Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Holocron Report
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 24/11/2003 :  14:53:33  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Holocrony uz nepadaj tak jako driv a tak by me celkem zajimalo, kdy, z koho a kde vam naposlad padl... Ja bohuzel do diskuze zatim neprispeju, protoze to stesti sem zatim nemel takze...

Kdy: jeste nikdy
Kde: nikde (pokusy Jedi Cave a Rori)
Z koho: z nikoho (pokusy z Force Sensitive a Rebel Marchallu)

Tak piste deti, piste

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 24/11/2003 :  16:19:11  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

Holocrony uz nepadaj tak jako driv...

a to jsi vycetl kde ze se zmenil loot holocronu ??
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 24/11/2003 :  17:57:14  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
No treba se pletu ja nevim. Proste mi to tak prijde rad bych se pletl, proto vlastne je tahle anketa... rad zjistim ze padaj dal a treba mam jen smulu :))
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/11/2003 :  19:11:24  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Je potreba vzit na vedomi, ze SWG posledni dobou zacalo hrat hodne lidi. Eclipse je hodne case v medium, v nedeli jsem videl i heavy population. A co asi tak vsichni (ne vsichni, ze) lidi muzou delat.

A jeste neco, pri huntu si delejte poctive carecky za zabiti potvory s dropem, uvidite a budete prekvapeni, jak malo jich vlastne zabijite.
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 25/11/2003 :  11:12:52  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
My jsme zkouseli tuto nedeli NightSisters. A nepadlo nam nic.

IMO to muze souviset s tim, ze jedi uz je. Uz se to pred vanocema v mediich rozmazlo. Tak klido mohli v SOE pravdepodobnost snizit .

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 25/11/2003 :  14:47:46  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
Takze: Overene je ze holo padaji z(overe ze smyslu ze mi to padlo, nebo hodne lidi na forech deklarovalo ze to z nich padlo)
Rebel surface marshalu, cca 1%
Force senzitivnich pitomcu na datoonii cca 2%
Dark trooperu cca 1%

Night sistry se drive kvuli holo hojne lovili a ted uz po nich nikdo nepachne, coz nechapu, bud z toho plyne ze z nich nikdy nepadali, nebo ze prestaly, nebo... ?

Me osobne padl: v sobotu z 27 Surface Marshala ktereho jsem tu nedeli zabil(ale lovil jsem je uz od ctvrtka)
vcera pred pulnoci: z 2heho surface marshala, ktereho jsem zabil v rebel zakladne na rori

jeste potrebuju 2 a pak se rozhodnu jesli se obohatim o 20M nebo jesli stravim mesic mastrovanim ruznych charu.

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 25/11/2003 :  15:53:13  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
To ked ti naozaj padol 2krat holocron u surface marshala, tak je to naozaj super.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 25/11/2003 :  17:53:14  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

To ked ti naozaj padol 2krat holocron u surface marshala, tak je to naozaj super.

Me padly 2 holocrony ze 2 marshalu hned po sobe. Ale to uz je tak 10 dni
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 25/11/2003 :  23:24:21  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote

quote:

Me padly 2 holocrony ze 2 marshalu hned po sobe. Ale to uz je tak 10 dni

No ty si taky klikar klikaru
jinak dnes 24 marchallu a nic... ale sem trpelivy...
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 26/11/2003 :  10:00:52  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
Vcera dalsi, ze surfaca na loku, uz jen 1 zbyva

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 26/11/2003 :  10:03:16  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Taky se chystám na holocrony, ale bohužel zatím nemám nejmenší představu jak je zabiju :)
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 26/11/2003 :  10:38:51  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Mě pořád nic. Asi sem si s nima měl nejdřív promluvit a ne je hned zabíjet.
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 26/11/2003 :  17:20:46  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
Tak mam ctvrty a posleni opet ze surface mashala na loku.
Od te doby co jsem si za kazdyho marshala delal carku mam 85 carek, plus 40 marshalu na rori, plus cca 80 marshalu nez jsem zacal delat carky, tj cca co 50 marshalu to holocron. Casove mi ziskani 4 holo trvalo 6 dni intenzivni masaze vsech holodropujicich postav.

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

Xardos
Starting Member

50 Posts

Posted - 26/11/2003 :  17:57:57  Show Profile Send Xardos a Private Message  Reply with Quote
congrat. Gizmo

Edited by - Xardos on 26/11/2003 17:58:26
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 27/11/2003 :  07:52:57  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Nejaka idea jak nagenerovat misi s marshallem bez toho ze bych byl vlastnikem AT-ST ? Jenom s petama se mi to nedari ...
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 27/11/2003 :  08:12:23  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frogger

Nejaka idea jak nagenerovat misi s marshallem bez toho ze bych byl vlastnikem AT-ST ? Jenom s petama se mi to nedari ...

Grupni s nekym, kdo ho ma. Muzete solovat kazdy svou, ale misi dostanete jako v grupe.
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 27/11/2003 :  08:36:03  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frogger

Ja nepouzivam AT-ST a bez problemu generuji mise ze surface marshallem. Dostavam tusim mise cl47, mam grupnutyho gurrecka(50cl) a mountain dewbacka (20cl). (nezalezi jaky pety groupnes, zalezi na souctu jejich cl)
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 27/11/2003 :  13:09:53  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
:o) Arnie jestli ses rifleman nemas na holo zadnou sanci ... Muzes si delat carky jak chces ale jeste zadnemu riflousovi nepadl ... Proste rifleman se jedaaaajem stat nemuze.

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 27/11/2003 :  13:35:26  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Potiz byla Rhegu asi to, ze jsem nepouzival zadnou zbran. Zkusim to ted znova, s Laser Rifli a uvidime co z toho vyleze.
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 27/11/2003 :  22:21:23  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

:o) Arnie jestli ses rifleman nemas na holo zadnou sanci ... Muzes si delat carky jak chces ale jeste zadnemu riflousovi nepadl ... Proste rifleman se jedaaaajem stat nemuze.

Protoze pro riflemana planuji specialni abilitku v patchi 14.12. Pry ji nazvou JediKiller :)

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 28/11/2003 :  07:10:42  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:
Originally posted by juf

Protoze pro riflemana planuji specialni abilitku v patchi 14.12. Pry ji nazvou JediKiller :)

Dej pokoj, staci ze mate dmg, proti ktere neni temer zadna obrana.
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 28/11/2003 :  14:26:31  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
Dej pokoj, staci ze mate dmg, proti ktere neni temer zadna obrana.

Copak tu zase žvatláme? Jestli myslíš, že rifleman tak super, proč si ho nevyzkoušíš?
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 28/11/2003 :  15:01:49  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lahvan
[Copak tu zase žvatláme? Jestli myslíš, že rifleman tak super, proč si ho nevyzkoušíš?

No, chces rict, ze to co jsem rekl neni pravda? To, ze neumis(te) pouzivat dizzy neni muj problem.
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 28/11/2003 :  17:37:28  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

Jsem commando
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 28/11/2003 :  18:07:08  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
quote:
No, chces rict, ze to co jsem rekl neni pravda? To, ze neumis(te) pouzivat dizzy neni muj problem.

A proti blind, stun a KD je obrana? Neřknuli proti KD spamování?
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 29/11/2003 :  11:15:14  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lahvan

quote:

A proti blind, stun a KD je obrana? Neřknuli proti KD spamování?

zalozte si novej topick rifleman vs zbytek svete a neprudte tu ve vazne tematice o holocronech

Moje momentalni holo teorie:
1. Pokud namastrujete starting profesi tak budete potrebovat 4 holo, pricemz 3 vam reknou co mate namastrovat a posledni bude silent(je potreba protoze si touto teorii nejsem 100% jist), dalsi voditko ze budete potrebovat pouze 3 holomastry je v tom ze vam holocron rekne klicova sluvko: continue.
2. Namastrujte 3 holomastry
3. Namastrujte basic povolani, pokud se slot neotevre mate smulu.
4. Dulezite je poradi ve kterem povolani trenujete, nikoliv mnozstvi, tj na otevreni jedislotu je potreba skutecne jen 5 mastru. Pricemz v tomto povolani nezalezi jesli mezi jednotlivymi posobejdoucimi povolani budou dalsi slot neotevirajici. (1.holo: architect, 2.holo doc, tj mezi nima musite udelat medika a to nic na poradi nezmeni).
5. mohou byt 2 stejne povolani po sobe, tj pokud vase posledni holo povolani bylo marksman, tak slot otevirajici muze byt klidne zase marksman
6. je to jen o mastrovani

Ja jsem udelal svoje starting, holo mi reklo continue na Muzikanta, takze me ted muzete potkat v theedu v kantyne spolu s slicnou Jufusiou.

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 30/11/2003 :  21:33:44  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Na gizmove teorii neco bude.
Namastroval jsem puvodni povolani (marksman) a 1. holo mi reklo "continue" na Scouta. Udelal jsem scouta a 2. holo mi reklo "continue" na CH. Takze teoreticky bych mel delat 3. povolani z 5. na jedie nutnych. Uvidime u 4. hola, co mi rekne, zda bude mlcet nebo ne.

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 02/12/2003 :  00:02:36  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem dneska pouzil treti holo a ... Master Chief
Patasi o mistre kucharsky nepotrebujes jednoho ucednika ?
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 02/12/2003 :  00:31:48  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Není Master Chief hodnost u námořnictva anglicky mluvících zemí? Já myslím, že je. No, každopádně budeš potřebovat HAFO rejže. Dáš si tatarku nebo kečup?
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 02/12/2003 :  08:11:55  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
Jasně že tě určitě rád vyučím, farmy to bude chtít, a na loku je rejže plno :)) Hihi móóže rejže, a ťaťarku ťaky a kolu si nedať ?

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 02/12/2003 :  08:55:54  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
jj je mi jasny ze budu potrebovat hodne rejze
Takze mam dotaz nemate nekdo momentalne nevyuzite farmy ktere byste mi mohly tak na tyden az 14 dni zapujcit ???
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 02/12/2003 :  09:37:17  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golgoleth

jj je mi jasny ze budu potrebovat hodne rejze
Takze mam dotaz nemate nekdo momentalne nevyuzite farmy ktere byste mi mohly tak na tyden az 14 dni zapujcit ???

lahvan ma moje 2, muzes si je pujcit

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 02/12/2003 :  15:57:27  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Don Gizmo
lahvan ma moje 2, muzes si je pujcit

Jaký tvoje? Leasing už byl řádně zaplacen.
Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 03/12/2003 :  21:29:16  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote
Dnes 20 marshalu a z toho jeden modrej holocron
takze tu bude novej master Creature handler

Pulec
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 03/12/2003 :  23:59:01  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Treti holo po 90 marshallech od druheho.
edit: Ctvrte holo po 44 marshallech od tretiho.

1st Lokian Platoon, IHC

Edited by - Sagger on 05/12/2003 01:25:11
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 05/12/2003 :  09:12:33  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem uspesne dokoncil SL (reklo cervene Holo) Nove povolani(od Modreho) je Master Tailor ach jo ((Pokud by nekdo me kuze rad odkoupim nebo na oplatku usiju kabatek.Mam tu otazecku na lidi co pouzivaj SWG pod oknama ze zahadneho duvodu me to nejde nahodit
Maruska
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 05/12/2003 :  13:05:35  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
jestli myslis beh v malem okne na obrazovce tak to mi v praci facha v pohode. (Win XP Prof, GF4 karta)

Patas
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 05/12/2003 :  13:26:29  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Problem jsem uz vyresil nechodilo to bo jsem mel spatne nastavene rozliseni plochy (puvodne 800/600) a ta potvora chtela to same jako mam ve hre tak ze mam ted vse moooc malinkee
Maruska
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/12/2003 :  15:04:49  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
A proc nemate okno SWG stejne jako mate rozliseni Win ? Ja pouzivam okna na 1280x1024 to stejne SWG a mam zaskrtle v options Windowed mode a Borderless Window, tim padem SWG jede pres celou obrazovku a zaroven se to chova jako jakekoliv jine Win okno.

Black
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 05/12/2003 :  20:07:51  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Ale podstatne to snizi vykon a i krajina a vse okolo tebe pak vypada dost "vyblite". No, pokud mas nejaky Tip&Trick i tuto neprijemnou grafickou vlastnost, tak budu rad, protoze jinak to funguje dobre ... i myska se zacina objevovat na mych W98.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/12/2003 :  20:12:39  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Tak dneska me padly 2 holocrony cca 10min po sobe.

Black
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 06/12/2003 :  01:47:06  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
No nezabili by jste ho
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 06/12/2003 :  11:32:07  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Je to o náhodě. Teďka zase bude třeba huntit měsíc a padne mu prd.
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 10/12/2003 :  02:06:31  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
No ja uz po tezkem harvestu taky nejake to holo ziskal... Nevim jestli funguje teorie te abecedy ale proc to nezkusit tak pokud nekdo jedete BLUE holocrony tak vymenim jeden blue za Sith.
BTW taky sem mel prvni povolani startovaci a ted sem dostal BH :)
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 10/12/2003 :  11:11:51  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja uz po tezkem harvestu taky nejake to holo ziskal... Nevim jestli funguje teorie te abecedy ale proc to nezkusit tak pokud nekdo jedete BLUE holocrony tak vymenim jeden blue za Sith.

omg, tos to chyt pekne, aneb investigation sux! aspon me pak poradis jak rychle ziskat BH expu :)

Patas
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 10/12/2003 :  11:36:28  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nevim jestli funguje teorie te abecedy

Jaka teorie abecedy?

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 10/12/2003 :  12:52:11  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

quote:
Nevim jestli funguje teorie te abecedy

Jaka teorie abecedy?

Teorii je jak maku. Tadle rika, ze blue holocrony zadavaji povolani podle abecedy, sith pozpatku.
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 10/12/2003 :  15:19:15  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:

No pohoda aspon rozsiris nase BH rady:)Kdybys potreboval neco malo naucit,sem ti k dispozici,BH zbrane umim vsechny;)
Rastafan

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 16/01/2004 :  08:47:44  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
Tak nejak premejslim nad novou teorii otevreni jedi slotu. Prosim o jeji vyvraceni popr. potvrzeni :)

Je 6 basic povolani tj 6 zakladu pro advanced povolani.
Artisan
Brawler
Entertainer
Scout
Medic
Marksman

Ja prvni holo precetl jako master Scout a Marksman a dostal jsem nasledujici radu:
Doctor (tj Medic)
Artisan
Musician (tj Entertainer)

cimz me holocron poslal pokazdy do uplne jinych basic povolani, nikdy se me nevratil zpet na ty prvni mastry a rek bych ze to co me otevre slot ocekavam v Brawlerovi.
Uplne mimo radu stoji asi Politican (tam nevim je to novy povolani).
Asi je to uplna kravina, ale muzete sem napsat s cim jste startovali Vy a jaka byla vase holo cesta? Teorie abecedy je asi mimo hru protoze jsem cetl jen modre holocrony a radu vidite sami.

P.S. Ja bejt vyvojarem tak tam dam: if pocet_masteru < 15 no_chance_open_jedi_slot a je kazda teorie vymalovana :)

Patas
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 16/01/2004 :  09:17:52  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
A co master profese, ktera vychazi ze dvou zakladnich povolani?
Btw:
1.Marksman
2.Scout
3.CH (ktery je ze scouta)

1st Lokian Platoon, IHC

Edited by - Sagger on 16/01/2004 09:22:11
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 16/01/2004 :  09:26:29  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
v dobe precteni prvni hola jsem byl master marksman a scout

1. doctor
2. entertaiment
3. pistoler (tady se to asi vyvraci)

silent a nasledoval jsem:

scout
medic
brawler
marksman

ted delam jen tak pro zabavu commando
a pevne doufam ze me to otevre artisan

Black