Author |
Topic  |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 13:22:40
|
Zdravim vsechny, Jdu si sem pro radu. Potreboval bych doporucit nejakej programek na filtrovani mailu. Jedna se me o nejakej programek (staci user friendly), kterej bude filtrovat veskerou postu, ktera je psana jinym jazykem nez cesky. Mel by jste nekdo nejakej tip?
|
Sid Vicious (Guildmaster of Templars) |
|
| |
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 20:11:24
|
Mozilla ma integrovanej emailovej klient, kterej dost dobře filtruje spam, pokud si nechceš instalovat Mozillu tak zkus třeba Thunderbird |
 |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 08:48:17
|
quote: Originally posted by Isac
Mozilla ma integrovanej emailovej klient, kterej dost dobře filtruje spam, pokud si nechceš instalovat Mozillu tak zkus třeba Thunderbird
dik...to je sikovny, ale neresi to muj problem...tohle je klasickej emailovej client jestli se nepletu
me spis slo o programek, kterej bude spolupracovat primo s Outlookem a bude filtrovat prichozi postu |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 08:59:29
|
Pokud používáš Outlook 2003 tak ten to má v sobě. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 09:16:59
|
Tibor: o tom vim, doma to je v pohode, ovsem v praci s reditelem "prasakem" to je trosku tezsi :)
Pertha: dik, vyzkousim |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 18:02:05
|
Sid: zkus Logana, ten ma sefa uplne stejneho jako ty  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Scream_
Starting Member
16 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 23:03:28
|
quote: Originally posted by Sid Vicious me spis slo o programek, kterej bude spolupracovat primo s Outlookem a bude filtrovat prichozi postu
Outlook 2003 filtruje docela dobre, ale chce to cas od casu zajit na office.microsoft.com a stahnout si update. |
Scream Tato zprava byla prenesena 100% recyklovatelnymi elektrony.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 13/05/2004 : 22:12:46
|
hmm outlook filtruje na zaklade ze si vytvoris db se subjekty a textem co ma byt v body ne ? = pruda.. to ta mozilla je 100x lepsi .. staci jen 14dni oznacovat prichozi postu za spam a ona to zacne cenzorovat sama.. funguje to podle urciteho ratingu jako treba spamassasin.org tusim |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Scream_
Starting Member
16 Posts |
Posted - 13/05/2004 : 23:38:24
|
quote: Originally posted by Rodier
hmm outlook filtruje na zaklade ze si vytvoris db se subjekty a textem co ma byt v body ne ? = pruda.. to ta mozilla je 100x lepsi .. staci jen 14dni oznacovat prichozi postu za spam a ona to zacne cenzorovat sama.. funguje to podle urciteho ratingu jako treba spamassasin.org tusim
Outlook 2003 ma svy algoritmy na rozpoznavani spamu, ktery MS cas od casu aktualizuje a daji se jednoduse nahrat pres officeupdate. Hned po instalaci je to funkcni, nemusis nic nastavovat, je tam oproti predeslym verzim slozka "junk e-mail" do ktery automaticky padaji spamy + u kazdyho prislyho mailu muzes pridat odesilatele do blokovanych. S nejnovejsim updatem mam pomer detekovany:nedetekovany spam cca 20:1. |
Scream Tato zprava byla prenesena 100% recyklovatelnymi elektrony.
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 07:55:20
|
quote: Originally posted by Rodier
hmm outlook filtruje na zaklade ze si vytvoris db se subjekty a textem co ma byt v body ne ? = pruda.. to ta mozilla je 100x lepsi .. staci jen 14dni oznacovat prichozi postu za spam a ona to zacne cenzorovat sama.. funguje to podle urciteho ratingu jako treba spamassasin.org tusim
ja pouzivam Norton (ted uz Symnatec) Antispam,kterej funguje taky podobne,proste si to nakou dobu oznacujes a pak mas svatej pokoj |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
|
Topic  |
|