Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Service not available
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 22/02/2004 :  09:56:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Teraz mi to zacalo robit po tom, ako vysiel posledny patch.

Ide priblizne o to, ze ked si pustim daoc, a uz mi nabehne obrazovka ToA tak dole sa vypisuju urcite texty, mno, a ide Connection to Service, nikedy, ked som mal totalne na hovno ping tak mi to dalo nejak 3x Retrying a potom mi napisalo ze Service not available, lenze teraz po tom patchi mi to ani nenapise a rovno mi vyhodi Service not available.

Neviete co s tym je ?? Zda sa mi dost nepravdepodobne ze by mythic urobil ,,cap,, na ping.

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 22/02/2004 :  11:03:57  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Teraz mi to zacalo robit po tom, ako vysiel posledny patch.

Ide priblizne o to, ze ked si pustim daoc, a uz mi nabehne obrazovka ToA tak dole sa vypisuju urcite texty, mno, a ide Connection to Service, nikedy, ked som mal totalne na hovno ping tak mi to dalo nejak 3x Retrying a potom mi napisalo ze Service not available, lenze teraz po tom patchi mi to ani nenapise a rovno mi vyhodi Service not available.

Neviete co s tym je ?? Zda sa mi dost nepravdepodobne ze by mythic urobil ,,cap,, na ping.

To je jasne, zabanovali te za exploitovani. Ja ti rikal, ze ti na ten radar a schovavani ve stene brzo prijdou.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 22/02/2004 :  11:30:13  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Noooo, ja som zabudol dodat ze mi to robi len na GPRS, ked idem cez ISDN tak to slape v pohode
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 22/02/2004 :  16:08:32  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
No jestli to nebude tim, že GPRS má šílený pingy a je na hrani online na hovno.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 22/02/2004 :  19:01:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To ej tiez pravda, lenze nic pausalove tu v mojom okoli nieje, tak musim brat co je. Ale ide o to, ze mne toto robilo aj predtym, teda skoro to iste, ale vzdy mi to hodilo tak raz Retrying a potom sa mi to connectlo, lenze teraz ma to uz vyhodi bez toho aby vlastne dal retrying .... To je niekde inde chyba, nie v pingoch.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 22/02/2004 :  19:02:54  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Takze pingy mam stale 1000 takze ziadna zmena
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/02/2004 :  21:54:55  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak ten najnovsi patch to opravil, uz to fachciiiii
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000