Author |
Topic  |
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 14:56:25
|
to se da hrat na gprs ? to mas stejne lagy vsude ne ? |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Argent Oculus
Starting Member
19 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 15:44:30
|
quote: Originally posted by Mickk
to se da hrat na gprs ? to mas stejne lagy vsude ne ?
Ne, je to výrazně rozdílné. Samozřejmě na PvP a davové akce to není, ale monstra, craft a menší skupina v pohode (mluvím o 2D, 3D je nehratelné). |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 16:22:54
|
mno me se zda vyrazny zhorseni z 50 na 80ms d: asi mame jiny pozadavky |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Argent Oculus
Starting Member
19 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 19:05:24
|
quote: Originally posted by Mickk
mno me se zda vyrazny zhorseni z 50 na 80ms d: asi mame jiny pozadavky
Všechno je relativní. Pamatuju dobu, kdy spojení 28kb/s přes telefonní linku byl nadstandart. Během lagu jsem si stačil uvařit čaj. :D |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 19:22:23
|
quote: Originally posted by Argent Oculus Díky za informace. SE tedy objednám; přednostně od nějaké firmy v ČR než přímo z USA (má-li někdo tip, sem s ním).
Pri objednavce je potreba dat pozor, aby krabice obsahovala aktivacni klic na soulstone, ktery umozni transfer skillu mezi postavami na jednom uctu. Soulstone zatim nabizi jen nektere zahranicni eshopy pri predobjednavce, ale EA slibuje ze pro evropany to "nejak" vyresi.
Pokud bude SE kdokoli objednavat, tak od nej ten klic na soulstone rad koupim ;p |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 20:19:02
|
HE?, jakej transfer? Co vsechno OSI zase vymyslelo? Zacalo to prodavanim skillu za love, snad uz jde i presouvat postavy mezi serverama? Teda jestli tahle hra bude existovat i za rok, budou zvonit na vsech kostelech... |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 20:43:31
|
postavy se statama a skillama se uz prodavaj |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Argent Oculus
Starting Member
19 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 21:14:22
|
quote: Originally posted by Pacient
quote: Originally posted by Argent Oculus Díky za informace. SE tedy objednám; přednostně od nějaké firmy v ČR než přímo z USA (má-li někdo tip, sem s ním).
EA slibuje ze pro evropany to "nejak" vyresi.
Pokud bude SE kdokoli objednavat, tak od nej ten klic na soulstone rad koupim ;p
Jsouce Evropanem - vyčkám.
Že by sis přesunul skilly ze standardního servru na Siege? To by bylo mazácké ;) |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 22:35:22
|
Na SP skilly samozrejme transferovat nejdou ;p |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
Morgion
Starting Member
10 Posts |
Posted - 09/10/2004 : 12:40:12
|
Safra, jestli se vsichni zbyvajici cesky hraci presunou na jinej server, tak me klepne. Zase trenit znova   btw. s tim Samurai Empire zatim taky cekam, jestli to nepujde koupit i s tim kodem nekde u nas. Zatim to jde z nejakyho nemeckyho shopu. ale to sem nezkousel. Maji to tam psany vsechno nemecky  |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 10/10/2004 : 00:58:26
|
Trenovat nic nemusis, staci pouzit character transfer program ;p |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
Joska
Starting Member
10 Posts |
Posted - 11/10/2004 : 00:26:22
|
Trenovat nic nemusis, staci pouzit character transfer program ;p
Jenze za to chteji $20 za postavu :-( |
 |
|
Morgion
Starting Member
10 Posts |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 15/10/2004 : 21:13:33
|
da se i za uogold koupit upgrade code |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Cezar
Starting Member
6 Posts |
Posted - 19/10/2004 : 16:43:36
|
quote: Originally posted by Joska
Trenovat nic nemusis, staci pouzit character transfer program ;p
Jenze za to chteji $20 za postavu :-(
LOL to je úlet .. sem myslel, že to je za acc a ono fakt postavu :))) |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 19/10/2004 : 21:43:37
|
quote: Originally posted by Joska
Jenze za to chteji $20 za postavu :-(
pokud by to stálo dolar tak by nic jinýho asi nedělali .) |
 |
|
Martok
Starting Member
92 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 14:34:25
|
Safra, to jsou novinky. Asi bych měl na fórum chodit častěji než třikrát do roka :-)
Já pořád hraju na DF. Beare, tvůj srub pořád ještě stojí, narozdíl od některých jiných rezidencí; je to ideální lovecké sídlo :-)
Náhodou, na Felu potkávám lidi poměrně často. Leckdy se mi prohánějí skupinky modrých a PK kolem baráku (a často modří honí červené). Na druhou stranu, naštěstí pro mě, jsou lidi zřejmě líní těžit z lodi, takže stači pustit Easy UO, pustit si film a nemusím řešit to, že bych někoho na trase musel obplouvat nebo zdrhat před piráty. To bych si na Great Lakes asi dovolit nemohl. Navíc na DF jsem ještě nikdy nezaznamenal kontrolu afk, kdežto z amerických serverů mám trochu jiné zprávy. Co se týče Němců, tak ti většinou narozdíl třeba od Frantíků angličtinu ovládají a dá se s nimi domluvit, když je potřeba.
Mimochodem, nějak mi zmizela zkratka CzH za jménem, mám takové neblahé tušení, čím to asi bude...
Jinak pokud vím, tak ještě hraje Dwarfy, před časem jsem ji potkal ve Skara Brae.
|
 |
|
Joska
Starting Member
10 Posts |
|
Argent Oculus
Starting Member
19 Posts |
Posted - 12/12/2004 : 21:42:10
|
quote: Originally posted by Martok Mimochodem, nějak mi zmizela zkratka CzH za jménem, mám takové neblahé tušení, čím to asi bude...
ve vyhledavači gild už také není žádné CzH, nemohu uverit :(
Dva měsíce jsem nehrál a nebyl tady na fóru, přijdu a ono tohle, no brrr.. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 13/12/2004 : 15:34:07
|
jednou to muselo prijit ja to cekal tak o rok driv
ale musim rict ze kdyby se UO vratila do stavu PRED AOS tak asi hraju... teda nehrat nic jinyho :) |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 13/12/2004 : 21:36:48
|
Tak jsem czh zase zalozil, kdo tam chcete z historickych duvodu, tak napiste a nekde se sejdeme ;p |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
Argent Oculus
Starting Member
19 Posts |
Posted - 17/12/2004 : 21:04:10
|
Tak jsem dneska zalozil pracovnika a samuraje na novem servru ORIGIN! Pracovnik maka jako cert, aby byla zakladna, zatimco samuraj chlasta v hotelu a z povzdali vse sleduje aby se do toho ve vhodne chvili vlozil ;-) Jinak je tady neuveritelnej srumec, dalo by se rici hlava na hlave. |
 |
|
Topic  |
|