Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Filtrace Spamu v poste
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Sid Vicious
Starting Member

42 Posts

Posted - 05/05/2004 :  13:22:40  Show Profile  Send Sid Vicious an ICQ Message Send Sid Vicious a Private Message  Reply with Quote
Zdravim vsechny,
Jdu si sem pro radu. Potreboval bych doporucit nejakej programek na filtrovani mailu. Jedna se me o nejakej programek (staci user friendly), kterej bude filtrovat veskerou postu, ktera je psana jinym jazykem nez cesky.
Mel by jste nekdo nejakej tip?

Sid Vicious (Guildmaster of Templars)

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 05/05/2004 :  20:11:24  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Mozilla ma integrovanej emailovej klient, kterej dost dobře filtruje spam, pokud si nechceš instalovat Mozillu tak zkus třeba Thunderbird
Go to Top of Page

Sid Vicious
Starting Member

42 Posts

Posted - 06/05/2004 :  08:48:17  Show Profile  Send Sid Vicious an ICQ Message Send Sid Vicious a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Mozilla ma integrovanej emailovej klient, kterej dost dobře filtruje spam, pokud si nechceš instalovat Mozillu tak zkus třeba Thunderbird

dik...to je sikovny, ale neresi to muj problem...tohle je klasickej emailovej client jestli se nepletu

me spis slo o programek, kterej bude spolupracovat primo s Outlookem a bude filtrovat prichozi postu

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 06/05/2004 :  08:59:29  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Pokud používáš Outlook 2003 tak ten to má v sobě.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/05/2004 :  09:01:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mno z opensource napriklad
Popfile http://popfile.sourceforge.net

z tech na ktery je funkcni demo
KnockKnock http://www.knockmail.com

SpamNet http://www.cloudmark.com

iHateSpam http://www.sunbeltsoftware.com/product.cfm?id=930

SpamButcher http://www.spambutcher.com

a urcite dalsi :) nechtelo se me z ty knizky co pripravujem opisovat vic :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sid Vicious
Starting Member

42 Posts

Posted - 06/05/2004 :  09:16:59  Show Profile  Send Sid Vicious an ICQ Message Send Sid Vicious a Private Message  Reply with Quote
Tibor: o tom vim, doma to je v pohode, ovsem v praci s reditelem "prasakem" to je trosku tezsi :)

Pertha: dik, vyzkousim

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 06/05/2004 :  18:02:05  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Sid: zkus Logana, ten ma sefa uplne stejneho jako ty

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Scream_
Starting Member

16 Posts

Posted - 07/05/2004 :  23:03:28  Show Profile  Send Scream_ an ICQ Message Send Scream_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sid Vicious
me spis slo o programek, kterej bude spolupracovat primo s Outlookem a bude filtrovat prichozi postu

Outlook 2003 filtruje docela dobre, ale chce to cas od casu zajit na office.microsoft.com a stahnout si update.

Scream
Tato zprava byla prenesena 100% recyklovatelnymi elektrony.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/05/2004 :  22:12:46  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hmm outlook filtruje na zaklade ze si vytvoris db se subjekty a textem co ma byt v body ne ? = pruda..
to ta mozilla je 100x lepsi .. staci jen 14dni oznacovat prichozi postu za spam a ona to zacne cenzorovat sama.. funguje to podle urciteho ratingu jako treba spamassasin.org tusim

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Scream_
Starting Member

16 Posts

Posted - 13/05/2004 :  23:38:24  Show Profile  Send Scream_ an ICQ Message Send Scream_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

hmm outlook filtruje na zaklade ze si vytvoris db se subjekty a textem co ma byt v body ne ? = pruda..
to ta mozilla je 100x lepsi .. staci jen 14dni oznacovat prichozi postu za spam a ona to zacne cenzorovat sama.. funguje to podle urciteho ratingu jako treba spamassasin.org tusim

Outlook 2003 ma svy algoritmy na rozpoznavani spamu, ktery MS cas od casu aktualizuje a daji se jednoduse nahrat pres officeupdate. Hned po instalaci je to funkcni, nemusis nic nastavovat, je tam oproti predeslym verzim slozka "junk e-mail" do ktery automaticky padaji spamy + u kazdyho prislyho mailu muzes pridat odesilatele do blokovanych. S nejnovejsim updatem mam pomer detekovany:nedetekovany spam cca 20:1.

Scream
Tato zprava byla prenesena 100% recyklovatelnymi elektrony.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/05/2004 :  07:55:20  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

ja pouzivam Norton (ted uz Symnatec) Antispam,kterej funguje taky podobne,proste si to nakou dobu oznacujes a pak mas svatej pokoj

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000