Author |
Topic  |
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 17:04:32
|
trochu z jineho soudku, take vam prijde ze at si vemete jakoukoliv rasu tak stejne diky ruznym magickym premetum prelevajicim manu a hp a diky subjobum jste s ni schopni delat obstojne temer jakykoliv job i kdyz se na to ta rasa na prvni pohled nehodi ?
zacina mi pripadat ze je uplne fuk jakou rasu clovek hraje a jakej ji da job. jen me zajima jestli vam to prijde stejne ? |
lastfm |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 17:07:33
|
quote: Originally posted by Rashaverak
<font size=1 color=pink style=color:pink;font-size:9px;font-weight:900;font-family:fixedsys a hovno>i s malym kasparkem se daj delat maly veci</font>
uz by jsi mohl neco udelat s tim podpisem .. ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 18:04:25
|
quote: Originally posted by -corwin-
quote: Originally posted by Rashaverak
<font size=1 color=pink style=color:pink;font-size:9px;font-weight:900;font-family:fixedsys a hovno>i s malym kasparkem se daj delat maly veci</font>
uz by jsi mohl neco udelat s tim podpisem .. ;)
rofl dnes jsem to rashovi chtěl říct ve hře , ale je údržba 8 hodinová .
to rash : mno ani bych neřekl , vždy je rasa na něco předurčena jako např, galka je vynikající na melee ale v magii toho moc neudělá , mythra je zas přeurčena na thiefa , rangera a ninju . Člověk je na vše ale v ničem nevyniká , snad až na whm  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 18:10:18
|
Rozhodne v tom orzdil je a zasadni... at uz v poctu HP/MP... pro Warry/Magiciany dost podstatny, nebo v rozdilnych statech, ktere zase zasadne ovlivnuje DMG/M-DMG |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 18:54:49
|
Mno a nemluve otom, ze stejnej buff jako Galka si muzu udelat s Tarutaru taky, a porad sme natom stejne. |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 19:12:36
|
ano ano jiste, ja nerikam ze taru neni nejlepsi black mage, ze mithra neni nejlepsi thief. Je, ale kazdy job se da hrat temer s kazdou rasou a jde to celkem v pohode, prave kvuli tem subjobum, ze jde hodne o kombinaci. |
lastfm |
 |
|
TSP
Starting Member
39 Posts |
Posted - 09/12/2003 : 19:27:13
|
takze diky neskutecne ! vrelosti a pomoci id jmenem MECHAC uz patchuji
za tohle ma u me moooc velej dik co udelal a sem rad ze se daj najit jeste takovi great one a ochotni lide...
tim bych chtel vicemene taky podekovat vsem ktere sem otravoval o rady a kteri me zpatky odpovidali :)
|
FFXI | THF:75 | retired LoTR | HNT 65 | retired RoM | WAR/SCOUT 60/60 | retired |
 |
|
anachronox
Starting Member
35 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 04:43:30
|
Jo tak jsem to konecne zahral vypada to dobre to sice jo ale jsem z toho uplne vedle a netusim ani jak to mam ovladat brrr |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 08:12:16
|
quote: Originally posted by anachronox
Jo tak jsem to konecne zahral vypada to dobre to sice jo ale jsem z toho uplne vedle a netusim ani jak to mam ovladat brrr
Klavesnicí |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 08:27:32
|
quote: Originally posted by Gabriel
Klavesnicí
fakt ? a ja si rikal proc mi to s tim volantem tak nejde |
lastfm |
 |
|
Killerko
Starting Member
90 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 11:26:50
|
quote: Originally posted by TSP
takze diky neskutecne ! vrelosti a pomoci id jmenem MECHAC uz patchuji za tohle ma u me moooc velej dik co udelal a sem rad ze se daj najit jeste takovi great one a ochotni lide... tim bych chtel vicemene taky podekovat vsem ktere sem otravoval o rady a kteri me zpatky odpovidali :)
Tak kde bol nakoniec problem? co si robil zle? :) |
 |
|
anachronox
Starting Member
35 Posts |
Posted - 10/12/2003 : 20:14:15
|
no jsem rad ze jsi mi poradil dobrej napad .. klavesnice jinak kdo by si semnou zahral tetra master????? jinak to moc neumim takze aspon vysaju informace sice obcas pocitac porazim ale kdyz si dam tezsi pocitac tak jsem v ritce jelikoz zacne delat comba a to pak na to jen ziram co se to deje a jak rychle prichazim o karty. :o))))) |
 |
|
Killerko
Starting Member
90 Posts |
Posted - 11/12/2003 : 02:35:49
|
ja si rad zahram.. moju uplne prvu hru som hral proti normalnemu hracovi a hned som aj vyhral :D tie komba su super.. vdaka nim moze kludne vyhrat aj hrac zo slabsimi kartami nad niekym kto ma silnesie karty
|
 |
|
7idus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 11/12/2003 : 08:09:46
|
Zdravim Final maniaky,
zanedlouho se vaše řady na Shivě rozšíří o tři nové přírůstky.. včera jsem objednal 3 krabice na cdromshopu, takže počítám, že by to během příštího týdne mělo dorazit.
Prozatím páček 
..share your fantasy. |
 |
|
dlouhan
Starting Member
4 Posts |
Posted - 11/12/2003 : 09:44:56
|
quote: Originally posted by 7idus
Zdravim Final maniaky,
zanedlouho se vaše řady na Shivě rozšíří o tři nové přírůstky.. včera jsem objednal 3 krabice na cdromshopu, takže počítám, že by to během příštího týdne mělo dorazit.
Prozatím páček 
..share your fantasy.
Hmm.. Tak to doufam ze je po ceste nikdo neotevre..rad bych mel hru se vsim vsudy .) |
 |
|
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 12/12/2003 : 02:02:31
|
všichni koho se to týká si udělejte dle supr návodu Kilerka změny v playonline pls. Topic playonline |
 |
|
TSP
Starting Member
39 Posts |
Posted - 21/12/2003 : 05:47:41
|
hele kuci pls - nevite komu mam dat ten adventurers coupon jako thief kdyz sem ? prej to rikali nekde na zacatku vim prd a nechce se mi to jenom tak zahoazovat diky :)
btw: mam tady takovej problem mozna bug hry - pri makru
/ja "Sneak Attack" <me> /wait 20 /wait 20 /wait 20 /p !!!!!SNEAK ATTACK READY!!!! <call12>
makro funguje bez problemu az na jednu celkem dulezitou malickost ... ten konec oznamovani do party (nebo say tell cokoli) proste to funguje jenom NEKDY a ja netusim proc - nema s tim nekdo zkusenost ?
PS: ta ja je mozna spatne ve hre to mam stopro spravne |
FFXI | THF:75 | retired LoTR | HNT 65 | retired RoM | WAR/SCOUT 60/60 | retired |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 21/12/2003 : 09:11:09
|
Jméno toho, komu je třeba dát adventurer kupón ti opravdu řekli na začátku, teď je nemožné na to přijít jinak, než že v North Sandoria na náměstí zkusíš všechny NPC a postupně jim to nastrkáš.
Co se týče makra, sice nevím, proč tam nemáš /wait 60, ale to není podstatné. Já používám /party, ale to by taky neměl být problém. Spíš to bude tak, že v boji tu hlášku přehlédneš. Pokud chceš něco, co upozorní hlavně tebe, tak /echo Sneak attack ready atd...
|
 |
|
TSP
Starting Member
39 Posts |
Posted - 21/12/2003 : 12:25:55
|
Gabriel: mno wait nemam 60 protoze wait muze byt maximalne 20sec :) a skutecne tu hlasku neprehlednu ... daval sem si mockrat i vypis z boje textovy a proste obcas se neobjevi vubec obcas jo ... skoda ... tu halsku pro Party jsem chtel hlavne ayb upozornila toho s kym sem domluveny ze bude delat sneak at kdyztak hodi provoke apod.. a jeste sem to chtel trosku vic rozvinout ale proste nefunguje jak ma taknevim du to jeste investigate :)
ad quest no to sem peknej debil ze sem toprehlid :( du jezkouset ty postavy :) |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 21/12/2003 : 13:29:12
|
quote: Originally posted by TSP
Gabriel: mno wait nemam 60 protoze wait muze byt maximalne 20sec :)
Aha s tímhle nemám zkušenost, takže nevím. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 22/12/2003 : 09:20:36
|
super hosi diky moc ja si lamal hlavu jak lidi delaj to 15 seconds to provoke, ted uz je to jasny. |
lastfm |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 29/12/2003 : 16:29:06
|
Muze mit ve ffxi vicero hracu na jednom serveru stejne jmeno? |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 00:22:14
|
quote: Originally posted by Pacient
Muze mit ve ffxi vicero hracu na jednom serveru stejne jmeno?
myslim ze ne |
lastfm |
 |
|
anachronox
Starting Member
35 Posts |
Posted - 04/01/2004 : 21:02:22
|
Ahoj vsichni jen sem vas chtel pozdravovat a poprat do novyho roku a doufam ze mi moc neutecete ve ff jelikoz ja jsem se vratil z chaty a kdyz sem spustil komp tak se muj kompik zase odporoucel je tuhej a nejhorsi je ze to neni zdroj a zaruka je v hajzlu ci nekdo vite jaka zaruka se dava na desku Ecs poripade amd procesor?? zatim zdarec a at se vam to nestane mam ted hroznej ocistec nebejt mladej uz bych se zakous  |
 |
|
maxa25
Starting Member
88 Posts |
Posted - 05/01/2004 : 10:33:43
|
Uprimnou soustrast, jestli si tam mel ecs, tak to ti pocitac prokazal sluzbu, ze tu ecsku odvaril , ale mela by mit zaruku myslim dva roky. Neboxovanej AMD ma vetsinou pul roku zaruku, kdyz neni mechanicky poskozen.Nevim jak ostatni, ale ja zas tolik na to ff casu nemam, takze ja osobne ti tolik neutecu . |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/01/2004 : 10:43:24
|
Od roku 2003 musi mit vsechny nove produkty 24 mesicni zarucni lhutu. Ja si ted porizoval boxovanou verzi a mela zaruku dokonce 36 mesicu |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 11:38:51
|
Square Enix oznámili, že počet registrovaných uživatelů jejich PS2/PC MMORPG s názvem Final Fantasy XI překročil hranici 500.000 hráčů (celosvětově), přičemž celková online populace (počet aktivních charakterů) dělá téměř milion postav. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 11:58:05
|
quote: Originally posted by Tragedy
Square Enix oznámili, že počet registrovaných uživatelů jejich PS2/PC MMORPG s názvem Final Fantasy XI překročil hranici 500.000 hráčů (celosvětově), přičemž celková online populace (počet aktivních charakterů) dělá téměř milion postav.
tak to uz by za chvili mohla byt FF nejhranejsi na svete ne ? EQ mel neco malo pres 500K.
jeste detail, je 30 serveru, to je prumerne na jeden server skoro 20K platicich accountu.
|
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 09/01/2004 12:01:04 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 12:24:15
|
No leti to nahoru opravdu silene. Nevite, jestli se planuje release taky pro Evropu a kdy? To by mohlo byt dalsich tak 50k lidi... |
 |
|
maxa25
Starting Member
88 Posts |
Posted - 15/01/2004 : 10:24:53
|
Nebylo by spatny zalozit topic s craftenim, co kdo umi, co shani za material atd. Cetl jsem pekny topic, jak jim napriklad pekne funguje kuchar, ostatni mu dodavaji material a on naoplatku vari pro ne nake ty dobroty . Neco takoveho by mohlo pomalu zacit fungovat i u nas i kdyz chapu, ze sme zatim s craftenim na zacatku. |
 |
|
maxa25
Starting Member
88 Posts |
|
naryx
Starting Member
3 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 08:33:06
|
Zdravim, tak uz jsem taky na Shive, handle Naryx, nick Naryx - kdyby me nekdo podporil linkshellem tak to uvitam, pripadne kdyby nekdo makal na low lev subjobu, tak bych se taky rad groupnul s nekym, kdo by me do toho zasvetil. Zatim jsem Red Mage lv 7, do vecera tak asi lv 9 |
 |
|
TSP
Starting Member
39 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 13:53:35
|
Naryx: zkus mi napast tell az budes ve hre "Tsp" ze tam ses pritahnu linkshell :) |
 |
|
Killerko
Starting Member
90 Posts |
Posted - 30/04/2004 : 18:15:15
|
hojte.. ako to vyzera v hre teraz? kto vsetko este hrava? a co je tam noveho :)
pozeral som ze nejaky novy datadisk sa chysta |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 02/05/2004 : 10:49:29
|
quote: Originally posted by Killerko
hojte.. ako to vyzera v hre teraz? kto vsetko este hrava? a co je tam noveho :)
pozeral som ze nejaky novy datadisk sa chysta
no vetsina lidi skoncila jsme tam ted maximalne tak v peti |
lastfm |
 |
|
maxa25
Starting Member
88 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 13:19:08
|
Zlutej dabel mi odstrihl ADSLko, takze ted budu ve hre vic nez sporadicky do pulky kvetna, takze se veselte beze mne . (zkusim zprovoznit na to mezidobi modem ) |
 |
|
noril
Darkparadise GM
32 Posts |
Posted - 05/05/2004 : 15:38:44
|
me to nejak odmitlo vzit dalsi payment takze si ted dopisuju s podporou |
Ninoki
be blonde or not? |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/05/2004 : 13:55:06
|
quote: Originally posted by noril
me to nejak odmitlo vzit dalsi payment takze si ted dopisuju s podporou
japonsky ? |
lastfm |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 10:18:32
|
Nevíte někdo, kdy má být release PS2 verze pro Evropu? PS2 verzi vych asi zkusil, PC verzi ne, protože na to nemám stroj. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 10:26:35
|
quote: Originally posted by Khostri
Nevíte někdo, kdy má být release PS2 verze pro Evropu? PS2 verzi vych asi zkusil, PC verzi ne, protože na to nemám stroj.
Zároveň s vydáním druhého datadisku, který v ní bude obsažen. Tzn. ještě letos :)
Jak připojuješ PS2 na inet ? |
 |
|
TSP
Starting Member
39 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 10:56:17
|
TSP stale hraje a nemini s hrou prestat jelikoz ho neustale bavi a tesi se na datadisk ... ... jenom me ted vicemene cekaji za 20+- dni statnice cili se tam od pristiho tydne budu objevovat asi sporadicky a kdyz uz tak krapet nervozni cili bych doporucoval nezlobit me :-)
jinak PS2 kari go go go at uz ste tam at je nas vic
NINOKI: tak jak to s tebou vypada uz se nejak zadarilo s kreditkou ? stejnej problem mel tusim i MALEUS tak se hozkus nejak zeptat ze mu to nechtelo sezrat kreditku a nemohl chvili hrat |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 11:01:29
|
zatím nijak - současně s vydáním FFXI na PS2 začne fungovat i Playonline. Ale četl jsem návod, že to normálně jde zprovoznit u nás i teď. Jen v registraci při prvním připojení se "spleteš" ve svém poskytovateli připojení myslím a uvedeš "omylem" nějakého rakouského providera. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 12/05/2004 : 11:10:19
|
quote: Originally posted by Khostri
zatím nijak - současně s vydáním FFXI na PS2 začne fungovat i Playonline. Ale četl jsem návod, že to normálně jde zprovoznit u nás i teď. Jen v registraci při prvním připojení se "spleteš" ve svém poskytovateli připojení myslím a uvedeš "omylem" nějakého rakouského providera.
Kukni sem
http://konzoly.gamesweb.sk/clanok.php3?ID=4021 |
 |
|
noril
Darkparadise GM
32 Posts |
Posted - 14/05/2004 : 01:00:21
|
no vypada to divne >> oni tvrdi ze problem je u banky a banka tvrdi ze problem je u nich ... takze cekam na new cartu protoze neberou amex |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/05/2004 : 09:08:53
|
Tak jsem nainstaloval FF, že na měsíc skuknu svoje postavy. Jsou smazané :) Představa, že bych měl znovu absolvovat všechny šílené questy typu druhé povolání, KFC quest apod. mě odradila od založení nové postavy. Škoda  |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 17/05/2004 : 12:00:27
|
quote: Originally posted by Gabriel
Tak jsem nainstaloval FF, že na měsíc skuknu svoje postavy. Jsou smazané :) Představa, že bych měl znovu absolvovat všechny šílené questy typu druhé povolání, KFC quest apod. mě odradila od založení nové postavy. Škoda 
skoda, lidi se ted nejak vraceji a zacina nas tam bejt celkem dost, zajimavy zrovna ten den co jsem napsal ze lidi mizej se zacali vracet :)
btw zkousel jsi kontaktovat technickou podporu ? treba by ti ty postavy vratili |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 17/05/2004 15:08:29 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 21/05/2004 : 21:11:11
|
Zkouším. Uvidíme, Taru red mága bych si možná švihnul znovu. |
 |
|
Justik
Starting Member
12 Posts |
Posted - 08/06/2004 : 22:59:33
|
Zdravim po 2 mesicni odmlce quli skoly,konci semestr,za chvili bude uplny konec, se zas na chvili premistim do ff. (jeste nemam plany na leto). Jsem rad, ze nas tolik zustalo a rad budu zas na CzSk linkshellu pospouchat vase tajne rozhovory:) Ac to dle par topicu vypada na trochu nakopnuty vceli ul, nexcu se do toho michat. Myslim, ze vse je svobodna volba a odsuzovat nekoho nemam pravo a ani nexci. od toho to je snad svobodna vule:) a svuj nazor jsem v podobe toho citatu rashovi rekl:) stejne jako kdysi v UO sem musel stravit nekolik tydnu sekanim dreva mackanit makro tlacitka, takze to znam, ale nemyslim, ze by mi to neco dalo krome mozolu na prstu. navic v uo to slo pekne rychle oproti ffxi, kde je snad vse docela zpomalene.
ee,sory. chtel jsem se zeptat jedno OT: Nevite/neznate neco o tom novem Horizons Online? dle recenze by to mohlo vypadat na solidni svet ne nepodobny realnemu zasazeny do fantasy..
|
blm,bst75, whm73,mnk74, pld55 10x 37-42, 3x 19-21 SD,ZM,COP done. zbyva Oyryu v 2.0 a bahamut merits 58 vrtra,fafhog,tiamat,KB,aspi ,sky etc defeated blackbelt 2/3 >.> |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 10/06/2004 : 08:57:21
|
nikolo nevis nahodou jestli se k nam jeste vrati wardocan ? a pripadne kdy ? |
lastfm |
 |
|
Gabriel