Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Prodam DAoC
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 14/12/2003 :  13:38:15  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
Prodam tuhle super gamesku .. protoze uz nemam cas na hrani :( .. Jsou tam nejake 3 postavy ale jeden je 50lvl SpiritMaster (Rozmetal)a asi nejake 2p ma u sebe :)) Ta 50 je va PvP Servru

Je to evropska verze a je to camelot a SI dohromady .. cena 1000kc + postovne bude tak 70kc ...

Odpovedi na telefon 608436193 .. a to do 18:00 hod.
Pripadne email : mullera@email.cz nebo ICQ : 12129888

------- No ono je to trochu slozitejsi. Tohle sem poslal kamos ze by to chtel prodat, proto prosim nekoukejte na dolni popis (jedna se o zcela jiny account). Je me jasne je to trochu matouci a proto se omlouvam. Plati vse nahore -------

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7

Edited by - Viridovix on 29/01/2004 09:27:32

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 29/01/2004 :  14:14:25  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Prodam tuhle super gamesku .. protoze uz nemam cas na hrani :(
Na Acc je k dispozici Infiltrator(Tauron) 50L PvP server Mordred mam pocit ze 6 Realm rank v plne crafted zbroji a v batuzku ma novej complet 100% quality(uz jsem se na nej delsi dobu nedival) a Hunter 50 Morgana Server
Jde o US verzi Camelot a SI dohromady Cena 2000kc
Odpovedi na telefon 606444567 nebo email: Lauryn@mbox.dkm.cz

Tauron/Maruska
Go to Top of Page

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 01/02/2004 :  11:20:05  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
Mam takovy maly dotaz. Jaky je rozdil mezi evropskou a US verzi DAOCu? Vim ze evropsky DAOC je pozadu s patchema a ToA vyjde az koncem unora. Je jeste nejaky jiny rozdil? Premyslim ze prejdu na evropsky DAOC, protoze cucet u PC do 4 do rana neni zrovna nejlepsi a nejaka akce se stejne rozjizdi az tak v 1 ve 2 rano.
Diky

Aldery - teh gimpest minstrel
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/02/2004 :  13:40:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khazrak

Mam takovy maly dotaz. Jaky je rozdil mezi evropskou a US verzi DAOCu? Vim ze evropsky DAOC je pozadu s patchema a ToA vyjde az koncem unora. Je jeste nejaky jiny rozdil? Premyslim ze prejdu na evropsky DAOC, protoze cucet u PC do 4 do rana neni zrovna nejlepsi a nejaka akce se stejne rozjizdi az tak v 1 ve 2 rano.
Diky

Kdyby jenom do 4 do rana. Ted jsme delali na Mordredu ML3 raid do 8 hodin do rana.

EU servery maji pravdepodobne o zdibec lepsi ping, pry maji obcas eventy, komunita je prevazne evropska (0), takze se dulezite akce deji kolem 17:00 - 21:00 (viz. grafy) (vetsina hracu ma asi 16 let a pak je mama posle spat?). Zaroven maji asi o 5 procent vetsi populaci na serverech (neplati to o UK serverech), bo jich maji mene nez USA.

EU servery jsou pozadu v patchich, v datadisku. Kvuli tomu bych tam nehral.

Edited by - VT on 01/02/2004 13:41:06
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 01/02/2004 :  16:27:09  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To, ze ste robili ML3 do 8 rana myslim nieje az tak chyba toho, ze je to US server, je to skor koli tomu, ze tie ML su take tazke. Pretoze aj ked je to US server, kludne sa da zacat robit ML o nejakej 19:00 nasho casu, aj skor, zalezi s kym to robite, ze ?

Mne osobne US server vyhovuje, neni to tu sami nacek Hrozne mi vadila vsadepritomna nemcina ked som hral na OSI
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/02/2004 :  17:05:15  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

To, ze ste robili ML3 do 8 rana myslim nieje az tak chyba toho, ze je to US server, je to skor koli tomu, ze tie ML su take tazke. Pretoze aj ked je to US server, kludne sa da zacat robit ML o nejakej 19:00 nasho casu, aj skor, zalezi s kym to robite, ze ?

Kdyby byl Mordred EU server tak jsme zacali treba v 12:00 a ne vecer CET (bo USA MDK hraci) a skoncili by jsme treba v jednu ve dve v noci.

Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 02/02/2004 :  14:43:51  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
Jedinou vyhodu kterou vidim v US camu je ta ze tam maji vse drive (viz TOA). Musim, ale rict ze me to zase tolik nevadi aspon vim na co se mam pripravit jakmile to dojde na EU.
Jinak to ze ti vadi nemcina to je sice argument jenom pro PvP jelikoz na RvR mas English servry (popripade francouzke). Je pravda ze na UE pvp je vetsina nemcu a frantiku, anglanu je tam mene (sem tam nejakej polak, spanel ci rek).To ale neznamena ze se ve smisenejch gildach nemluvi anglicky. Moje zkusenosti s nemci josu na EU PvP pozitivni spise me vadej frantici tem uz totalne nemam sanci rozumet .V nasi mix mezinarodni gilde vetsinou berem ohledy na ostatni a kdyz jim to ujede tak spustime nasi cestinu a jsou vyprdli jak zarovky

Na EU pvp je main time okolo 18:00+ i kdyz mnoho gild jiz ma svoji full grupu jiz od 15h.
Na rvr servru je lidi porad more a nikdo se nemusi bat ze nahodou nepotka uber zerg albiku
Ohledne mnozstvi cechu na EU servrech to take ni tak spatne min na PvP je nas kolem 10 (pocitam i nemce puvodem z Cech co mluvej cesky )
Ohledne eventu TY EU SERVRY MAJ US ne samozrejme pouze na rvr servrech. Nejsou zase tak casto, ale posledni dobou je videt ze se GOA vice snazi (eventu se neucastnim jelikoz jsem rvr zavrhl, tudiz nemohu hodnotit jejich kvalitu, pouze vim ze jsou)
Thats all what i can say

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7

Edited by - Viridovix on 02/02/2004 14:51:47
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 02/02/2004 :  21:28:42  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Kdyby jenom do 4 do rana. Ted jsme delali na Mordredu ML3 raid do 8 hodin do rana.

Hehe to jo spal jsem az do dvou odpoledne
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 02/02/2004 :  23:21:54  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Do 8hod to je uz drsny, ja jel ML5 do 6hod a mel sem dost ani sem necekal na lotto a sel chrnet Tywe byl sem v soku stal se ze me briton mummy v ML5
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/02/2004 :  23:31:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

Do 8hod to je uz drsny, ja jel ML5 do 6hod a mel sem dost ani sem necekal na lotto a sel chrnet Tywe byl sem v soku stal se ze me briton mummy v ML5

Na Mordredu jeste bohuzel nikdo nema ML4, alespon o tom nevim.

Vetsina RvR serveru uz je na ML7 - ML9. Na Hib Nimue ma ML9 snad uz kazdej.

Edited by - VT on 02/02/2004 23:32:19
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 02/02/2004 :  23:45:17  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Co vim tak na Guin serveru tento tyden pojedou ML8
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 03/02/2004 :  10:15:04  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

jojo ted me presvedcoval nakej R10, ML9 healer z rvr serveru ze 30spread je vice efektivni nez 39spread (lol) toliko asi k hracum (nekterym - zejmena tem kteri se vytahuji RR,ML) rvr serveru ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/02/2004 :  10:22:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

quote:

jojo ted me presvedcoval nakej R10, ML9 healer z rvr serveru ze 30spread je vice efektivni nez 39spread (lol) toliko asi k hracum (nekterym - zejmena tem kteri se vytahuji RR,ML) rvr serveru ;)

Ja sice na RvR serveru nehraji, ale nemyslim si, ze RvR hraci rovnaji se automaticky noobum :) Nicmene lze rici, ze co RvR hrac to 50% procentni sance, ze pouziva nejakou formu radaru :). Zvlast kdyz ted mame 'mraky' wokennich radaru a nektere jsou i 'free'.

Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 03/02/2004 :  12:47:22  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

Healeri povazuju 39 spread za neefektivny koli tomu ze je to, sami hovoria mana hog, preto aj ked 30 spread nieje taky ucinny tak zere podstatne menej many. Nezabudni, ze na rvr servroch dochaza casto k viac skupinovym bitkam. Ja osobne ale so spreadom nemam ziadne skusenosti, takze sa mozno mozno mylim.

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 03/02/2004 :  12:55:52  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kyuss

Healeri povazuju 39 spread za neefektivny koli tomu ze je to, sami hovoria mana hog, preto aj ked 30 spread nieje taky ucinny tak zere podstatne menej many. Nezabudni, ze na rvr servroch dochaza casto k viac skupinovym bitkam.

30 spread = 79 power
39 spread = 95 power

to je 16 rozdil, pro srovnani jeden single target mez stoji 27 power, stun 33, nejpouzivanejsi zluty (34) ae mez 21 power

co se tomu blizi je single stun a mez instanty ktery stojej 17 a 18 power...

co dodat ? healer ktery tohle tvrdi nema dostatecnou vybavu nebo neumi zachazet se svym power barem

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 20/02/2004 :  20:14:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
by mne zajimalo jestli nekdo nema na prodej samostatnej ucet (bez krabice/cd), mam dojem ze tu nekdo nekdy psal ze dostal jako bonus k objednanejm daocum 1 klasik ... nevite kdo ?
nechci kupovat krabici s datadiskama kdyz je nevyuziju (hw..) nebo da se v krame sehnat jeste klasik ? kde ? (nemam znamy v usa pro tu jejich usa only verzi klasiku..)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 21/02/2004 :  02:13:18  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
ma crdomshopu maj normalka daoc classic

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000