Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Ultima Online - Drachenfels (European OSI shard)
 CzechHeroes
 Samurai Empire - soulstone
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Fidolin
Starting Member

19 Posts

Posted - 06/11/2004 :  13:05:07  Show Profile  Send Fidolin an ICQ Message Send Fidolin a Private Message  Reply with Quote
Zaslal jsem dotaz na EAShop.cz, zda bude soucasti nabizeneho datadisku i aktivacni kod na Soulstone, takze pokud ano, okamzite si jeden datadisk predobjednavam. Pokud ne, zkusil bych to pres nemecko ... mam tam nejaky pribuzny . Takze se kdyz tak dohodneme ...

Fidolin - jednoznačně nejvěrnější hráč Ultimy Online od roku 1998.

Morgion
Starting Member

10 Posts

Posted - 08/11/2004 :  15:53:00  Show Profile  Send Morgion an ICQ Message Send Morgion a Private Message  Reply with Quote
Ja si datadisk objednal z http://www.dvdboxoffice.com/ a uz mam kod na soulstone (prisel mailem. Datadisk by mel bejt uz na ceste. Uz mi to pise ze je vyexpedovanej.
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 08/11/2004 :  17:16:17  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Tak tj bomba no, ja dostal akorat kod na track zasilky, ale ta neexistuje a po 4 pokusech o objednavku mam v dvdboxoffice objednavku (i historii) porat prazdnou ;p

Fido: jestli tam je kod na soulstone, tak bych bral nejmene 1 kopii, chci aspon 2 soulstony, takze koupim od toho kdo nepotrebuje.

Dutá hlava víc duní.

Edited by - Pacient on 08/11/2004 17:23:48
Go to Top of Page

Fidolin
Starting Member

19 Posts

Posted - 09/11/2004 :  10:14:40  Show Profile  Send Fidolin an ICQ Message Send Fidolin a Private Message  Reply with Quote
Mno, zatim nemam zadnou odpoved ale jestli se mi datadisk podari sehnat, kod jednoznacne nedam !!! Taky to chci hlavne kvuli nemu. A mimochodem, na "custom" baraky ted pujdou stavet i sikme strechy ... konecne.

Fidolin - jednoznačně nejvěrnější hráč Ultimy Online od roku 1998.
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 11/11/2004 :  07:27:58  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
Jak budes neco vedet , nezapomen se ozvat. Zda se mi to tam dost levne, aby to davali i s kodem...

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....

Edited by - Stan on 11/11/2004 07:28:26
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 11/11/2004 :  08:20:11  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Z EA cz se mi neozvali a na xzone nevedi updatovali info a soulstone maji.
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1244&ref=Stormer

Dutá hlava víc duní.

Edited by - Pacient on 11/11/2004 15:50:56
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000