Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 11:13:46
|
Stalo se vam nekomu tohle ?
Ahoj, prosim te tak me dosla ta hra co jsem si objednaval. Chci se zeptat jestli u vas mate taky takovy kraviny ze vam nekto zavola s celnice primo domu a chce po vas kopii obcanskyho preukazu?
napsal mne to jeden kamos - slovensko, galanta.
Tak mne zajima vase nazory/zkusenosti.
Mne teda drive chodily celkem casto veci ze zahranici a nikdy nic..ale ja ziju v CZ, ze ;]
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 11:55:11
|
Jo jo, To sem psal ja :-) Sam se sokovanej. Dnes rano mi volala naka zenska z letiska u nas v Bratislave, chtela obcansky, vyplnit splnomocneni, poslat ji to faxem. Byla z DHL express Slovakia. Nejak se se mnou ani nebavila. Pry potrebuje tyhle osobni udaje na to aby se to mohlo precelit. Tak me tak napadlo, kdybich neuvedl sve Tel. cislo k objednavce tak ono to na hranicich zustane i stak a neuvidim to nikdy. Fakt strasna dira tohle Slovensko :-(( Tak uvazuji ze oni odemne ani nemaji pravo zadat osobny udaje ne? Dit rodny cislo, a tyhle veci.. jak to souvysi s mou objednavkou? A kdyz tomu ted udelaji "kontrolu" Tak to asi originalne zabaleny neprijede.. :( |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
Edited by - Kojot on 09/07/2004 12:02:40 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 12:10:22
|
Co sis to vubec objednaval a odkud ? Mozna jsou na DHL takovy dementi ze tohle delaji. Priste bych se na ne vysral. Sou zbytecne drahy a jeste tohle. A cislo bych jim nedaval uz vubec. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 12:21:36
|
quote: Originally posted by Rodier
Co sis to vubec objednaval a odkud ? Mozna jsou na DHL takovy dementi ze tohle delaji. Priste bych se na ne vysral. Sou zbytecne drahy a jeste tohle. A cislo bych jim nedaval uz vubec.
nevim jak u soukrome osoby, ale u firmy to je naprosta samozrejmost u nas ve spolecnosti na to mame cele oddeleni. napln prace chozeni na celni urad |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 12:23:28
|
www.dvdboxoffice.com Dark Age oc Camelot : Platinium edice Bohuzel na ty strance sem nemel na vyber kterou spolecnosti si to chciposlat. Snad myslis ze zavysi od spolecnosti a ne od statu jestli bude danej tovar preclenej? |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 12:30:05
|
Hm no tak fura lidi si tady objednavali lidi z cdromshop.com a slo to normal leteckou postou (DHL Je drazsi pac je rychlejsi) a nerikali ze by stimhle neco meli.. si vem kde by normalni clovek vzal fax ?? a jako chodit nekam na postu a neco si tam odfaxovavat.. suxx .. myslim ze je to fakt podle spolecnosti ktera to posila (sam si rikal ze ti volala zenska z DHL..) ale ten dvdboxoffice neuctuje postovne vid ? je mozny ze to deklarujou jako neco.. nevim..aby usetrili na postovnym ..
elidor > hm, to se taky docela divim.. i kdyz ufirmy to zni logicky.. preci jen tam jde o obchod a stat je svin a chce mit clo ze vseho vydelecnejsiho ;] |
|
Edited by - Rodier on 09/07/2004 12:31:12 |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 12:34:41
|
Ano spravne, volala mi zenska z DHL expres, a rikala ze tendle druh tovaru se musi preclit... Bohuzel ja mel Virtualni platebni kartu Visa a tu mi u cdromshopu nechteli vzit. Tedka uz mam Visa clasic, ale cekat se mi nechtelo a tak sem si to objednal z boxofficu. jeho rychlost doruceni i ze zaplacenim postovnyho ciny neco pres 2 tydny ! No neco takovy tam je ze se postovny nemusi platit, ale pak je tam hned dopsany ze co se muze stat kdyz ho nezaplatis.. :) Ja ho zaplatil, bylo to kolem 22 dolaru. Celkem me to vyslo na 54 dolaru. Tak kterou spolecnost by ste me do budoucna doporucily? Ktera nedela problemy... A s tym faxem mas naprostou pravdu. Ja s nim v ZIVOTE nedelal, a neznam cloveka co jo... a osobne... mam to 55 km :( |
Edited by - Kojot on 09/07/2004 12:35:39 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 14:00:59
|
Podobny problemy meli i ostatni, co si nechavali posilat hry pres DHL. Ja osobne muzu doporucit cdromshop.com a leteckou postu. vetsinou to trva cca 4-5 dni. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 15:23:34
|
Ok dekuji, takze Air mail. Snad posila taky na Slovensko, kdyz to do Cech de? :-) |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 16:04:23
|
si vem kde by normalni clovek vzal fax ??
normalni clovek by ho mel k dispozici v praci ... |
ego tycoon |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 11/07/2004 : 22:30:40
|
quote: Podobny problemy meli i ostatni, co si nechavali posilat hry pres DHL. Ja osobne muzu doporucit cdromshop.com a leteckou postu. vetsinou to trva cca 4-5 dni.
V patek jsem si na cdromshopu objednal hru a v pondeli jsem ji mel dhlkem az na stole.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 02:23:21
|
quote: Originally posted by ToHor
normalni clovek by ho mel k dispozici v praci ...
jo ? uz si nekdy vydel takovy ty co kopou diry pro draty telekomu ze by meli v bunce fax ? nebo ze by zenska co prodava u peciva mela fax ?
velky hovno. normalni clovek s takovouhle veci nikdy do styku neprijde. normalni clovek = pracujici inteligence.. ne tech par % geeku co znaji veci jako jsou internet. Mel by ses probrat, uvedomit si, ze vetsina lidi na svete zije v chudobe, jen par lidicek maji vubec televizi a jen par procent znaji neco jako fax nebo internet |
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 09:34:13
|
jo ? uz si nekdy vydel takovy ty co kopou diry pro draty telekomu ze by meli v bunce fax ? nebo ze by zenska co prodava u peciva mela fax ?
velky hovno. normalni clovek s takovouhle veci nikdy do styku neprijde. normalni clovek = pracujici inteligence.. ne tech par % geeku co znaji veci jako jsou internet. Mel by ses probrat, uvedomit si, ze vetsina lidi na svete zije v chudobe, jen par lidicek maji vubec televizi a jen par procent znaji neco jako fax nebo internet
Takovy lidi si ale nebudou objednavat online hru ze zamori, ze? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 09:41:19
|
rodier> viz tragedy (ja mam bohuzel sichtu u lopaty az od 0930, takze nestiham tak rychle cist forum :-b) |
ego tycoon |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 10:23:23
|
quote: Originally posted by Rodier Mel by ses probrat, uvedomit si, ze vetsina lidi na svete zije v chudobe, jen par lidicek maji vubec televizi a jen par procent znaji neco jako fax nebo internet
Kdyz pominu ty ostatni kecy, tak ja myslim, ze tohle staci. Nic proti Rodiere, ale muzes mi prosimte rict kolik ze je to procent? Jako pochybuju, ze si nekdo do Bangladeze bude nechavat posilat veci pres internet, tak mi rekni, v procentech, kolik % lidi v zemich, kam DHL,UPS apod. dodava zbozi ma internet a televizi. Navic, FAX mas k dispozici v kterekoliv informacni kancelari mestskeho uradu/mestske casti, za myslim 3Kc/stranku. Kde zijes prosimte? V brdskych lesich? |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
Edited by - Sir.Thomik on 12/07/2004 10:24:22 |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 10:46:02
|
quote: Originally posted by Rodier jen par procent znaji neco jako fax nebo internet
a ty zrovna jsi vyjimka zvasty |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 12:39:24
|
standardni rodierovina |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 12:51:28
|
Sir.Thomik: Kdyz nejsi shnily tak si skocis na postu odfaxovat cokoliv.Btw Fax 3kc? ;-).Pokud se nepletu tak cena je okolo 45-50Kc.
Posta je pekne vyderacska... |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
Edited by - sword on 12/07/2004 12:52:33 |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 13:15:35
|
Bych se jeste vratil k tomu DHL. Vono to ma bejt expresni sluzba... o ten fax by ani tak neslo, ale kdyz si objednate hru v pondeli, pristi utery vam prijde a pak vam expresni sluzba za kterou ste si priplatili rekne ze vona precliva jen jednou tydne v pondeli, tak at si ten expres strcej do prdele... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 13:39:13
|
quote: Originally posted by Kojot
Bych se jeste vratil k tomu DHL. Vono to ma bejt expresni sluzba... o ten fax by ani tak neslo, ale kdyz si objednate hru v pondeli, pristi utery vam prijde a pak vam expresni sluzba za kterou ste si priplatili rekne ze vona precliva jen jednou tydne v pondeli, tak at si ten expres strcej do prdele...
to asi jen na slovensku ja nikdy s DHL problem nemel, a az na jeden pripad, kdy zasilka byla za cca 100$ ani nic kvuli clu nechteli |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 14:32:34
|
Tak me jeste napada ze by mohl bejt problem i v obchodu z kteryho sem si to objednal. Nejspis voni urcuji typ zasilky a pokud tam daji neco vylozene bijiciho do oci, pak se to musi preclivat. Mozna cdromshop s tymhle ma skusenosti a dava to posilat jak normal balicek? :-) |
 |
|
LordJerry
Starting Member
47 Posts |
Posted - 13/07/2004 : 14:36:52
|
Svata pravda. Ja jako popelar uz jsem nasel v popelnicich faxu habakuk. Ale jak se s tim faxuje? Asi to vezmu za tu snuru, pujdu na celni urad, flaknu s tim tu kacu po palici a bude to mit nafaxovany... |
Jerry of Kadan Warrior [CoNT]. Protector of Good. |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 14/07/2004 : 03:29:39
|
Ale ten internet z popelnice uz pouzit umis koukam  |
 |
|
Soulkiller
Starting Member

31 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 06:59:00
|
www.dvdboxoffice.com Dark Age oc Camelot : Platinium edice Bohuzel na ty strance sem nemel na vyber kterou spolecnosti si to chciposlat. Snad myslis ze zavysi od spolecnosti a ne od statu jestli bude danej tovar preclenej?
Si sa trosku oprcal tento link na DAOC platinum je asi trosku lepsi:
http://www.xzone.cz/vylohagamedruh.php3?vyber=rpg&podrubrik=MMORPG&ref=Stormer |
WoW: Naja - Rouge Chromaggus - Kobra DP:Paul Muad'Dib - deleted DP:Soulkiller(RENEGADES)- DELETED DP:Dilino (Seeker)- Kicked
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 11:01:12
|
DHL byl občas problém. Respektivě hodně záleželo na jakého celního ignoranta člověk narazil.
Stále je třeba si uvědomit, že ze zemí mimo EU se prostě clo platí nebo objednávat klasickou poštou. Já osobně jsem s tím nikdy neměl problém. Sice obálka občas dojde roztržená, protože v tom nějaký český trouba pošťák hledá peníze, ale samotný obsah byl vždy v pořádku.
Další varianta je objednávat výhradně z EU shopů, což v 99 % her jde - pokud se nejedná o konzolové záležitosti jiných formátů - Japan, NTSC.
Mnou nejoblíbenější Eu shop je www.specialreserve.com . Poštovné 3-4 libry a balíček byl vždy do pěti dnů doma. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 11:05:58
|
quote: Originally posted by Soulkiller
www.dvdboxoffice.com Dark Age oc Camelot : Platinium edice Bohuzel na ty strance sem nemel na vyber kterou spolecnosti si to chciposlat. Snad myslis ze zavysi od spolecnosti a ne od statu jestli bude danej tovar preclenej?
http://www.xzone.cz/vylohagamedruh.php3?vyber=rpg&podrubrik=MMORPG&ref=Stormer
Jenze ho ted nemaj a je to pouze na objednavku, takze z cdromshopu je to rychlejsi a o neco malo levenjsi.Aspon todle tvrdej, kdyz jsem si to chtel objednat.Takze nakonec na cdrom shopu jsme si to objednal letecky a v pohode. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 22/07/2004 11:07:31 |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 21:55:34
|
quote: Originally posted by Speh
quote: Originally posted by Soulkiller
http://www.xzone.cz/vylohagamedruh.php3?vyber=rpg&podrubrik=MMORPG&ref=Stormer
Jenze ho ted nemaj a je to pouze na objednavku, takze z cdromshopu je to rychlejsi a o neco malo levenjsi.Aspon todle tvrdej, kdyz jsem si to chtel objednat.Takze nakonec na cdrom shopu jsme si to objednal letecky a v pohode.
at pocitam jak pocitam tak mi to vychazi levnejc u nas.. a ze je docasne vyprodano, znamena, ze kdyz to obednas, tak to budes mit tak jako tak za par dni...
ale ja to delam stejne.. kdyz neco chci, tak to chci hned a nechci cekat ani o den vic ;)) |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
|
Topic  |
|