Author |
Topic  |
Soudce
Starting Member
1 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 16:28:39
|
Čau lidi,
dneska jsem si založil e-kartu v KB, net mám , takže mi zbývá akorát koupit SWG a na to ce chci právě zeptat. Nevíte, jestli bude nějaká akce 2 in 1 (SGW+JtoLS) za nějakou rozumnou cenu v blízké době nebo s tím nemám počítat? Jsem totiž na netu našel akorát nabídku tiscalishopu za 1700 - SWG + 1300 LS (docela pálka), jinde už SWG v nabídce nevedou . Pročetl jsem si ty vaše zkušenosti ze zahr. obchodů, pozitivní i negativní, takže co by jste mi doporučili? Stačí i jen samotná SWG + poštovné za nějakou rozumnou cenu. Dík |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 16:35:39
|
můžeš zkusit cdromshop.com, nebo xzone.cz Popr. si zavolej par dealerum estli to nemaj, ja narazil na jeden zapraseny kousek a uz je muj.  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 18:41:42
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Iani
Tak mi chodi vetsina her z cdromshopu. Pokazde je krabice s CD dost pomlacena, pripadne prohnuta, poskrabana apod. Sice se jedna jen o krabici, ale ja si je rad vystavuju a tohle mi teda vadi.
Mam zase opacne zkusenosti. Air mailem - uz asi 10 objednavek po jednom a vice kusu a vsechny krabice v naprostem poradku (a to i plechova EQ gold).
No nevím, v tom případě bych řekl že máš spíše štěstí. Air Mail je skutečně hodně právě o štěstí. Platíš sice pakatel, ale já bych to rozhodně neriskoval. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 19:05:15
|
No SWG v cd-rom shopu je za 25 dolaru. JtLS se tam da predobjednat za 30 dolaru.
Pokud se dobre pamatuju tak pri objednani 1ks SWG je to cca 1100 vcetne postovneho. Kdyz se dohodnes s kamaradama :-) (jako ja, Stigur a Yazon) vysla nas jedna hra na cca 900kc. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 23:11:27
|
No este ze neobjednavam cez CD-Rom shop, to je teda shit, pomlatena krabica, fuj, nehoraznost |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/10/2004 : 11:20:28
|
On se mě Alan Ferguson ptal jestli tam byly ty airbagy v krabici, což jsem při první objednávce měl, ale teď tam byl kus nějakého tvrdšího papíru a nic víc, tak buď to tam nedali a nebo to prasklo a odletělo ven z krabice, co já vím, příště zkusím www.gameplay.com, posílají i k nám a celkově to tam mají přehlednější. |
 |
|
Topic  |
|