Author |
Topic  |
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 17:37:54
|
Tartaros> Wisdom comes with time.. [(c) Gradenko , 2004.] |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 19:20:49
|
Obsah inzerátu: Hledam opravdoveho muze, ktery v opravdu umi programovat v XML a v opravdu me s tim poradi (o plate se domluvime)
Město odkud pochází: Praha Rok narození: 1978 Výška: 165 cm
|
|
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 20:22:59
|
Dobré jsou ty reakce lidí, čeština je holt krásný jazyk (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 21:23:55
|
a víte, že když se teďka koukam na novu, tak si řikám, že ta "online komunita" ještě není uplně na dně ... |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 21:24:59
|
quote: Originally posted by Isac
a víte, že když se teďka koukam na novu, tak si řikám, že ta "online komunita" ještě není uplně na dně ...
Ja bych do znaku ceske republiky dal misto lva stado ovci... |
|
Edited by - Demostenes on 05/02/2004 21:28:03 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 21:31:11
|
aby se ty ovce neurazili :) |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 21:35:23
|
a víte, že když se teďka koukam na novu, tak si řikám, že ta "online komunita" ještě není uplně na dně ...
Myslis to jak si tam z tech lidi delaji srandu?(to jejich chovani) |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 21:40:06
|
myslim to, že ty lidi vypadaj jak kdyby si je pučili z nějakýho ústavu pro momentálně zaostalé
mimochodem, i takle může vypadat/zpívat vítěz http://www.cheeky-girls.com/ |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 21:43:02
|
jo jsou tam obcas takovi, ale celkove ty lidi ponizuji (rekl to jeden clovek na kameru) cekaji tam XXX hodin - zrovna ted tam byla baba, ktera si musela vzit zvykacku, aby zahnala hlad. |
|
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 22:05:39
|
Tady je akorat nazorne videt ze nekteri lide zjevne trpi sebekritikou, jedine co timhle docili je to, ze ze sebe udelaji pitomce a tvurci tohoto poradu na tom vyrejzujou prachy (kolac sledovanosti)
Ostatne ta sebekritika neni videt i u nekterych jedincu tady..
Po dlouhe dobe jsem se dival na "zabavny porad" na Nove a vim ze zas na dlouhou dobu se divat nebudu, jednoduse to je bezduchy a primitivni. |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
Edited by - hoghar on 05/02/2004 22:07:52 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 22:10:40
|
quote: Originally posted by hoghar
Po dlouhe dobe jsem se dival na "zabavny porad" na Nove a vim ze zas na dlouhou dobu se divat nebudu, jednoduse to je bezduchy a primitivni.
Pro bezduche a primitivni masy, coz je vetsina... |
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 22:54:36
|
obávám se, že všichni tady vědí, kdo se tu ve skutečnosti zabejvá tancem ... |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 23:28:38
|
obávám se, že všichni tady vědí, kdo se tu ve skutečnosti zabejvá tancem ...
A jak to souvisi s tim videem? |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 23:36:37
|
quote: Originally posted by Demostenes
Ja bych do znaku ceske republiky dal misto lva stado ovci...
Ty si dej do znaku vola. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 23:59:16
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik ...
Ty si tam dej prase a mistral at si tam da pero, at je videt, cim premysli ;)
|
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 07:38:59
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik ...
Ty si tam dej prase a mistral at si tam da pero, at je videt, cim premysli ;)
Lepsi myslet perem nez prdeli.  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 10:05:09
|
Proč utloukl svou ženu? """"""""""""""""""""""" Jeden muž stál před soudem, protože zabil svou ženu. Soudce: To je velmi brutální čin. Pokud chcete, aby vám byl trest poněkud zmírněn, musíte nám vysvětlit motiv svého činu. Muž: Když ona byla tak omezená, že jsem ji prostě musel zabít. Soudce: Vždyť to, co nám teď říkáte, váš čin ještě přitěžuje. Jestli nechcete, aby vás přísedící už napřed odsoudili, pak nám předložte alespoň jedno polehčující vysvětlení.
Nato se muž rozhovořil
Odehrálo se to následovně: Bydlíme ve 13. poschodí jednoho vysokého domu.. V prvním poschodí žije rozkošná rodina hotelového portýra, která má tři děti. Je ovšem strašné, že jejich děti zůstaly od přírody neobyčejně malé. Ten dvanáctiletý měří 80 cm a ten devatenáctiletý 90 cm. Jednoho dne jsem přišel domů a moje žena říká: "V rodině našeho portýra je něco špatně. Ty jejich děti jsou praví pyrenejové.". Já říkám: "Ne, ty myslíš, že jsou pygmejové." "Ne", říká moje žena, "pigmej je látka, kterou má člověk pod kůží a tvoří se z ní pihy." Já říkám: "To je pigment." "Ne", říká moje žena, "pigment je to, na co psali staří Římané." Já říkám: "To je pergamen!" "Ne", říká moje žena, "pergamen je, když básník začne něco psát a pak to nedokončí ...."
Pane soudce, musíte ocenit, že jsem ovládl, zamlčel slovo fragment, sedl si odevzdaně do křesla a začal číst noviny. Náhle však ke mně přišla žena s větou, po níž jsem usoudil, že je zralá pro blázinec.Tedy moje žena.
"Miláčku, koukni se, co zde stojí!" Otevře knihu, ukáže na jedno místo v textu a říká:"Slunečník kabelky byl učitelkou pasáka 15." Vzal jsem knihu a stále ještě poklidně vysvětlil: "Ale miláčku, to je fracouzská kniha a francouzský text. Tady stojí: La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Louis XV. To znamená: Markýza Pompadour byla milenkou Ludvíka XV." "Ne", říká moje žena, " to musíš překládat doslovně: La Marquise - slunečník, Pompadour - kabelka, la Maitresse - učitelka, Louis XV - pasák 15. (Pozn.: franc. Lése čti Luis značí přeneseně označení pasáka prostitutek). Já to musím konečně vědět naprosto přesně, já jsem si přece objednala pro svou výuku francouzštiny vynikajícího legionáře." Já říkám: "Ty myslíš lektora." "Ne", říká moje žena, "lektor byl antický řecký hrdina." Já říkám: "To byl Hektor a ten byl z Tróje." "Ne," říká moje žena, "Hektor je plošná míra." Já říkám: "To je hektar." "Ne", říká moje žena, "Hektar je nápoj bohů." Já říkám: "To je nektar". "Ne", říká moje žena, "Nektar je řeka v jižním Německu." Já říkám: "To je Neckar." Moje žena: "Vždyť přece znáš tu krásnou písničku o Rýnu a Nektaru, kterou jsme nedávno zpívali jako duo." Já říkám: "To se jmenuje duet." "Ne", říká moje žena, "duet je, když mají dva muži souboj se šavlí." Já říkám: "To je duel." "Ne", říká moje žena, "duel je díra v hoře, kterou projíždí vlak."
A dál, pane soudce, dál jsem to již nevydržel a se slovy že jí uplatim jsem vzal kladivo a umlátil jsem jí ....."
Nastala chvíle mlčení, po němž soudce vstal a vyřkl ortel: "Osvobozen, já bych ji umlátil už u Hektora ..." |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 10:25:32
|
VERY GOOD!  |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 10:44:10
|
Opet byli vyhlasovani vitezove kazdorocni Ceny Stelly !
Cena je pojmenovana podle 81ti lete Stelly Liebeck, ktera se kdysi polila kavou a uspesne za to nechala odsoudilt McDonalda.
Tento pripad inspiroval ke kazdorocnimu vyhodnoceni nejkurioznejsich a nejuspesnejsich soudnich pripadu v USA: Bohuzel se do lonskeho hodnoceni nedostala soucasna kampan teenageru, kteri ted houfne zaluji McDonaldy, ze ztloustli po jidle u nich. ________________________
5. misto (delene) Kathleen Robertsonova z Austinu, Texas, vysoudila $780,000 za zlomeny kotnik v nabytkarskem obchode, kde zakopla o pobihajiciho spratka. Majitele obchodu byli rozsudkem dosti prekvapeni, protoze ten predmetny spratek byl syn pani Robertsonove.
5. misto (delene) 19ti lety Carl Truman z Los Angeles, Kalifornie, ziskal $74,000 + lecebne vylohy, kdyz mu jeho soused prejel ruku vozidlem Honda Accord. P. Truman si zrejme nevsiml, ze nekdo sedi za volantem vozu, ze ktereho kradl poklice.
5. misto (delene) Terrence Dickson z Bristolu, Pennsylvanie, opoustel pres garaz dum, ktery prave vykradl. Nepodarilo se mu ale otevrit dvere garaze, protoze vypovedelo automaticke otevirani. Zpatky do domu se taky vratit nemohl, protoze si zaklapl spojovaci dvere z garaze do bytu. Domaci byli na dovolene a tak zustal p. Dickson uveznen v garazi 8 dni a prezil jen diky zasobe Pepsi a velkemu pytli psich granuli. Od vlastnika domu pak vysoudil nahradu za dusevni ujmu ve vysi $500,000.
4. misto Jerry Williams z Little Rocku, Arkansas, ziskal 14,500 + uhradu nakladu leceni, kdyz byl napaden sousedovym psem beaglem. Pes byl na retezu na dvorku sveho pana za plotem. Vysouzena nahrada byla tak nizka, protoze porote pripadal ten pes ponekud vyprovokovan, kdyz p. Williams lezl pres plot na jejich dvorek a po psovi opakovane palil ze vzduchovky.
3. misto Filadelfska restaurace musela zaplatit panu Amberu Carsonovi z Lancasteru, Pennsylvania, nahradu ve vysi $113,500, kdyz u nich uklouzl na rozlite limonade a zlomil si kostrc. Limonada se na podlahu dostala nekolik vterin pred incidentem, kdy ji p. Carson chrstl do obliceje svemu priteli behem vymeny nazoru.
2. misto Kara Waltonova z Claymontu, Dealaware, vysoudila na nocnim klubu v sousednim meste nahradu za to, ze pri vylezani z okna zachodu spadla na zem a vyrazila si dva predni zuby. Stalo se to proto, ze pi. Waltonova se pokusela utect ze zachodu bez zaplaceni poplatku $3.50. Ziskala nahradu $12,000+naklady na zubare.
1. misto Vitezem letosni souteze byl p. Merv Grazinski z Oklahomy. Ten si koupil zcela novy obytny vuz Winnebago. Pri ceste domu z fotbaloveho zapasu vjel na dalnici, nastavil automat na 130 km/hod, prelezl ze sedadla ridice do obytne casti a varil si kavu. Nebylo pak divu, ze vuz opustil dalnici, havaroval a prevratil se. P. Grazinski se pak soudil s vyrobcem, ze v navodu k obsluze vozidla nebylo vyslovne uvedeno, ze toto se nesmi. Porota mu prirkla nahradu $1,750,000 plus zcela novy Winnebago Motor Home. Vyrobce pak skutecne v tomto smyslu upravil navod k ovladani vozidla pro pripad, ze by se vyskytl jeste dalsi uplny blbec a koupil si jejich vuz. To je opravdu mozne jen v Americe. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 11:43:52
|
Hoax, a for je v tom ze pravda je jenom JEDNO z toho a puvodni ucel toho clanku byl uhadnout kterej pripad je pravdivej |
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 11:53:10
|
Hoax, a for je v tom ze pravda je jenom JEDNO z toho a puvodni ucel toho clanku byl uhadnout kterej pripad je pravdivej
:-) vsechny mi prijdou u nekterych lidi zcela realne. ktery je opravdovy? |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
|
Plague
Starting Member
52 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 12:26:17
|
Já bych řekl, že právě to číslo 1 je jediné pravdivé. |
Plague[Braterstvo], Istar Luin Lenost je matka pokroku. Václav Musil |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 12:37:19
|
Hoax, a for je v tom ze pravda je jenom JEDNO z toho a puvodni ucel toho clanku byl uhadnout kterej pripad je pravdivej
Lol To uz nezvladas ani samostatne vymyslet jednu vetu? :) |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 14:30:40
|
viz. toto aneb jak se z demostena vola stava Demostenes I Uceny |
ego tycoon |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 14:44:00
|
hehe  |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 14:50:46
|
quote: Originally posted by ToHor
viz. toto aneb jak se z demostena vola stava Demostenes I Uceny
LOL
tak to se opravdu povedlo  |
 |
|
Jules Winfield
New Member

110 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 14:54:04
|
 tak to je ukazkovej pripad fóru na druhou... existuje vubec nejaka znama diagnoza pro tyhle magory? :)
btw: zajimavy forum, konecne vim, jak je to vlastne s jeho neustale omilanym studiem |
# jw [off] |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:04:03
|
:))))) tak to je zasah |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:09:50
|
2 ToHor:
   no, Demostene ? (Ale pekna kompilacni prace, jak vystrihl tu jednu vetu, obohatil chytrim slovem z jine (hoax) a pastnul to tady) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:13:26
|
demo uznal cizí názor, chápete to ? |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:14:54
|
Kam se na Demostena hrabe VN Musil alias Rodier. |
Black |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:14:55
|
demo uznal cizí názor, chápete to ?
myslim, ze to byly jeho alter ega, co postovaly ty dalsi nazory, takze uznal zase jenom svuj |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:16:26
|
demo uznal cizí názor, chápete to ?
uznat a ukrast je rozdil |
Black |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:24:41
|
  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:25:26
|
Rofl. Dostals ho inflagranti |
|
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 15:50:22
|
Myslim, ze k tomu uz ani neni co dodat, lol  |
Beholder [- Monster of Underdark -] |
Edited by - beholder on 06/02/2004 15:51:41 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 16:11:04
|
http://www.area29.com/flash/index?a=mad2 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 16:17:40
|
Mnozi rodice mivaji nekdy pri pojmenovavani potomku primo roztodivne napady.V Ceske republice mame holcicku *Nocni bouri*, ve svete je to chlapecek *Nemo* a divenka *Ikea*.American Jon Blake Cusack je pocitacovy expert a odrazilo se to i na jeho synkovi.Nastesti ho nepojmenoval *Windows XP*, ale dal mu sve jmeno.Ovsem misto tradicniho Jon Blake Cusack II, je klucina Jonem Blakem Cusackem verze 2.0

Jen sem zvedavy, kdy budou pojmenovavat sve deti typu pre alpha verze 034b :]]] |
|
Edited by - sword on 06/02/2004 18:25:40 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 18:34:42
|
No a jako co? Tak jsem se podelil o nove ziskanou informaci. Jenze banda vylizanych retardu jako jste vy nikdy nepochopi  |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 18:43:33
|
No a jako co? Tak jsem se podelil o nove ziskanou informaci. Jenze banda vylizanych retardu jako jste vy nikdy nepochopi 
 |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 18:51:59
|
podelil ? ne tebe lidi zfakujou, a reknou jak to je doopravdy a ty pak delas nekde jinde kinga, a navic se to ani neunavujes to prepsat vlastnimi slovy, ale prachproste copy n paste. a kdyz se tomu lidi opravnene smeji tak je jenom urazis a snazis se ponizovat...
to uz je vazne rpehnany co tu predvadis, tomu se uz ani neda rikat arogance.
Vazne se zacinas stavat nekym o kom si vsici mysli ze je totalne vylizanej a sam si pripada jako nejvetsi myslivna od dob vynalezeni kola. Stejna nemoc jako ma Rodier, tobe se v minulosti prez to jak ses vyjadroval nedalo uprit ze mnohdy jsi mel pravdu, jenze dneska uz si vazne nekde jinde. Placas totalni picoviny, argumenty jinych prehlizis nebo jen urazis a zesmesnujes ... pritom maji vsici prdel jenom z tebe.
mel by ses zamyslet, to myslim vazne. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 06/02/2004 : 23:40:29
|
No a jako co? Tak jsem se podelil o nove ziskanou informaci. Jenze banda vylizanych retardu jako jste vy nikdy nepochopi 
Ty ktery ti nezobou z ruky jsou totiz u tebe automaticky vylizanej retard. Tak to mas blby, protoze v zivote ti z ty ruky moc lidi zobat nebude. Pri tomhle pristupu skoncis hodne brzo dost spatne.
|
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 07/02/2004 : 00:39:34
|
ROFLMAO  |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 10:56:46
|
muhehe, vole ToHore, máš u mě panáka  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 11:23:15
|
k tomu se pridam  |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 08/02/2004 : 13:09:11
|
No toto je len dalsia ukazka pre zaritnenych ProAmericancov, proste taky blby narod. uplny curikanci vymeteny, na to sa ned
- Myslim ten Tohorov post :p |
Fistandantilus - DP Nimrodel - DP Gimli - Anth /Neprevedeny Ariak - Endor - paladin Scathain - Endor - Torch(firemag) |
 |
|
Topic  |
|