Author |
Topic  |
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 14:22:15
|
Tak se to rozjelo. Schánim free link na DOWNLOAD bety, tenhle je oficialni: http://www.fileplanet.com/files/140000/140312.shtml ale musite zaplatit za registraci ne FilePlanet 
[MOD - presunuto z faq: debata]
|
Ninjagon |
Edited by - Yennefer on 10/05/2004 13:22:52
|
|
| |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 14:31:06
|
Nerozumim o jakem free downloadu mluvis.
Vcera pres den manzelka betu frontieru stahovala a nemela zadny problem.
Vzhledem k tomu, ze manzelka je totalni pocitacovy analfabet (a dokazala to stahnout bez me pomoci) dovolim si rici, ze ty jsi ten, ktery "neni_vubec_chytry".
-- Ted k veci.
Betu muzes z fileplanetu stahnout zcela zadarmo. Zkus to znovu.
|
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 14:34:41
|
hmm diky za tak krasne osloveni, ale máš pravdu - registrace je free, spletl jsem se. |
Ninjagon |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 14:36:57
|
quote: Originally posted by NINJA
Tak se to rozjelo. Schánim free link na DOWNLOAD bety, tenhle je oficialni: http://www.fileplanet.com/files/140000/140312.shtml ale musite zaplatit za registraci ne FilePlanet 
Nemusíš, musíš se jen zaregistrovat jako member a pak si vybrat public server. Pouze Tě to nepustí na placený server bez front a capu na DL rychlost. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 14:38:23
|
quote: Originally posted by NINJA
A pokud budes rychly (pocitam tak jeste hodinu?) muzes stahovat i z public serveru ihned [bez fronty] (je tam ted volno (75%), ted = 15 minut zpet, kdyz jsem se dival). |
Edited by - VT on 06/05/2004 14:39:05 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 00:35:40
|
Vzdyt z fileplanet to de krasne stahnout. Cekal jsem jen 2 minuty a jelo to naplno 90KB/s, takze pohoda. |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 09:40:49
|
Prumerna rychlost DL 56KB/s zadna slava,1.5 hodiny sem to tahal :-( Ale ty vykyvy proste hruza,telecom je holt telecom  |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 00:33:12
|
ja to tahal bez cekani z fileplanet na plnou rychlost 77kbs. akorat nez sem nasel registraci... |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 09:29:39
|
Tak ci tak pokial nemate nejaku dobru grupu z kamosov a neroamujete nejaky nepriatelsky realm tak si ani nezahrate, ono je to samy zerg zerg zerg. Uvidite na mapke mece a kym tam dobehnete tak su tam 2-3 FG albikov. |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 12:57:44
|
A vo tom to je, parada  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 15:34:19
|
Muj prvni dojem z frontieru po tom co jsem sledoval Trinii testovani na Pendragonu je rozpacity. Prijde mi to jako krecovite vylepsovani neceho co se mohlo resit mozna jinak.
Alespon na Pednragonu uz neni mozne prochazet portovaci main keepy skrz na skrz, druha brana je zona atd.
Abilit a mackatek pro chary je mene (ability/RA jsou drazsi a ani kdyby jsi byl RR20 tak uz nebudes mit tak kvalitni ability jako soucasny RR9 char). Co se tyce RA je to krok zpet. Maxnuti abilit nemelo stat 30 bodu, ale 15. V podstate doslo k nerfu high RR charu.
Praxe jeste ukaze. |
Edited by - VT on 08/05/2004 15:35:02 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 15:36:20
|
quote: Originally posted by bubu
A vo tom to je, parada 
O cem to je? Ze tvoji grupu (ktera bude s 90 procentni sanci na rvr serveru pickup) sejme zerg, ktery bude rozdmychavat ikonu zkrizenych meciku? Tohle neni nic noveho, je to pouzite napr. v Planetside, ale tam je to tak trosku o necem jinem, tam je to skutecne skilled based hra, kde muzes teoreticky prezit precislovani neprately, v DAOCu pred ranou neuhnes. |
Edited by - VT on 08/05/2004 15:37:53 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 16:52:48
|
Mna osobne zerg nebavi, takze nic moc.
A osobne si neviem realne predstavit ako to bude fungovat na Mordredu. Myslim si, ze frontiers budu prazdne. HNeobehal som celu oblast ale pripada mi obrovska, a na mordu neni 3 000 hracov by sa mohla tato oblast nejako realne vyplnit, takze bude pvp dalej pokracovat v ToA, hib a alb loopu.
Jo, a napriklad bonusy, prve bonusy su od 8 keepov. Ukazte mi guildu ktora realne udrzi 8 keepov   |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 17:03:48
|
quote: Originally posted by Pepo A osobne si neviem realne predstavit ako to bude fungovat na Mordredu.
Nebude imho moc dobre fungovat. Je malo gild, ktere jsou schopne uz ted fungovat v pvp, je hodne gild, ktere zamestnavaji gild hopery a pak umiraji (ano jsi to napriklad ty corwine).
Chce to vic Solemnitu, vic Hysteru/Ogimu/Dakiru/Demawendu/Santusu/Zlatovousu, vic Renegu, vice Meltu, vice "nekdo_kdo_z_legends_vede_asijsou_ci_ceskou_pvp_grupu". Mene zbabelcu (guild hoperu). |
Edited by - VT on 08/05/2004 17:06:06 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 17:52:45
|
Ked je uz nejaky fajt v RvR niekde kde je vela ludi tak o tom zvycajne vedia ostatne guildy behom par okamzikov. A FG PvP je vela o pohybu, takze nejake prekrizene meciky moc nepomozu, kym tam dobehnes tak uz je to fuc.
BTW aky char teraz hra solemnity, teda respektive hral lebo jeho friar uz nieje v tabulkach coz moze znamenat ze nema zaplateny account. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 08/05/2004 : 19:40:36
|
quote: Originally posted by Pepo
Ked je uz nejaky fajt v RvR niekde kde je vela ludi tak o tom zvycajne vedia ostatne guildy behom par okamzikov. A FG PvP je vela o pohybu, takze nejake prekrizene meciky moc nepomozu, kym tam dobehnes tak uz je to fuc.
BTW aky char teraz hra solemnity, teda respektive hral lebo jeho friar uz nieje v tabulkach coz moze znamenat ze nema zaplateny account.
SOlemnity hraje but helaera, shamana anebo savageho, minimalne friara; podle toho co je potreba do grupy. Vetsinou je na Mommme ci Panotikonovy.
|
Edited by - VT on 08/05/2004 19:40:48 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 13:22:09
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Nebude imho moc dobre fungovat. Je malo gild, ktere jsou schopne uz ted fungovat v pvp, je hodne gild, ktere zamestnavaji gild hopery a pak umiraji (ano jsi to napriklad ty corwine).
guild hoper je clovek ktery strida guildy za jejich provozu, ja jsem leavnul jedinou guildu ktera navic byla ve velmi divnem provozu (mdk), vsechny ostatni guildy ktere jsem opustil skoncili, odesli na jiny server ci do jine hry kterou ja hrat nechci, nevidim nic spatneho na tom kdyz si clovek hleda guildu ktera mu umozni se za sve penize bavit a ja stale hledam
Chce to vic Solemnitu, vic Hysteru/Ogimu/Dakiru/Demawendu/Santusu/Zlatovousu, vic Renegu, vice Meltu, vice "nekdo_kdo_z_legends_vede_asijsou_ci_ceskou_pvp_grupu". Mene zbabelcu (guild hoperu).
validus a legends_asie leveluji novy setup dle tveho pravidla "vedme_to_az_do_absurdna" by se dalo rict ze ogim, reneg, melt (vybrano z tveho seznamu) jsou guild hoperi tj zbabelci protoze vystridali vice guild ? |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 00:30:54
|
quote: Originally posted by Yenna ja jsem leavnul jedinou guildu ktera navic byla ve velmi divnem provozu (mdk), vsechny ostatni guildy ktere jsem opustil skoncili
Ta divna gilda je nejstarsi group pvp gilda na americkem serveru a tretina hracu jsou stale cesi.
Ty tvoje dalsi gildy skoncily bo byly prave plne podobnych guild hoperu. Jediny problem k reseni a lidi skacou z gildy ven, ti kdo nevyskoci jsou nuceni odejit bo jsou sami tristne pasivni a jen cumi jak gilda umira a nehnou ani malikem; a gilda je znicena. To je u mne zbabelost = utikat pred problemy ci je neresit.
Mdk zije bo prave tito zbabelci poskakujou uz jinde. A presne gildy pres ktere skacou umiraji.
Ogim byl pouze ve Slayerech. Prestup jednou/dvakrat je zcela normalni, ale skakat pres pet/sest guild uz je neco jineho, je to neschopnost. |
Edited by - VT on 11/05/2004 00:39:56 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 11:56:23
|
Ta divna gilda je nejstarsi group pvp gilda na americkem serveru a tretina hracu jsou stale cesi.
Mor do Kuli - 33 clenu, 11 cechu ? znam jich 5 :)
Ty tvoje dalsi gildy skoncily bo byly prave plne podobnych guild hoperu. Jediny problem k reseni a lidi skacou z gildy ven, ti kdo nevyskoci jsou nuceni odejit bo jsou sami tristne pasivni a jen cumi jak gilda umira a nehnou ani malikem; a gilda je znicena. To je u mne zbabelost = utikat pred problemy ci je neresit.
DF guildhoperi ? lol tahle guilda funguje 5let (mozna 7? funguji od dob ultimy online) jak dlouho funguje mdk ? kolik znas lidi z DF kteri by ted hrali v jine guilde na mordredu ? je jich velmi malo z puvodnich 50 clenu na mordredu, je to tim ze tihle lide stale hraji spolu jen jinou hru, jadro guildy drzi spolu
Mdk zije bo prave tito zbabelci poskakujou uz jinde. A presne gildy pres ktere skacou umiraji.
guildy vznikaji a umiraji, az ty dema a ogim prestanete hrat mdk take umre pokud se nenajde jinej leader, co bude delat zbytek ? oznac si to treba za zbabelost ja k tomu pristupuji pragmaticky nejsem uz student kdyz jsem jim byl take jsem si vedl guildu pecoval o ni a prochazel dobre i spatne doby, ted jsem zamestnany clovek, casove srovnatelne s tebou mozna vic, nemam cas hrat denne hru 8hodin, takze se snazim to redukovat na maximalni pozitek ze hry a k tomu potrebuji fungujici guildu, tj. guildu kde jsou prave naci ogimove kteri maji nervy a cas se tomu venovat a resit ingame problemy
Ogim byl pouze ve Slayerech. Prestup jednou/dvakrat je zcela normalni, ale skakat pres pet/sest guild uz je neco jineho, je to neschopnost.
jasne, nekdy je to normalni a nekdy ne, zalezi koho hodnotime ? ogim nebyl JEN ve slayerech a hlame ogim nebyl porad v mdk parkrat odesel a zase se vratil (pri aktivni hre, tj ne leavnuti za ucelem pauzy), hmm nebyl hyster nejakou dobu pri aktivnim pvp nahodou take unguilded (viz VN forum) ;)
je me vcelku jedno jak se hraje, top 8v8 jsem si uzil hooodne, klidne si odpocinu v male grupce, huntenim toa ci neustale umirani v gimp grupe na FD a MdK ;) [gimp grupa znamena napr 1 heal class a end/mez v podobe bard bota na kompu kteremu trva 2min nez naloaduje aerus ;)] chci jen mit s kym hrat, nebavi me se lognout s tim ze gc who ukazuje 1 cloveka online - me, nevidim v tom zadny smysl v takove guilde zustavat
pro me je dulezite aby guilda fungovala, pak jsem ochoten byt radny loajalni clen ktery pomuze ostatnim a prispeje tim svym "trosku" do guildovniho..
mdk verze 2.5 nema vubec nic spolecneho s verzi 1.0 veldo a ja nevidim jedinej rozdil v tom kdyz misto zalozeni nove verze stejne guildy nekdo zalozi novou
guild hoper ve spatnem slova smyslu by mozna mohl byt sephyroth, pro me to je pvp hrac se vsim vsudy, stale na tom nevidim nic spatneho, a take nevidim ZADNOU hodnotu na tom jak dlouho jaka guilda existuje v tomto virtualnim svete |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 11/05/2004 11:57:01 |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 12:01:14
|
quote: Originally posted by Yenna Mor do Kuli - 33 clenu, 11 cechu ? znam jich 5 :)
no ja jich napocital 8 vcetne moji malickosti, ale to je celkem fuk ;) kazdymu je asi jasny ze MdK dnes neni stejny MdK jako kdyz jsme prisli na Mordred pred dvema rokama ale o tom to neni, ty ses Corwe znamej tim ze guilda pro tebe moc neznamena - jak si sam napsal potrebujes ji pouze abys mel s kym hrat (i kdyz to se da i bez guildy), pro lidi ktery udrzeli MdK nazivu a udrzujou ho dodnes je guilda necim vic, ja osobne jsem se sice nikdy nesmiril s tim ze se guilda otevrela cizincum ale jsem realista a vim ze bez tech cizincu by ta guilda dneska neexistovala a to by me bylo lito - narozdil od tebe ;)
|
Kallath <Mor do Kuli> |
Edited by - Aragorn on 11/05/2004 12:07:00 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 12:36:13
|
quote: Originally posted by Yennefer guildy vznikaji a umiraji, az ty dema a ogim prestanete hrat mdk take umre pokud se nenajde jinej leader, co bude delat zbytek ?
Shodl jsem se s Triniou, ze gildy umira hlavne proto, ze visej na jednom (max. dvojici) leaderovy. Napr. Legends existuji bo maji prave vice leaderu. Torcani stoji a umiraji na Solemnity atd. atd.
Gildu vedlo a vede mnohem vice lidi. Byl to Balud, Wimpy, Bubbly, Kepler/Goliard; jsou to Dotteri, Extremist, Trinia, Wockilla, Demawend, Dakir/Ogim atd.. Kazdy svym zpusobem. Nekdo vede/drzi guildu napr. tim, ze je online a hraje kvalitne (santus, zlatovous, ciarri atd. atd.).
Pro tyhle lidi je gilda necim vic, nez jen bajty, ktere ti umozni ziskat vice rpts.
A co bude delat zbytek, kdyz vsichni vyse uvedeni nebudou k dispozici? Nemam tuseni. Zadne kralovstvi neni vecne i kdyz se to muze zdat. Legends taky jednou nebudou. MdK take jednou zanikne. Ale nebude to z duvodu guild hoperu co se sobecky zenou za svou vlastni tzv. zabavou. |
Edited by - VT on 11/05/2004 12:38:52 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 12:54:40
|
quote: Originally posted by Yennefer mdk verze 2.5 nema vubec nic spolecneho s verzi 1.0 veldo a ja nevidim jedinej rozdil v tom kdyz misto zalozeni nove verze stejne guildy nekdo zalozi novou
Ano. Neni to jiz ceska only gilda. Je to uspesna PvP gilda s hraci z celeho sveta, kteri jsou maximalne kvalitni (neni jednoduche se dostat do mdk a tyto pravidla se stale v case vylepsuji a vyviji). Stalo to hodne nervu, usili, konfliktu, ale take zabavy, radosti z vitezstvi, "slavy".
Pamatuji dny kdy jsme s Triniou pripravily a provedly masivni recruiting necesky mluvich hracu. Na jednu stranu to bylo zabavne, ale na druhou vysilujici.
Vysledek se ale dostavil a i kdyz uz v podstate rok nejsem aktivni jsem rad, ze gilda stale funguje (koukam vlastne pouze Trinii na monitor, ci sem tam hraju nejakej char).
MdK je komunita hracu, kteri maji stejny cil = uspesne a zabavne pvp. A v tomto se od "verze 1" nic nezmenilo.
A abych nezapomnel mame na zadech stale zalud . Kazdej nam ho zavidi. |
Edited by - VT on 11/05/2004 13:02:32 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:10:44
|
quote: Originally posted by Aragorn
no ja jich napocital 8 vcetne moji malickosti, ale to je celkem fuk ;)
tvoje malickost uz dlouho nehraje ?
ja osobne jsem se sice nikdy nesmiril s tim ze se guilda otevrela cizincum ale jsem realista a vim ze bez tech cizincu by ta guilda dneska neexistovala a to by me bylo lito - narozdil od tebe ;)
pro me jsou dulezitejsi jednotlivi hraci nez guilda, pro me jsi napriklad ty byl dulezitejsi nez cele slavne MdK ;) jenze jsi prestal hrat a to je to co ja nezmenim akorat se muzu adaptovat a ja se adaptuji nejlepsi pvp zazitky mam stejnak ze hry s cechem to nebudu popirat (napr co jsem hral duo s demou nebo arokhem) umocneno napriklad pouzitim TeamSpeaku ale jak pises a tvrdim to i ja - nacionalni guilda bohuzel moc nefunguje
osobne nejvice preferuji unguilded pvp, solo i group jenze v dnesni dobe to neni moc funkcni, napr mdk nepovoluje x-guild pvp grupy teda myslim ze uz zase jo pac poslednich tak 14dni velmi casto potkavam treba FD-BR-MdK mix grupu ;) ma pointa je v tom ze nejvice by me vyhovoval stav mit vsechny sve twinky ve sve vlastni guilde a uzival pvp, uz jsem byl ale 3x premluven o to joinnout guildu se slibem bude to super fungovat a nefungovalo :) ted me premluvil reneg ze jejich momentalni neaktivita je jen docasna.... |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:15:39
|
quote: Originally posted by Yennefer napr mdk nepovoluje x-guild pvp grupy teda myslim ze uz zase jo pac poslednich tak 14dni velmi casto potkavam treba FD-BR-MdK mix grupu ;) ted me premluvil reneg ze jejich momentalni neaktivita je jen docasna....
MdK povoluje pvp grupu s Validus gildou ci unguilded hraci za urcitych xx radkovych podminek, ktere vyhovuji obema stranam.
Nevim o jinem povolenem crossteamu.
Nekteri Validus hraci leavnuli s tim, ze Reneg zase neco prehnal/nastval_je atd. napr. Longing a tim zpusobil i soucasnou neaktivitu v pvp. Ale jsou to informace z druhe ruky. Ty jsi in, takze to musis vedet presne.
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:16:04
|
A abych nezapomnel mame na zadech stale zalud . Kazdej nam ho zavidi.
trinia uz ho nema a mit nebude jestli mythic neudela lepsi cloak ;) |
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:19:32
|
Nevim o jinem povolenem crossteamu.
mdk vesele crossteamuji myslel jsem si ze jste to uvolnili nedavno jsem byl v nejake mix grupe s mdk troll savagem
Nekteri Validus hraci leavnuli s tim, ze Reneg zase neco prehnal/nastval_je atd. napr. Longing a tim zpusobil i soucasnou neaktivitu v pvp. Ale jsou to informace z druhe ruky. Ty jsi in, takze to musis vedet presne.
reneg je trochu sveraznej to vi kazdy, ja osobne do toho zatim nevidim, jedine co vim ze pres sobotu a nedeli mel reneg podruhe vykraden account a prisel o vsechny veci (armor, jewel, prachy) o_O |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:22:09
|
quote: Originally posted by Yennefer mdk vesele crossteamuji myslel jsem si ze jste to uvolnili nedavno jsem byl v nejake mix grupe s mdk troll savagem
Vesele zcela jiste ne. Delaji to na vlastni riziko.
Pokud jsi byl uz ve Validus tak np. Pokud jsi mel nad hlavou jinou gildu, tak uz to neni dobre.
|
Edited by - VT on 11/05/2004 13:23:16 |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:28:47
|
quote: Originally posted by Yennefer
no ja jich napocital 8 vcetne moji malickosti, ale to je celkem fuk ;)
tvoje malickost uz dlouho nehraje ?
moje maličkost nehraje cca mesic bo nemam doma net co sem se prestehoval, jakmile ho budu mit zas budu hrat ;)
|
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:32:14
|
Shodl jsem se s Triniou, ze gildy umira hlavne proto, ze visej na jednom (max. dvojici) leaderovy. Napr. Legends existuji bo maji prave vice leaderu. Torcani stoji a umiraji na Solemnity atd. atd.
ano presne na tohle umrel udgaard, guilda mela jedineho GM, jedineho leadera ktery jednoduse odesel do jine hry a nikomu nepredal prava ani nechtel, guilda byla myslena jako posledni pocin pred leavnitim, byla zalozena uz mrtva, chapu to dobre ze ty odsuzujes leavnuti takoveto guildy ?
Ale nebude to z duvodu guild hoperu co se sobecky zenou za svou vlastni tzv. zabavou.
kazdeho bavi neco jineho, kazdy to hraje jinak, co je spatneho na tom hledat to co ti vyhovuje a tam se usadit ? neni to prirozene jednani cloveka ? z mdk jsem byl vystipan s natem to uz jsme si vyrikali, jedina guilda ktere jsem se ptal na join byla DF ktera se premistila do jine hry, zustal sem tu s par lidma kterych jsem se drzel tak jsem se dostal do bandy (nikdy jsem se neptal na invite proste sem ho dostal) stejne jako muj pokus vratit se k mdk, dema me premlouval a invitnul ja to omylem odklik pac sem myslel ze slo o group invite (v ml2 dungeonu) :) natoz se banda prestehovala do US prime time a lide se kteryma jsem do bandy prisel (lide z DF) rozhodli ze zalozi 'mrtvou guildu', ted jsem byl premluven renegem a osobne tomu nedavam moc sanci :) |
|
 |
|
Trinia
Starting Member
60 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:48:15
|
quote: Originally posted by Yennefer trinia uz ho nema a mit nebude jestli mythic neudela lepsi cloak ;)
Jo, dost mi to vadi, ten plast ma sice zajimavy detaily zblizka, ale ja uz na to koukam jen z dalky a ta seda barva nic moc. Vsak taky Dema odmitl mit Toa plast, aby mohl nosit znak :p Teda jestli si to nerozmysli, vzhledem k tomu, ze se nam diky Toa meni guildovni ubor a kazdy ma sedy plast. |
Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
|
 |
|
Ogim-Xul
Starting Member
13 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 16:31:23
|
Wise words Trinia! |
Dakir <Mor do Kuli>
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 12:16:47
|
Vyzera to ze vo frontiersoch bude nerfnuta taktija MDK aj ostatnych guild overress :
RvR Death Penalty System
As part of the New Frontiers expansion and based on player feedback, we have decided to change the way our death penalty works in RVR combat. The existing system often results in gameplay with very little strategy, where people mindlessly fling themselves at a target over and over. Enemies are rarely worth realm points after the first few minutes, and all around it’s not very interesting or fun. The new system allows the player to make strategic decisions, gives more value to player resurrection, and provides an incentive to strategize attacks rather than relying on “the zerg rush.” We will obviously be watching the feedback closely, and we will make adjustments as necessary. There is plenty of discussion and varied opinions on this subject here at Mythic, and we look forward to your feedback helping us to make the final decisions.
- There is now a 20 second timer before a player can release (via the command /release) from an RvR death.
- If a player releases from an RvR death, a RvR Death Sickness is applied to the character. This Death Sickness lasts for three minutes and is incurable (with one exception, Restore the Soul). Please note that this is completely separate death sickness from the current PvE death sickness, which will remain in-game for PvE deaths. And, as always, the PvE death sickness will be curable at a Healer.
- If a player is resurrected from an RvR death, a much shorter RvR Death Sickness is applied to the character. This Death Sickness lasts up to 30 seconds and is incurable (except with Perfect Recovery). The duration of this Sickness can be reduced by the type of resurrection spell used. Currently:
Tier 1 Resurrection - 26 seconds Tier 2 Resurrection - 23 seconds Tier 3 Resurrection - 13 seconds Perfect Recovery - 0 seconds (again, this should have no RvR Death Sickness)
(Edit to add - these are spec line rez spells.)
- Both resurrection Death Sickness and /release Death Sickness can be completely cured by the Master Level 8 Perfector ability, Restore the Soul.
- With a single Death Sickness (resurrected or released based Sickness), the player will get a 20% decrease in offensive power and a 20% movement rate reduction. Multiple Death Sicknesses can stack with each other, for cumulative effects. In other words, if the player dies a second time while still bearing the icon for Death Sickness, he will have two icons, his movement will be decreased by 40%, and suffer a 40% decrease in offensive power - at least until the first icon drops. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 12:50:00
|
To je jedine dobre; uz zkraceni doby casteni ressu byl tehdy krok spatnym smerem a jednoznacne zvyhodnil grupy se tremi+ ressery. |
Edited by - VT on 26/05/2004 12:50:14 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 13:59:20
|
Ja nehovorim ze je to zle, i ked ako to bude fungovat na mordu sa este ukaze .... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 14:02:21
|
quote: Originally posted by Pepo
Ja nehovorim ze je to zle, i ked ako to bude fungovat na mordu sa este ukaze ....
Ja zase nehovorim, ze ty hovoris, ze je to zle :)
Nejlepsi obranou bude imho utok. Nutnosti kazdeho supportu imho bude mit PR (podle mne nejvyssi) a nebude se tak casto ressovat po prvnim resskillu? Uvidime. |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 16:20:16
|
No bohuzel ja mam strach ze po NF nebude mit MdK proti komu si poradne zahrat :). Jediny kdo nas v soucasnoti zabiji je grupa se SOS a dvema BOFama, oboje jde s NF do kytek, navic jsme jedna z mala gild, ktera ma aktivni high RR skaldy a opravdu se velmi tesim na assist train se zapnutym ANGER 3. Bude to ovsem klast opet vetsi pozadavky na rychlost MA, ale dokazu si predstavit, ze behem 30s co trva ANGER budou 3 enemy tanci mrtvi, to proste nepujde uhealovat. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 16:43:50
|
quote: Originally posted by Demawend
No bohuzel ja mam strach ze po NF nebude mit MdK proti komu si poradne zahrat :). Jediny kdo nas v soucasnoti zabiji je grupa se SOS a dvema BOFama, oboje jde s NF do kytek, navic jsme jedna z mala gild, ktera ma aktivni high RR skaldy a opravdu se velmi tesim na assist train se zapnutym ANGER 3. Bude to ovsem klast opet vetsi pozadavky na rychlost MA, ale dokazu si predstavit, ze behem 30s co trva ANGER budou 3 enemy tanci mrtvi, to proste nepujde uhealovat.
Imho jedinou kvalitni guildou se kterou je dnes mozne hrat 8v8 pvp je TrickStar (samozrejme nevidim hluboko do US tajmu, takze Dizzy apod jsou asi taky fajn).
Nevim co napr. Validus? Hraji jeste 8v8? Nebo je znicil prichod guild jumperu ( )? Ted jak Trinia tyden nehraje tak nemam informace :) |
Edited by - VT on 26/05/2004 16:50:12 |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 16:54:10
|
Validus s prichodem Udgaardu ziskal silny potencial ale jeste se musej trochu sehrat, ale videl bych je brzy jako silne soupere
Jinak vcera me totalne vytocili Rise of Brutality (nova guilda, ale stari guilhoperi), ktery cekali 30min TNN na 2 BOFy a SOS zatimco my sme mezitim zabili 3x torcany s dvema bogyguardy a Validus a nemeli sme vubec nic, tak pak na nas vletli, odpalili vse co meli, zabili nas a opet zmizeli na 30 min do TNN a pak nam po zbytek vecera posilali trashtalky. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 18:35:32
|
ty s tema svejma narazkama na guild hopery nedas pokoj co ? ty totiz nevis ze ta komunita je porad stejna.. ty lidi se kterejma validus hrajou sou porad z jednoho stejneho okruhu, btw validus spolecne s DF po prestehovani na RvR servery dost sblizili, jde napr o to ze se pouziva vicemene jeden komunikacni kanal pro 3 guildy hrajici na 3 ruznych serverech, pak take mozna nevis ze guilda intuition (postavena gna aka nymphsem ktery take udelal udgaard) se prestehovala na bors spolecne s validus pulka jich pak sla zpet na mord a hrajou tu ted, vicemene slo o neformalni merge techto dvou guild protoze spolu hrali/komunikovali uz pekne dlouho a vznikly tam dobre vstahy jednoduse receno v prikladu, naapa kterej byl v ruznych guildach a podilel se na intuition protoze je to eu player, krajan par dalsich dnes je ve validus pokud znas background techto guild zjistis ze hraje porad se stejnejma lidma tj vlastne je porad v jedne guilde i kdyz mel nad hlavou vice tagu... a to se tyka hromady dalsich (me, gna, ice, ..) |
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 12:30:45
|
quote: Originally posted by Diblajz
Frontiers se jiz brzy stanou realitou http://www.camelotherald.com/more/1534.shtml
No jo, na merlinu mi to uz pise, ze NF is availble, ale marne hledam link na stazeni, a nejsem si jisty jestli beta bude fachat, no radsi si asi pockam az to nekdo sosne rad bych si jeste torchu vylepsil RR, nez emain pujde do kytek |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 18:54:03
|
quote: Originally posted by smajlik02
quote: Originally posted by Diblajz
Frontiers se jiz brzy stanou realitou http://www.camelotherald.com/more/1534.shtml
No jo, na merlinu mi to uz pise, ze NF is availble, ale marne hledam link na stazeni, a nejsem si jisty jestli beta bude fachat, no radsi si asi pockam az to nekdo sosne rad bych si jeste torchu vylepsil RR, nez emain pujde do kytek
We are thrilled to announce that we're heading into the homestretch on New Frontiers. With your help and feedback, we will launch on the afternoon of Tuesday, June 22.
http://www.camelotherald.com/newfrontiers/media/index.php |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 20:11:05
|
Tak uz je to tady, ted uz jenom 2 hodinove pathcovani |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 21:08:53
|
quote: Originally posted by smajlik02
Tak uz je to tady, ted uz jenom 2 hodinove pathcovani
Tak to jsem necekal, ze kdyz uz konecne po hodine stahnu 10MB, tak se tam objevi dalsich 90 , tak to je touhle rychlosti do rana, este ze aspon hrajou fotbal |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 11:01:08
|
nemel jsi stazenou aktualni verzi instalatoru (na download cca 14dni viz herald), pak by jsi patchoval 'jen' 8mb ;) |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 09:06:42
|
Engine a grafika NF je pro mne velke zklamani.
Engine ------ Zonovani do noveho frontieru je proste sux. Je skoda, ze nedokazali asi zadratovanou feature otevirani vrat od keepu do frontieru zabudovat i do noveho frontieru.
Je proste skoda, ze se do noveho frontieru zonuje a zaroven gejty (ag, mg, hg nebo jak se na ruznym serverech nazyvaji) NEMAJI take oteviraci dvere. Klik a prehodi te to na druhou stranu. Nechci videt tyto "portovaci" lagy a pripadne exploity ve velkych bitvach ...-
To je velky krok zpet.
Grafika ------- Po tom co si delam exkurze do vsech existujicih mmorpg mohu rici, ze grafika nf je velice prumerna. To neni az takovy problem. Problemem je nulova napaditost, plochost, jednoduchost techto zon. Proste nemaji zadny obsach, jsou vsechny stejne, vypadaji jako house zony. Mainlady v DAOCu jsou nadherne (asi nejhezci a nejpropracovanejsi zony co jsem kdy videl) a proto nechapu proc takto odbyvaji frontier zony ... :(
Neresim ted nove RA (bo jsem bez nich chytre vybeh na otestovani nf (+pobil par pve Legends hracu placajicich se kolem sveho keepu jako zombie (katastrofa, takhle blbe nehraje ani muj synek))), ale 'zatim' vyse uvedene dela z NF podprumerny free datadisk. |
Edited by - VT on 24/06/2004 09:10:15 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 10:56:04
|
na krajinku v pvp zone moc nehledim, co jsem to skousel na pendragonu hodne se me pacili keepy a siege zbrane |
|
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 12:03:12
|
no po vcerejsi zkusenosti bych rek ze dobejvani keepu je ted o dost zabavnejsi, ale zaroven i o dost tezsi pokud obranci nejsou blbci a keep je high lvl ;) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 12:40:48
|
quote: Originally posted by Yennefer
na krajinku v pvp zone moc nehledim, co jsem to skousel na pendragonu hodne se me pacili keepy a siege zbrane
To se rovnou muzem mlatit v texturou potazeny ctvercovy mistnosti .... 
Je 21 stoleti a takhle "plochou" krajinu jako NF najdes v malo mmorpg.
Ale. Jestli jsou keepy a novy RA fajn, tak neni co resit, ale mne osobne bude starej frontier chybet (imho mohla zustat grafika a zmena se mohla dotknout pouze keepu a RA ...). |
Edited by - VT on 24/06/2004 12:41:50 |
 |
|
Topic  |
|
|
|