Author |
Topic  |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 09:56:58
|
Teraz mi to zacalo robit po tom, ako vysiel posledny patch.
Ide priblizne o to, ze ked si pustim daoc, a uz mi nabehne obrazovka ToA tak dole sa vypisuju urcite texty, mno, a ide Connection to Service, nikedy, ked som mal totalne na hovno ping tak mi to dalo nejak 3x Retrying a potom mi napisalo ze Service not available, lenze teraz po tom patchi mi to ani nenapise a rovno mi vyhodi Service not available.
Neviete co s tym je ?? Zda sa mi dost nepravdepodobne ze by mythic urobil ,,cap,, na ping.
|
|
| |
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 11:03:57
|
quote: Originally posted by Pepo
Teraz mi to zacalo robit po tom, ako vysiel posledny patch.
Ide priblizne o to, ze ked si pustim daoc, a uz mi nabehne obrazovka ToA tak dole sa vypisuju urcite texty, mno, a ide Connection to Service, nikedy, ked som mal totalne na hovno ping tak mi to dalo nejak 3x Retrying a potom mi napisalo ze Service not available, lenze teraz po tom patchi mi to ani nenapise a rovno mi vyhodi Service not available.
Neviete co s tym je ?? Zda sa mi dost nepravdepodobne ze by mythic urobil ,,cap,, na ping.
To je jasne, zabanovali te za exploitovani. Ja ti rikal, ze ti na ten radar a schovavani ve stene brzo prijdou.  |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 11:30:13
|
Noooo, ja som zabudol dodat ze mi to robi len na GPRS, ked idem cez ISDN tak to slape v pohode  |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 16:08:32
|
No jestli to nebude tim, že GPRS má šílený pingy a je na hrani online na hovno. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 19:01:07
|
To ej tiez pravda, lenze nic pausalove tu v mojom okoli nieje, tak musim brat co je. Ale ide o to, ze mne toto robilo aj predtym, teda skoro to iste, ale vzdy mi to hodilo tak raz Retrying a potom sa mi to connectlo, lenze teraz ma to uz vyhodi bez toho aby vlastne dal retrying .... To je niekde inde chyba, nie v pingoch. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 19:02:54
|
Takze pingy mam stale 1000 takze ziadna zmena  |
 |
|
Pepo
Average Member