Nevíte někdo jestli jde platit SWG jinak než kartou. Včera po mě chtěli obnovit account a nevzalo mně to VISA (končí tento měsíc a než dostanu novou). Neberou mojí Mastercard od GE. Neexistuje jiný system. Díky za info.
Dojdi si do GE at ti povolej platby po netu... a musi to fungovat jestli mas embasovanou kartu, jinak o jinym systemu placeni nevim.. Oni teda tam jeste jeden nabizej ale ten myslim je pro Cechy nepouzitelnej
Nevíte někdo jestli jde platit SWG jinak než kartou. Včera po mě chtěli obnovit account a nevzalo mně to VISA (končí tento měsíc a než dostanu novou). Neberou mojí Mastercard od GE. Neexistuje jiný system. Díky za info.
Mam taky EC/MC od GE a tou pres net urcite nezaplatis, maji to zablokovany, ale vystavi ti k ni jeste jednu kartu pro platby jen na internetu.
Obyste se nedivili. Ono to totiz funguje tak, ze je na obchodnikovi, aby platbu oznacil jako internetovou. Ale mile SoE se s tim neobtezuje, takze kolegovi strhli uplne v pohode mesic i z katry, ktera byla zablokovana pro inet.