Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 pvp vs rvr
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/05/2004 :  10:53:26  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pusttule

quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Pusttule

jen tak dotaz tu aspon davejte movie at vseci vidi jak je daoc skurv.... aby udelal cabalista hera na mele atd proste hnus kde je pojeti.... dalsi tu pisete ze na rvr hrajou lamy ale podle videa i na pvp jsou lamy a to hraji s vama kteri si rikate nebo se nechate oslovit ....... . aby damage char utocil na dam char a healer nebo nekdo podobny char opodal a healoval je smesny ... jenom to ze nektere videa se toci na oko divaka ale z realu nejsou nic vic nic mic . rikejte si co chcete aby porazil jeden caba. tri chary najednou hm asi vo necem to svedci aha uz zase bych slysel byly to lamy nebo ze umi ten char dobre hrat hm . jen na konec to ze asi vsichni co hrajou jsou lamy a jen vy ste nej ...
nezapomente ze na rvr servrech hrajou i lidi kteri sou lepsi nez vy si myslite ... jen nato aby se par lidi tady vratilo na zem !!

Tohle neni diskuzni vlakno. Ale nez se to smaze a zcenzuruje tak ve strucnosti:

- byl to sorcerer a ne cabalista (nespecovany lifedrain a healovaci pet pres 32+ mind specku), jezis, umis cist, hral jsi nekdy daoc? ma to dokonce napsano v titulcich ...

- support char samozrejme zbran vytahuje napr. v momente, kdy jeho grupa overdamaguje nepratelskou grupu, je to rychlejsi nez cc, ma malo many, je pod utokem ci pod breajkem (petu, chain casteneho rootu/jineho cc atd.) atd. atd. atd.

- poslednim asi 30 slovum vubec nerozumim, nevim co pouzivas pri psani za jazyk, ale je to nejaka lamana cestina?

- veskery text, ktery generujes je smes primitivnosti, hlouposti a nesmyslu (je mi lito)

To ze jsem zmenil cabu za socku je moje vina , asi daoc jsem hral dva dny tyto videa aspon dokazuji co jsou chary za alb mozne dokazat . skoda ze nema bufy to by pak asi smahnul celou grupe ne , fakt ubohe . ze nerozumis poslednim slovum tak pr. psali ste ze na rvr servrech hrajou vetsinou same lamy ale podle videa kde je MDk a je tam hero neni co dodat jestli takhle hrajate na pvp tak klobouk dolu. Myslim ze ne .porad si nepripoustite par veci , ktere jsou skutecnosti .

edit: presunuto

ps: pustule, sorry ale po tom co tu pises musim souhlasit s tim ze o hre vis velmi malo a to i pres to ze jsi to pomerne dlouho hral... jo a midgard ma take LT castra...

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 24/05/2004 :  14:49:07  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
No ale musím souhlasit, že dost lidí na PvP serveru si o sobě myslí, že sou mistří světa a o těch co hrajou na RvR serveru, že to sou nuly. Jednu dobu sem hrával na RvR serveru s lidma co maj RR6-RR10, a musím uznat že to byly opravdu profesionální hráči.
Nejvíc na mě zapůsobil jeden Mind sorc (jeho main je RR10+ scout jmenem Aussie), šíleně namyšlenej člověk, ale jinak naprostej profík, jediný co na naší grupu platilo byl insta mezz, ale ten náš sorc. to purgnul a okamžitě mezznul enemy a nás během pár vteřin všechny demezznul, akorát byl tak závislej na perfektní grupě, že byl klidně schopnej čekat přes 12 hodin na to, než budou online lidi, ze kterých by tu ideální grupu udělal.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/05/2004 :  15:03:11  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

No ale musím souhlasit, že dost lidí na PvP serveru si o sobě myslí, že sou mistří světa a o těch co hrajou na RvR serveru, že to sou nuly. Jednu dobu sem hrával na RvR serveru s lidma co maj RR6-RR10, a musím uznat že to byly opravdu profesionální hráči.

rekl bych ze hraci z us pvp serveru jsou zvyknuty spise na opak, staci si projit VN boards, kazdy mesic se tam obevuje topik ze ta a ta guilda ci jednotlivec z rvr serveru se stehuje na pvp a bude nas tu vsechny krute ownovat, naleveluji udelaji par bodu a odejdou s tim ze jsou tu vsichni svine a graygankeri ;) guildy jako KoT, HOGG a jine prisli na Mordred s tim ze ho pokori skoncili v propadlisti dejn :) to same rvr r10+ hraci kteri se pokouseli zde hrat, zjistili ze to je na ne 'moc' tvrde :)

na obou stranach jsou dobri i spatni hraci ja osobne zastavam nazor (jelikoz jsem aktivne hral na 3 rvr serverech) ze na pvp serveru je vetsi koncentrace lidi kteri maji paru o tom jak hra funguje tj. vedi co je CC, jak fungujou timery, rezisty, RA atd.. ten pomer je rekl bych pomerne dost znatelny, i pres to prave na rvr serverech krute vynikaji takovy exoti jake ty popisujes

Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 24/05/2004 :  15:11:50  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message  Reply with Quote
Nikdo netvrdi, ze na rvr serveru nehrajou take dobri hraci. Ale je jich tam mene, nez tech prumernych ci slabsich. Ti dobri, bohuzel, zaniknou v zergu. Na rvr se i slabsi udrzi, protoze se schovaji v "davu". Na pvp serveru se moc v davu neschovaji.A umirat porad dokola nikoho nebavi. Podle me slabsi hraci na pvp nevydrzi, vsechno jsou to prumerni a lepsi hraci. Jen malokdy se na pvp potka uplne pako jako treba P...... :p

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 24/05/2004 :  18:22:25  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
Je to priblizne tak ako trvdi Yennefer a Trinia, ALE len co sa tyka
US servrov. Tuto ti ludia povacsinou naozaj nemaju paru onicom da sa
povedat. Napriklad nechapu, ze maxnute rezisty na RvR servry by mala byt ulpna samozrejmost. Myslia si ze to staci len na PvP . Ja ked som zacal hrat na MLF tak ma to vcelku vyvadzalo z miery, nechapal som ako to takto niekto moze brat. Na EU servroch som sa s nicim podobnym
nestretol a casto sa stavalo za ked clovek nebol CSnuty, tak ho nezobrali ani do random grupy. Katzz ma pravdu, ze poniektore grupy
na EU su husti profici (pravdepodobne nejaki CS vysluzilci) o akych
na MLF ani nesnivaju.

Okrem toho, tiez mam trochu dojem z pvp hracov ze sa milne domnievaju
,ze su daoc TOP ale v skutocnosti su len velmi priemerni (kurnik, stale porovnavam s EU lebo tam som naozaj zakusil svove).
Nutno ale dodat, ze v porovnani s US RvR servrami su omnoho lepsi a
su hlavne SCnuti.
Je to ale len moj subjektivny nazor tak to tak berte pls.

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 24/05/2004 :  19:00:47  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trinia

Nikdo netvrdi, ze na rvr serveru nehrajou take dobri hraci. Ale je jich tam mene, nez tech prumernych ci slabsich. Ti dobri, bohuzel, zaniknou v zergu. Na rvr se i slabsi udrzi, protoze se schovaji v "davu". Na pvp serveru se moc v davu neschovaji.A umirat porad dokola nikoho nebavi. Podle me slabsi hraci na pvp nevydrzi, vsechno jsou to prumerni a lepsi hraci. Jen malokdy se na pvp potka uplne pako jako treba P...... :p

Ti dobri do zergu vubec nelezou, aspon tam kde hraju to tak je, nevim jak jinde. Ale urcite driv v zergu zacinali
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/05/2004 :  19:05:55  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kyuss

Okrem toho, tiez mam trochu dojem z pvp hracov ze sa milne domnievaju
,ze su daoc TOP ale v skutocnosti su len velmi priemerni (kurnik, stale porovnavam s EU lebo tam som naozaj zakusil svove).
Nutno ale dodat, ze v porovnani s US RvR servrami su omnoho lepsi a
su hlavne SCnuti.

ale samozrejme, vsak take diskuse se tyka jen US serveru (nebo zatim tykala) VT i pustule komentuji RvR a PvP na US serveru, to ze evropa byla je a bude vzdy vice 'pvp' nez US se vi dlouho :)

Edited by - Yennefer on 24/05/2004 19:06:31
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 25/05/2004 :  09:34:26  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejvíc na mě zapůsobil jeden Mind sorc (jeho main je RR10+ scout jmenem Aussie), šíleně namyšlenej člověk, ale jinak naprostej profík, jediný co na naší grupu platilo byl insta mezz, ale ten náš sorc. to purgnul a okamžitě mezznul enemy a nás během pár vteřin všechny demezznul, akorát byl tak závislej na perfektní grupě, že byl klidně schopnej čekat přes 12 hodin na to, než budou online lidi, ze kterých by tu ideální grupu udělal.

A kdyz nemel purge tak bylo po profikovi
Nemyslim si ze slovo profik sem patri slovo profesional patri nekam kde se tim lidi zivi. A vyhravat v perfektni grupe neni zas takovej problem jako vyhravat s tim co mas
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 25/05/2004 :  12:00:21  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
[quote
A kdyz nemel purge tak bylo po profikovi
Nemyslim si ze slovo profik sem patri slovo profesional patri nekam kde se tim lidi zivi. A vyhravat v perfektni grupe neni zas takovej problem jako vyhravat s tim co mas
[/quote]

Kdyz nemel purge tak ho demeznul druhej sorc, co byl body spec a nebo mincer. Je to sice silene namyslenej clovek, ale jeste sem nepotkal nikoho kdo by umel tak dobre hrat se sorcikem, a to sem hraval i se sorcema co meli vyssi RR nez on(byl RR7). A dobry lidi na RvR serveru vetsinou nebehaj v zergu, to delaj jen kdyz enemy ma taky velkej zerg, jinak se snazej vyhledavat boj 8v8.

Na PvP serveru zijou stejny blbci jako na RvR serveru, napriklad dost casto uz sem slysel ze determ. je nic moc RA, no nevim podle me to je nejlepsi RA co si tank muze vzit, a vetsina tanku ma deter 2-3,radsi si vezmou MOBlock 1-4, MOParry 1-4 atd (nejlepsi warrior na serveru RR8L4+ mel jen deter 3), jen ty co se snazi aby meli co nejlepsi RA pro grupu si vezmou deter 4+ a purge. Videl sem uz i RR4 tanka co nosil blue brneni a tankoval ML3.10 moba a samozrejme chcipnul... proste gimpove sou vsude stejne tak jako plno profi hracu se najdou na kazdym serveru.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/05/2004 :  12:25:45  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Deter sux
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 25/05/2004 :  13:16:49  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz nemel purge tak ho demeznul druhej sorc, co byl body spec a nebo mincer. Je to sice silene namyslenej clovek, ale jeste sem nepotkal nikoho kdo by umel tak dobre hrat se sorcikem, a to sem hraval i se sorcema co meli vyssi RR nez on(byl RR7). A dobry lidi na RvR serveru vetsinou nebehaj v zergu, to delaj jen kdyz enemy ma taky velkej zerg, jinak se snazej vyhledavat boj 8v8.

no vidis to, na mordredu je takovychlech sorcu hafo

quote:

Na PvP serveru zijou stejny blbci jako na RvR serveru, napriklad dost casto uz sem slysel ze determ. je nic moc RA, no nevim podle me to je nejlepsi RA co si tank muze vzit, a vetsina tanku ma deter 2-3,radsi si vezmou MOBlock 1-4, MOParry 1-4 atd (nejlepsi warrior na serveru RR8L4+ mel jen deter 3), jen ty co se snazi aby meli co nejlepsi RA pro grupu si vezmou deter 4+ a purge. Videl sem uz i RR4 tanka co nosil blue brneni a tankoval ML3.10 moba a samozrejme chcipnul... proste gimpove sou vsude stejne tak jako plno profi hracu se najdou na kazdym serveru.

samozrejme, ale stale si stojim za tim ze na mordredu je podstatne vetsi koncentrace hracu kteri jsou 'in' oproti us rvr serverum, a ten rozdil je velmi znat, ja osobne neznam zadneho lvl 50 det tanka R4+ ktery by nemel det5

Edited by - Yennefer on 25/05/2004 13:17:32
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 25/05/2004 :  13:50:29  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer
samozrejme, ale stale si stojim za tim ze na mordredu je podstatne vetsi koncentrace hracu kteri jsou 'in' oproti us rvr serverum, a ten rozdil je velmi znat, ja osobne neznam zadneho lvl 50 det tanka R4+ ktery by nemel det5

to jich moc neznas ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/05/2004 :  13:53:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tiez si myslim ze na PvP je o DOST viacej kvalitnejsich hracov, a hlavne hracov ktory ,,viacej znesu,, (proste agresivnejsie prostredie a tak).

Ked uz sme pri tych sorcoch, fakt toho typka nepoznam, ale ked vidim co robi venerious, sephyroth a ostatni tak mam dost :). Teda zhrniem to, ked vidim tych kvalitnych mordred castrov tak to je sila .....
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2004 :  14:10:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo
Ked uz sme pri tych sorcoch, fakt toho typka nepoznam, ale ked vidim co robi venerious, sephyroth a ostatni tak mam dost :). Teda zhrniem to, ked vidim tych kvalitnych mordred castrov tak to je sila .....

Bohuzel sorcerer neni v main skupine fotm classu, ktere se na pvp serveru vyuzivaji v 8v8. Je prijemne ho mit v grupe ale to je tak vse. Healer nahradi jeho CC a unmezz a ma navic heal atd, jeho prumerny damage nahradi jakykoliv jiny caster, lepe assist train DW tanku. Power regen buff nahradi healer take a pokud je sorcerer body 41+, tak ma healer i power regen vyssi.

Maximalne se sorc muze hodit proti MOC grupe castru, na kterou bude sypat AE Amnesii (ale vlastne i tu ma healer a dokonce mene manove narocnou). Zeleny pet u body sorcerera je velice diskutabilni zvlaste v Connacht arene, kde je rychle pristupny pouze zelenej kun u DL a pro jine se musi behat do frontieru = obecne se to, ale nedela, takze sorc je na pvp serveru v connachtu bez peta.

Ani nove NF RA mu moc na pvp serveru nepomohou. Naopak. Ichor ma shaman, ktery ma buffy, endu, i nejake to cc a hlavne disease.

Obecne ja a bude fajn i diky "tretimu" CC, kterym bude prave vyse zmineny ichor.

Takze sorc ano, ale na rvr serveru, kde je jeho pridana hodnota grupe VELIKA.

Edited by - VT on 25/05/2004 14:16:36
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 25/05/2004 :  14:34:29  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oni albici si moc vybirat nemuzou, bud vezmou sorcika a nebo budou bez mezzu :-)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/05/2004 :  15:23:44  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A minstrel ???

Ja ked som s nejakym sorcom tak hlavne v malych grupach a to je nadhera :). Ono ja aktivne 8vs8 nehravam takze nemozem posudit. Ale je mi jasne ze na takeho theurgistu spamujuceho petov nema :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2004 :  15:28:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Oni albici si moc vybirat nemuzou, bud vezmou sorcika a nebo budou bez mezzu :-)

Mezz ma i theurg, minstrel a smite cleric. Socka ho ma samozrejme nejdelsi.
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 25/05/2004 :  15:49:54  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:

No dyt rikam, ze but budou behat se sorcikem a nebo budou bez mezzu :-)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2004 :  16:40:27  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Po novym frontieru uz bude hodnota CC stejne nekde jinde (stoicismus plus nova determinace) a stoupne cena diseasu (chudak albion s underpopulated cabalistou).

Edited by - VT on 25/05/2004 16:41:24
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 25/05/2004 :  19:22:39  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Po novym frontieru uz bude hodnota CC stejne nekde jinde (stoicismus plus nova determinace) a stoupne cena diseasu (chudak albion s underpopulated cabalistou).

stoicism+nova determinace je horsi a drazsi nez stara determinace a to o dost..
cabalista se stava celke popularni po te co albici zjistili ze spirit specka obsahuje body debuff pro cabalistuv base lifetap ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 25/05/2004 :  19:31:47  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

stoicism+nova determinace je horsi a drazsi nez stara determinace a to o dost..

ano, frontiers jsou slusnej nerf det tanku + vylepseni hybridu (coz je ok)

quote:

cabalista se stava celke popularni po te co albici zjistili ze spirit specka obsahuje body debuff pro cabalistuv base lifetap ;)

jojo trvalo jim to ale celkem dlouho ;) na mordu je takovejhlech cabalistu hromada hrajicich to na debuf od sameho zacatku mordredu ;)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2004 :  19:38:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Hmm, lol a ja stale zil v domneni, ze soucasna det je 5% per level.

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 25/05/2004 :  20:21:10  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Tak to teda albici objevili ameriku
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/05/2004 :  08:11:15  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To video s tym cabalistom som teraz rano nemal moc casu pozerat, ale co som videl zopar sekund, tak to bola ukazka nevyvazenosti ToA, proste castri pred ToA nerfom .... on ma na sebe typka a smazi ako keby mal moc ...
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 26/05/2004 :  09:19:11  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

no nemyslim ze je to ok, hybridi jsou v NF zvyhodneny az moc (imo melo zustat levnejsi IP a purge pro pure tanky)
quote:

jojo trvalo jim to ale celkem dlouho ;) na mordu je takovejhlech cabalistu hromada hrajicich to na debuf od sameho zacatku mordredu ;)

ja si ze zacatku mordu pamatuju akorat Menotu a to byl full body cabalista ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 26/05/2004 :  09:23:30  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm, lol a ja stale zil v domneni, ze soucasna det je 5% per level.

soucasna det je 15% na lvl, tzn det5=75% redukce jakohokoliv CC a to za cenu 21 rp, nova det je 34% za cenu 34 rp (se stoicism je to 59%, ale furt je to kurva drahy..)
furt se nemuzu rozhodnou jestli se v NF vyseru an det a vemu purge3 nebo se vykaslu na purge a vezmu jen det5, dohromady je to moc drahy :(

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/05/2004 :  09:29:49  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jestli je hromada 3 nebo 4 tak potom jo :)

Na mordu stejne jako jinde nikdy nehralo moc cabalistu (2aragorn: pred Menotou byl jeste znamejsi jeden cabalista co to smazil od prvniho dne, nevzpominam si jmeno, nikdy se nedostal pres snad 45 level (nebo tak nejak)).

Napr. na Nimue ti staci kolem 25k rpts aby jsi se dostal do top 25 atd. Cabalista je (po nekterych novych SI classech) na tom popoulacne vubec nejhure.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/05/2004 :  09:35:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
furt se nemuzu rozhodnou jestli se v NF vyseru an det a vemu purge3 nebo se vykaslu na purge a vezmu jen det5, dohromady je to moc drahy :

Imho v dnesni dobe je determinace 5 nevyhnutelna ... Vubec bych nepremyslel zda det nebo purge. Ale premyslel bych pouze v rovine jake purge si k determinaci vezmu.

edit: nejjednodussi rozhodovani maji assasini, tem vzali uplne vsechno a v podstate nemaji z ceho vybirat. "Spatne" jsou na tom castri (napr. zda brat concentraci a soucasne MOC atd.) a supporti, kteri ted maji na vyber z milionu RA, ktere jsou ale kazda priserne draha (Trinia na tom bude ve vysledku na svem RR9L6 nebo tak nejak o zdibec hure nez je na tom ted (resp. prijde o Battery a kazdou dalsi abilitu co ma ted bude mit i po NF, ale ve vlaznejsi podobe + nejake nove (PR)).

Edited by - VT on 26/05/2004 09:40:13
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 26/05/2004 :  10:05:32  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imho v dnesni dobe je determinace 5 nevyhnutelna ... Vubec bych nepremyslel zda det nebo purge. Ale premyslel bych pouze v rovine jake purge si k determinaci vezmu.

purge ma smysl minimalne na lvl 2 ( pro purgnuti meele stunu) a to je s det5 49 bodu - R5L9 ..

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 26/05/2004 :  10:39:40  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message  Reply with Quote
quote:
purge ma smysl minimalne na lvl 2 ( pro purgnuti meele stunu) a to je s det5 49 bodu - R5L9 ..

Ovsem pokud by bylo purge 1 s 10 sec prodlevou, porad se objevujou dohady, ze to bude 5 sec. A ja nez se rozhodnu, jestli mam purgovat nebo ne, tak obvykle tech 5 sec uplyne. Takze purge 1.

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/05/2004 :  11:10:55  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Purge jedna bude 5 sekund delay. To je pro tanka zcela ok. Ale jako caster bych si bral jedine dvojku (pet sekund u jednicky by mne zabilo).

Edited by - VT on 26/05/2004 11:11:12
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/05/2004 :  12:06:13  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Zcela ok to asi nieje, ale da sa to. Ale tych 10 sekund je pekne na faka :(
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/05/2004 :  12:07:26  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Napriklad sa tak spytam, vzali by ste pre friara determinaci ?? Ja mam hrozne vela abilit na vyber a tak malo bodov
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/05/2004 :  12:47:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napriklad sa tak spytam, vzali by ste pre friara determinaci ?? Ja mam hrozne vela abilit na vyber a tak malo bodov

Kdokoliv chce hrat v grupe, ktera se "nechce_jen_bavit", ale chce i obcas nepritele porazit, tak musi mit jako tank (a zvlast MA) determinaci. A z toho duvodu uz meho ifika v group pvp nevidite ...

Pokud chces s friarem pouze solovat ci pveeckovat, tak determinaci v podstate nepotrebujes.

Edited by - VT on 26/05/2004 12:48:23
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 26/05/2004 :  13:40:33  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdokoliv chce hrat v grupe, ktera se "nechce_jen_bavit", ale chce i obcas nepritele porazit, tak musi mit jako tank (a zvlast MA) determinaci. A z toho duvodu uz meho ifika v group pvp nevidite ...

¨

Skoda, ten tvuj infik byla dobra rpts krava......

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/05/2004 :  13:48:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pikachu

quote:

¨

Skoda, ten tvuj infik byla dobra rpts krava......

Ten muj ifik ma spolu s moji manzelkou (aka Trinia) jeden z nejlepsich pomeru smrti a killu z top 25. Byly tydny, kdy jsem umiral dvakrat, trikrat a ziskaval 150k rpts. Takze si mne s nekym pletes.

My jsme spolu/proti sobe asi nemeli tu cest hrat? Kazdopadne te neznam, ale nejsi to ty co zde na foru pouze trolluje?

Koho jsi hral ci hrajes na Mordredu?

Edited by - VT on 26/05/2004 13:53:26
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/05/2004 :  14:02:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
/ignore Pikachu

No, lenze ja pochybujem ez budem jediny tank v grupe, to by proste nefungovalo, ja budem skor ,,suport,, dmg a urcite nechcem len PvEckovat.

Je to take dilema, teraz nemam deter a celkom to ide, nieje to najlepsie ale da sa to ....
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 26/05/2004 :  17:57:54  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdokoliv chce hrat v grupe, ktera se "nechce_jen_bavit", ale chce i obcas nepritele porazit, tak musi mit jako tank (a zvlast MA) determinaci.

Mno kazdej taky nevybira do grupy podle det coz se stalo me mam det5 a chteli do grupy tanka s det tak vzali druhyho s det4, takze ted neharju na mordu pac nejsem potreba a uzivam si s hunterem na pendra coz me dost bavi je to sranda zvlast nejaka pekna obrana keepu to je rpts harvest
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 26/05/2004 :  18:14:00  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

Kdokoliv chce hrat v grupe, ktera se "nechce_jen_bavit", ale chce i obcas nepritele porazit, tak musi mit jako tank (a zvlast MA) determinaci.

Mno kazdej taky nevybira do grupy podle det coz se stalo me mam det5 a chteli do grupy tanka s det tak vzali druhyho s det4, takze ted neharju na mordu pac nejsem potreba a uzivam si s hunterem na pendra coz me dost bavi je to sranda zvlast nejaka pekna obrana keepu to je rpts harvest

Jeste ty me ser , mi stacili vcera ty kokoti z RoB a Silent souls, koukej dneska lognout.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 29/05/2004 :  12:04:12  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Nechcem vam kazit debatu ktorej hovno rozumiem ale asi vam unika ze na RvR serveroch hraju vacsinou ludia co to hraju pre zabavu a nie preto aby dokazovali inym ze su najlepsi. Napr. na Albion Merlin hra velmi vela rodin i s detmi a chcu sa len bavit a o poriadnom PvP nemaju ani sajn a podla toho to tak vypada. Na PvP hraju ludia len kvoli PvP a preto tomu aj musia rozumiet a mainstreamovy vikendovy hraci by sa tam neuchytili. Preto by som netvrdil ze Amici su blbci, akurat to vacsina z nich neberie tak vazne aby si pocitali svoj stat cap, mali vyratane resisty presne na %, ovladali timery vsetkych kuziel a podobne..

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 29/05/2004 :  20:52:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer
akurat to vacsina z nich neberie tak vazne aby si pocitali svoj stat cap, mali vyratane resisty presne na %, ovladali timery vsetkych kuziel a podobne..

Potom mozna lepe hrat clovece nezlob se?

Ja jsem stejny prumerny klavesnicomackac a mysitkoposouvac jako vetsina lidi teto planety a zaroven family accounts_platic. Nicmene nepodcenuji pripravu a nekolik desitek minut na nauceni zakladu mechanismu hry si vzdy najdu (stejne tak na pripravu obleceni a bizuterie) a pokud to nekdo neumi a nedela tak je u mne "liny hlupak".

Takze se prosim stale neodvolavejte na nejakou zabavu. Pokud jste tupy a blby tak to rozhodne za zabavu nepovazuji a kazite hru dalsim lidem co by i obcas chteli nejakou tu bitvu v pvp vyhrat. Ale pokud "hraci" jako vy umrou na onehit bo jsou idioti co behaj v sedejch hadrech bez rezistu (bo se chteji jen bavit a nejake rezisty atd. je nestresujou) tak je mi na bliti.

Zaroven nikdo o zadnych "Amicich" nemluvil, nebo ano? Potom nechapu proc o nich pises. Mluvilo se pouze o US a EU serverech.

Takze hraj(te) [zadni rvr amici neexistujou, ve svem postu popisujes imho sam sebe] jumping jacka, schovej se do zergu, ale nelobuj zde za primitivni pvp/rvr bez pouziti mozku a behani v zelenem armoru. Nesnasim to .

Edited by - VT on 29/05/2004 21:01:42
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/05/2004 :  23:18:25  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Zabudol si doplnit nariekanie o tom ako je albion overpowered a midg sux
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 30/05/2004 :  09:51:34  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
akurat to vacsina z nich neberie tak vazne aby si pocitali svoj stat cap, mali vyratane resisty presne na %, ovladali timery vsetkych kuziel a podobne..

Potom mozna lepe hrat clovece nezlob se?

Ja jsem stejny prumerny klavesnicomackac a mysitkoposouvac jako vetsina lidi teto planety a zaroven family accounts_platic. Nicmene nepodcenuji pripravu a nekolik desitek minut na nauceni zakladu mechanismu hry si vzdy najdu (stejne tak na pripravu obleceni a bizuterie) a pokud to nekdo neumi a nedela tak je u mne "liny hlupak".

Takze se prosim stale neodvolavejte na nejakou zabavu. Pokud jste tupy a blby tak to rozhodne za zabavu nepovazuji a kazite hru dalsim lidem co by i obcas chteli nejakou tu bitvu v pvp vyhrat. Ale pokud "hraci" jako vy umrou na onehit bo jsou idioti co behaj v sedejch hadrech bez rezistu (bo se chteji jen bavit a nejake rezisty atd. je nestresujou) tak je mi na bliti.

Zaroven nikdo o zadnych "Amicich" nemluvil, nebo ano? Potom nechapu proc o nich pises. Mluvilo se pouze o US a EU serverech.

Takze hraj(te) [zadni rvr amici neexistujou, ve svem postu popisujes imho sam sebe] jumping jacka, schovej se do zergu, ale nelobuj zde za primitivni pvp/rvr bez pouziti mozku a behani v zelenem armoru. Nesnasim to .

Lol. Mne je na bliti z tebe. Timhle postem si jen potvrdil muj nazor na tebe ktery sem si vytvoril za ten rok co tohle forum sleduju. Si namyslenej magor, ktery si mysli ze je nejlepsi a ostatni jsou idioti a porad se ohani svymi uber vysledky na Mordredu. Z takovych lidi je zas na bliti me.
Muj post si otocil na to co jsem vubec nerikal ale tobe to nema vubec zmysel vysvsetlovat. Zij si v domneni ze patris medzi ty 2% uber hracu camelotu a zvysnych 60k lidi co to hraje jsou vypatlany blbci ktery chudinke tobe kazi zabavu. Vis vlastne si vzpominam ze vsichni lidi co sem na RvR serverech potkal meli na lvl 50 startovni brneni, tanky neumeli pouzivat guard/protect, magove pouzivali svuj lvl 1 attack spell protoze byli tak blby ze si neumeli najit lepsi v spell listu a za MA se vzdy vybira cleric... Hold kazdy neni tak chytrej jak bratr Cech Van Tassel ktery s jednym charem ownuje cely server.

Btw: S tymi osobnymi urazkami si zacal ty.

Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 30/05/2004 09:54:08
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/05/2004 :  10:06:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Lol. Mne je na bliti z tebe. Timhle postem si jen potvrdil muj nazor na tebe ktery sem si vytvoril za ten rok co tohle forum sleduju. Si namyslenej magor, ktery si mysli ze je nejlepsi a ostatni jsou idioti a porad se ohani svymi uber vysledky na Mordredu. Z takovych lidi je zas na bliti me.

Mala schopnost zpracovat a pochopit psany text?. Spatne ctes?. Atd.

Psal jsem, ze jsem prumerny. Nikde jsem se neohanel nejakymy vysledky z Mordredu. Nikde jsem nepsal, ze jsi pravdepodobne social co ma jen 30 lvl chary a fakt je daoc neznalek.

Zaroven jsem nikde nepsal, ze je mi z tebe nabliti. Jsi velice spatny ctenar a uvidime, zda ma s tebou jeste cenu diskutovat, nemam cas na hlupaky.

Veskery tvuj text je tedy nesmysl.

Budeme pokracovat:

quote:

vsichni lidi co sem na RvR serverech potkal meli na lvl 50 startovni brneni, tanky neumeli pouzivat guard/protect, magove pouzivali svuj lvl 1 attack spell protoze byli tak blby ze si neumeli najit lepsi v spell listu a za MA se vzdy vybira cleric... Hold kazdy neni tak chytrej jak bratr Cech Van Tassel ktery s jednym charem ownuje cely server.

Zbytek textu tak nejak nechapu. Pokud si fakt myslis (a vsude to pises), ze jsem fakt dobrej zaloz np muj fan klub. Ale tudy (pres forum) asi cesta nevede.

edit: jsme uz trosku offtopic a pokud chces pokracovat tak prosim pres muj email (pres klikatko zde na foru)

Edited by - VT on 30/05/2004 10:14:55
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/05/2004 :  11:40:15  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nove postihy za smrt budou neprijemnym nerfem, tech classu co se borej hlavou do hliny jako prvni (castri).

Imho tyto postihy doznaji jeste zmen.

Edited by - VT on 30/05/2004 11:49:51
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/05/2004 :  12:21:51  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikde jsem nepsal, ze jsi pravdepodobne social co ma jen 30 lvl chary a fakt je daoc neznalek.
------------------------
Takze hraj(te) [zadni rvr amici neexistujou, ve svem postu popisujes imho sam sebe] jumping jacka, schovej se do zergu, ale nelobuj zde za primitivni pvp/rvr bez pouziti mozku a behani v zelenem armoru. Nesnasim to

Tohle by se dalo chápat, že si to směřoval na něj, ale to je vlastně fuk.... Že vás to pořád baví

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 31/05/2004 :  09:03:19  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Muj post si otocil na to co jsem vubec nerikal ale tobe to nema vubec zmysel vysvsetlovat. Zij si v domneni ze patris medzi ty 2% uber hracu camelotu a zvysnych 60k lidi co to hraje jsou vypatlany blbci ktery chudinke tobe kazi zabavu. Vis vlastne si vzpominam ze vsichni lidi co sem na RvR serverech potkal meli na lvl 50 startovni brneni, tanky neumeli pouzivat guard/protect, magove pouzivali svuj lvl 1 attack spell protoze byli tak blby ze si neumeli najit lepsi v spell listu a za MA se vzdy vybira cleric... Hold kazdy neni tak chytrej jak bratr Cech Van Tassel ktery s jednym charem ownuje cely server.

Pokud te Velda sere, tak to udelej treba jako ja [http://deim.czweb.org/sshot155.jpg] , ale nadavat si porad dokola na foru... no i kdyz, nekdy je sranda to cist.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 01/06/2004 :  08:24:14  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mala schopnost zpracovat a pochopit psany text?. Spatne ctes?. Atd.

Psal jsem, ze jsem prumerny. Nikde jsem se neohanel nejakymy vysledky z Mordredu. Nikde jsem nepsal, ze jsi pravdepodobne social co ma jen 30 lvl chary a fakt je daoc neznalek.

Zaroven jsem nikde nepsal, ze je mi z tebe nabliti. Jsi velice spatny ctenar a uvidime, zda ma s tebou jeste cenu diskutovat, nemam cas na hlupaky.

Veskery tvuj text je tedy nesmysl.

Budeme pokracovat:

quote:

vsichni lidi co sem na RvR serverech potkal meli na lvl 50 startovni brneni, tanky neumeli pouzivat guard/protect, magove pouzivali svuj lvl 1 attack spell protoze byli tak blby ze si neumeli najit lepsi v spell listu a za MA se vzdy vybira cleric... Hold kazdy neni tak chytrej jak bratr Cech Van Tassel ktery s jednym charem ownuje cely server.

Zbytek textu tak nejak nechapu. Pokud si fakt myslis (a vsude to pises), ze jsem fakt dobrej zaloz np muj fan klub. Ale tudy (pres forum) asi cesta nevede.

edit: jsme uz trosku offtopic a pokud chces pokracovat tak prosim pres muj email (pres klikatko zde na foru)

Mna takisto nebavi sa dohadovat a urazat ale niekedy ma dokazes vytocit. To ze napises "Nikde sem nepsal to ze jsi pravdepodobne jen social co ma lvl 30 chary" neni tiez urazka ? Jedine co som chcel povedat v mojom prvom prispevku bolo ze: MNOHO ludi co hra DAoC su bud deti co maju okolo 12 rokov a ziadnu extra taktiku a vykony od nich nemozes cakat, alebo starsi a lenivsi ludia ktori naozaj hraju DAoC len zo zabavy (beru tu ako keby si sli sadnut do krcmy pretoze to neni pre nich zalezitost len pre HARDCORE hracov) a rozne guides, dmg a resist calculatory na internete urcite nestuduju. Zobral si to tak ze zerger a lama som ja, co ma urazilo pretoze som nikdy netvrdil ze behat v zelenom brneni (nahodou zelena farba sa mi paci ) alebo zergovat je dobre a ze to rad robim.
BTW: mam lvl 50 na Merline ale hram na Lancelote, pretoze sa tam zerguje menej ako vo frontieroch a su tam skusenejsi ludia ale nikoho z tych menej skusenych neurazam.
Tymto povazujem debatu za skoncenu. Tvoja reakcia na moj ostrejsi prispevok ma celkom prekvapila takze to s tebou neni az take zle, ale skus sa niekedy vyjadrovat menej arogantne
Howgh!

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 01/06/2004 :  08:32:59  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zabudol si doplnit nariekanie o tom ako je albion overpowered a midg sux

To ze je Albion overpowered mi bolo jasne uz po prvych 3 tyzdnoch hrania Mythic urcite najskor spravil classy pre Albion, a ostatne realmy spravil len kombinaciou vlastnosti albionskych charov s patricnym nerfom

Edited by - Thundeeer on 01/06/2004 08:34:58
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/06/2004 :  09:50:10  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale skus sa niekedy vyjadrovat menej arogantne

To mi rika i Trinia, ale ignoruju ji stejne jako vas :)

Zerg.
Vcera jsem cvicne lognul na svyho x let staryho plecha na MLF. Bezel jsem asi 100 sekund. Pak jsem zdibec lagnul a pak se to stalo.

Videl jsem asi 80 midu jak zenou pred sebou albiky. Byla to nadhera. Nadhera, kterou jina mmorpg nenabidne. Epicke bitvy.

Nadhera, ktera mne opet retairnula z RvR serveru

Na druhem mem monitoru (Trinia@Mordred) byla jina nadhera. Nadhera taktickych 8v8 bitev v Connacht Arene. Nicmene tato druha nadhera je vykoupena pouze omezenym poctem classu co si muzou "zahrat". Takze myslenka omezeneho (@Mythic) fotm mne retairnula i z pvp serveru ...

Edited by - VT on 01/06/2004 09:53:52
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 01/06/2004 :  14:22:42  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
VT : imho pořiď si nějakej FOTM char, určitě se najde nějakej, kterej by se ti líbi :-)

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000