Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Nejlepší kup
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Soudce
Starting Member

1 Posts

Posted - 07/10/2004 :  16:28:39  Show Profile Send Soudce a Private Message  Reply with Quote
Čau lidi,

dneska jsem si založil e-kartu v KB, net mám, takže mi zbývá akorát koupit SWG a na to ce chci právě zeptat. Nevíte, jestli bude nějaká akce 2 in 1 (SGW+JtoLS) za nějakou rozumnou cenu v blízké době nebo s tím nemám počítat? Jsem totiž na netu našel akorát nabídku tiscalishopu za 1700 - SWG + 1300 LS (docela pálka), jinde už SWG v nabídce nevedou.
Pročetl jsem si ty vaše zkušenosti ze zahr. obchodů, pozitivní i negativní, takže co by jste mi doporučili? Stačí i jen samotná SWG + poštovné za nějakou rozumnou cenu. Dík
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 07/10/2004 :  16:35:39  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote

můžeš zkusit cdromshop.com, nebo xzone.cz Popr. si zavolej par dealerum estli to nemaj, ja narazil na jeden zapraseny kousek a uz je muj.

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/10/2004 :  18:41:42  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Iani

Tak mi chodi vetsina her z cdromshopu. Pokazde je krabice s CD dost pomlacena, pripadne prohnuta, poskrabana apod. Sice se jedna jen o krabici, ale ja si je rad vystavuju a tohle mi teda vadi.

Mam zase opacne zkusenosti. Air mailem - uz asi 10 objednavek po jednom a vice kusu a vsechny krabice v naprostem poradku (a to i plechova EQ gold).

No nevím, v tom případě bych řekl že máš spíše štěstí. Air Mail je skutečně hodně právě o štěstí. Platíš sice pakatel, ale já bych to rozhodně neriskoval.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 07/10/2004 :  19:05:15  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No SWG v cd-rom shopu je za 25 dolaru. JtLS se tam da predobjednat za 30 dolaru.

Pokud se dobre pamatuju tak pri objednani 1ks SWG je to cca 1100 vcetne postovneho. Kdyz se dohodnes s kamaradama :-) (jako ja, Stigur a Yazon) vysla nas jedna hra na cca 900kc.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 07/10/2004 :  23:11:27  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No este ze neobjednavam cez CD-Rom shop, to je teda shit, pomlatena krabica, fuj, nehoraznost

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 08/10/2004 :  11:20:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
On se mě Alan Ferguson ptal jestli tam byly ty airbagy v krabici, což jsem při první objednávce měl, ale teď tam byl kus nějakého tvrdšího papíru a nic víc, tak buď to tam nedali a nebo to prasklo a odletělo ven z krabice, co já vím, příště zkusím www.gameplay.com, posílají i k nám a celkově to tam mají přehlednější.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000