tak jako ten quest je narez... cetl jsem na netu spoustu postu... a jsem aspon rad ze nejsem jedinej co nedokaze najit urcitej respawn.... v mem pripade farmare.... Doufam ze na tomhle systemu nepostavej veskere Questy v SWG...
tak to je cool uz jsem ho pod dlouhatanskem patrani konecne nasel.... Jen skoda ze je ten Quest zas Buglej.... doufam ze v nejblizsi dobe devove vypusti patch at to konecne mohu dohrat..
tak to je cool uz jsem ho pod dlouhatanskem patrani konecne nasel.... Jen skoda ze je ten Quest zas Buglej.... doufam ze v nejblizsi dobe devove vypusti patch at to konecne mohu dohrat..
Nebo zase za 10 měsíců, jako se to stalo už jednou :o)
Tak to vypada ze BH quest neni buglej tohle jsem nasel na foru, musel by se zabugovat nekdy tedko: Mark of intellect first spawned in Bestine at the loc given in the guide but someone got to him first. The respawn for the bouty hunter into a different spot is 20 minutes. I found him next in Mos Entha at the location gotten from the guide, and thats when I got my mark of intellect
no on je to zabugovane tak ze se treba 2 vubec nerespawne... atd... Developri o tom vedi a pripravuji na to patch.... Jorssku jestli tam chces sedet 14dni a nic.. tak to je jen na tobe... ale bez toho patche je to jen ztrata casu
Hmm mozna mas pravdu a nebo je to tak ze na nekterych serverech funguje a na nekterych ne napr. jeden manik napsal tohle: a CSR just answered to the ticket i sent about the BH :
"We are aware of a problem about the Intellect part of this Quest. Devs are looking into the matter right now. A fix shld be available shortly.
blah blah blah"
Did u receive a similar message to ur tickets guys ?
Ale hned dalsi po nem ze nasel 2x za sebou BH spawn.