Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Placení
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 05/03/2004 :  09:58:14  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Nevíte někdo jestli jde platit SWG jinak než kartou. Včera po mě chtěli obnovit account a nevzalo mně to VISA (končí tento měsíc a než dostanu novou). Neberou mojí Mastercard od GE. Neexistuje jiný system. Díky za info.

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 07/03/2004 :  22:38:53  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Dojdi si do GE at ti povolej platby po netu... a musi to fungovat jestli mas embasovanou kartu, jinak o jinym systemu placeni nevim.. Oni teda tam jeste jeden nabizej ale ten myslim je pro Cechy nepouzitelnej
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 08/03/2004 :  12:00:44  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otosi

Nevíte někdo jestli jde platit SWG jinak než kartou. Včera po mě chtěli obnovit account a nevzalo mně to VISA (končí tento měsíc a než dostanu novou). Neberou mojí Mastercard od GE. Neexistuje jiný system. Díky za info.

Mam taky EC/MC od GE a tou pres net urcite nezaplatis, maji to zablokovany, ale vystavi ti k ni jeste jednu kartu pro platby jen na internetu.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/03/2004 :  13:06:32  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Obyste se nedivili. Ono to totiz funguje tak, ze je na obchodnikovi, aby platbu oznacil jako internetovou. Ale mile SoE se s tim neobtezuje, takze kolegovi strhli uplne v pohode mesic i z katry, ktera byla zablokovana pro inet.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000