Author |
Topic  |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 10:05:10
|
Konečně sem přišel na to, čemu se nejvic podobá dnešní dp. Je to přesně svět z filmu Demolition man. Všichni jsou "dobří" žádná "bakaná" kriminalita, chovají se jako ovce ve stádu řízené všemocnými GM. Když promluví, tak jen "buď dobrý"...nikdo neřekne kurva drát...to by totiž hned doběhlo GM s "máte 500 logů za porušení morálního statutu" atp...bohužel, na dp se žádný hrdina, který by vše vrátil z5 nenajde... Pokud film Demolition man neznáte, doporučuju shlédnout...je to sice oddechovka, ale ideální model dnešního dp.
|
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
|
| |
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 10:30:40
|
Fakt uz to neni ani kapku zajimave  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 11:00:48
|
chlapce ty mas z toho DP slusnej mindrak |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 11:56:01
|
 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 12:49:37
|
Trosicku nuda no, to je fakt ... |
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 13:13:55
|
Kdyz rikam, ze to nema cenu, tak to nema cenu Rebele, tak uz to pochop, zakladat kvuli tomu topic je trosku ujety. Pripomina mi to situaci na piskovisti, kdy jedne obeti je odcizena lopaticka a kyblicek.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 13:24:58
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Kdyz rikam, ze to nema cenu, tak to nema cenu Rebele, tak uz to pochop, zakladat kvuli tomu topic je trosku ujety. Pripomina mi to situaci na piskovisti, kdy jedne obeti je odcizena lopaticka a kyblicek. 
on jich jeste par zalozi :) snad aspon budou napaditejsi nez tenhle |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 13:50:23
|
Me na tom nejvic sere ze se Rebel opravdu snazi upozornit ze neco neni "vporadku", ale asi na spatnem foru + ty kery by se tomu meli venovat se nevenuju. Takze Rebe, usetri nervy, budes je potrebovat. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 14:24:38
|
Kdyz rikam, ze to nema cenu, tak to nema cenu Rebele, tak uz to pochop, zakladat kvuli tomu topic je trosku ujety. Pripomina mi to situaci na piskovisti, kdy jedne obeti je odcizena lopaticka a kyblicek. 
řekl člověk co založil topic
DP - Reklamni billboard
rozdvojená osobnost ? ztráta paměti ? ukradený kyblíček ? lopatička v análním otvoru ? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 14:27:28
|
quote: Originally posted by Isac
rozdvojená osobnost ? ztráta paměti ? ukradený kyblíček ? lopatička v análním otvoru ?
uplne vsechno zaraz :) |
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 14:30:01
|
quote: Originally posted by Colldor
Me na tom nejvic sere ze se Rebel opravdu snazi upozornit ze neco neni "vporadku", ale asi na spatnem foru + ty kery by se tomu meli venovat se nevenuju. Takze Rebe, usetri nervy, budes je potrebovat.
Upozornit na co? Neco noveho? |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 14:31:46
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by Colldor
Me na tom nejvic sere ze se Rebel opravdu snazi upozornit ze neco neni "vporadku", ale asi na spatnem foru + ty kery by se tomu meli venovat se nevenuju. Takze Rebe, usetri nervy, budes je potrebovat.
Upozornit na co? Neco noveho?
prave ze ne. a to je na tom to smutny ... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 14:48:05
|
coz znaci, ze to nepatri mezi temata, kterymi je nekdo ochoten se zabyvat a nema smysl to porad vytahovat |
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 15:24:17
|
quote: Originally posted by Pertha
coz znaci, ze to nepatri mezi temata, kterymi je nekdo ochoten se zabyvat a nema smysl to porad vytahovat
Heheheehehe, co na to říct, na fóru je nuda...a všichni sou rádi když si můžou rýpnout :o) ... krom toho, mně je to celkem jedno :o) |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
Edited by - Rebel on 26/04/2004 15:25:39 |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 15:27:03
|
Tady se sbiraji posty,ne zalozeny topicy Tak uz se na to Rebe vykasli. |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
Edited by - Artuhr on 26/04/2004 15:28:18 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 15:28:42
|
quote: Originally posted by Sagger
rýýýp
a pak ze forum prej nectes smucko |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 15:51:04
|
Jak se tu kazdej snazi nahnat posty Stejne vam to Tibík zase smaze. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 16:03:34
|
Ja ne . Btw zrovna ted mam tak krasnej pocet, ze bych spis mel prestat psat vubec ;] |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 16:22:14
|
quote: Originally posted by Bearsson
Ja ne . Btw zrovna ted mam tak krasnej pocet, ze bych spis mel prestat psat vubec ;]
to nevydrzis :) |
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 16:27:46
|
quote: Originally posted by Isac
řekl člověk co založil topic
DP - Reklamni billboard
rozdvojená osobnost ? ztráta paměti ? ukradený kyblíček ? lopatička v análním otvoru ?
Vsechno a jeste neco navic. 
ISAC NEZKLAMAL! |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 16:30:41
|
to on ti tam narval tu lopaticku, nebo cim te nezklamal ? |
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 17:50:48
|
quote: Originally posted by Artuhr
Tady se sbiraji posty,ne zalozeny topicy Tak uz se na to Rebe vykasli.
Za chvili to zase smazou... |
máslo |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 26/04/2004 : 20:45:07
|
quote: Originally posted by QUAM
Za chvili to zase smazou...
Sak tak nas to motivuje k jeste vetsimu post huntu. |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 11:59:19
|
quote: Originally posted by QUAM
Za chvili to zase smazou...
Sak tak nas to motivuje k jeste vetsimu post huntu.
No me za starych dobrych casu, kdy tu jeste radili GM a ja sem prudil, smazali dvakrat account na foru(plus dodnes PvP vyveska). Ale kdyz jinak nedas tak +1 do postu. Ono stejne sem neco psat ma smysl asi jako postnout prazdnej post. |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
Edited by - Cert2 on 27/04/2004 12:00:47 |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 12:05:14
|
quote: Originally posted by Sagger
rýýýp
No kdyz si vzpomenu jak sem zasponzoroval na modemu Telekomando, kdyz jeste DP za neco stalo, tak bych spis rypnul krumpacem pod zebro. |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 12:13:41
|
no tvoje volba :) |
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 12:14:54
|
quote: Originally posted by Cert2
No kdyz si vzpomenu jak sem zasponzoroval na modemu Telekomando, kdyz jeste DP za neco stalo, tak bych spis rypnul krumpacem pod zebro.
Proc? On te nekdo nutil hrat na DP? |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 13:40:19
|
quote: Originally posted by Cert2 No kdyz si vzpomenu jak sem zasponzoroval na modemu Telekomando, kdyz jeste DP za neco stalo, tak bych spis rypnul krumpacem pod zebro.
Budes mit moznost to zkusit  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 13:56:20
|
bude to lightsaber duel? ;p |
Edited by - Colldor on 27/04/2004 13:57:27 |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 14:31:12
|
 husty |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
LordJerry
Starting Member
47 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 15:09:17
|
quote: Originally posted by Mistral
Jak se tu kazdej snazi nahnat posty Stejne vam to Tibík zase smaze.
Ty vole... To vidim poprve, ze by mel Mistral na nejakem foru min postu nez ja. 
Edit: Aha omyl, oni se mazaly posty? Buuuu tri roky si je tu laskyplne shromazduju.... |
Jerry of Kadan Warrior [CoNT]. Protector of Good. |
Edited by - LordJerry on 27/04/2004 15:12:47 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 18:14:58
|
jerry> Tibor smazal starej DP archiv, no asi jsi jako hromada lidi tam nejcastej prispival :) |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 19:35:05
|
Colldore, pise se 'sense'  |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 21:48:19
|
quote: Originally posted by Dark Doomer
Colldore, pise se 'sense' 
ups ...  |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 28/04/2004 : 11:03:06
|
quote: Originally posted by LordJerry
quote: Originally posted by Mistral
Jak se tu kazdej snazi nahnat posty Stejne vam to Tibík zase smaze.
Ty vole... To vidim poprve, ze by mel Mistral na nejakem foru min postu nez ja. 
Edit: Aha omyl, oni se mazaly posty? Buuuu tri roky si je tu laskyplne shromazduju....
Receno s Buznem: CHACHA!  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 28/04/2004 : 16:51:06
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by Cert2
No kdyz si vzpomenu jak sem zasponzoroval na modemu Telekomando, kdyz jeste DP za neco stalo, tak bych spis rypnul krumpacem pod zebro.
Proc? On te nekdo nutil hrat na DP?
Ty ses debil.... |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/04/2004 : 20:09:31
|
nojo, co naplat.. sentimentalismus smerem k DP je na hovno .. bohuzel ..
No, snad vas "zabavi" tohle .. paste_icq gm a hrac, z endor fora >
pan_lampa (4:53 PM) : Jmeno pozmeneno pry se na tebe mam obratit kdyz me nekdo zmeni heslo do hry ?? pan_lampa (4:53 PM) : je to pravda ?? pan_lampa (4:53 PM) : prosiim napis me ! TheChosen (4:54 PM) : http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1237 pan_lampa (4:54 PM) : dekuji vam pekne pane gm pan_lampa (5:00 PM) : poslete me to teda?? TheChosen (5:00 PM) : postupuj podle tohoto navodu a poslem http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1237 pan_lampa (5:00 PM) : ale me to neprislo jeste TheChosen (5:01 PM) : co ti neprislo?? pan_lampa (5:01 PM) : to heslo na forum nebo kam me ma prijit?? TheChosen (5:02 PM) : nejdriv me musis poslat soukromou spravu na forum z uctu na ktery chces poslat heslo pan_lampa (5:02 PM) : a jak se to dela?? pan_lampa (5:02 PM) : prosiim ? pan_lampa (5:02 PM) : ja sem poslal nejakou spravu ale nic zatim TheChosen (5:03 PM) : tak posli znovu TheChosen (5:03 PM) : navod je na tom linku http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1237 pan_lampa (5:03 PM) : ma prijit na forum nebo na email jo? TheChosen (5:03 PM) : nic neprijde , musis poslat ty me WTF , kolikrat mu musim zopakovat ze nejdriv ma poslat on pan_lampa (5:04 PM) : ja poslal pan_lampa (5:04 PM) : uz neco pan_lampa (5:04 PM) : a nic ti neprislo TheChosen (5:04 PM) : kdy si poslal pan_lampa (5:04 PM) : ted TheChosen (5:04 PM) : tak posli znovu Hmm , buh vi kam posila a jestli vubec me pan_lampa (5:04 PM) : asi 5 minut asi TheChosen (5:05 PM) : na jmeno TheChosen pan_lampa (5:05 PM) : aha pan_lampa (5:06 PM) : s nejaky menem sem to tam poslal s thechosen TheChosen (5:07 PM) : furt nic TheChosen (5:07 PM) : hele TheChosen (5:07 PM) : rekni mi tvuj ucet na foru a heslo Ja to vzdavam , lognu a podivam se jestli ten ucet ma fakt spravne pan_lampa (5:07 PM) : podivej se sam filipbig heslo ******** pan_lampa (5:08 PM) : tak jak? TheChosen (5:09 PM) : mimochodem kolik ti je? pan_lampa (5:09 PM) : proc ?? pan_lampa (5:09 PM) : kolik mi je ?? pan_lampa (5:10 PM) : 17 Lze , je mu 15 podle ICQ pan_lampa (5:10 PM) : a proc ?? TheChosen (5:12 PM) : ucet filipbig neexistuje Je to dost divne, ve hre ten ucet neni pan_lampa (5:12 PM) : co?? pan_lampa (5:12 PM) : lampacz pan_lampa (5:12 PM) : je acc pan_lampa (5:12 PM) : je jmeno acc ! TheChosen (5:12 PM) : huh OMG, proc me proboha otravoval uctem filipbig kdyz chce heslo na lampacz pan_lampa (5:13 PM) : jak huh nechapu to?? TheChosen (5:13 PM) : tak mi dej heslo na forum na uctu lampacz TheChosen (5:13 PM) : proc jsi mi proboha daval ucet filipbig pan_lampa (5:13 PM) : no to prave nefim ! pan_lampa (5:13 PM) : heslo Nevi heslo na foru , tak jedem dal , registrovane emaily na foru a ve hre TheChosen (5:14 PM) : je email potichuj@seznam.cz tvuj? pan_lampa (5:14 PM) : jop TheChosen (5:14 PM) : a email adam.lucansjky@seznam.cz ? pan_lampa (5:14 PM) : ja te vuubec nechapu pan_lampa (5:14 PM) : ee pan_lampa (5:15 PM) : neni TheChosen (5:15 PM) : to je mi jasne ze jses natvrdlej jak stena ale musim se vyporadavat s blbcama.. co nadelam pan_lampa (5:15 PM) : co?? Nic si z toho nedelej, asi je ta veta moc dlouha na tebe a obsahuje az moc komplikovanych metafor pan_lampa (5:15 PM) : ale fim ci to je nejakej kluk to zdedil pan_lampa (5:15 PM) : muzu se snim domluvit nejak nebo tam posli heslo pan_lampa (5:16 PM) : a kamarad me ho rekne TheChosen (5:16 PM) : mas to na email potichuj@seznam.cz pan_lampa (5:16 PM) : ale to je starej pan_lampa (5:16 PM) : nepamatuju si to Ufff , to je zase vec , tvrdi ze je to jeho email.. ale.. nezna heslo TheChosen (5:16 PM) : tak mas velkou smulu pan_lampa (5:16 PM) : neeeee pan_lampa (5:16 PM) : to snad ne pan_lampa (5:17 PM) : proboha ! TheChosen (5:17 PM) : 1) heslo na ucet na foru neznas 2) email na foru neni tvuj 3) email ve hre neznas TheChosen (5:17 PM) : rekni mi proc ti jako mam dat heslo?? pan_lampa (5:17 PM) : hmm tj pravda Huraa , on dokonce neco konecne i pochopil pan_lampa (5:17 PM) : a nechali tam podelanej email pan_lampa (5:18 PM) : co tedle? TheChosen (5:19 PM) : mas pevnou nebo hrajes z herny? Tak zkusime mozna pres IP pujde prokazat pan_lampa (5:19 PM) : herna pan_lampa (5:19 PM) : bohuzel TheChosen (5:19 PM) : pak mas smulu , ja uz neudelam vubec nic , najdi si kdo ti ten ucet ukrad a priste si pamatuj heslo na foru pan_lampa (5:20 PM) : hmm to me zmenili ! pan_lampa (5:20 PM) : mel sem tam drive heslo 66905051 pan_lampa (5:20 PM) : to se podivat muzes ne? TheChosen (5:20 PM) : hmm moment TheChosen (5:21 PM) : kdy si to heslo tam mel? pan_lampa (5:21 PM) : jeziso kdyz sem ten ucet zalozil pan_lampa (5:21 PM) : jinak sem to nemenil no pan_lampa (5:21 PM) : sem dlouho nehral !!! pan_lampa (5:21 PM) : moooc dlouho TheChosen (5:22 PM) : posledni backup je z 01.04.. a tam bylo heslo jine nez to co jsi mel .. je videt ze tento ucet uz delsi dobu patri nekomu jinemu pan_lampa (5:22 PM) : jo?? ja sem nehral asi 5 mesicu no WTF , drzte me , ja ho zbanuju a zabiju TheChosen (5:22 PM) : to ze si ho zalozil ti nedava pravo ho mit znovu , kdyz evidentne na ten ucet uz dlouho hraje nekdo jinej pan_lampa (5:23 PM) : ja hral douho pan_lampa (5:23 PM) : ukradli a vytradovali to svinacci ! TheChosen (5:23 PM) : to mas fuk , mel jsi to nahlasit hned pan_lampa (5:23 PM) : ja sem ted mohl jit hrat skola atd pan_lampa (5:23 PM) : zjistil sem ze to nefunguje az ted prave ! TheChosen (5:24 PM) : no skola by ti daleko vic prospela nez UO , je videt ze jses na tom velice spatne
Ach jo, za tohle vazne nejsem placenej a muzu rict ze jsem velice rad ze je Endor bohatsi o jednoho takoveho 'hrace' mene. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
|
Topic  |
|