Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 KURACI
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 09/12/2003 :  20:49:13  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:
Originally posted by cancerman

di jinam ... kdyz bylo v US nekde napsano Only for white sli jinam ... kdyz je nekde napsano Zakaz koureni du jinam ja ... nevidim problem ...

Neuveritelny. Mozna bys mohl pochopit, ze spatny je ten kurak, ne ten clovek co nekouri.

Lepší bezohlednej kuřák než magor tvýho kalibru kterej obtěžuje svejma ufoidníma názorama všechny bez rozdílu věku, pohlaví, vyznání, rasy a zlozvyků..
Jinak tyhle rádobymoralistický bláboly mě přijdou dost humorný, vzhledem k tomu že půlka lidí tady jezdí autem a většina z nás s nima přijde denodenně mnohokrát do styku ( a zdraví nám to ničí nepoměrně víc.. ) .. ale nikoho kdo by vykládal řidičům že jsou podlidi a že nedokážou cestovat bez auta tu nevidim.. taky si to vybrali svobodně, nikdo je nenutil si najít práci do který budou muset dojíždět autem stejně jako mě nikdo nenutil abych kouřil.. rozhodli se že jezdit budou a já se rozhodl, že budu kouřit, protože mě to chutná, protože mě to zlepší náladu a protože to zapadá do mejch osobních rituálů..
Kuřáků co vám to bez hnutí brvou fouknou do gesichtu je naprostý minimum a zasloužej si tečku mezi oči, ve zbytku případů si tečku zaslouží netolerantní nekuřák protože mi nemá co kecat do mýho skromnýho zlozvyku..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 09/12/2003 :  20:51:46  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
jj automobily atd, to je fakt argument. Co jeste pekneho vytahnes?
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 09/12/2003 :  21:01:02  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

jj automobily atd, to je fakt argument. Co jeste pekneho vytahnes?

To je jenom pro ilustraci abys pochopil jak mě obtěžuje, když mi někdo vykládá že mu moje cigareta ničí zdraví, když všude kolem něj jsou o dost podstatnější problémy..
Já nekouřim zas tak dlouho a co se pamatuju, tak jsem předtím ke kuřákům tolerantní byl, stejně jako k většině jinejch lidskejch zlozvyků pokud mě přímo nějakym způsobem nepoškozovaly.. a cigareta kuřáka "někde" tě přímo nepoškozuje, pokud mu to neinhaluješ přímo od tlamy..
Co se smradu tejče.. no když jdeš do hospody tak holt počítej s tim, že načuchneš, když ti to nevyhovuje tak tam prostě nelez.. je to součást týhle kultury která po čase může a nemusí samovolně zmizet, rozhodně tomu ale nikdo nepřispěje tim, že bude na internetovym foru přednášet svý fašistický teorie na všemožný témata, tim si maximálně koledu o přeshubu až ho příště potkám.. a Demosténe doufej, že tě nepotkám protože mi bude vážně jedno jestli mne budeš mít za primitiva nebo ne, hlavně že si udělám dobře..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 09/12/2003 :  21:30:38  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Atreus>
I kdyz bych pro tebe nehnul ani brvou, kdyby ses topil v rozpalenym oleji, tak tleskam!!!

BRAVO! Souhlasim na plny care.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 09/12/2003 :  21:37:21  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Neuveritelny. Mozna bys mohl pochopit, ze spatny je ten kurak, ne ten clovek co nekouri.

spatna uvaha synku ... oba dva sou si rovni ve spolecnosti ... oba maji stejna prava ... a mozna dodatek ... kdyz sem jezdil vlakem tak sem nehulil v nekurackych kupe ... proc ale kdyz sem sedel v kurackem se na mne ti nekuraci zle divali? ... volbu meli (tahnout stat na chodbicku)

pisu jak prase ... no a?

DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/12/2003 :  21:47:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus
Co se smradu tejče.. no když jdeš do hospody tak holt počítej s tim, že načuchneš, když ti to nevyhovuje tak tam prostě nelez..

Reci o tom, ze moderni je nekourit nejsou zase tak mimo misu. Kouril jsem od svych 15 do 25 let (40 denne) a prestal jsem. A mohu rici, ze vetsina lidi kolem moji generace se snazi o to same. Drive se koureni protahlo do stredniho veku+, dnes kouri uz jen starsi generace a cucaci kolem 15 - 20 let. Nejhorsi je, ze se tito cucaci cejti ukrivdeny, kdyz ten dym nekomu vadi ...

Denne chodim do restaurace na obed a denne mne lide obtezuji svym kourenim kolem polednich hodin. To tam jako nemam chodit? Nesmysl.

Oni se musi omezit, oni budou mit vyhrazena mista a doufam, ze tech mist bude mene a mene. A jestli moje deti zacnou kourit tak jim zlamu vsechny prsty na rukou 00

Takze ano, kuraci mi vadi .

Edited by - VT on 09/12/2003 21:50:13
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 09/12/2003 :  22:11:23  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Tak až tam bude cedulka "pro nekuřáky" a bude tam sedět kuřák, tak si stěžuj.. každýho něco obtěžuje.. já taky nezavírám lidi co mi vadí svejma zlozvykama do klecí a neházim na ně deku.. to bych musel už dávno poslat na odstřel třetinu lidí v MHD co nepochopili k čemu je deodorant a k čemu není parfém..

Počet kuřáků v tý který generaci je imho irelevantní, ale kdyby náhodou ne, tak s tebou taky nesouhlasim ;-)) .. znám plno "necucáků" který kouřej a nechystaj se přestat.. možná by sis měl uvědomit že ne každej kuřák spálí krabičku, dvě a víc denně..

Poslední věc.. nikdo ( nebo aspoň teda ne já.. ) tu neříká, že kuřáci jsou ta správná saubere Rasse a všichni okolo musí trpět, tohle není až tak otázka kuřáků a nekuřáků ale obecný lidský slušnosti a ochoty dělat kompromisy.. když vlezu do restaurace a vidím že je plno a nikdo nekouří, tak si taky nezapálím, když mám u stolu nekuřáky, zeptám se jestli jim to vadí ( ačkoliv je mi jasný, že většina řekne tak jako tak že nevadí.. ) .. nedělá mi problém si jít zapálit ven, pokud zrovna není třeskutej mráz a nemám potřebu pobíhat mezi lidma a čmoudid jim do obličeje, takže mě rozčiluje když mě pak nějaký pako začne škatulkovat do jedný přihrádky s lidma, co se chovaj diametrálně jinak..

G.B. Shaw

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 09/12/2003 :  22:32:48  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
VT: u nas je to tak, ze v dobe obeda v restauracich a hospodach se nekouri, jinak te vykazou ven (zakourit), nevim jak to mas ty, ale pokud chodis do restaurace, kde tohle neberou v potaz, tak je to jen TVUJ PROBLEM a nema to nic spolecneho s tim o cem je tady rec.

APROPO: odnauceni kuraci jsou ti nejhorsi

Sam sem kurak (kourim 2-3 denne a nekdy i to ne), ale u jidla mi to taky vadi.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 09/12/2003 :  22:37:13  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Mno, existuje vyhlaska, ktera rika, ze v dobe obeda (a udava tusim i hodiny) se v restauracich kourit nesmi. Ja osobne jsem uz se sveho seznamu vyskrtl nekolik restauraci, kde bylo tou dobou nahuleno, proste proto, ze mi to silne vadi. Skoda ze nejsou nekuracky restaurace, verim, ze by tam bylo plno. Ale jinak, kdyby byli vsichni kuraci alespon tak ohleduplny jako Atreus, bylo by to fajn.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 09/12/2003 :  22:44:36  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Mno, existuje vyhlaska, ktera rika, ze v dobe obeda (a udava tusim i hodiny) se v restauracich kourit nesmi. Ja osobne jsem uz se sveho seznamu vyskrtl nekolik restauraci, kde bylo tou dobou nahuleno, proste proto, ze mi to silne vadi. Skoda ze nejsou nekuracky restaurace, verim, ze by tam bylo plno. Ale jinak, kdyby byli vsichni kuraci alespon tak ohleduplny jako Atreus, bylo by to fajn.

jasne ... o tom to je ... tusim ze v te vyhlasce je ze pokud stravovaci zarizeni dokaze oddelit prostor pro kuraky a nakuraky tak s v kurackem koureni nezakazuje ... ja naprosto stejne chodim tam kde je koureni povolene ... proste ... sem normalni human ... takze NETOLERANTNI A IGNORANTSTI LIDE mi vadi ... a je uplne jedno jestli sou to kuraci, alkoholici, fetaci, skinheadi, Deti zeme a co ja vim co jeste

pisu jak prase ... no a?

DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 09/12/2003 :  23:08:10  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
dnes kouri uz jen starsi generace a cucaci kolem 15 - 20 let. Nejhorsi je, ze se tito cucaci cejti ukrivdeny, kdyz ten dym nekomu vadi ...

Tak tohle naprosto sedi. Ten kdo je dospely nekouri, nebo se pokusi prestat.

quote:

a Demosténe doufej, že tě nepotkám protože mi bude vážně jedno jestli mne budeš mít za primitiva nebo ne, hlavně že si udělám dobře..

Existuje vubec nekdo, komu nevyhrozujes pres icq, ze mu udelas ze zivota peklo a nevyhrozujes jak si ho podas az ho uvidis? Labyl tvyho kalibru je fakt sila. Jeden den je to tvuj nejvetsi kamos a druhy den nejvetsi nepritel, podle toho, jak se ti to hodi. Uprimne receno ses mi maximalne tak pro smich. Znam hodne zamindrakovanych lidi, ale ty jsi fakt kral. Tohle se jen tak nevidi.

Edited by - Demostenes on 09/12/2003 23:13:01
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 09/12/2003 :  23:12:34  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Demo, Demo... Ale radej nic. Dobrou noc a stastny a vesely.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 09/12/2003 :  23:15:23  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Já někomu vyhrožuju icq ? Udělal jsem to asi třikrát a zrovna v tvým případě mě už dlouho mrzí, že jsem se nechal ukecat a nechal tě dál šířit mimoidní bludy bez následku ( hádej kým.. )
Druhou část taky nechápu, nikdy jsi můj přítel nebyl, nejsi a nebudeš.. leda by ses v příštím životě narodil jako vepř a byla z tebe dobrá jitrnička..
Nemám potřebu ti dělat ze života peklo ani si tahat pindíka na forech, mám hroznou potřebu dát ti pořádně přes hubu.. tak ještě chvilku vystavuj světu na odiv svoji náckoidní povahu a dočkách se dřív než na srazu, pako jedno prašivý :p

G.B. Shaw

Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 09/12/2003 :  23:19:26  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
dnes kouri uz jen starsi generace a cucaci kolem 15 - 20 let. Nejhorsi je, ze se tito cucaci cejti ukrivdeny, kdyz ten dym nekomu vadi ...

Znam hodne lidi stredni generace ,ktera kouri a jen tak kourit neprestane.Nekteri dokonce huli jak prokopnuta kamna.a ve veku 15-20 zase znam mnoho lidi co nevzali cigaretu do ust.Navic to co vidite kolem sebe nemusi nutne byt obecne platici pravidlo.

máslo
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 10/12/2003 :  00:06:15  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemám potřebu ti dělat ze života peklo ani si tahat pindíka na forech, mám hroznou potřebu dát ti pořádně přes hubu.. tak ještě chvilku vystavuj světu na odiv svoji náckoidní povahu a dočkách se dřív než na srazu, pako jedno prašivý :p

Takovym lidem ja rikam dusevni mrzak.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 10/12/2003 :  00:20:01  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Uz se poprali? Paradni topic, ze se to az takhle vyvine jsem necekal.

*zavzpominal*
Jednou jsme chteli s Tranem strcit ToHorovi hlavu do hajzlu a poradne mu ji omlatit o sanitarni keramiku. Pak jsme se holt ozrali a nakonec se i zkamaradili.

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  01:41:08  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
demo: labil se pise s mekkym i :)

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 10/12/2003 :  01:41:44  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

demo: labil se pise s mekkym i :)

Hehe, aby sis nehuntnul

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  01:43:36  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
nj zrejmne uz svetu nemam co rict

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 10/12/2003 :  08:49:10  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesmysl...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/12/2003 :  10:16:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Skoda ze nejsou nekuracky restaurace, verim, ze by tam bylo plno.

ale jsou :)) ja sem do jedny takovy zacal v brne chodit a je to parada, vetsina mych znamych sou nekuraci, takze si na pivko / panaka zajdeme do nekuracky knajpy a je to pohodicka

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 10/12/2003 :  11:00:32  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Skoda ze nejsou nekuracky restaurace, verim, ze by tam bylo plno.

ale jsou :)) ja sem do jedny takovy zacal v brne chodit a je to parada, vetsina mych znamych sou nekuraci, takze si na pivko / panaka zajdeme do nekuracky knajpy a je to pohodicka

V BRNE JE VSECHNO!!! Hlavne hafo buranu.

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 10/12/2003 :  17:57:26  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
Jeste takova otazka na co je vam koureni cigaret dovedu pochopit kuprikladu travu z toho mas aspon jakz takz stav...ale cigar z toho mas tak akorat rakovinu a dene aspon 40Kc za krabicku,ktery utratim mnohem prijemnejc....

Inteligent na vyzsi urovni!
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 10/12/2003 :  17:58:30  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
A zhuleni mas vypatlano
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  19:04:47  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
wirus: docela blba otazka :) proste nam to chutna, je to tak slozity pochopit?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/12/2003 :  19:10:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jiste, je to velice jednoduche. Ale pak blbe vypadas a smrdis jako dobytek.
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 10/12/2003 :  19:36:09  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote

To teda neni vubec pravda...Ono neni kurak jako kurak. Nebo snad hazis vsechny do jednoho pytle kdyz se ti neco znelibi ? Verim ze ne
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 10/12/2003 :  19:41:10  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jiste, je to velice jednoduche. Ale pak blbe vypadas a smrdis jako dobytek.

Heh a na to si prisel kde ? Ver, ze kourim a nektery z mych znamych o tom nemaji o tom poneti. Par lidi tady maj koukam nejaky utkvely, ale naprosto mylny predstavy.

Beholder [- Monster of Underdark -]

Edited by - beholder on 10/12/2003 19:42:04
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  19:53:08  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
blbe vypadam? to jako ze mi cigarety neslusej nebo co? to asi nechapu :)
no a s tim smradem to taky neni tak hrozny :) z hospody smrdej stejne vsichni (:P) a jinak nejsem blbej abych lez na verejnost po cigarete ne?

Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 10/12/2003 :  19:58:47  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:

blbe vypadam? to jako ze mi cigarety neslusej nebo co? to asi nechapu :)
no a s tim smradem to taky neni tak hrozny :) z hospody smrdej stejne vsichni (:P) a jinak nejsem blbej abych lez na verejnost po cigarete ne?

este delej machra ze kouris
takovyhle mamlase mam nejradsi v drtive vetsine zacali kourit v 14 letech aby vypadali drsne a dospele.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:01:33  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
jj klasika :) ono koureni toho moc neprinasi, resp vubec nic :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:09:50  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
trans: kdo tu dela machra? ses vubec gramotnej?

havran: takze vsechno co delas "neco prinasi"? a co?

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:14:31  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
hmm treba pracuju?

no podle me hulit muze jen magor, nicit si zdravy a este za tzo platit. raci nezer zeleninu znicis si zdravi a usetris

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:16:35  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
takze celej zivot nedelas nic nez pracujes? docela chudej zivot

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:17:44  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ardeth

A zhuleni mas vypatlano

Znam lidi co huli 20let a vic a mezi nimi treba i vysokoskolsky profesor a zadne nasledky to na nich nezanechava...holt se to nesmi prehanet...samozdrejme znam i takove ,kteri uz ani nevi co mluvi...

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:17:47  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

hmm treba pracuju?

no podle me hulit muze jen magor, nicit si zdravy a este za tzo platit. raci nezer zeleninu znicis si zdravi a usetris

Tem co kourej to neco dava, precti si nejaky odborny clanky.

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:18:06  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
hmm ne ale nenicim si zivot kravinou s kerou zacnu abych vypadal jak machr

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:22:08  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec
takovyhle mamlase mam nejradsi v drtive vetsine zacali kourit v 14 letech aby vypadali drsne a dospele.

mjo a jeste k tomuhle, je to trosku jinak...
ve 14 sem si myslel prave to co ty :) ze duvodem je prave aby ty co kourej vypadali drsne... dneska uz si to nemyslim a taky od sveho okoli ocekavam trosku tolerance, ocekavam ze mne za to nebude soudit - nastesti do meho okoli nepatris. (a ani demo a dalsi, diky bohu.)

a fyi: kourit sem zacal nekdy v unoru tohodle roku, od ty doby sem vykouril rekneme mnozstvi odpovidajici 15 krabickam...

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:24:15  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm ne ale nenicim si zivot kravinou s kerou zacnu abych vypadal jak machr

jo tak to si teda statecny chlapec.

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 10/12/2003 :  20:33:29  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ve 14 sem si myslel prave to co ty :) ze duvodem je prave aby ty co kourej vypadali drsne... dneska uz si to nemyslim a taky od sveho okoli ocekavam trosku tolerance, ocekavam ze mne za to nebude soudit - nastesti do meho okoli nepatris. (a ani demo a dalsi, diky bohu.)

a fyi: kourit sem zacal nekdy v unoru tohodle roku, od ty doby sem vykouril rekneme mnozstvi odpovidajici 15 krabickam...

Muzu se zeptat na duvod proc to kouris?Me by to asi zabilo driv sem kouril tak nejak ze kourili vsichni...pak sem prestal jako jedinej a vydrzelo me to doted sem spokojenej.

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  21:02:03  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
to ses nejak zasek ze omilas porad stejnou blbou otazku dokola? uz sem na to odpovidal, zkus zase neco novyho.

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 10/12/2003 :  21:20:46  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale prinasi

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 10/12/2003 :  21:25:09  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

takze celej zivot nedelas nic nez pracujes? docela chudej zivot

Napln zivota je kourit? Respektive koureni zivot obohacuje? Fiha, jak?
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 10/12/2003 :  21:25:57  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
quote:

K tomuhle mě napadá spousty zajímavejch komentářů neb jsem byl svědkem minimálně půlky tvejch cigaret ale asi bys je neocenil ;-D

G.B. Shaw

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 10/12/2003 :  21:28:35  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WirusH

quote:

A zhuleni mas vypatlano

Znam lidi co huli 20let a vic a mezi nimi treba i vysokoskolsky profesor a zadne nasledky to na nich nezanechava...holt se to nesmi prehanet...samozdrejme znam i takove ,kteri uz ani nevi co mluvi...

lol ty ses fakt decko.

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/12/2003 :  22:13:25  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

quote:

Ale prinasi

jo ? co?

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/12/2003 :  22:14:34  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo prosimte a cim to teda je ze clovek zacne jen tak hulit jak fabrika? absolutne vubec nic te k tomu nenuti a ani to telo jako takovy nepotrebuje

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/12/2003 :  22:18:20  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
K tomuhle mě napadá spousty zajímavejch komentářů neb jsem byl svědkem minimálně půlky tvejch cigaret ale asi bys je neocenil ;-D

sem s nima, stejne to budou sami lzi :)

quote:
Originally posted by Khaot
...koureni zivot obohacuje? Fiha, jak?

jako cokoli co rad delas/co ti chutna/ co se ti libi.
A jako u vseho ostatniho, je pochopitelne dulezity udrzet rozumnou miru.

havran: no to je pravda. absolutne nic mne nenuti kourit, ani mne absolutne nic nenuti delat cokoli jinyho. Podle tyhle logiky by nejprirozenejsi zrejmne bylo sednout si a cekat na smrt. nebo ne?

Edited by - Tartaros on 10/12/2003 22:19:45
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 11/12/2003 :  07:08:25  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemas pravdu...

Je vedecky dokazano, ze kuraci maji daleko vice napadu k realizaci nez nekuraci. Je dokazano, ze kuraci si predaji daleko vice informaci nez nekuraci.
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 11/12/2003 :  07:10:48  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WirusH

quote:

A zhuleni mas vypatlano

a) 1 brcko jednou mesicne po dvacet let
b) 1 brcko jednou za par hodin po dvacet let

ja mluvim o bodu b a ty o bodu a....
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,53 seconds. on eygor Snitz Forums 2000