Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 dobrá zpráva pro všechny fanoušky rodiny Fettů!!
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/08/2004 :  16:16:07  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Potvrdilo se že v Epizodě III bude opět Boba Fett. Lucas o tom mluvil již dříve, ale potom bylo ticho a Boba se neobjevil v oficialnim seznamu postav s EIII. Nedávno se objevila tahle fotka a teď se prokázalo že je pravá.

- Jinak jango má stejně lepší zbroj. Bobíkův armor má už něco za sebou a vypadá to že Boba nemá čas ani na jeho opravy. A vlastně podle SWG ani opravovat nejde

Edited by - Jorssk on 19/08/2004 16:18:05

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 19/08/2004 :  16:22:30  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

- Jinak jango má stejně lepší zbroj. Bobíkův armor má už něco za sebou a vypadá to že Boba nemá čas ani na jeho opravy. A vlastně podle SWG ani opravovat nejde

Co s tim ma spolecneho SWG?
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/08/2004 :  16:24:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Asi to že je to Star Wars
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 19/08/2004 :  17:29:42  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi to že je to Star Wars

Ty mi nerozumis. Pises, ze armor ve filmu (asi) nejde opravovat a ze vlastne se neni cemu divit, kdyz v SWG to nejde taky.
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 19/08/2004 :  18:43:47  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
hezky, ja preferuji ponekud volnejsi oblecky

SWG - retired
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 20/08/2004 :  08:31:23  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Temhle hadrum co ma na sobe rikas armor? Za to by se nemusel stydet kdejaky houmlesak....

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 20/08/2004 :  11:05:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Awer: Koukam ze palpatine ma styl v oblekani, stormtrooperek

Pedro: Dyt jo, ale ma ho tak vychytanej jako jeho otec. Skryte zbrane atd..

Khaot: Ne, rikal jsem ze na tom obrazku vypada jako "kdyby nemel cas na jeho opravy" a pak tam rikam ze podle swg vlastne mandalorian armor nejde opravovat. To je ale prece ve skutecnosti blbost, samozrejme ze opravovat jde. Jango mel k nemu i nahradni dily, jde spise o to ze Boba jich uz moc asi nema.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 20/08/2004 :  11:26:15  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Porad nechapu, co jaky ma vliv nefunkcnost opravy armoru v SWG do filmove epizody III.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 20/08/2004 :  12:57:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Zadny :)
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 20/08/2004 :  13:22:03  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Ale že z toho klona za tu dobu vyrostl pacholek co, ve dvojce to byl takový maly spratek ... (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 20/08/2004 :  14:02:59  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Porad nechapu, co jaky ma vliv nefunkcnost opravy armoru v SWG do filmove epizody III.

možná ten že je to ve filmu omlácený a neopravený?

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Popbob
New Member

100 Posts

Posted - 20/08/2004 :  16:22:17  Show Profile  Send Popbob an ICQ Message Send Popbob a Private Message  Reply with Quote
sry ale mne to pripada ako by mal oblecene monterky

EQ2 Popbob guardian/alchemyst
SWG Popbob Aifi commando
WoW Littlemage warlock/alchemyst
Vanguard Popbob Necromancer
LOTRO Poprandir champion
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 31/08/2004 :  00:35:59  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Co chodíte okolo horký kaše, přiznejme si to, prostě má na sobě hovnocucáckou kombinézu, a eště neopravenou To je totiž jeho druhé zaměstání, druhé já..... Co myslíte že v episodě VI dělá v tom sarlaccovi? Ten taky potřebuje občas obsloužit, sice je to jednou za tisíc let, ale přece...

Ale stormtrooperky fajn, jenom si nejsem jistej jak asi vypadá jejich armor pro planety jako je Hoth, typuju že obsahuje navíc malou kabelku Verzi pro planety jako je Tatooine si asi dovedeme představit

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000