Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Ultima Online - Drachenfels (European OSI shard)
 CzechHeroes
 Návrat po čtyřech letech - dojmy.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 06/10/2004 :  14:56:25  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
to se da hrat na gprs ? to mas stejne lagy vsude ne ?

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Argent Oculus
Starting Member

19 Posts

Posted - 06/10/2004 :  15:44:30  Show Profile  Send Argent Oculus an ICQ Message Send Argent Oculus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk

to se da hrat na gprs ? to mas stejne lagy vsude ne ?

Ne, je to výrazně rozdílné. Samozřejmě na PvP a davové akce to není, ale monstra, craft a menší skupina v pohode (mluvím o 2D, 3D je nehratelné).
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 06/10/2004 :  16:22:54  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
mno me se zda vyrazny zhorseni z 50 na 80ms d: asi mame jiny pozadavky

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Argent Oculus
Starting Member

19 Posts

Posted - 06/10/2004 :  19:05:24  Show Profile  Send Argent Oculus an ICQ Message Send Argent Oculus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk

mno me se zda vyrazny zhorseni z 50 na 80ms d: asi mame jiny pozadavky

Všechno je relativní. Pamatuju dobu, kdy spojení 28kb/s přes telefonní linku byl nadstandart. Během lagu jsem si stačil uvařit čaj. :D
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 06/10/2004 :  19:22:23  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Argent Oculus
Díky za informace. SE tedy objednám; přednostně od nějaké firmy v ČR než přímo z USA (má-li někdo tip, sem s ním).

Pri objednavce je potreba dat pozor, aby krabice obsahovala aktivacni klic na soulstone, ktery umozni transfer skillu mezi postavami na jednom uctu. Soulstone zatim nabizi jen nektere zahranicni eshopy pri predobjednavce, ale EA slibuje ze pro evropany to "nejak" vyresi.

Pokud bude SE kdokoli objednavat, tak od nej ten klic na soulstone rad koupim ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 06/10/2004 :  20:19:02  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
HE?, jakej transfer? Co vsechno OSI zase vymyslelo? Zacalo to prodavanim skillu za love, snad uz jde i presouvat postavy mezi serverama? Teda jestli tahle hra bude existovat i za rok, budou zvonit na vsech kostelech...
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 06/10/2004 :  20:43:31  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
postavy se statama a skillama se uz prodavaj

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Argent Oculus
Starting Member

19 Posts

Posted - 06/10/2004 :  21:14:22  Show Profile  Send Argent Oculus an ICQ Message Send Argent Oculus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pacient

quote:
Originally posted by Argent Oculus
Díky za informace. SE tedy objednám; přednostně od nějaké firmy v ČR než přímo z USA (má-li někdo tip, sem s ním).

EA slibuje ze pro evropany to "nejak" vyresi.

Pokud bude SE kdokoli objednavat, tak od nej ten klic na soulstone rad koupim ;p

Jsouce Evropanem - vyčkám.

Že by sis přesunul skilly ze standardního servru na Siege? To by bylo mazácké ;)
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 06/10/2004 :  22:35:22  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Na SP skilly samozrejme transferovat nejdou ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Morgion
Starting Member

10 Posts

Posted - 09/10/2004 :  12:40:12  Show Profile  Send Morgion an ICQ Message Send Morgion a Private Message  Reply with Quote
Safra, jestli se vsichni zbyvajici cesky hraci presunou na jinej server, tak me klepne. Zase trenit znova
btw. s tim Samurai Empire zatim taky cekam, jestli to nepujde koupit i s tim kodem nekde u nas. Zatim to jde z nejakyho nemeckyho shopu. ale to sem nezkousel. Maji to tam psany vsechno nemecky
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 10/10/2004 :  00:58:26  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Trenovat nic nemusis, staci pouzit character transfer program ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Joska
Starting Member

10 Posts

Posted - 11/10/2004 :  00:26:22  Show Profile  Send Joska an ICQ Message Send Joska a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenze za to chteji $20 za postavu :-(
Go to Top of Page

Morgion
Starting Member

10 Posts

Posted - 14/10/2004 :  19:00:13  Show Profile  Send Morgion an ICQ Message Send Morgion a Private Message  Reply with Quote
Dotaz: Jak se upgradne account z 3rd dawn na AoS? Musi se nejak pres tenhle formular? Jen pozmenit zadost?
http://uo.custhelp.com/cgi-bin/uo.cfg/php/enduser/ask.php?p_sid=klgRp1oh&p_lva=&p_sp=&p_li=&p_srch=
Nebo je jina moznost jak ziskat kod pro upgrade, pokud majitel uctu nevlastni original CD?
Je mozny pouzit Buddy code na upgrade existujiciho accountu, nebo je to jen na vytvoreni novyho? Ten formular to totiz nejak nebere.

...jen link na stranku k tomu novymu datadisku...
http://www.uo.com/uose.html

Edited by - Morgion on 15/10/2004 20:50:07
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 15/10/2004 :  21:13:33  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
da se i za uogold koupit upgrade code

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Cezar
Starting Member

6 Posts

Posted - 19/10/2004 :  16:43:36  Show Profile  Send Cezar an ICQ Message Send Cezar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Joska

quote:

LOL to je úlet .. sem myslel, že to je za acc a ono fakt postavu :)))
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 19/10/2004 :  21:43:37  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Joska

pokud by to stálo dolar tak by nic jinýho asi nedělali .)
Go to Top of Page

Martok
Starting Member

92 Posts

Posted - 16/11/2004 :  14:34:25  Show Profile  Send Martok an ICQ Message Send Martok a Private Message  Reply with Quote
Safra, to jsou novinky. Asi bych měl na fórum chodit častěji než třikrát do roka :-)

Já pořád hraju na DF. Beare, tvůj srub pořád ještě stojí, narozdíl od některých jiných rezidencí; je to ideální lovecké sídlo :-)

Náhodou, na Felu potkávám lidi poměrně často. Leckdy se mi prohánějí skupinky modrých a PK kolem baráku (a často modří honí červené). Na druhou stranu, naštěstí pro mě, jsou lidi zřejmě líní těžit z lodi, takže stači pustit Easy UO, pustit si film a nemusím řešit to, že bych někoho na trase musel obplouvat nebo zdrhat před piráty. To bych si na Great Lakes asi dovolit nemohl. Navíc na DF jsem ještě nikdy nezaznamenal kontrolu afk, kdežto z amerických serverů mám trochu jiné zprávy. Co se týče Němců, tak ti většinou narozdíl třeba od Frantíků angličtinu ovládají a dá se s nimi domluvit, když je potřeba.

Mimochodem, nějak mi zmizela zkratka CzH za jménem, mám takové neblahé tušení, čím to asi bude...

Jinak pokud vím, tak ještě hraje Dwarfy, před časem jsem ji potkal ve Skara Brae.
Go to Top of Page

Joska
Starting Member

10 Posts

Posted - 20/11/2004 :  16:57:54  Show Profile  Send Joska an ICQ Message Send Joska a Private Message  Reply with Quote
Do konce mesice se muzete podivat zadarmo jak to ted na OSI vypada. Viz http://www.uo.com/return.html
Go to Top of Page

Argent Oculus
Starting Member

19 Posts

Posted - 12/12/2004 :  21:42:10  Show Profile  Send Argent Oculus an ICQ Message Send Argent Oculus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Martok
Mimochodem, nějak mi zmizela zkratka CzH za jménem, mám takové neblahé tušení, čím to asi bude...

ve vyhledavači gild už také není žádné CzH, nemohu uverit :(

Dva měsíce jsem nehrál a nebyl tady na fóru, přijdu a ono tohle, no brrr..
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/12/2004 :  15:34:07  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
jednou to muselo prijit
ja to cekal tak o rok driv

ale musim rict ze kdyby se UO vratila do stavu PRED AOS tak asi hraju... teda nehrat nic jinyho :)
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 13/12/2004 :  21:36:48  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem czh zase zalozil, kdo tam chcete z historickych duvodu, tak napiste a nekde se sejdeme ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Argent Oculus
Starting Member

19 Posts

Posted - 17/12/2004 :  21:04:10  Show Profile  Send Argent Oculus an ICQ Message Send Argent Oculus a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem dneska zalozil pracovnika a samuraje na novem servru ORIGIN!
Pracovnik maka jako cert, aby byla zakladna, zatimco samuraj chlasta v hotelu a z povzdali vse sleduje aby se do toho ve vhodne chvili vlozil ;-)
Jinak je tady neuveritelnej srumec, dalo by se rici hlava na hlave.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000