Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Problém se spuštěním po reinstalu WIN XP.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

walfischberg
Starting Member

walfischberg

72 Posts

Posted - 29/07/2004 :  15:22:06  Show Profile Send walfischberg a Private Message  Reply with Quote
Dobrý den,
již dlouho hraji SWG. Bohužel poslední měsíce jsem neměl čas a navíc - před týdnem jsem si musel reinstalovat systém. Dneska jsem si konečně nahrál SWG, zadal login, heslo. To by všechno šlo. Jenomže, chce to po mě aktivaci kódem - zadal jsem kód, který používám od ledna - cd´s mám legálně zakoupená v JRC - a tady nastal problém. Napsalo mi to hlášku Sorry - this account key has already been registered. Zadal jsem kód znovu a stejný problém. Poplatky platím pravidelně a platil jsem je i v době, kdy jsem SWG z časových důvodů hrát nemohl. Prosím o jakoukoliv radu, poněvadž tuhle hru mám velmi rád, dokonce jsem si kvůli ní provedl upgrade PC. Děkuji za odpovědi.

Minulost - UO, AC, SW: Galaxies, WoW, Vanguard, Warhammer.
Aktuálně SW: TOR

Jediný rozdíl mezi mnou a bláznem je v tom, že já nejsem blázen.

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 30/07/2004 :  12:01:03  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Skus sa pozriet na http://starwarsgalaxies.station.sony.com/in_live.jsp?page=In%20Live

Neviem ci je to presne tvoj problem, ale mal by byt. Pisu tam nieco o "Activation keys".

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 30/07/2004 12:02:49
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000