Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Bye bye paradise
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 31/03/2004 :  16:26:35  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
No co...balím to na dp, to je vše co sem chtěl říct...Otravovat se na dp se samýma joudama nemá cenu.
Podte hrát CoD!!! :o)

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 31/03/2004 :  16:36:43  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
co je CoD ?

.. jinak asi akorat muzu poblahoprat k tomu ze si prozrel .. i kdyz IMO zbytecne pozde -)

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 31/03/2004 :  16:43:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Call of Duty? Spis pojdte hrat Froggera na http://emux.esero.net/

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 31/03/2004 :  17:05:31  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Rebel: vitej v klubu :]

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 31/03/2004 :  18:22:22  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr

co je CoD ?

.. jinak asi akorat muzu poblahoprat k tomu ze si prozrel .. i kdyz IMO zbytecne pozde -)

Jo je to Call of Duty...Jinak já už odešel na 3/4 roku, ale pak sem se zas vrátil...nj to je skoro recidiva :o)

Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 31/03/2004 :  19:38:48  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

quote:
Originally posted by Cawyr

co je CoD ?

Jo je to Call of Duty...Jinak já už odešel na 3/4 roku, ale pak sem se zas vrátil...nj to je skoro recidiva :o)

spis zkus BF 42 kery je ted k mani za 499 kc a je to suprove hratelny.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 31/03/2004 :  19:56:56  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Njn, kdyz se momentalne podivam na dp tak je to spravne rozhodnuti rebe :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 31/03/2004 :  20:10:38  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Sakra tak to už je s DP v podstatě konec protože po tom co odejdeš TY nebude mezi cca 400 lidma co jsou ve špičce on-line už jediný normální hráč .
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 31/03/2004 :  23:07:14  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Nejsem zadnej mistni fighter ale tohle :
quote:
400 lidma co jsou ve špičce on-line

je

Jinak serte na CoD , pote na Enemy Territory - www.enemyterritory.sk

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 01/04/2004 :  00:16:59  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Schatus co jsi tím chtěl říct klidně ten úsměv nahraď pár slovy trocha "boje" nezaškodí .
ET je stejně jako AA fajn, ale řekl bych že lidem co jsou odkojený UO může dle mého posloužit jako fajn odreagování co se brzo okouká přeci jen hra v tak omezeném počtu lidí a prostoru se stane časem dost jednotvárnou.
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 01/04/2004 :  02:27:04  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Danda: bali to na dp, to je vse co chce rict, co se do toho zase seres s cislama online hracu a tim ze vas to vubec nemrzi?

Ostatni: Co se do nej serete s tim, ze ma jit hrat neco jineho? Vybral si CoD tak se mu asi libi. Tak si svoje oblibene hry nechte pro sebe.

Rebel: Spravne, CoD ma budoucnost. Dobry vyber

Edited by - Horin on 01/04/2004 02:29:04
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 01/04/2004 :  05:24:13  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Horin se nam certi asi bysme ubrali pocet online hracu CoD

jinak ET je super nemyslim ze se me jen tak okouka , super relax , expy co vic si prat, a Horine klid nikomu nic nenutim boha jeho

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/04/2004 :  10:07:32  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Schatus: Horin se casem sklidni... to jsou jen prvni priznaky abstinence Uz den na DP nebyl

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 01/04/2004 :  11:27:18  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Schatus: Horin se casem sklidni... to jsou jen prvni priznaky abstinence Uz den na DP nebyl

Haha to ne.. jen sem byl vcera vecer trosku mimo, abych nemel ty abstinencni priznaky. Jo a Schate, budem potrebovat dalsi davku, sezen do pondeli neco !
¨
Edit: ted sem si vsiml te druhe vety , neboj ja sem to nemyslel na tebe ze bys nutil ET. to bylo na jine lidi.

Edited by - Horin on 01/04/2004 11:28:34
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 01/04/2004 :  11:32:32  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
skuste UT2004 demo

ta mapa co se ted hraje ma hoodne zajimavejch napadu, je to neco na styl ET

princip je v tom ze mate mapu s 2 zakladnama (cerveni a modry), na te mape jsou jeste takzvane power nody, v zakladne kazdeho teamu je power-core ten je potreba znicit (tim se hra vyhraje), je na nej mozne ale zautocit pouze tehdy pokud ma vas team postavenej power node ktery navazuje na danou zakladnu

power noudu je 5, jeden uprostred, jeden je ten klicovej (nejblize zakladne) pak se to vetvi a je vice cest jak se dostat k nepritely, jde utocit vzdy jen na krajni powernode s tim ze nektery maji vice 'konexi'

prakticky to vypada tak ze ze zacatku se zacne stavet pak se bojuje o prostredni, pak je mozno bud utocit z boku nebo na prostredek

je to klasicka unreal strileckama ale navrch k tomu tu jsou ruzna vozitka a letatka, napriklad letadlo - strili nebo posila navadene rakety, auto pro 1 cloveka - hazi takove divne nudle ;) velmi silna zbran proti tanku, tank - vydrzi toho hodne ma hustou damage ale je neohrabanej a slabej proti letadlum (v tanku muzou sedet 2, jeden ridi + strili z dela, druhej sedi za kulometem)

dale tu je jednomistne vznasedlo ktere je super na masakrovani nepratel (postavicek) ci na rychle operativni presunovani, napadeni nepritelova power-node zezadu atd..

jeste jedna zajimavost je obrnene auto ktere ma celkem 3 mista, ridic - jen ridi nemuze nic jineho, pak nekdo sedi za kanonem na korbe a pak 3 clovek muze strilet jeste z dalsi zbrane ktera je jedna z nejsilnejsich ve hre ;) ovsem sehnat 3 lidi kteri vedi co maj delat je nekdy problem

vyzaduje to spolupraci a rizeni tehle ruznejch vozitek je docela sranda ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 01/04/2004 :  16:50:47  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
to ja varim swg a na dp jse du obcas zasmat:]]Hlavne kdyz jse chci zdrave nasrat taky.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/04/2004 :  08:05:10  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hehe ;o) asi tak.

Jinak to stim uvodnim oznamenim odchodu a gratulaci ze prozrel - prijde mi to jako Matrix 1cka a odpojeni vyvoleneho

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 02/04/2004 :  12:28:28  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

skuste UT2004 demo

ta mapa co se ted hraje ma hoodne zajimavejch napadu, je to neco na styl ET

princip je v tom ze mate mapu s 2 zakladnama (cerveni a modry), na te mape jsou jeste takzvane power nody, v zakladne kazdeho teamu je power-core ten je potreba znicit (tim se hra vyhraje), je na nej mozne ale zautocit pouze tehdy pokud ma vas team postavenej power node ktery navazuje na danou zakladnu

power noudu je 5, jeden uprostred, jeden je ten klicovej (nejblize zakladne) pak se to vetvi a je vice cest jak se dostat k nepritely, jde utocit vzdy jen na krajni powernode s tim ze nektery maji vice 'konexi'

prakticky to vypada tak ze ze zacatku se zacne stavet pak se bojuje o prostredni, pak je mozno bud utocit z boku nebo na prostredek

je to klasicka unreal strileckama ale navrch k tomu tu jsou ruzna vozitka a letatka, napriklad letadlo - strili nebo posila navadene rakety, auto pro 1 cloveka - hazi takove divne nudle ;) velmi silna zbran proti tanku, tank - vydrzi toho hodne ma hustou damage ale je neohrabanej a slabej proti letadlum (v tanku muzou sedet 2, jeden ridi + strili z dela, druhej sedi za kulometem)

dale tu je jednomistne vznasedlo ktere je super na masakrovani nepratel (postavicek) ci na rychle operativni presunovani, napadeni nepritelova power-node zezadu atd..

jeste jedna zajimavost je obrnene auto ktere ma celkem 3 mista, ridic - jen ridi nemuze nic jineho, pak nekdo sedi za kanonem na korbe a pak 3 clovek muze strilet jeste z dalsi zbrane ktera je jedna z nejsilnejsich ve hre ;) ovsem sehnat 3 lidi kteri vedi co maj delat je nekdy problem

vyzaduje to spolupraci a rizeni tehle ruznejch vozitek je docela sranda ;)

Moje rec, asi prvni hra v zivote o ktere uvazuji ze si ji koupim kvuli multiplayeru po netu ;)

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Joshua
Starting Member

28 Posts

Posted - 02/04/2004 :  15:26:52  Show Profile  Send Joshua an ICQ Message Send Joshua a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hoghar

quote:

skuste UT2004 demo

Moje rec, asi prvni hra v zivote o ktere uvazuji ze si ji koupim kvuli multiplayeru po netu ;)

Tak to jsme dva.Onslaught narez!
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 04/04/2004 :  01:51:55  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Zni to dobre ten UT , ale v ET je toho taky dost Im a medic

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 04/04/2004 :  10:18:33  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

Zni to dobre ten UT , ale v ET je toho taky dost Im a medic

you are ŘEZNÍK!!

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 05/04/2004 :  09:07:01  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz sme u toho tak ja taky momentalne na neurcito koncim. Zacal sem hrat na podzim jenom proto, ze sme se s Rebem nastehovali na stejnej pokoj. Skoda akorat, ze ho ten idiot Horin natahl na CoD zrovna kdyz me zacal po pulrocnim treningu dohanet skillem v Q3A a mohli sme spolu zaparit po netu ThreeWave mod.

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 05/04/2004 :  11:05:19  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

Kdyz uz sme u toho tak ja taky momentalne na neurcito koncim. Zacal sem hrat na podzim jenom proto, ze sme se s Rebem nastehovali na stejnej pokoj. Skoda akorat, ze ho ten idiot Horin natahl na CoD zrovna kdyz me zacal po pulrocnim treningu dohanet skillem v Q3A a mohli sme spolu zaparit po netu ThreeWave mod.

:o)) CoD rulezzz :o)

Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 07/04/2004 :  03:08:28  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Di do prdele ty Idiote Certe2, I hope you Die ! .. soon $

Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 07/04/2004 :  08:48:30  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

Sakra tak to už je s DP v podstatě konec protože po tom co odejdeš TY nebude mezi cca 400 lidma co jsou ve špičce on-line už jediný normální hráč .

muhehe..nedavno som videl kamosa jak sa robi taka pochybna statistika..nalogoval cez duala asi 10accountov..400 nereal.Toto mi nedalo.

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/04/2004 :  08:51:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
i kdyby byla pravda 200 tak jeden odchazejici rebel bude nahrazen 5ti novymi a lepsimi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 07/04/2004 :  09:57:01  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

i kdyby byla pravda 200 tak jeden odchazejici rebel bude nahrazen 5ti novymi a lepsimi

rebely...

# jw [off]
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/04/2004 :  10:01:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jules Winfield

quote:
Originally posted by Pertha

rebely...

imperialy samozrejme , Lord Vader tem rebelum da co proto

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 07/04/2004 :  14:13:49  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:

imperialy samozrejme , Lord Vader tem rebelum da co proto

Kdyz se rozdavala vtipna kase tak sis sel do rady 5x ne? ...a stejne to nepomohlo co...

Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 07/04/2004 :  14:14:19  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehe, na to jak ses zakrslej ses celkem drzej.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/04/2004 :  15:13:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

Kdyz se rozdavala vtipna kase tak sis sel do rady 5x ne? ...a stejne to nepomohlo co...

sakra, asi si pudu sednout do koutku

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/04/2004 :  15:50:51  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Zoldnier
...................
Opravdu si myslíš, že GM na DP dnes a denně logují přez dual v průběhu dne několik desítek /a ve špičkách několik stovek/ accountů, jen aby uměle zvedali status serveru ? Todle je myšlenka hodná stupidity Demostenese nebo možná Chosena, ty jsi sice mladý člobrda, ale tak moc vyhráblo v hlavě snad nemáš

Edited by - Danda I on 07/04/2004 15:52:25
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 07/04/2004 :  16:30:19  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
ty jsi sice mladý člobrda, ale tak moc vyhráblo v hlavě snad nemáš

Mno nevim, jeho bracha je Jurosik...

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/04/2004 :  16:53:15  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

quote:

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/04/2004 :  19:21:10  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zoldnier
...................
Opravdu si myslíš, že GM na DP dnes a denně logují přez dual v průběhu dne několik desítek /a ve špičkách několik stovek/ accountů, jen aby uměle zvedali status serveru ? Todle je myšlenka hodná stupidity Demostenese nebo možná Chosena, ty jsi sice mladý člobrda, ale tak moc vyhráblo v hlavě snad nemáš

Ja si myslim, ze jo.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 07/04/2004 :  20:47:10  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zoldnier
...................

Ale ja som nepovedal,ze to robia GMka Ja ich z nicoho neobvinujem..ja praveze poukazujem ze HRACI kludne takto statistiku zvysuju..vela ludi ide cez dual..tak len na to poukazujem :)
Ja a mlady clobrda? No zas tak mlady snad nie hehe kolko myslis,ze mi je?

Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 07/04/2004 :  20:48:12  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

quote:

Hmmm provokujes? :))) Nestvi,lebo ked pojdem na buduci sraz donesiem aj mladsieho Jura a pak uvidis

Edited by - Zoldnier on 07/04/2004 20:48:35
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/04/2004 :  21:51:56  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Zoldnier - no pevně doufám, že je ti do 20 let, bo jinak by moje přesvědčení nebylo tak pevné . Co se týče dualu - ano běžně se používá, ale to na všech serverech takže ty údaje jsou mezi servery srovnatelné.
Sir.Thomik - ani vteřinu jsem si nemyslel, že by tomu u tebe mohlo být jinak .
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 07/04/2004 :  23:19:51  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hehe, na to jak ses zakrslej ses celkem drzej.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 08/04/2004 :  10:32:47  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mily Dannade,
nejde o to logovat ty accounty primo, ale existuje jednoduchy vzorec, podle ktereho se muze generovat statistika na web. Hral jsem ted nejakou dobu na jednom zahranicnim serveru a ve spicce tam bylo 200 lidi online. Vsude nekdo pobihal, dungy byly plny, kdyz clovek obihal spawny vsude plno. Na DP je 400 lidi, na trhu tak 50 lidi, tak 50 lidi v dungu, nebo na nejakych priserkach a zbytek? Nerikej mi, ze 300 lidi sedi doma a makrujou, tomu fakt neverim.

Edited by - Sir.Thomik on 08/04/2004 10:33:20
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 08/04/2004 :  16:13:42  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Protoze na tom serveru byly RUNY klidne az na konec dungu.

Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 08/04/2004 :  16:37:27  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zoldnier - no pevně doufám, že je ti do 20 let, bo jinak by moje přesvědčení nebylo tak pevné . Co se týče dualu - ano běžně se používá, ale to na všech serverech takže ty údaje jsou mezi servery srovnatelné.

mno tak sa tu troska odhalim pre potechu tvojho oka netrafil si..bude mi 22 ale v podstate je to fuk ne? :)

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 08/04/2004 :  20:28:02  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, ale porad je tu malej problem. Tech 300 lidi co makrujou.

Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 08/04/2004 :  23:08:58  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:

Aha, ale porad je tu malej problem. Tech 300 lidi co makrujou.

Mno, co maji delat jineho?
(kdyz je tak pitomej system vylepsovani postavy)

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/04/2004 :  06:01:14  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Joshua

quote:

quote:

skuste UT2004 demo

Tak to jsme dva.Onslaught narez!

Hm UT2004 uz je "placena" ?? tak zkuste epcgaming.com to je takovej hlavni portal pro cracked servery.. zatim sou tam CoD, Halo, BF42 .. urcite tam daji i UT2004

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 09/04/2004 :  07:54:21  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Sir.Thomik - Milý Thomiku , člověkem, který se stará o status lidí on-line je Tibor, opravdu si nejsem jist, jestli by švindloval kdybych ho o to požádal, navíc by to bylo dle mého zbytečné - on-line status vypovídá svým způsobem o oblibě daného serveru, není to primární ukazatel kvality, takže je člověku dobrý pro "škádlení" různých Demostenesů, ale důvod proč ho falšovat dle mého opravdu není.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/04/2004 :  08:07:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja jako bejvalej gm muzu rict (i kdyz z doby kdy byl prumer mez 200 - 300) , ze ty lidi online byli jen sem pri kontrolach afk nechapal co delaj
priklad , clovek stoji v lese, vubec nic nedela , neni tam nikde pobliz spawn niceho zajimavyho ze by cekal, proste tam uplne naprazdno a zbytecne nekolik hodin stoji , asi zkousel jestli se neboji sam v lese jinak nevim :)
a takovych ruznych lidi bylo dost

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/04/2004 :  09:12:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hmm tak to by bylo zajimave nascriptovat a spustit anti idler script kterej by vykopnul kazdyho kdo nic neudela behem 10ti minut.. ani skill ani nic nenapise ani se nepohne.. proste nic.
a taky udelat filtr na status online kterej by filtroval dualy (stejna ip) ..
mozna bysme vazne vsichni cumeli :o)
(na endoru treba s dualem nefunguje fura gumpu, takze tam se dual vazne moc nepestuje, proto neni pravda to stim dorovnavanim..)

Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 09/04/2004 :  09:16:26  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

U nas na koleji jednu dobu hralo lidi celekm dost, a ze stejne IP. To samy herny atd.

Edited by - Cert2 on 09/04/2004 09:16:50
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 09/04/2004 :  10:10:13  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rodier

U nas na koleji jednu dobu hralo lidi celekm dost, a ze stejne IP. To samy herny atd.

Jde to udelat pres MAC adresy sitovky, ale to je jedno, na DP nerealizovatelne, moc velky zasah do systemu.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 09/04/2004 :  10:19:02  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Jde to udelat pres MAC adresy sitovky, ale to je jedno, na DP nerealizovatelne, moc velky zasah do systemu.
No, tak tohle by mě opravdu zajímalo. Mohl bys to trošku rozvést? IMHO si napsal úplnej nesmysl ....
EDIT:Když už chceš prudit najdi si něco čemu alespoň trošku rozumíš.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000