jakeho je postava ktera ho koupi. Tudiz se musi prepnout recepty na tentyz realm aby nechybely suroviny. /craft alb,mid,hyb
Hib se pise s mekkym, jinak ti nebude fungovat /craft hib + jump. |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 17:42:37
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Tak dle mych poznatku je na SC Incantation Merchant a ma zbozi podle realmu jakeho je postava ktera ho koupi. Tudiz se musi prepnout recepty na tentyz realm aby nechybely suroviny. /craft alb,mid,hyb
Hib se pise s mekkym, jinak ti nebude fungovat /craft hib + jump.
Nechapu ja pisu /craft hyb a vse funguje. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 20:19:39
|
Hib se pise s mekkym, jinak ti nebude fungovat /craft hib + jump.
Haha a jsi si jisty ?  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 20:41:51
|
quote: Originally posted by Deimnia Haha a jsi si jisty ? 
Uz tolik ne  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 13/05/2004 : 17:49:30
|
quote: Originally posted by Deimnia Haha a jsi si jisty ? 
Uz tolik ne 
Taky jsem Lim-Dulovi v RL rikal, ze /craft hyb mu fungovat nebude, ale Mythic byl v tomto ohledu zrejme vypocitavy a tak tuto feature udelal blbu_vzdornou.  |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 06:53:27
|
a funguje /craft myd? :p |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 08:49:34
|
quote: Originally posted by Van Tassel Hib se pise s mekkym, jinak ti nebude fungovat /craft hib + jump.
Nechapu
Craft/jump/lag exploit, pri kterem muzes skocit na prekazku na kterou normalne neskocis (nebo preskocit samozrejme).
Na Mordredu se vyuziva hlavne v TOA mestech, kde se skace pres ochranou kruhovou zed.
|
Edited by - VT on 14/05/2004 08:49:48 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 14:49:51
|
quote: Originally posted by Aragorn
a funguje /craft myd? :p
Asi tomu nebudes verit, ale ano, funguje. Hra totiz bere pouze prvni pismeno z promenne za /craft. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 15:09:34
|
Ako funguje to skakanie ??? JA som sa vzdy marne snazil to preskocit ale nejako to nefakalo. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 15:42:40
|
Napis do konzole /craft jmeno_realmu, prikaz odesli enterem a hned potom stiskni nabindovanou klavesu pro skok. Samozrejme bud v pohybu smerem tam kam chces skocit.
To je vse. |
 |
|
querb
New Member

125 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 19:01:24
|
Dela to 1000 fakru, parchanti proste hrat normalne nebudou. |
Ticho leci  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 19:53:05
|
quote: Originally posted by querb
Dela to 1000 fakru, parchanti proste hrat normalne nebudou.
Mne vice vadilo "proskakovani" az na strechy urcitych objektu a pak odstrelovani podobnych exploitu neschopnych hracu.
Kdyz Warlogy nebo Philis jumpne v Stygianu prez zed tak to cloveka (resp. mdk grupu :) zdrzi, ale Warlogymu to "prdel" nezachrani. |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 20:02:16
|
Ja takhle proskocil jednou a dostal jsem pjeknej pojeb od ADV nebo kdo to byl.  |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 13/09/2004 : 08:14:50
|
Tak to dam treba sem
mam magicky itemy a to ty ktery maj v sobe i nejaky kouzlo a mam trochu s nima problem
zbran - to kouzlo se spusti ciste nahodne, kdyz uderim priseru, nebo to de i jinak? bracelet - utocny kouzlo, tady sem prisel jen an to ze de spustit tak ze nez zvednu zbran pouziju ten naramek, ale problem je ze musim jit az k ty prisere pac ma maly range a jinak to nefunguje, tak jestli to nejde i jinak pac by to bylo jinak an prd prsten - mam na nem kouzlo ktery mi zveda obratnost o 75 ale zaboha nevim jak to spustit |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 13/09/2004 : 19:35:56
|
quote: Originally posted by Gotrek Gurnirson
Tak to dam treba sem
mam magicky itemy a to ty ktery maj v sobe i nejaky kouzlo a mam trochu s nima problem
zbran - to kouzlo se spusti ciste nahodne, kdyz uderim priseru, nebo to de i jinak? bracelet - utocny kouzlo, tady sem prisel jen an to ze de spustit tak ze nez zvednu zbran pouziju ten naramek, ale problem je ze musim jit az k ty prisere pac ma maly range a jinak to nefunguje, tak jestli to nejde i jinak pac by to bylo jinak an prd prsten - mam na nem kouzlo ktery mi zveda obratnost o 75 ale zaboha nevim jak to spustit
¨
Jo u zbrani to vetdinou funguje tak ze to obcas procne kdyz nekoho bouchnes a je to obcas . A ten prsten pouzijes tak ze si ho das do quick baru a zmacknes klavesu kterou mas nabindovanou jako USE a pak zmacknes ten prsten na liste. BTW rychlejsi je Qbind prstenu na nejakou klavesu a pak je to jen zmacknuti dvou klaves |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 13/09/2004 : 20:14:15
|
a Qbind na prsten nastavim jak? to use nastavim predpokladam tak ze dam /macro /use |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 14/09/2004 : 00:32:15
|
jak nastavit qbind prstenu: dejme tomu ze das prstenu do 5-teho quikcbaru na 3-ti pozici pak napises /qbind 5 3 pak zmacknes klavesu kam to chces treba O pak kdyz to chces pouzit zmackens klavesu kde mas /use (defaultne E) a pak O
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 14/09/2004 : 08:02:07
|
juuu to je suprove jednoduchy:)) dik moc |
Edited by - Gotrek Gurnirson on 14/09/2004 08:03:04 |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 14/09/2004 : 20:21:05
|
Tak sem to udelal tak jak si rikal ale to mi to pak pise ze to nemuzu pouzit a de mi to akorat tesne pred bojem, to je spravne? v boji mi to nejde |
 |
|
Tristaver
Starting Member
37 Posts |
Posted - 14/09/2004 : 21:42:42
|
Tak sem to udelal tak jak si rikal ale to mi to pak pise ze to nemuzu pouzit a de mi to akorat tesne pred bojem, to je spravne? v boji mi to nejde
Staci na chvili vypnout bojovej mod pouzit ten predmet a zase zacit bojovat. |
Strach 9l2 ML10 skald - Camlann Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 15:27:49
|
Tak sem to udelal tak jak si rikal ale to mi to pak pise ze to nemuzu pouzit a de mi to akorat tesne pred bojem, to je spravne? v boji mi to nejde
JJ vetsina techle veci se neda pouzit primo v boji a jak pise tristaver vypni bojovej mod a pouzij to |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 27/09/2004 : 09:30:29
|
A jeste jeden dotaz na nej sem se sice ptal u nas v gilde ale preci jen co kdyby:)))
1.chtel bych mit brnko ktery by me lecilo (po uderu) da se vyrobit? rikali mi ze ne ze jen pouze z lootu.
2.pak by se mi libilo brnko co by kdyz me nekdo zasahne zranilo vsechny okolo (to ze existuje brncko ktery zrani pouze utocnika vim).
3.A pak da se nejak ovlivnit sance na spusteni techto kouzel? jako ze treba kdyz bude mit brnko kouzlo na zraneni utocnika a treba jeste urcity bonusy tak je sance 5% a kdyz by tam bylo pouze kouzlo na to zraneni ze by se zvysila na 10% treba.
4. ve zbrani mam kouzlo ktery taky po mym zasahu zranuje utocnika ale co tam znamena ta vzdalenost? treba mam zbran co zasahne do vzdalenosti 1000 ale to se mi jeste nikdy nepovedlo (nemuzu ho seknout)
5. tohle nepatri sice do spellu ale dam to sem, mam championa a nevite jak nejlip rozdelit body? teda uz ho amm na 48lvl a mam to zatim 49 na obourucku, 43 na kouzla (ty debufy), 35 na parry tak jestli pokracovat v parry a nebo v tech kouzlech
tak to nebyl jeden dotaz:)))
|
Edited by - Gotrek Gurnirson on 27/09/2004 09:30:55 |
 |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 27/09/2004 : 11:34:01
|
K tomu Champovi, pokud jedes LW, tak jedina rozumna cesta je 50LW/50valor/28parry, podle me. Shield champ -> vychazis z 42shield, takze ti muze vyjit neco jako 44zbran/42shield/40valor/zbytek parry. Vice na http://daoc.catacombs.com/cbuilder15.cfm
Ed |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 27/09/2004 : 13:04:23
|
quote: Originally posted by Edmund
K tomu Champovi, pokud jedes LW, tak jedina rozumna cesta je 50LW/50valor/28parry, podle me. Shield champ -> vychazis z 42shield, takze ti muze vyjit neco jako 44zbran/42shield/40valor/zbytek parry. Vice na http://daoc.catacombs.com/cbuilder15.cfm
Ed
hmm ja si to myslel:)) ale kamos me prekecal ze valor je na tak vysokym zbytecnej:) takze pro tedkom (nez sezenu ten sutr jak memni staty) bych to mel davat do ceho? a ja premejslel ze prave s parry mam velkou pravdepodobnost ze uder vykreju. O tom buildedru vim, ale me to nic moc nerika pac si moc nedokazu predstavit dopad ve hre teda ted uz trochu jo|:) |
Edited by - Gotrek Gurnirson on 27/09/2004 13:05:32 |
 |
|
|
Topic  |
|