Author |
Topic  |
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 24/11/2003 : 14:53:33
|
Holocrony uz nepadaj tak jako driv a tak by me celkem zajimalo, kdy, z koho a kde vam naposlad padl... Ja bohuzel do diskuze zatim neprispeju, protoze to stesti sem zatim nemel takze...
Kdy: jeste nikdy Kde: nikde (pokusy Jedi Cave a Rori) Z koho: z nikoho (pokusy z Force Sensitive a Rebel Marchallu)
Tak piste deti, piste
|
|
| |
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 24/11/2003 : 16:19:11
|
quote: Originally posted by Arnie
Holocrony uz nepadaj tak jako driv...
a to jsi vycetl kde ze se zmenil loot holocronu ?? |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 24/11/2003 : 17:57:14
|
No treba se pletu ja nevim. Proste mi to tak prijde rad bych se pletl, proto vlastne je tahle anketa... rad zjistim ze padaj dal a treba mam jen smulu :)) |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 24/11/2003 : 19:11:24
|
Je potreba vzit na vedomi, ze SWG posledni dobou zacalo hrat hodne lidi. Eclipse je hodne case v medium, v nedeli jsem videl i heavy population. A co asi tak vsichni (ne vsichni, ze) lidi muzou delat.
A jeste neco, pri huntu si delejte poctive carecky za zabiti potvory s dropem, uvidite a budete prekvapeni, jak malo jich vlastne zabijite. |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 25/11/2003 : 11:12:52
|
My jsme zkouseli tuto nedeli NightSisters. A nepadlo nam nic.
IMO to muze souviset s tim, ze jedi uz je. Uz se to pred vanocema v mediich rozmazlo. Tak klido mohli v SOE pravdepodobnost snizit . |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 25/11/2003 : 14:47:46
|
Takze: Overene je ze holo padaji z(overe ze smyslu ze mi to padlo, nebo hodne lidi na forech deklarovalo ze to z nich padlo) Rebel surface marshalu, cca 1% Force senzitivnich pitomcu na datoonii cca 2% Dark trooperu cca 1%
Night sistry se drive kvuli holo hojne lovili a ted uz po nich nikdo nepachne, coz nechapu, bud z toho plyne ze z nich nikdy nepadali, nebo ze prestaly, nebo... ?
Me osobne padl: v sobotu z 27 Surface Marshala ktereho jsem tu nedeli zabil(ale lovil jsem je uz od ctvrtka) vcera pred pulnoci: z 2heho surface marshala, ktereho jsem zabil v rebel zakladne na rori
jeste potrebuju 2 a pak se rozhodnu jesli se obohatim o 20M nebo jesli stravim mesic mastrovanim ruznych charu. |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 25/11/2003 : 15:53:13
|
To ked ti naozaj padol 2krat holocron u surface marshala, tak je to naozaj super. |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 25/11/2003 : 17:53:14
|
quote: Originally posted by Hosty
To ked ti naozaj padol 2krat holocron u surface marshala, tak je to naozaj super.
Me padly 2 holocrony ze 2 marshalu hned po sobe. Ale to uz je tak 10 dni  |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 25/11/2003 : 23:24:21
|
quote:
Me padly 2 holocrony ze 2 marshalu hned po sobe. Ale to uz je tak 10 dni 
No ty si taky klikar klikaru  jinak dnes 24 marchallu a nic... ale sem trpelivy... |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 10:00:52
|
Vcera dalsi, ze surfaca na loku, uz jen 1 zbyva  |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 10:03:16
|
Taky se chystám na holocrony, ale bohužel zatím nemám nejmenší představu jak je zabiju :) |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 10:38:51
|
Mě pořád nic. Asi sem si s nima měl nejdřív promluvit a ne je hned zabíjet.  |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 17:20:46
|
Tak mam ctvrty a posleni opet ze surface mashala na loku. Od te doby co jsem si za kazdyho marshala delal carku mam 85 carek, plus 40 marshalu na rori, plus cca 80 marshalu nez jsem zacal delat carky, tj cca co 50 marshalu to holocron. Casove mi ziskani 4 holo trvalo 6 dni intenzivni masaze vsech holodropujicich postav.
|
|
 |
|
Xardos
Starting Member
50 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 17:57:57
|
congrat. Gizmo |
Edited by - Xardos on 26/11/2003 17:58:26 |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 07:52:57
|
Nejaka idea jak nagenerovat misi s marshallem bez toho ze bych byl vlastnikem AT-ST ? Jenom s petama se mi to nedari ...
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 08:12:23
|
quote: Originally posted by frogger
Nejaka idea jak nagenerovat misi s marshallem bez toho ze bych byl vlastnikem AT-ST ? Jenom s petama se mi to nedari ...
Grupni s nekym, kdo ho ma. Muzete solovat kazdy svou, ale misi dostanete jako v grupe. |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 08:36:03
|
quote: Originally posted by frogger
Ja nepouzivam AT-ST a bez problemu generuji mise ze surface marshallem. Dostavam tusim mise cl47, mam grupnutyho gurrecka(50cl) a mountain dewbacka (20cl). (nezalezi jaky pety groupnes, zalezi na souctu jejich cl)
|
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 13:09:53
|
:o) Arnie jestli ses rifleman nemas na holo zadnou sanci ... Muzes si delat carky jak chces ale jeste zadnemu riflousovi nepadl ... Proste rifleman se jedaaaajem stat nemuze. |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 13:35:26
|
Potiz byla Rhegu asi to, ze jsem nepouzival zadnou zbran. Zkusim to ted znova, s Laser Rifli a uvidime co z toho vyleze.
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 22:21:23
|
quote: Originally posted by juf
:o) Arnie jestli ses rifleman nemas na holo zadnou sanci ... Muzes si delat carky jak chces ale jeste zadnemu riflousovi nepadl ... Proste rifleman se jedaaaajem stat nemuze.
Protoze pro riflemana planuji specialni abilitku v patchi 14.12. Pry ji nazvou JediKiller :) |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 07:10:42
|
quote: Originally posted by Sagger
:o) Arnie jestli ses rifleman nemas na holo zadnou sanci ... Muzes si delat carky jak chces ale jeste zadnemu riflousovi nepadl ... Proste rifleman se jedaaaajem stat nemuze.
Protoze pro riflemana planuji specialni abilitku v patchi 14.12. Pry ji nazvou JediKiller :)
Dej pokoj, staci ze mate dmg, proti ktere neni temer zadna obrana. |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 14:26:31
|
quote: Originally posted by Khaot Dej pokoj, staci ze mate dmg, proti ktere neni temer zadna obrana.
Copak tu zase žvatláme? Jestli myslíš, že rifleman tak super, proč si ho nevyzkoušíš? |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 15:01:49
|
quote: Originally posted by Lahvan [Copak tu zase žvatláme? Jestli myslíš, že rifleman tak super, proč si ho nevyzkoušíš?
No, chces rict, ze to co jsem rekl neni pravda? To, ze neumis(te) pouzivat dizzy neni muj problem.  |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 17:37:28
|
Jsem commando |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 18:07:08
|
quote: Originally posted by Khaot No, chces rict, ze to co jsem rekl neni pravda? To, ze neumis(te) pouzivat dizzy neni muj problem. 
A proti blind, stun a KD je obrana? Neřknuli proti KD spamování? |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 29/11/2003 : 11:15:14
|
quote: Originally posted by Lahvan
quote: Originally posted by Khaot No, chces rict, ze to co jsem rekl neni pravda? To, ze neumis(te) pouzivat dizzy neni muj problem. 
A proti blind, stun a KD je obrana? Neřknuli proti KD spamování?
zalozte si novej topick rifleman vs zbytek svete a neprudte tu ve vazne tematice o holocronech
Moje momentalni holo teorie: 1. Pokud namastrujete starting profesi tak budete potrebovat 4 holo, pricemz 3 vam reknou co mate namastrovat a posledni bude silent(je potreba protoze si touto teorii nejsem 100% jist), dalsi voditko ze budete potrebovat pouze 3 holomastry je v tom ze vam holocron rekne klicova sluvko: continue. 2. Namastrujte 3 holomastry 3. Namastrujte basic povolani, pokud se slot neotevre mate smulu. 4. Dulezite je poradi ve kterem povolani trenujete, nikoliv mnozstvi, tj na otevreni jedislotu je potreba skutecne jen 5 mastru. Pricemz v tomto povolani nezalezi jesli mezi jednotlivymi posobejdoucimi povolani budou dalsi slot neotevirajici. (1.holo: architect, 2.holo doc, tj mezi nima musite udelat medika a to nic na poradi nezmeni). 5. mohou byt 2 stejne povolani po sobe, tj pokud vase posledni holo povolani bylo marksman, tak slot otevirajici muze byt klidne zase marksman 6. je to jen o mastrovani
Ja jsem udelal svoje starting, holo mi reklo continue na Muzikanta, takze me ted muzete potkat v theedu v kantyne spolu s slicnou Jufusiou. |
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 30/11/2003 : 21:33:44
|
Na gizmove teorii neco bude. Namastroval jsem puvodni povolani (marksman) a 1. holo mi reklo "continue" na Scouta. Udelal jsem scouta a 2. holo mi reklo "continue" na CH. Takze teoreticky bych mel delat 3. povolani z 5. na jedie nutnych. Uvidime u 4. hola, co mi rekne, zda bude mlcet nebo ne. |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 02/12/2003 : 00:02:36
|
Tak jsem dneska pouzil treti holo a ... Master Chief   Patasi o mistre kucharsky nepotrebujes jednoho ucednika ? |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 02/12/2003 : 00:31:48
|
Není Master Chief hodnost u námořnictva anglicky mluvících zemí? Já myslím, že je. No, každopádně budeš potřebovat HAFO rejže. Dáš si tatarku nebo kečup?  |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 02/12/2003 : 08:11:55
|
Jasně že tě určitě rád vyučím, farmy to bude chtít, a na loku je rejže plno :)) Hihi móóže rejže, a ťaťarku ťaky a kolu si nedať ?
|
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 02/12/2003 : 08:55:54
|
jj je mi jasny ze budu potrebovat hodne rejze  Takze mam dotaz nemate nekdo momentalne nevyuzite farmy ktere byste mi mohly tak na tyden az 14 dni zapujcit ??? |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 02/12/2003 : 09:37:17
|
quote: Originally posted by Golgoleth
jj je mi jasny ze budu potrebovat hodne rejze  Takze mam dotaz nemate nekdo momentalne nevyuzite farmy ktere byste mi mohly tak na tyden az 14 dni zapujcit ???
lahvan ma moje 2, muzes si je pujcit |
|
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 02/12/2003 : 15:57:27
|
quote: Originally posted by Don Gizmo lahvan ma moje 2, muzes si je pujcit
Jaký tvoje? Leasing už byl řádně zaplacen.  |
 |
|
Pulec
Starting Member
90 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 21:29:16
|
Dnes 20 marshalu a z toho jeden modrej holocron takze tu bude novej master Creature handler |
Pulec |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 23:59:01
|
Treti holo po 90 marshallech od druheho. edit: Ctvrte holo po 44 marshallech od tretiho. |
Edited by - Sagger on 05/12/2003 01:25:11 |
 |
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 09:12:33
|
Tak jsem uspesne dokoncil SL (reklo cervene Holo) Nove povolani(od Modreho) je Master Tailor ach jo ((Pokud by nekdo me kuze rad odkoupim nebo na oplatku usiju kabatek.Mam tu otazecku na lidi co pouzivaj SWG pod oknama ze zahadneho duvodu me to nejde nahodit Maruska |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 13:05:35
|
jestli myslis beh v malem okne na obrazovce tak to mi v praci facha v pohode. (Win XP Prof, GF4 karta) |
 |
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 13:26:29
|
Problem jsem uz vyresil nechodilo to bo jsem mel spatne nastavene rozliseni plochy (puvodne 800/600) a ta potvora chtela to same jako mam ve hre tak ze mam ted vse moooc malinkee Maruska |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 15:04:49
|
A proc nemate okno SWG stejne jako mate rozliseni Win ? Ja pouzivam okna na 1280x1024 to stejne SWG a mam zaskrtle v options Windowed mode a Borderless Window, tim padem SWG jede pres celou obrazovku a zaroven se to chova jako jakekoliv jine Win okno. |
Black |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 20:07:51
|
Ale podstatne to snizi vykon a i krajina a vse okolo tebe pak vypada dost "vyblite". No, pokud mas nejaky Tip&Trick i tuto neprijemnou grafickou vlastnost, tak budu rad, protoze jinak to funguje dobre ... i myska se zacina objevovat na mych W98.
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 20:12:39
|
Tak dneska me padly 2 holocrony cca 10min po sobe. |
Black |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 01:47:06
|
No nezabili by jste ho  |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 11:32:07
|
Je to o náhodě. Teďka zase bude třeba huntit měsíc a padne mu prd. |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 02:06:31
|
No ja uz po tezkem harvestu taky nejake to holo ziskal... Nevim jestli funguje teorie te abecedy ale proc to nezkusit tak pokud nekdo jedete BLUE holocrony tak vymenim jeden blue za Sith. BTW taky sem mel prvni povolani startovaci a ted sem dostal BH :) |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 11:11:51
|
No ja uz po tezkem harvestu taky nejake to holo ziskal... Nevim jestli funguje teorie te abecedy ale proc to nezkusit tak pokud nekdo jedete BLUE holocrony tak vymenim jeden blue za Sith. BTW taky sem mel prvni povolani startovaci a ted sem dostal BH :)
omg, tos to chyt pekne, aneb investigation sux! aspon me pak poradis jak rychle ziskat BH expu :) |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 11:36:28
|
quote: Nevim jestli funguje teorie te abecedy
Jaka teorie abecedy? |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 12:52:11
|
quote: Originally posted by Genagen
quote: Nevim jestli funguje teorie te abecedy
Jaka teorie abecedy?
Teorii je jak maku. Tadle rika, ze blue holocrony zadavaji povolani podle abecedy, sith pozpatku. |
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 15:19:15
|
No ja uz po tezkem harvestu taky nejake to holo ziskal... Nevim jestli funguje teorie te abecedy ale proc to nezkusit tak pokud nekdo jedete BLUE holocrony tak vymenim jeden blue za Sith. BTW taky sem mel prvni povolani startovaci a ted sem dostal BH :)
No pohoda aspon rozsiris nase BH rady:)Kdybys potreboval neco malo naucit,sem ti k dispozici,BH zbrane umim vsechny;) Rastafan |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 08:47:44
|
Tak nejak premejslim nad novou teorii otevreni jedi slotu. Prosim o jeji vyvraceni popr. potvrzeni :)
Je 6 basic povolani tj 6 zakladu pro advanced povolani. Artisan Brawler Entertainer Scout Medic Marksman
Ja prvni holo precetl jako master Scout a Marksman a dostal jsem nasledujici radu: Doctor (tj Medic) Artisan Musician (tj Entertainer)
cimz me holocron poslal pokazdy do uplne jinych basic povolani, nikdy se me nevratil zpet na ty prvni mastry a rek bych ze to co me otevre slot ocekavam v Brawlerovi. Uplne mimo radu stoji asi Politican (tam nevim je to novy povolani). Asi je to uplna kravina, ale muzete sem napsat s cim jste startovali Vy a jaka byla vase holo cesta? Teorie abecedy je asi mimo hru protoze jsem cetl jen modre holocrony a radu vidite sami.
P.S. Ja bejt vyvojarem tak tam dam: if pocet_masteru < 15 no_chance_open_jedi_slot a je kazda teorie vymalovana :)
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 09:17:52
|
A co master profese, ktera vychazi ze dvou zakladnich povolani? Btw: 1.Marksman 2.Scout 3.CH (ktery je ze scouta) |
Edited by - Sagger on 16/01/2004 09:22:11 |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 16/01/2004 : 09:26:29
|
v dobe precteni prvni hola jsem byl master marksman a scout
1. doctor 2. entertaiment 3. pistoler (tady se to asi vyvraci)
silent a nasledoval jsem:
scout medic brawler marksman
ted delam jen tak pro zabavu commando a pevne doufam ze me to otevre artisan 
|
Black |
 |
|
Topic  |
|