Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Twilight zone otevira betu
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2004 :  16:44:29  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
quote:
Originally posted by Tragedy

Par otazek:
1/ PvP bude nastaveno presne jako na OSI? Z jakeho obdobi bude kopirovano?
2/ Dungeony budou doufam jine nez na OSI :) Jedina vec, ktera se mi tam naprosto nelibila.
3/ Recall&Mark ala OSI?
4/

1) PvP bude to samy jako osi, obdobi AoS
2) dungy nebudou tak moc harvest podle me jsou nudny, ceme udelat spis neco vic jak se rika to hnusny slovo eRPee :)
3) recal mark samozrejme jako osi do dungu ale nejde makr ani kop.
4)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7

Edited by - †… Havran …† on 28/04/2004 16:45:00
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:09:15  Show Profile Send Octopuss a Private Message
No sice sem rikal ze UO uz nikdo hrat nebudu ale nedalo mi to to nezkusit a vazne je to STEJNY jako na OSI, VSECHNO funguje jak ma, zadna podelana Sphera a sajrajt jako DP - proste RunUO RULEZ a vsem doporucuju. Naprosto bez problemu.

BLACKUUUU!!!
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:09:25  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message
Vypada slibne, RunUO je imho to nejlepsi co dnes je. Bezi na tom IPY, asi to nejznamejsi hardcore shard dle early OSI pravidel, ktery vytvorili a spravuji jedni z nejtvrdcich PvP hracu na svetove MMORPG scene (www.wtfman.com/shard - nehral jsem na nem, ale sleduju jeho komunitu a znam nektere lidi co se kolem nej toci z AC1, a vim, ze maji na to spravny nazor).

Nikde jsem na vasich strankach nenasel PvP pravidla. Pokud je nechavate na puvodnim AoS nastaveni, doporucuju se v pripade casteho 'praseni' inspirovat jejich poslednim "Red" patchem.
A proboha, najdete mezi vasim tymem nekoho, kdo ma psany projev alespon na urovni cloveka, co stredni skolou neprosel skrz chlastani v hospode :O Jen pratelska rada, chte nechte to neco vypovida o pojeti shardu, alespon pro neinformovane novacky.

Tohle receno, asi se na vasi betu taktez podivam.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:17:23  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:
Originally posted by Tragedy

Par otazek:
1/ PvP bude nastaveno presne jako na OSI? Z jakeho obdobi bude kopirovano?
2/ Dungeony budou doufam jine nez na OSI :) Jedina vec, ktera se mi tam naprosto nelibila.
3/ Recall&Mark ala OSI?
4/

1) PvP bude to samy jako osi, obdobi AoS
2) dungy nebudou tak moc harvest podle me jsou nudny, ceme udelat spis neco vic jak se rika to hnusny slovo eRPee :)
3) recal mark samozrejme jako osi do dungu ale nejde makr ani kop.
4)

Hm... hmmm... no nevim to uz jsem nezazil, ale nepsalo se tenkrat na foru, ze AoS celou UO totalne podelalo?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:20:36  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message
Psalo...osobne bych vam taky doporucoval se vratil o par let zpatky. Za zlatou eru vetsina lidi povazuje pre-UO:R. Tedy 2nd age.

Sice to na prvni pohled nevypada tak uzasne nove a neokoukane, ale casem imho vetsina lidi prijde na to, ze vsechny ty nove a uzasne AoS featury, specialne melee specky, PvP akorat uskozuji.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 28/04/2004 17:22:40
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:22:50  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
Hlavnim problemem na OSI byla kombinace ressisti s pojistenim predmetu. Pac kazdej pvp hrac si sehnal Uber kozeny brnco kery mu vydrzelo dozivotne a melo maximalni ressisty my to resime tak ze sme zrusily pojisteni veci tzn o vse krom spell booku a rune booku muzes prijit.
dalsi problem bylo prehnany mnozstvi artefakti proti tomu se ted dela script kerej te omezi jen na 1 artefakt na sobe

Edited by - †… Havran …† on 28/04/2004 17:26:05
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:38:50  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Budou skilly take provazany jako na OSI? Tj budou mit na boj vliv skilly jako anatomy, eval, inscripce nebo alchemy? No ptam se fakt blbe... zkratka staci jedna odpoved :) Bude to opravdu kopie OSI se vsim vsude (co se nastaveni a provazanosti skillu tyce)?

Tragedy
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:41:54  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
ano jediny v cem sou rozdily sou rozmisteni NPC, osazeni dungu, a autoquestu

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:47:22  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Tragedy: vse prece ukaze cas.Pokud to bude fungovat bude prece jen dobre , problem spis vidim jak si poradi s komunitou.Pokud vsechno bude fungovat vetsina hracu (teda zni to logicky) presedla na shard, kde to funguje.No snad vse bude fungovat dobre a uvidime :]

DD: uz jsem to psal pred tebou.Taky me to pripadalo divne, ze jednou sou tam hacky, jednou carky, jinde zase pravopisne hrubky :]

Add forum na webu: v Netscape ala Mozilla vubec nefunguje.Funguje jen v IE. IE = sux.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 28/04/2004 17:51:51
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:49:04  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:
Originally posted by Dark Doomer
Psalo...osobne bych vam taky doporucoval se vratil o par let zpatky. Za zlatou eru vetsina lidi povazuje pre-UO:R. Tedy 2nd age.

Sice to na prvni pohled nevypada tak uzasne nove a neokoukane, ale casem imho vetsina lidi prijde na to, ze vsechny ty nove a uzasne AoS featury, specialne melee specky, PvP akorat uskozuji.

Uzasne fatury AoS jsou UZASNE, ale nepoladene, napriklad podle designeru se pri vyvoji vubec nepocitalo s existenci artefaktu, chyby v kouzlech se opravuji az po 1/2 roce atd. S vyjimkou elemental rezistu, luck a insurance jsou secky featury v AoS mnohem lepsi nez ty puvodni.

quote:
dalsi problem bylo prehnany mnozstvi artefakti proti tomu se ted dela script kerej te omezi jen na 1 artefakt na sobe

To docela nechapu, protoze hrac s artefaktem a BEZ pojisteni bude mit mimo gz urcite zivotnost v sekundach ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:51:18  Show Profile Send Octopuss a Private Message
No uplne nejlepsi by byl shard pre-AoS
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:52:45  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
quote:

ano jediny v cem sou rozdily sou rozmisteni NPC, osazeni dungu, a autoquestu

HURAAAAA!!! Konecne to vypada, ze nekdo dostal rozum :)

jen mala poznamka: Forum se mi taky spatne zobrazuje

Tragedy
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:54:58  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
pac:
takhel aspon nebude tahat artefakt kazdej prdola kerej ho nekomu lotne ale ten kdo to pvp opravdu umi a muze si ho dovolit nosit

Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:03:01  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:
pac:
takhel aspon nebude tahat artefakt kazdej prdola kerej ho nekomu lotne ale ten kdo to pvp opravdu umi a muze si ho dovolit nosit

A zas mi netvrd, ze clenstvi v nejpocetnejsi bande = opravdu umim pvp :)
Veskery artefakty budou zamceny na schodech domecku nebo budou poveseny na postavickach kempujicich u banky.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:17:02  Show Profile Send Aramir a Private Message
Já vím, že skilly se dají nastavit jen u prvního charu. Problém je v tom, že se mi nenastavily ani tam . Jak se začíná u brány, která vám hodí info a je tam continue, kliknul jsem na continue a nic se nestalo, tak jsem kliknul dvakrát na bránu a prdlo mě to rovnou do britu bez úprav skillu
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:20:01  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
jiste :) v batohu mas 2 svitky kery kdyz pouzijes muzes si nastavit skilly a staty :)

Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:21:56  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:
Originally posted by Aramir
Já vím, že skilly se dají nastavit jen u prvního charu. Problém je v tom, že se mi nenastavily ani tam . Jak se začíná u brány, která vám hodí info a je tam continue, kliknul jsem na continue a nic se nestalo, tak jsem kliknul dvakrát na bránu a prdlo mě to rovnou do britu bez úprav skillu

Mel bys mit v batohu 2 svitky na upravu skillu a statu, zvladl sem to ja, zvladnes to taky ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:23:04  Show Profile Send Aramir a Private Message
To jsem přehlédl
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:26:32  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message
quote:

pac:

Nechapu jak to souvisi s tim ze hardcodujete 1 artefakt na postavu. I bez toho je budou nosit jen postavy co si zatracene veri. Pokud bude nekdo diky 5ti artefaktum na sobe v PvP demigod, ver mi ze behem 10 minut si ho najde 5 sehranych lidi, co ho polozi, a ten clovek toho bude do konce zivota litovat. Proto si predne nikdy tolik artefaktu na sebe nevezme. Samozrejme pokud mate artefakty, ktere ucini cloveka nesmrtelnym, pak je to problem...problem ktery se nevyresi takovymto limitem ale spis lepsim systemem artefaktu.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:31:36  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
tim se vyresi dost vydel sem lidi keri hazi pak blesky pomalu stejne rychle jak ty Im coz je dost velkej rozdil

Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:38:08  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:
Originally posted by Dark Doomer
Pokud bude nekdo diky 5ti artefaktum na sobe v PvP demigod, ver mi ze behem 10 minut si ho najde 5 sehranych lidi, co ho polozi...

Ver mi, ze to muze byt klidne naopak, viz nedavny clanek na uopower o artefact carrierech vrazdicich oponenty 2sec/mrtvola ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:41:27  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
tomuhle shardu fandim uz proto, ze by mohl srazit na lopatky bozskeho pana D :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:57:15  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
nejde mi založit druhej accout, mám blbě vybranou postavu a jelikož postava nejde smazat, na page nikdo nepřišel, na přímou žádost GMku o smazání sem nedostal odpověď je jediná možnost založení 2 acc což mě ale nejde - zřejmě je povolen 1 acc na IP.

Noe

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2004 :  19:01:48  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
jakmile se odlognes musis napsat page znovu page se automaticky maze po odlognuti. Logni do hry

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 28/04/2004 :  19:08:03  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message
Havran, Pacient: No a co? Hazi blesky prilis rychle? Seber par lidi a pockej az mu dojde mana. Nebo ho sam prepadni po vycerpavajicim boji. Prave o tomhle pro me PvP v MMORPG je...o riziku, prekvapeni, adaptovani se. Prave diky moznosti ztraty uber equipu to budes prozivat daleko vic, nez kdyz o nic nepujde. Statloss mel taky svuj smysl, i kdyz notne prehnany, ale rozhodne bych byl pro formu docasneho statlossu po smrti.
Je jasne spatne, kdyz ma nekdo podobnou vyhodu (napr. zminene uber blesky) permanentne a nemuze o ni prijit, to je pak chyba systemu. Dokud je ale docasna a muze zmenit majitele, je to jen dalsi vec o kterou bojovat a kvuli ktere boje budou mit smysl, vetsi nez o nejake stupidni body v tabulce na kterych si jisti jedinci honi ego. Kdyz si chci ja uzit rovneho boje ktery je pouze a jenom o skillu me a protivnika, dam si Q3A. Od MMORPG ocekavam neco jineho.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/04/2004 :  19:15:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
zkusil jsem si to a prijemne me to prekvapilo, az na to, ze je to nejak extreme jednoduchy :) oproti osi tam kdyz jsem vlezl na hb brit tak jsem se nestihal kryt pred smrsti kouzel, tady ghoulove nejak nekouzlili :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2004 :  19:31:42  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
ti tam klidne nakyho ghula prihodim ale este si nebyl v dungu :)

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 28/04/2004 :  20:05:10  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:
Originally posted by Pertha

zkusil jsem si to a prijemne me to prekvapilo, az na to, ze je to nejak extreme jednoduchy :) oproti osi tam kdyz jsem vlezl na hb brit tak jsem se nestihal kryt pred smrsti kouzel, tady ghoulove nejak nekouzlili :)

Hehehehe. Ty me dostavas chlape.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/04/2004 :  20:20:16  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message
Mne by jenom zajimalo, proc kdyz uz nekdo chce nalakat kopii OSI, neudela tu kopii opravdu kvalitne. Ne jen spustit RunUO a lehce ji zmodifikovat.

Ale poradne, vsecky mapy, spawn dle OSI, rust skillu, powerhours taky dle OSI.
Tech 7 skillu na 85% prilaka leda PvPery, ale normalni hrac tam hrat nepujde.
Duvod ? normalni hrace prave bavi to trenovani postavy, kdy proste s kazdejma x procentama navrch zjistuje ze ma novy kouzla, muze na lepsi potvory a tak.
Od toho je RPG - ze cloveka bavi trenovat postavu.
FPS hry jsou od toho proste sednout a bavit se, bez nutnosti rustu........ ale samozrejme nerikam ze neni spatne udelat UO ala FPS RPG.. proc ne. Jen si myslim ze ten shard nikdo vazne nevezme pokud tam budou ty procenta takhle vysoko.

(Jak tady nekdo rekl, davame ty procenta protoze pokud ma nekdo nekde vymakanou postavu a nechce zacinat od zacatku, tak ma sanci to zkusit.. JENZE ten clovek na tom shardu drepi nejen kvuli te vymakane postave, ale kvuli tomu, ze ta postava ma nejakou hodnotu a nejaky smysl. Mit postavicku all na max , pokud zacina na 85% ma stejnou hodnotu a smysl asi jako kdyz si zalozis postavicku na shardu kde je ve spicce 10 lidi a z toho 5 jsou GM.)
Mainstream to urcite nepotesi, PvPery ano, ale jak minulost ukazala PvPonly shardy nepreziji.. jinak hodne stesti samozrejme.. ale nevidim to nijak dobre. Zvlast kdyz UPLNE stejne featury ma i nedavno otevrena beta Undiscovered Landu ktera nabizi presne to same co vy.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 28/04/2004 :  20:21:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:
Originally posted by Octopuss
...
BLACKUUUU!!!

Koupim Ti papuce pi.................

Black
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 28/04/2004 :  20:24:35  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Rodiere vis o tom zivot tak si KONECNE VEM ZIVOT
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 28/04/2004 :  20:45:24  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:
Originally posted by Rodier

Ale poradne, vsecky mapy, spawn dle OSI, rust skillu, powerhours taky dle OSI.

prosimte nemel sracky, ph nejsou na osi od publish 16

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:00:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message
to je mi uplne u prdele ja nemluvim o aktualni OSI ale o OSI obecne. Proste kde to jsme, ze se zakladani novejch shardu omezuje jen na to spustit RunUO a rict jsme hotovy ?
Takovy shardy jsou tu ted aktualne minimalne 3 :( ty homeshardy typu crazytown diaspar atp..ty aspon meli nejakou svoji praci.. Ale tady ted fakt vidim jen holou RunUO, nikdo se ani neobtezuje s nastavenim rustu skillu dle OSI a hlavne naspawnovani sveta potvorama nejak rozumne, tak jak je treba prave na OSI .. pripadne vyuziti vsech map.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:05:05  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message
quote:
Originally posted by ToHor

tomuhle shardu fandim uz proto, ze by mohl srazit na lopatky bozskeho pana D :-)

Tomu never, naprosta vetsina hracu proste chtej makat postavy nejak solidne.. moc lidi na high skills nenachytas..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:08:04  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message
quote:

No sice sem rikal ze UO uz nikdo hrat nebudu ale nedalo mi to to nezkusit a vazne je to STEJNY jako na OSI, VSECHNO funguje jak ma, zadna podelana Sphera a sajrajt jako DP - proste RunUO RULEZ a vsem doporucuju. Naprosto bez problemu.

BLACKUUUU!!!

To se jenom tak zda, mrkni na defiance.0wnsyou.com aktualne nejvetsi runUo osilike evropskej shard s rekordem 500 ve spicce.. zjistis ze runuo je porad dost bugova (zlodeji kradou i extratezke predmety, neni problem ti ukrast halberdu primo z ruky a jine veci..) ale jinak je runuo vazne fajn.

Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:09:00  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message
quote:
Takovy shardy jsou tu ted aktualne minimalne 3 :( ty homeshardy typu crazytown diaspar atp..ty aspon meli nejakou svoji praci.. Ale tady ted fakt vidim jen holou RunUO, nikdo se ani neobtezuje s nastavenim rustu skillu dle OSI a hlavne naspawnovani sveta potvorama nejak rozumne, tak jak je treba prave na OSI .. pripadne vyuziti vsech map.

Vyuziti vsech map je naprosta blbost, protoze i pro server s 2k lidma jsou 4 mapy moc.
Rust skillu, spawnovani, to je v originalni UO nejhorsi - je poznat, ze Ultimu si nevidel ani z rychliku. Pokad ma freeserver nastaveny championy jako originalni UO, tak pochybuju, ze vubec nekdy nekdo bude mit namaxovanou postavicku a 7x85% je uplny nic.
Nejaky homeshardy tu nikdo neresi, protoze je ece nikdo nevidel spravne fungovat, na rozdil od tz.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:15:14  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message
quote:
Originally posted by Pacient

quote:

Vyuziti vsech map je naprosta blbost, protoze i pro server s 2k lidma jsou 4 mapy moc.
Rust skillu, spawnovani, to je v originalni UO nejhorsi - je poznat, ze Ultimu si nevidel ani z rychliku. Pokad ma freeserver nastaveny championy jako originalni UO, tak pochybuju, ze vubec nekdy nekdo bude mit namaxovanou postavicku a 7x85% je uplny nic.
Nejaky homeshardy tu nikdo neresi, protoze je ece nikdo nevidel spravne fungovat, na rozdil od tz.

Jasne, je to to nejhorsi a proto i kdybys secetl vsecky freeUO servery na svete tak se poctem hracu nevyrovnaji OSI serverum. Co si podivat do pusy nez neco napises ?
Spis je to o tom co se tobe libi a co ne...............

V kazdem pripade web mate peknej a doufam ze ty ostatni shardy co ted zacinaji taky na runuo a taky s powerskillgainem tak nejak podrtite a ziskate vic jak 50 ve spicce ;-)

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:17:00  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:

to je mi uplne u prdele ja nemluvim o aktualni OSI ale o OSI obecne. Proste kde to jsme, ze se zakladani novejch shardu omezuje jen na to spustit RunUO a rict jsme hotovy ?

to je vec dva roky stara, runuo je delany podle aktualni osi ktera se v mnohem lisi

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:24:45  Show Profile Send Octopuss a Private Message
R:
vem si zivot...
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:27:01  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
quote:

R:
vem si zivot...

Abys pak nebrecel

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:35:13  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Rodiere>
Z pozice v teamu Twilight ti muzu rict, ze bych to nevidel tak cerne jak to vidis ty. Zrovna tvoje rady jsou absolutne mimo misu, co se tyka map, to uz je domluveny dlouho, co se tyka online poctu lidi, to nezalezi jen na nas, ale taky na tom, jesli jsou lidi ochotny hrat a bavit se.

Z pozice me jako osoby:
Uz drz hubu, kecas do veci, do kterych ale VAZNE nevidis.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:37:53  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:
Originally posted by Sir.Thomik
Z pozice me jako osoby:
Uz drz hubu, kecas do veci, do kterych ale VAZNE nevidis.

ale to jediny co umi ne ? d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/04/2004 :  21:43:45  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
:) by me zajimalo rodiere jak vsechno muzes tak dobre vedet a kolik si na tz stravil casu

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 28/04/2004 :  22:01:51  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:

:) by me zajimalo rodiere jak vsechno muzes tak dobre vedet a kolik si na tz stravil casu

protoze rodier, stejne jako demo, vi vsechno nejlip d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 28/04/2004 :  22:45:29  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message
Ich bin Rodier. Ich bin ein Expert.

(vsem co se neucili z Nemecky s Usmevem se omlouvam za uslou pointu ;)

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/04/2004 :  23:10:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
bezne nebyvam sprosty ale tady to nejde nez zopakovat moji oblibenou basnicku
Rodiere Rodiere ty si ale debil, bylo by fakt lepsi kdybys tady nebyl

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 29/04/2004 :  02:59:14  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message
dotaz prumerneho hrace: k cemu je novy supr cupr kopie_AoS-OSI_shard ? Kdybych chtel hrat UO s nastavenim OSI tak jdu hrat primo na OSI ne na napodobeninu. Co mi muze TZ nabidnout jineho nez OSI ? RunUO bugy a 20 lidi online ? Dozajista skvely pvp system ( proc ale 95% lidi co znam na OSI skoncilo po zavedeni AoS ? ) v perfektni atmosfere retardovane ceske UO komunity ? Mongola Havrana jako GM ? Hm .. ?

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 29/04/2004 :  06:12:46  Show Profile Send Octopuss a Private Message
lol. kdo te nuti abys tam hral blbecku?
duvod? muzete verejne priznat ze ste socky a nemate 3 kila na OSI muzete si zahrat s cechama a shard nebude tak brutalne zabugovanej jako OSI, a g na vas nebudou srat.
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 29/04/2004 :  07:14:04  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
quote:
Originally posted by Cawyr

dotaz prumerneho hrace: k cemu je novy supr cupr kopie_AoS-OSI_shard ? Kdybych chtel hrat UO s nastavenim OSI tak jdu hrat primo na OSI ne na napodobeninu. Co mi muze TZ nabidnout jineho nez OSI ? RunUO bugy a 20 lidi online ? Dozajista skvely pvp system ( proc ale 95% lidi co znam na OSI skoncilo po zavedeni AoS ? ) v perfektni atmosfere retardovane ceske UO komunity ? Mongola Havrana jako GM ? Hm .. ?

Naprostej souhlas.

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 29/04/2004 :  08:32:57  Show Profile Send Julian a Private Message
Taky jsem tam vcera mrknul a neni to spatny. Nevim proc tady nekdo hulaka, ze to je ciste kopie OSI. Co se tyce fungovani skillu, tak asi urcite, ale dungy + ziskavani top itemu(power scrolly, artefacty atd..) pochybuju ze bude stejny a to je jen dobre. PvP, jak jsem pochopil, ma byt jako na SP, cili hlavne bez insurance, coz je taky spravny. Vyhodu prejmuti OSI systemu vidim hlavne ve vyvazenosti pvp, i tak toho musej dost doladit. Je otazka, jaky itemy budou prumerna pvp vybava bez insurance. No a na pvm nic moc skazit nemuzou, potvor a itemu je ve standard OSI systemu dost, jen se holt budou ziskavat jinak.
Co se tyce rustu skillu, tak rozhodne at nezavadej ciste OSI system, tim kazdyho odradej. Leda to navazat na nejakej system ziskavani skillu za questy atd. Tech 7*85 pro 1. postavu neni nijak uber a clovek si aspon zahraje, na to jit do pvm top lokaci stejne nemuzete ani pomyslet, protoze na to je potreba bud hodne lidi nebo vysoky resisty, ktery stejne nemate.
Nicmene je samozrejme otazka, kolik lidi to vubec muze v tyhle dobe pritahnout.

P.S.: V Mozille nevidim to forum na TZ, takze vam tam asi nenapisu bugy co jsme s Cezarem nasli, ale on to tam snad napise

No comment
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000