Author |
Topic  |
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 23:11:23
|
quote: Originally posted by Dark Doomer There are 10 types of people in this world, those that understand binary, and those that don't.
To je dobre tohdleto, kdes to sebral? |
|
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 00:07:28
|
DD: Zkus nainstalovat patch na verzi 1.1. Mel by myslim opravovat nejaky zaseky na urcitejch Radeonech. Mozna je to tvuj pripad. |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 01:01:13
|
quote: Originally posted by Horin
quote: Originally posted by Dark Doomer There are 10 types of people in this world, those that understand binary, and those that don't.
To je dobre tohdleto, kdes to sebral?
to sam vymyslel ... pokud chces odkoupit prava, tak me kontaktuj, protoze jsem jeho manazer  |
ego tycoon |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 04:09:46
|
quote: Originally posted by ToHor to sam vymyslel ... pokud chces odkoupit prava, tak me kontaktuj, protoze jsem jeho manazer 
Toz kurna sme cesi ne? tak se na nake autorske prava vyserem a budem to sirit dal, jakobysme to vymysleli my. |
|
 |
|
Shade
Starting Member
12 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 18:58:57
|
Tak KOTORA jsem dohral za cca 40h cisteho casu na vykopavkovem psacim stroji (pentium 800, ramka 256, geforce 3)a docela se to skubalo i pri nejnizsich detailech, ale hrat se to dalo v poho, takze doporucuju vsem i se slabsima kompama. Dohral jsem to za svetlou stranu(vojak/guardian) a zkousel jsem to i za temnou, ale jsou tam priserny nepromyslenosti, tudis se nemuzu ani stat sithem a i kdyz vsechny posilam nekam tak se mnou stejne dou a na vysledku hry to prilis nemeni.....zaverecnej souboj s Malakem me prisel az srandovne lehkej a je zde absence levelu nad 20, takze jestli chcete aby vas to porad bavilo jako me, tak nezabijejte potvurky porad na jednom miste(objevujou se treba na tatooine). JINAK VRELE DOPORUCUJU JE TO NEJLEPSI RPG CO SEM KDY HRAL, co se zabavnosti tice. |
 |
|
Shade
Starting Member
12 Posts |
Posted - 03/01/2004 : 19:11:16
|
quote: Originally posted by Pertha
jo kotora sem rozehral, prima ale skoncil sem :) fakt nemam na to vystrilet ty letadla pri odletu z prvni planety :p
JA TI PORADIM VCELKU DOBROU RADU s kterou to jiste udlas. 1. nastav si na tu chvili nizsi obtiznost, hrajes li na normal jako ja 2. jakmile se naloaduje vesmir, okamzite striej na slepo, sejmes 2-3 stihace a pak uz to neni problem (i kdyz pro mne poprve byl protoze tam nejde invertnout mys, ale zvlad sem to diky treninku z Freelancera, kde taky neni. Staci si rikat ze je to jako ve windosech a das to mysi v poho) Takovydle souboje tam zazijes docela casto, kdyz poletis na Dantooine... |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 05/01/2004 : 10:30:42
|
Mno imho kombinace soldier-jedi guardian za light stranu mi přijde hodně silná, řekl bych až moc. Hodně mne pobavil jeden v zásadě běžný boj, 2x dark jedi, 3x sith soldier VS moje grupka jedi guardian, Jolee a Carth. Nepřátele na velké ploše, každý někde jinde. V option hry nastaveny boj na Difficult.
- guardian slusně vybavený, dual sabery s nejlepšími možnými krystaly, balanced .. nahozena master speed - Jolee se zapnutym force scriptem hned na začátku sám od sebe mrsknul Master Valor - Carth dual blaster pistole, Sith pistol od Saula z Leviathanu + heavy mandalorian pistol od Caloa
.. noco, moje statečná guardianka nejprve skočila Force Jumpem na jednoho DJ -> smrt, pak na druhého -> smrt .. takhle obskákala všechny a bylo vymalováno, jen jsem na to hleděl ((:
Přitom ten samý souboj, když jsem hrál s mým prvním kryplem, nebyl zrovna easy, tuším že někdo z party během toho aj chcípnul (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Johauna
Knight of Chaos

104 Posts |
Posted - 08/01/2004 : 14:14:13
|
2Nat: Mas recht, ze Soldier/Jedi Guardian je fakt silny... Ale zkus to zahrat za Consulara. Ja osobne to hrala za Scout/Jedi Consular... V boji na blizko neni tak ultimatni, a s nekteryma bojema jsem mela trosku vetsi problemy. Ale kdyz clovek vyuzil schopnosti a taktizoval, tak se to dalo... :) |
Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/01/2004 : 17:49:04
|
S nastavením u bojů na "Difficult" se to celkem dá .. sice mi ta "soldianka" řeže nepřátelé na jeden/dva údery, ale zbytek občas pomře ... noa i ona někdy dostane nakládačku, třeba wild rancor ji dá na dvě rány, a to má 200hp (: Scout/Consular postavu mám také v plánu, ale zkusím to s ní trošku jinak - full dark side a pokud možno ji vůbec nelevelovat, dokud nebude na Dantooinu, aby měla co nejvíce levlů v Consularovi. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 00:24:33
|
quote: Originally posted by Nat [.. noco, moje statečná guardianka nejprve skočila Force Jumpem na jednoho DJ -> smrt, pak na druhého -> smrt .. takhle obskákala všechny a bylo vymalováno, jen jsem na to hleděl ((:
Jestli to dobre chapu, tak ta hra se hraje sama? |
|
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 01:55:19
|
To se z tebe uz stala takova troska Demostene?
Skoro bych te litoval, kdybych se nebal moznosti, ze se jednoho dne, diky nestasne souhre naprosto nepravdepodobnych okolnosti, dostane tvuj geneticky kod do obehu... |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 08:55:53
|
quote: Originally posted by Demostenes Jestli to dobre chapu, tak ta hra se hraje sama?
Ne. Opět něco chápeš naprosto špatně Demostene. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 09:24:57
|
Podařilo se někomu z vás na Manaanu obhájit Sunryho u soudu tak, že odešel nevinen a bez zisku DS points? Ten informátor mluvil něco o důkazech na sith ambasádě, tam jsem ale nic nenašel a za persuade borce, co prozradí, že ta mrtvola byla dark jedi, jsou DS ponts, které jsem nechtěl ... a důkazy od rebelů mi nepomohou (; |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 10:21:37
|
quote: Originally posted by Nat
Podařilo se někomu z vás na Manaanu obhájit Sunryho u soudu tak, že odešel nevinen a bez zisku DS points? Ten informátor mluvil něco o důkazech na sith ambasádě, tam jsem ale nic nenašel a za persuade borce, co prozradí, že ta mrtvola byla dark jedi, jsou DS ponts, které jsem nechtěl ... a důkazy od rebelů mi nepomohou (;
dukaz tam je , obhajil jsem se, byly to nejaky data, tak si rikam, jestli ne to samy co chtel ten general |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 10:43:19
|
quote: Originally posted by Dark Doomer
Skoro bych te litoval, kdybych se nebal moznosti, ze se jednoho dne, diky nestasne souhre naprosto nepravdepodobnych okolnosti, dostane tvuj geneticky kod do obehu...
No, rozhodne ta moje sance je radove vetsi nez tvoje ;)
|
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 10:49:29
|
No to byl důkaz o zlovůli Sithu, který se dá použít u soudu po opuštění sith báze (já sem ho třeba vůbec nepoužil a vysekal jsem se jinak). Proces se Sunrym jsem dělal až potom, po vyzvednutí dat z rebelského droida a před misí s podmořskou základnou, datapad se sith informacemi jsem měl u sebe, ale při přelíčení to bylo jedno. Ostatně ta báze je Sith, a to, že ta ženská byla byla sith, se vědělo, nevědělo se, že je zároveň dark jedi, která by si s kriplem Sunrym poradila levou zadní (: .. v tom datapadu o ni asi informace nebyly - nedalo se to použít u soudu. Imho asi takové řešení není. Bo ono to dává celkem smysl. Sunry ji zabil, je vinen, datapad od rebelů je jasný důkaz a i když ho jakoby nenajdu a zkusím ho obhájit, tak na to potřebuji persuadnout toho maníka, co ví, že ta ženská byla DJ, což jsou celkem tři důkazy, které nakonec udělají Sunryho nevinným .. ale to není pravda žejo, takže holt dark side se nevyhnu (: |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 10:54:10
|
hmm tak nevim, ja si to uz nepamatuju tak mesic sem kotora nehral, ale vim, ze jsem az do faze kde sem zatuh dosel bez dark bodu, takze jo, jde to :) |
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 11:10:16
|
quote: Originally posted by Pertha
hmm tak nevim, ja si to uz nepamatuju tak mesic sem kotora nehral, ale vim, ze jsem az do faze kde sem zatuh dosel bez dark bodu, takze jo, jde to :)
No jde to bez dark bodu .. ale v tom případě musí jít Sunry za katr, protože je vrah (: |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 11:23:03
|
Podařilo se někomu z vás na Manaanu obhájit Sunryho u soudu tak, že odešel nevinen a bez zisku DS points? Ten informátor mluvil něco o důkazech na sith ambasádě, tam jsem ale nic nenašel a za persuade borce, co prozradí, že ta mrtvola byla dark jedi, jsou DS ponts, které jsem nechtěl ... a důkazy od rebelů mi nepomohou (;
Ano, jde to bez DS bodu. Nesmis ze svedku v hotelu to vytahovat nasilim pomoci Force Persuade, ale presvedcit je pomoci Persuade, pokud ho mas nizky, tak pomuzou kredity (pokud ale nulovy, tak nepomuze asi nic :). Dale si po uslyseni o mozny afere s jeho Sith pritelkyni o tom zajdes promluvit se Sunrym, kterej se k tomu prizna, a pak jeho zenou. Ja si pak jeste hacknul Republic pocitac pro ten zaznam a ze Sunryho dostal priznani, ale to asi uz neni nutny. Kazdopadne s timhle materialem ho jde nechat odsoudit nebo uspesne obhajit, zalezi na tvy libovuli, primo u soudu DS ani LS nedostanes. |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 11:32:42
|
Nojo, holt moje soldianka má v základu persuade 0, charismu taky nízkou, bo všechno šlo až na toho humanioda v jednom hotelovém pokoji, persuade nic, ani kredity si ten trouba nevzal a za mávnutí rukou byly ds pointy (:
edit: evidentně mi chyběj pouze ten jeden fakt, bo ti soudci se tvářili hodně nejistě (: |
Edited by - Nat on 09/01/2004 11:34:39 |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 12:37:03
|
quote: Originally posted by Johauna
2Nat: Mas recht, ze Soldier/Jedi Guardian je fakt silny... Ale zkus to zahrat za Consulara. Ja osobne to hrala za Scout/Jedi Consular... V boji na blizko neni tak ultimatni, a s nekteryma bojema jsem mela trosku vetsi problemy. Ale kdyz clovek vyuzil schopnosti a taktizoval, tak se to dalo... :)
Nemas ty se nahodou starat oneco jinyho nez o hrani her? |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 00:36:12
|
quote: Originally posted by Shade
Tak KOTORA jsem dohral za cca 40h cisteho casu na vykopavkovem psacim stroji (pentium 800, ramka 256, geforce 3)a docela se to skubalo i pri nejnizsich detailech, ale hrat se to dalo v poho, takze doporucuju vsem i se slabsima kompama. Dohral jsem to za svetlou stranu(vojak/guardian) a zkousel jsem to i za temnou, ale jsou tam priserny nepromyslenosti, tudis se nemuzu ani stat sithem a i kdyz vsechny posilam nekam tak se mnou stejne dou a na vysledku hry to prilis nemeni.....zaverecnej souboj s Malakem me prisel az srandovne lehkej a je zde absence levelu nad 20, takze jestli chcete aby vas to porad bavilo jako me, tak nezabijejte potvurky porad na jednom miste(objevujou se treba na tatooine). JINAK VRELE DOPORUCUJU JE TO NEJLEPSI RPG CO SEM KDY HRAL, co se zabavnosti tice.
ad HW naroky.. taky jsem si vsiml ze neni rozdil jestli mam zaple stiny a 4x aniso nebo ne .. hraju to na Cel850@1050 a FX5200 tzn to same jako mas ty no a skube se to jen pri vybuchach u dveri atp.. to se i zacukava zvuk :( jinak celkem plynuly je divny ze se ti to skube i na low detail.. (mam high texture pack) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 11:15:27
|
Doporučuji si někdy zkusit kotor se scoutem a dávat skill body do repair. S repair tuším 17 lze opravit HK-47 na maximum (4 opravy), odměnou jsou pro robota pěkné bonusy do dex, regenerace hp a imho nejlepší dialogy ve hře, kdy HK-47 vypráví o svým minulých meatbag-masterech (: |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 03:57:25
|
quote: Originally posted by Demostenes
Jestli to dobre chapu, tak ta hra se hraje sama?
Ale jo demo. pochopil si to skoro presne, aspon co som ja neznaly anglictiny zacal tu hru hrat, ani som si necital texty, ani som nelodoval (max dificulty) len som sem tam klikol, sem tam som dokonca skusil prelozit tie qvesty, ze nejaky hadam splnim, to ono stacilo tri krat kliknut a kazdy enemy bol dead (no to prehanam)
ziadne vychytavky ako v jedy academy, komba, moves, nic proste, v tomto absolutna nula, tie ich force jump pouzivaju tak smiesne a nelogicky, a to este same, nemoznost normalne skocit, proste obmedzene ako hovado (aj v NWN sa dokonca dalo skakat)
proste pohodova akrada s troskou viac textu, nechapte ma zle, ja si tu hru urite zahram ale ked na nu urobia cestinu bo okrem tych textov a atmosky tam nic zaujmave neni
to si fakt radsej zahram jedy academy, bo sice aj tam je tak nestastne urobona dark side ako tu (ani mak ani hrozno tjs - ak si biely tak si proti ciernym, a ak sa das akoze na temnu tak si aj proti ostatnym temnym aj bielym, cize suvix,
no proste som sa v tom dost sklamal,   |
Fistandantilus - DP Nimrodel - DP Gimli - Anth /Neprevedeny Ariak - Endor - paladin Scathain - Endor - Torch(firemag) |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 05:12:52
|
jaktoze nespis ooo prastary? hint: Jedy se pise s i. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 09:10:55
|
Pokud někdo hodnotí rpg hru podle toho, že se tam nedá skákat, tož panbů sním (; |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 11:24:24
|
quote: Originally posted by Fistandantilus pochopil si to skoro presne, aspon co som ja neznaly anglictiny zacal tu hru hrat, ani som si necital texty...
Jestli hrajes RPG jen kvuli soubojum, tohle nebude hra pro tebe, podorucuju hack'n'slash Diablo2 nebo Dungeon Siege. Pokusit se hodnotit RPG tim, ze si necetl texty (90% atmosfery a smyslu hry), ale stejne ji prochazel, je fakt smesne. Ano, Kotor je o poznani linearnejsi a jednodussi nez predchozi Bioware RPG, je to smutny a muze za to XBox jakozto primarni platforma hry, kterej je pro jednodussi americany uzpusobenej, nicmene pribehove a atmosferou je hra velice silna, nektere dialogy (HK-47 :D) patri k tomu nejlepsimu, co jsem kdy v RPG cetl. O tom ty ale nemuzes mit nejmensi poneti, kdyz hrajes Kotor jen pro obrazky... |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 12:35:26
|
Doporučuji Severance: Blade of Darkness (Sargon), a po dohrání nahodit gladiator mod ... Jedi Academy či Jedi Outcast jsou fps, těch pár oku lahodících úderů lightsaberem nebo frajerský náběh na zeď, kteréžto v singlu v podstatě ani není potřeba zkoušet, znich nedělá hry s propracovaným combat systémem. |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 23:57:30
|
hele,uplne na zacatku,jak se muzu dostat do toho under city nebo jaxe to menuje,strazi tam vojak ale ani kdyz mam sith unifromu tak me tam nechce pustit |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 24/01/2004 : 01:20:13
|
quote: Originally posted by Horin
To je dobre tohdleto, kdes to sebral?
treba tu ? http://fun.from.hell.pl/2003-12-03/10types-from-tshirt.jpg nebo tajky nekde uplne jine ...
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/01/2004 : 10:38:05
|
quote: Originally posted by SHIMI
hele,uplne na zacatku,jak se muzu dostat do toho under city nebo jaxe to menuje,strazi tam vojak ale ani kdyz mam sith unifromu tak me tam nechce pustit
Pomoc hledej v Hidden Bek bázi. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/01/2004 : 13:36:58
|
hele,uplne na zacatku,jak se muzu dostat do toho under city nebo jaxe to menuje,strazi tam vojak ale ani kdyz mam sith unifromu tak me tam nechce pustit
Pomoc hledej v Hidden Bek bázi.
muj jedinej dark bod :) nechtelo se me cekat a rovnou sem toho smejda s tou zbroji odpraskl |
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/01/2004 : 14:20:06
|
Jsi měkký, imho bylo nejlepši tam přijít, projevit zájem o spolupráci a od toho slepejše vzít misi proti Black Vulkarům, vletět tam, pozabíjet vše kromě bosse, s ním se domluvit a za prachy naopak pozabíjet vše v Hidden Beck včetně slepejše a pak se vrátit zase k Vulkarům a podříznout ten zbytek (: Jediná nevýhoda tohoto řešení je, že HK-47 pořád ještě tvrdne na Tatooinu, takže akci nemůže odborně komentovat. |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 02:30:13
|
uff taxem se po celodennim pareni dostal konecne na dantooine,snad tam nebudu dlouho a pofrcim rovnou na tatooine,aspon ze uz mam modrej mecik |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 06:18:32
|
Mno, citam , tak ste nepochopili co som chcel povedat, ale budiz, za to mozem , ja nekedy sa nie dost jednoznacne vyjadrujem, ale to je Ok
ono som nepovedal ze ju hodnotim iba podla toho ze sa tam neda skakat, to si musis uvedomit ze aj taka mala malickost robi svoje, sic nie je podstatna pre hranie kvalitneho RPG (bg, bg2, icewindale) - to su hry na ktore keby bola ta hra primarne na PC mala , ba priam by ich svojou velmi dobrou zakladnov v atmosfere sw mohla prekonat, budiz nestalosa tak (nie nie je to ze je absencia skakania)
ale secko tam je take easy, jak pre 10 rocne decko, skoro vsade stacilo mi chodit samemu, iba fakt niekde bolo treba pomoc ineho jedY ho
(moj jedy je vzdy s TVRDYM :p )
ano JO, JA su fps, ale keby dali fajn pribeh co v KOTR bezpochyby je do aspon neco pripominajuce fps tak to by bola pre mna fakt pecka
ale kazdemu sa paci nieco ine, ono to napr nesplnilo moje ocakavania
to mr.selfdestruct - mladiku :p som rad ze sa este najdu pamatnici :p |
Fistandantilus - DP Nimrodel - DP Gimli - Anth /Neprevedeny Ariak - Endor - paladin Scathain - Endor - Torch(firemag) |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 12:35:38
|
jestli chces akcni tak si zahraj SW:jedi academy nebo podobny akcnarny...
je lepsi mit jeden mec,nebo dva mece,nebo jeden obourucni mec? |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 13:12:26
|
jedi academy, som si prave installol a idem to hrat za mne odpornych Light jediov - tjs dobrak od spiku kosti
ale aj tak som tu uz presiel 2x a toto bude len take cakanie na aniela
no v KOTR mi pripadalo najlepsie dva mece, nebadat tam nejake znevyhodnenie hlavne ked dotoho davas abilitku a critical hity :p |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 13:15:04
|
quote: Originally posted by Dark Doomer
quote: Originally posted by Fistandantilus pochopil si to skoro presne, aspon co som ja neznaly anglictiny zacal tu hru hrat, ani som si necital texty...
Jestli hrajes RPG jen kvuli soubojum, tohle nebude hra pro tebe, podorucuju hack'n'slash Diablo2 nebo Dungeon Siege. Pokusit se hodnotit RPG tim, ze si necetl texty (90% atmosfery a smyslu hry), ale stejne ji prochazel, je fakt smesne. Ano, Kotor je o poznani linearnejsi a jednodussi nez predchozi Bioware RPG, je to smutny a muze za to XBox jakozto primarni platforma hry, kterej je pro jednodussi americany uzpusobenej, nicmene pribehove a atmosferou je hra velice silna, nektere dialogy (HK-47 :D) patri k tomu nejlepsimu, co jsem kdy v RPG cetl. O tom ty ale nemuzes mit nejmensi poneti, kdyz hrajes Kotor jen pro obrazky...
ne, mylis sa rpg nehram koli obrazkom a hlavne nie KOTOR, len poukazujem na drobne nedostatky ktore inak tako dobra gameska ma, inu nie kazdy je zaslepeny fajnou omackov s hezkou grafikov  |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 14:19:47
|
Znevýhodnění u dvou zbraní plyne z toho, pokud nemáš u postavy potřebné featy. Na dvoubřitou zbraň a dva měče funguje stejný feat snižující postih na +tohit. Jedna zbraň postih nemá a její feat zvyšuje u postavy defenzi. U dvou mečů je lepší mít balanced konfiguraci, tj. pokud možno nedávat do druhé ruky zbraň, která nemá v popisu "balanced", bo pak se snižuje bonus +tohit a ten je imho důležitější než damage. Je škoda, že ve hře není moc dobrých meele balanced zbraní, třeba ty poison zbraně by se hodily mlátičkám do offhandu. Výhoda dvoubřité zbraně je, že se jedna konfigurace krystalů vztahuje na obě ostří, ze začátku není dostatek krystalů pro všechny a některé krystaly jsou ve hře jen v jednom exempláři, viz například Upari, Solari, Heart of the Guardian, Mantle of Force. |
Edited by - Nat on 25/01/2004 14:26:21 |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 15:52:17
|
hmn, mne sa hned nezdalo ze by to bolo take jednoduceh (predsalen bioware) ale diki nate za objasnenie, ja v tom mam hokej, jedine co som nemal bol NWN (cestina rulez) ten feat som mal a nezdalo sa mi ze by som missoval (mal som jeden nromal ligsaber a este jeden, a raz som zmenil ten jeden normal na short, tak neviem, ale to bolo lamacke, ja mam rad postihy. musim mat nejaku nevyhodu, bo inak som brutalny maser  |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 25/01/2004 : 22:59:06
|
Jestli chceš postihy a nevýhody, tak těch možností je v kotoru dost, vybrat si slabší kombinaci povolání, chodit se slabšími členy party, zkusit nějakou nestandardní template (třeba mix levelů 2/18), jiné pořadí sběru star maps... to mne třeba na této hře baví. V tom mne třeba JA a JO zklamaly, ta jejich nízká replayabilita z celé katarnské sady her mne nejvíce bavil datadisk Mysteries of the Sith, bo měl ještě starý star-ranking za secrety a temnou atmosféru. A samozřejmě původní DF, bo tam nešlo sejvovat. |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 00:13:54
|
mam problem,hraju ted za zlyho a tak sem dokturkovi na tarisu pekne vyhrozoval,az tak ze mi ani nerek nic o séru  takze kdyz ted serum mam tak ho nemuzu dat ani jemu ani zaxovi (polozka v dialogu o séru tam proste neni ) je nakej jinej zpusob jak ho udat? |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 00:35:29
|
quote: Originally posted by Nat A samozřejmě původní DF, bo tam nešlo sejvovat.
Ano, df byly lahudkove. Hlavne setkani s bobem :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 18:34:29
|
mam problem,hraju ted za zlyho a tak sem dokturkovi na tarisu pekne vyhrozoval,az tak ze mi ani nerek nic o séru  takze kdyz ted serum mam tak ho nemuzu dat ani jemu ani zaxovi (polozka v dialogu o séru tam proste neni ) je nakej jinej zpusob jak ho udat?
Špatně kráčíš po cestě k Dark Side. Skutečný Sith nejedná zbrkle, ale promyšleně a cílevědomě. Tj. nejprve zisk přízně lidí, informací, vlastnictví materiální i duchovní a pak vše použít pro vlastní prospěch (; Jinak o sérum jeví zájem Zax v lowercity baru a pak lidé v undercity kolonii. |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 20:23:06
|
ja vim,jenze zax nej neprojevi zajem dokud to nevytahnes z doktora
BTW nejsem sith ale solo totalni crazy plesatej reznik s akimbo red svetelnejma mecema,kosim vse na potkani a pak se teprv ptam |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 21:38:16
|
quote: Originally posted by Nat A samozřejmě původní DF, bo tam nešlo sejvovat.
jj puwodni dark forces asi jedina hra u ktery mi tekl pot potuckem. sqela atmoska. JK A MotS taky (originaly nemam nadarmo) ;) |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 14:40:00
|
to hk-47 je bozi |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 15:39:34
|
Tak sem to prave po 4deni parbe dorazil a musim rict, ze jeste asi zadna hra me tak nevtahla do deje jako tohle. Nesel sem ani spat dokud sem Bastilu nevratil na stranu svetla : ). Urcite jedna z nejlepsich RPG, co sem kdy hral mozna nejlepsi. Taky by me zajimalo, s jakyma kombinacema povolani ste hru dohrali a jak ste to zvladali. Moje(bez boostu) : http://home.tiscali.cz/arlach/1.jpg http://home.tiscali.cz/arlach/2.jpg
|
Edited by - Arlach on 16/02/2004 14:21:45 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 16:56:48
|
Osobně jsem měl větší potěšení, když jsme společně s Bastilou stanuli na čele nově vybudovaného Sithského imperia (; |
 |
|
Topic  |
|