Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 SK UO Shard -> Endor vs *.* - [(f)lamewar] -> dmnc
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  01:55:45  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
Hehe, ale Baltiku, radsi se poradne zapoj do flamu, nemusis se tak upejpat

Btw, jak koukam, tebe ty PGP klice jeste nepresly

No, vsak on se ten server tak chova, staci do doprogramovat. I kdyz je pravda, ze tohle uz by mohlo byt v jadru a byl by klid.

Edited by - Demostenes on 06/10/2003 01:58:10
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 06/10/2003 :  01:58:04  Show Profile Send Kolik a Private Message
Demo: Už zase plácáš.
No já to říkal..., ale nerad se opakuju.

*čeká na konkrétní příklad toho co umí POL*

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  01:59:43  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
http://www.sphereserver.cz/modules.php?op=modload&name=phpBB2&file=viewtopic&t=67

Docela pekne je videt, jak tartaros krasne skocil do pasti, proste vsechno automaticky odkejval a byla tam i vec, ktera zarucene nesla ;))
Tartaros prohral na cely care, navic bylo videt, ze pulce toho co rika krtek ani nerozumi, protoze neumi programovat (nebo maximalne tak hello world) a tak nechape jiste veci, protoze je pouze zvykly na pochybny sphere skriptovani, misto na poradny programovani.

Edited by - Demostenes on 06/10/2003 02:04:12
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:19:35  Show Profile Send Kolik a Private Message
A vida. H ned zítra se na to mrknu a přečtu. Jsem zvědav, ale dneska už jdu spát.

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:20:08  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Originally posted by Demostenes
2danad:
To je prave ten problem. Vetsina GM prace na DP zpociva ve vybirani najmu, kontroly AFK maker a pousteni lidi z jailu, pripadne pronajimani domku...je to v podstate tupa robotina, ktere nejenze je absolutne nudna, takze kazdy GM to vydzi chvili a pak ho to prestane bavit (a proto je v teamu tuna lidi, ale nikdo nic nedela a tak se porad berou dalsi a dalsi - misto aby se GM venovali hracum, tak v podstate tunama hodin prace musi nahradit to, co se na sphere 0.51 neda poradne zautomatizovat.

hehe, nezaspal jsi trochu? Ze jsi to ty za sveho pusobeni coby GMka nedokazal je jedna vec, ale realita je bohuzel takova ze vetsina z techto cinnosti uz je davno automatizovana.

Opravdu pri kritizovani Sphery (potazmo Sphery .51a) by ses mel nekoho kdo ji alespon trochu videl zeptat, co na ni delat lze a kde jsou jeji skutecne limity. (ktere tam ani mozna nejsou, co jsem se koukal do binarky, tak je tam spousta veci, o kterych vsichni tvrdi ze je umi az .55i... Mozna i ten chybejici nukechar a nuke s parametrem, o kterem prozatim nevim...)

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:23:38  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
Tak uz muzu flamovat dal protoze jsem prave dostal ekskurzi pres morii mapu ( ale delam si srandu reknu vam svoje uprimne domnenky)
Zaklad map0.mul maji rozhodne hodne dobre promyslenej ( az na par uletu smerem na zapad jsou ctvercove prechody .. s tim jsem si lamal hlavu hodinu nez jsem prisel na to jak to udelat ve photoshopu) , prirodu maji taky dost dobre naplanovano a rucne editovanou tzn musim uznat na vyssi urovni nez ji mame na endoru ( mame ji z 95% photoshop delanou , tzn pusobi trochu stereotypne) .. ale timto tak nejak hasne. Mapa je v stadiu jakem jsme meli na endoru asi tak pred rokem a par mesicu , tzn hodne veci nedodelane ( zvlast vsude dekorace + poloprazdne zdekorovane a osazene dungy).
Kdyz fakt dobre zavru oci a prehlidnu ty rare barvy ( prej je tam museli dat bo RP .. dejme tomu ze nejsou a ze je to jen muj subjektivni nazor ze rare barvy do baraku sux) tak to ujde , koncepce a stavby uz davaji nejakej smysl a nejsou mimo fyzikalni zakony .. ale jinak nic zvlast lepsiho nez to co mame na endoru , proste takovej standard (neco lepsiho neco horsiho z toho co je v UO zakladni mape .. zase subjektivita) , ale bylo tam pekne poustni mesto i kdyz ne moc velke tak asi 7 baraku vetsich.. ale na ishenar to proste ani z blizka nemelo.
Zaver? Kecali jsme tu naprosto zbytecne celej den , bo endorska a morijska mapa naprosto nejdou srovnavat.
1) Mapa morie neni dodelana , nejsou tam dekorace plus se hodne dalsich veci dodelava a osazuje.. nerikam ze je to spatne , ale je to proste fakt a prirovnavat neco ve vyvoji s uz hotovym produktem je blbost
2) Je to shard ktery ma naprosto jinou filozofii a tvurci se snazi stavet podle popisu PP coz v ultime musim uznat moc dobre nejde bo nahrada pro bilou barvu se dost blbe hleda .. pak to proste musi byt rare a pro hrace jako ja co stravil roky zivota v non rare prostredi je to naprosto sokujici , nerealne , umele a hnusne.. mozna nejakej newbik to oceni velmy pozitivne , uz zase subjektivni nazor.
3) Zaklady to ma dobre , akorat je otazka jak se bude v tom pokracovat , mozna se za rok dva mapa dostane do full sized stadia kde se bude dat prirovnavat s dalsima full size mapama co jsou na UO scene.

edit: Jinak $#$$ off , stratil jsem celej den resenim naprostejch kokotin ktere me vubec nezajimaji :). To je fakt smysl meho zivota jestli morie pouzila rare barvu na nejakej uber magickej strom :D

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Edited by - TheChosen on 06/10/2003 02:25:45
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:25:21  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
2baltazar: Jiste, automaticke najmy na DP, kde musi GM prijit na page a zaridit to. To je panecku automatika.
Ale vim ze jste udelali velky pokrok, uz gm nemusi najmy rucne obihat, ale vyberou se samy. WOW. Po trech letech provozu. Fakt high-end technologie. Technologicky se DP nemuze merit ani s Morii, natoz Endorem a to je to, na co pomalu dojizdi...

Edited by - Demostenes on 06/10/2003 02:30:28
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:25:52  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
z nas dvou ses to ty kdo nema paru co je programovani, to zaprve

zadruhe kdyz uz si ten post vyhrabal, tak sem si to znova prosel a nikde sem nespatril ze bych "prohral na cele care", jediny co z toho vypliva ze pol ma a sphere ne jsou ty dokola opakovany regiony. A to sem neodkejval...na co to vlastne narazis? pocitas s tim ze si to nikdo neprecte a budes na tom moct stavet dalsi demagogie?
Co se tyce konfiguracnich souboru, neni rozhodne v "poradnym programovani" bezny ze se uzivaj v takovy mire jako evidentne na polu. Kazdopadne nic co by se ve sphere nedalo udelat pres konstanty (defnames), jedinej rozdil je ze ty data z konfiguracnich souboru se adresujou pres jmeno souboru a nejaky klice a jmena, zatimco konstanty ve sphere jen pres jmeno (pripadne index).
A ne, nejsem zvyklej jen na "pochybny sphere scriptovani" :) nemuzes vedet co delam mimo sferu, ja se taky nevyjadruju o tom jak umis tancovat :))

ale musim uznat ze se ti povedlo rozdmychat flame kterej uz sem skoro povazoval za mrtvej, jen tak dal

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove

Edited by - Tartaros on 06/10/2003 02:30:11
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:28:38  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
2chosen: mozna by nebylo na skodu podotknout, ze Moria bezi mnohem dele nez Endor a ze je dost zarazejici, ze nase BETA mapa v podstate (tedka bude mooooc pekny updatek) strka do kapsy jejich druhou revizi po vice jak roce.
Jinak nechapu proc PP diktuje rare barvy, ale budiz.

Go to Top of Page

Old FOX
Starting Member

31 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:31:21  Show Profile  Send Old FOX an ICQ Message Send Old FOX a Private Message
quote:

2tartaros: Odkad jste vyhrabali toho evila? Vzdyt vubec nema smysl pro dobrej flame

Z pekla,vodkudpak asi
Nahodou,jako hlidaci GM je skvelej,maj z nej sici strach,pac vymejsli kde co,jak oblafnout hlidaci systemy(zejmena EUO a INJ)
*jeste ze nebejva AFK*

quote:

Vis, ja nemam cas na vysedavani po hospodach s lidma, se kterymi si proste nemam co rict, diskuse o tom, ktere PK kde koho pojezdilo, ktery craft kazi ekonomiku, kdo koho supportil a kde prodavaji levnejsi huleni a kdy si kdo pujde pro obcanku jsou fakt uplne mimo me.

Tak me napada, tedka delas desnyho machra, ale vim jak ses bal chodit do hospod, nebo ses zamerne vyhybal jistym lidem

No,na rozdil od tebe to zkusil,dys se trosku napije,zacne bejt normalni(skoro).Nechces taky zkusit bejt normalni(snizit se k nam,oooo veliky)?Pit ani nemusis.A mam pocit,ze minimalne s Tartarosem si mas co rict,co Pol umi a co sphere ne.Ja klidne budu jen poslouchat,koneckoncu,muzes nam udelat prednasku o tom,jaci sme na Morii zabari(i ked sam sem pro Morku moc neudelal),klidne v realu ne takle nasucho.Ale pravda,nasmal jsem se jako dlouho ne.I muj bratr tvrdi,ze hrani na Endoru prestava bejt takova sranda jako byla,a to je jedna ze spicek vaseho hracskeho osazeni.Takze Hospoda se jmenuje u Naftare,je kousek od stanice metra A "Zelivskeho",cca 5 minut.Teda pokud to nebude v sobotu,tak si taky prijdu vyslechnout nake pohadky,todle prece nemuze jen tak skoncit,takova krasna zabava

Moria:-Shadow FOX

Edited by - Old FOX on 06/10/2003 02:45:48
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:31:35  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Tartaros
ale musim uznat ze se ti povedlo rozdmychat flame kterej uz sem skoro povazoval za mrtvej, jen tak dal

Kdo umi, ten umi

No, nevim, ale treba to s tim html parserem bylo dost trapny ;)
Proste si odkejval neco, aniz by ses zamyslel nad tim, jestli to vubec jde.

Jinak kdyby si byl opravdu programator, tak nova moria bezia na polu, protoze by ti ihned byly jasny vyhody. V podstate 4 nasi skripteri (kdyz nepocitam krtecka tak 3) jsou programatori z povolani, kteri meli zkusenosti i se spherou a pol si nemohou vynachvalit. A narozdil od tebe mam lidi, jejichz nazoru mohu verit. Pokud krtecek rekne, ze je pol lepsi, tak to proste beru jako axiom, protoze pochybuju, ze je v republice kvalifikovanejsiho cloveka (skriptoval i pro sphere, narozdil od tebe, ktery ma jen jednostranny pohled na vec), totez mi potvrdi dalsi lide, tak fakt neni co resit. Jsou lide, kteri si haji svoji sphere, ale jsou to VZDY lide, kteri jenom skriptovali sphere a o ostanich emulatorech vi totalni kulovy. Takze hodnota jejich nazoru je proste 0. Takze tvoje obhajovani sphere je fakt maximlane smesny, asi jako kdyby krovak obhajoval kopi, protoze v zivote nevidel pusku.

Edited by - Demostenes on 06/10/2003 02:40:16
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:34:39  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

jediny co pol ma a sphere ne jsou ty dokola opakovany regiony

Pol to implicitne nema , to nam naprogramoval krtecek. A kdyz uz jsme u toho pres regiony resime vsechno. Kazdej baracek ma svoje jmeno a patri do urciteho parent regionu a tak dale .. tzn mame z toho strom regionu ( na ktere se pak nasledovne navazou i autoquesty). Dale se pouzivaji na spawn NPC ( vyberu region eastern forest a dam spawn 100 srnek , 50 orelu , 30 medvedu a 20 vlku) a on mi je spawne behem 5 vterin naprosto nahodne .. to same v dungu , pak si jenom obehnu dulezitejsi mista a rucne spawnpointama nastavim tuzsi potvory.
To same u rent baracku , dam stitek ze bude rent baracek , pak ten stitek provazu na urcity region a ten region uz je rentable. Pak hrac ma moznost vyhodit nekoho z domku ( regionu) a takhle kontrolovat vsechno mozne..
Vyznacovani regionu je totalne in-game pres 3d ctverce , skocim na levej roh , pak na pravej , zadam Z a hotovo. Kdyz je region slozitejsi muze se skladat z vice ctvercu.. nebo se to muze delat rucne pres zadavani presnych koordinat. Takhle mame hodne priserek v pousti , v lese atd.. mame navazano kouzla ktere funguji pouze v lese nebo pouze v pousti. Kazdej region ma flag ktery oznacuje jakej je to typ , jestli jsou tam straze , pak dale je moznost nastaveni intenzity svetla daneho regionu , jestli je non recall , non gate , non teleport nebo vubec jestli je tam zakazano nejake urcity kouzlo , dalsi nastaveni jako no kills , nebo no exp loss ( idealni pro arenu) atd atd .. Proste luxus , GMka maji naprosto dokonalej GUI.. a vystavba a osazovani sveta jde 10x rychleji nez na sphere a kdyz uz jsme u toho i u konkurencnych pol shardu bo tohle vsechno jsou custom featury.. takze naskriptovano toho ( i kdyz za kulisi) mame (tzn maji podlesh a krtek) mnohem vic
Jo dalsi super vec jsou html dialogy ve hre , viz help system. Pres ne se budou resit autoquesty ( jedina vec ktera nam chybi ).. ostatne ted se resi pres ne primitivni dialogy s vendorama typu buy sell
Jo a jinak nechci diskutovat sem jestli tohle vsechno na sphere jde , je to irelevantni , klidne diskutujte jestli to JE.

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.

Edited by - TheChosen on 06/10/2003 02:38:14
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:36:41  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
2demo:mno jestli myslis to ze klient muze posilat pres hypertext neco zpatky serveru tak to neni vec serveru ale klient hack, stejne tak zavirani gumpu.
o zadnym parseru nebyla nikde rec.
a mozna si trosku pletes mne a sandala, doporucuju precist jeste jednou.

ale jinak zakladni problem je v tom ze nevnimas co rikam. Ja netvrdim ze sphere je lepsi. slysis? vidis? sphere neni lepsi nez pol staci ti to takhle? budes mi to jeste dlouho porad dokola tlacit?
Jde mi v zasade pouze o dve veci:
1)nerozumis tomu tak o tom nemluv, to plati obecne a pro tvoje kecy o sphere obzvlast (za povsimnuti stoji ze ja o polu nemluvim, jediny co sem zatim rek bylo v minulym postu neco o konfiguracnich souborech, a to je napsano v dokumentaci)
2)i kdyz je pol ve skriptovani bezpochyby vyspelejsi, vetsina veci se stale da udelat i na sphere. Lidi jako ty, ktery programovani videli maximalne z toho rychliku, to naprosto nemuzou hodnotit protoze se jedna o veci co do zpusobu kodovani mimo jejich predstavivost. Ja vim kde ma nova sfera hranice. A neni moc lidi ktery si na ne sahli. Dovolil bych si rict ze v cechach nikdo, na svete par lidi. Pol ma ty hranice dal, a to je vse.

2chosen: no regiony ma sfera prekvapive taky, jediny co nema je jejich strom. jinak ostatni veci jako rentovani, typy regionu atd neni nic tak zvlastniho.

Edited by - Tartaros on 06/10/2003 02:49:38
Go to Top of Page

GM Vypravec
Starting Member

6 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:38:28  Show Profile Send GM Vypravec a Private Message
quote:
Originally posted by TheChosen

Tak uz muzu flamovat dal protoze jsem prave dostal ekskurzi pres morii mapu ( ale delam si srandu reknu vam svoje uprimne domnenky)
Zaklad map0.mul maji rozhodne hodne dobre promyslenej ( az na par uletu smerem na zapad jsou ctvercove prechody .. s tim jsem si lamal hlavu hodinu nez jsem prisel na to jak to udelat ve photoshopu) , prirodu maji taky dost dobre naplanovano a rucne editovanou tzn musim uznat na vyssi urovni nez ji mame na endoru ( mame ji z 95% photoshop delanou , tzn pusobi trochu stereotypne) .. ale timto tak nejak hasne. Mapa je v stadiu jakem jsme meli na endoru asi tak pred rokem a par mesicu , tzn hodne veci nedodelane ( zvlast vsude dekorace + poloprazdne zdekorovane a osazene dungy).
Kdyz fakt dobre zavru oci a prehlidnu ty rare barvy ( prej je tam museli dat bo RP .. dejme tomu ze nejsou a ze je to jen muj subjektivni nazor ze rare barvy do baraku sux) tak to ujde , koncepce a stavby uz davaji nejakej smysl a nejsou mimo fyzikalni zakony .. ale jinak nic zvlast lepsiho nez to co mame na endoru , proste takovej standard (neco lepsiho neco horsiho z toho co je v UO zakladni mape .. zase subjektivita) , ale bylo tam pekne poustni mesto i kdyz ne moc velke tak asi 7 baraku vetsich.. ale na ishenar to proste ani z blizka nemelo.
Zaver? Kecali jsme tu naprosto zbytecne celej den , bo endorska a morijska mapa naprosto nejdou srovnavat.
1) Mapa morie neni dodelana , nejsou tam dekorace plus se hodne dalsich veci dodelava a osazuje.. nerikam ze je to spatne , ale je to proste fakt a prirovnavat neco ve vyvoji s uz hotovym produktem je blbost
2) Je to shard ktery ma naprosto jinou filozofii a tvurci se snazi stavet podle popisu PP coz v ultime musim uznat moc dobre nejde bo nahrada pro bilou barvu se dost blbe hleda .. pak to proste musi byt rare a pro hrace jako ja co stravil roky zivota v non rare prostredi je to naprosto sokujici , nerealne , umele a hnusne.. mozna nejakej newbik to oceni velmy pozitivne , uz zase subjektivni nazor.
3) Zaklady to ma dobre , akorat je otazka jak se bude v tom pokracovat , mozna se za rok dva mapa dostane do full sized stadia kde se bude dat prirovnavat s dalsima full size mapama co jsou na UO scene.

edit: Jinak $#$$ off , stratil jsem celej den resenim naprostejch kokotin ktere me vubec nezajimaji :). To je fakt smysl meho zivota jestli morie pouzila rare barvu na nejakej uber magickej strom :D

:o)
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:43:31  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
prekvapive ani ne , kdyz uz jsem zacinal na TOS 0.99 ( nejaky anticky prapuvodce sphery) tak ty regiony byli. Ale prave jejich vytvareni ( ktere je tusim pouze pres natvrdo zadane koordinaty) a veci ktere na ne muzes navazat je ten rozdil. Vyhoda ani nejsou regiony samotne jako spis ty veci co pres nema resime ( specificky ten strom (ktery ma obsluhu jako internet explorer , takze fakt luxus.. takovej teleport na libovolnej region je taky k nezaplaceni a vubec evidence vsech regionu ve svete) , rentovani a spawn jako 3 nejdulezitejsi veci .. zni to malo ale je to fakt rozdil)
edit: Jak uz jsem rikal , me vubec nezajima co na sphere jde nebo co vsechno dokazes.. ale me zajima co tam uz JE ( vlastne ani nezajima ale spis ti rikam teoreticky abys nezacal ze to vsechno jde udelat)

Edited by - TheChosen on 06/10/2003 02:46:30
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:43:47  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
Ale no tak Tatarko, z toho se nevykecas:

Krtecek:

- podpora html gumpu coz neni nic zvlastniho ale gumpy mohou obsahovat href odkazy po jejichz odkliknuti se neotevre stranka v internet exploreru ale provede se libovolna akce na servru [zobrazeni dalsiho textu napriklad -> hypertextove dialogy ve hre]

Tartaros:

Funguje i na sphere

Krtecek:

- lzes. precti si to znovu ... html gump a po kliknuti na odkaz se provede libovolna akce na servru - tohle sphere neumi to sem si jist na 120% :] bo to ani neumoznuje standardni protokol ultimy online tohle to chovani :]

---------------

Chapes? Proste krtek udelal past a ty ses do ni chytnul jako maly decko, automaticky si vsechno odkejval, aniz by ses zamyslel, jestli je to vubec mozny. Bo kdyby si neco vedel o protokolu UO, tak by si rovnou krtkovi napsal, ze to musel byt hack ;)

Edited by - Demostenes on 06/10/2003 02:44:59
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:48:34  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

prekvapive ani ne , kdyz uz jsem zacinal na TOS 0.99 ( nejaky anticky prapuvodce sphery) tak ty regiony byli. Ale prave jejich vytvareni ( ktere je tusim pouze pres natvrdo zadane koordinaty) a veci ktere na ne muzes navazat je ten rozdil. Vyhoda ani nejsou regiony samotne jako spis ty veci co pres nema resime ( specificky ten strom (ktery ma obsluhu jako internet explorer , takze fakt luxus.. takovej teleport na libovolnej region je taky k nezaplaceni a vubec evidence vsech regionu ve svete) , rentovani a spawn jako 3 nejdulezitejsi veci .. zni to malo ale je to fakt rozdil)

No, kdyz se to shrne, tak se na POLu da doprogramovat libovolny nastoj, nebo treba system (viz krtkovo veledilo waypoint system, ktery umoznuje to, aby libovolne NPC umelo najit cestu Z LIBOVOLNEHO MISTA MAPY DO LIBOVOLNEHO MISTA (pokud existuje)). Tato featura je na Endoru zatim neaktivni, ackoliv je hotova, ceka na provazani s autoquest systemem (coz je zjednodusene receno system, ktery bude nahodne generovat questy z databaze eventu, takze pak kazdy hrac si kdykoliv bude chtit, bude moci udelat nejaky ten qestik - neco jako v Daggerfallu, akorat to bude moci byt vice bodove, ne jen jeden bod "prines", "najdi", "zabij").
A to jsou projekty, o kterych se zadnemu sphera shardu ani nezdalo.

Uz vidim jak na sphere reknes NPC dojdi z mage shopu v meste xx k tinkerovi ve meste yyy a to npc se ti nezasekne o prvni zed

Edited by - Demostenes on 06/10/2003 02:54:38
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:49:09  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Originally posted by Noe
edit: mohli bychom se domluvit na nějaký pravidelnosti a občas si to zopáknout ... něco jako maželé po XX letech se domluvěj že v Út a Pá bude sex tak bysme mohli např. každou druhou neděli zaflamovat :))
Třeba to novou generaci nicků naučíme :))

hehe, proc musi vsichni flamovat jen pres den?

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:51:38  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Originally posted by Evil

Tak pripadne me to opravdu ohozene osobne si myslim ze tohle neni ubec dustojne se tu takto hadat.

A Evil je osklive kacatko!

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:52:22  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:

Ale no tak Tatarko, z toho se nevykecas:

Krtecek:

- podpora html gumpu coz neni nic zvlastniho ale gumpy mohou obsahovat href odkazy po jejichz odkliknuti se neotevre stranka v internet exploreru ale provede se libovolna akce na servru [zobrazeni dalsiho textu napriklad -> hypertextove dialogy ve hre]

Tartaros:

Funguje i na sphere

Krtecek:

- lzes. precti si to znovu ... html gump a po kliknuti na odkaz se provede libovolna akce na servru - tohle sphere neumi to sem si jist na 120% :] bo to ani neumoznuje standardni protokol ultimy online tohle to chovani :]

rek to Sandal, idiote negramotnej. ses na tom uz asi hodne spatne kdyz nepoznas od sebe lidi podle jmena. ale poradim ti: on je ten s tim obrazkem, ja sem ten bez obrazku. Takze si to precti jeste jednou.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:54:07  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
hehe, lol, mas pravdu
Pro me je jeden sphera skripter jako druhy, jiste me chapes

Go to Top of Page

Old FOX
Starting Member

31 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:55:02  Show Profile  Send Old FOX an ICQ Message Send Old FOX a Private Message
quote:

Tartaros:

Funguje i na sphere

Krtecek:

Nakou dobu sem i krtckovy pisemne projevy sledoval.nejsem neomylnej,ale cituji: "bo to ani neumoznuje" - to mi na Krtecka nesedi,todle slovni spojeni

Moria:-Shadow FOX

PS:Uzasne,cisty cteci cas od prvni stranky 2h 50min.A to si myslim,ze ctu rychle a vsecko
Dobrou noc deti
Dobrou noc,strycku Fido...ehmmm pardon,Demo
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:56:34  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
Chosen: no nevim co presne mas na mysli tim ze se regiony maj delat jinak nez natvrdo pres souradnice, nicmene co u nas JE, je sekundarni system regionu kterej je tam doskriptovanej odemne a bude pouzitej na dynamicky hranice realmu... v zasade mas 2 mista ktery sou ve stredu dvou regionu a hranice mezi nima se utvori na zaklade jejich vzdalenosti...tzn okolo x bodu na mape se vytvori x uzemi velkejch jak to dovolej okolni umisteni.

Edited by - Tartaros on 06/10/2003 02:57:15
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:57:57  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Nevim jak dlouho jses na UO scene ale tento typ hadky tu existuje snad uz 2 roky

tos nezazil pres 10 let stare pech.flames ;-) tohle neni zadny flame.

quote:

a vzdycky je to Dp+morie vs Endor..

Mno obcasjsou dobre i flamy stylu Moria vs DP, nejlepe za podpory Mandosovy slivky

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  02:58:42  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:

no vim pro tebe je kazdej mimo tebe uplne stejnej, tak se poznaj dementi.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:00:28  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

quote:

no vim pro tebe je kazdej mimo tebe uplne stejnej, tak se poznaj dementi.

Ne, ja jen filtruju naprosto nezajimavy lidi ;) Radsi se budu zajimat o ty zajimavy

2baltazar: Posli link, moria vs dp by mohlo byt dobry pocteni na dobrou noc ;)

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:00:42  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:

je to ubohe nazdar aspon uz konecne vim ze to je zbitecne i cist

Wellcome to real world :)

quote:

milujte se a mnozte se

Kaslete na sex, za pivo se neplati alimenty :)

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:04:50  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
nj to mi pripomina ze uz pomerne dlouho nechavame mageo lezet ladem. Ani rodier se tam uz moc nepredvadi...

Asi shani dalsi predpotopni hack na plevel nebo spis na POL, kdyz uz si na vetsina .cz sphere-based serveru z jeho IP moc nezahraje

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:05:16  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message

quote:

je to ubohe nazdar aspon uz konecne vim ze to je zbitecne i cist

Teda evilova gramatika je fakt evil, to verbujete GM na zakladni skole (vyjmenovana slova neco jako treti trida)?

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:06:12  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:

Ovšem proč stojí strom na podstavci, to nevím. Vysvětli si to jak chceš Třeba proto, že symbol Gondoru je strom - jsou to sochy stromu (kousek níž je ještě jeden stejnej - shodou okolností oba tvoří spolu se sochou mezi nimi vchod do budovy)
Socha oslavovaného stromu na podstavci.

Nebo je tam kysela puda a autor vychazi z logicke uvahy, ze mramor je taky takovy vapenec ;)

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:08:23  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by GM Baltazar

Asi shani dalsi predpotopni hack na plevel nebo spis na POL, kdyz uz si na vetsina .cz sphere-based serveru z jeho IP moc nezahraje

No, AFAIK existuji hacky, ktery se proste osetrit nedaji (ani nejakou kontrolou stylu program, co projede accounty, jestli tam nejsou naky nekalosti, to uz by fakt musela byt nejaka silena AI). A IP? Zmenu IP zvladne i prumerny tisnovan.

Edited by - Demostenes on 06/10/2003 03:09:52
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:09:49  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

no nevim co presne mas na mysli tim ze se regiony maj delat jinak nez natvrdo pres souradnice

Treba elegantne pres vyse zminovane 3d ctverce , nabehnu na levej horni roh domku , zmacknu tlacitko , nabehnu na dolny pravej roh , dalsi tlacitko , zmacknu OK a domek je v regionu ( urcite rychlejsi a snadnejsi nez opisovat souradnice u kterych na 1/50 minimalne udelas preklep pak to ma docela drsne nasledky a trva 10x dil)

baltazar: ale ale chlapce , kdybys vedel jake prasarny se daji provest na sphere.. a kdyby se nasel dost nemoralni clovek tak DP a morie je uz davno pohrbena :)

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:11:04  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
zkus nam o tech hackach povypravet. At vime v cem je zas pol lepsi :)
ale nejak konkretnejc nez tohle

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:11:05  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Originally posted by Kolik

Azurit:
Ne Gondor měl ve znaku jeden strom a sice Bílej strom. O tom že by byl snad kouzelnej nevim vůbec nic.

Mno kouzelnej - ona vubec magie (mluvim o jedine realne tak, jak ji popsal prorok Ruel) neni neco co by melo caru mezi tim ze neco je kouzelne a neco jineho neni. Proste je to jen jiny aspekt bezneho zivota, coz vsak Druhorozeni nedokazi pochopit.

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:13:44  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:
Zmenu IP zvladne i prumerny tisnovan.

to je pekna kravina :) pokud mas sam statickou ip tak musis mit nejakej dalsi proxy pres kterej procpes uo a to rozhodne nema kazdej...

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:13:52  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
Docela by me zajimalo jaky RP oduvodneni maji na DP treba na bug magery

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:14:37  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

quote:
Zmenu IP zvladne i prumerny tisnovan.

to je pekna kravina :) pokud mas sam statickou ip tak musis mit nejakej dalsi proxy pres kterej procpes uo a to rozhodne nema kazdej...

www.google.com?

A zvednout telefon umi i vice lidi, nez jen GM rick

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:14:39  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Originally posted by Rahl

Jeeeeeeeeeeeee to je peknej flam, kdo mi rekne vo cem se tu hadate?

Ted uz o nicem, ale nemam co delat, posty mi vesele narustaji, jeste si musim jit zaprudit na vasi vyvesku :)

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:18:01  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Originally posted by Old FOX
Jesli se nebojis,prijd osobne,jesli se bojis,klidne si vem ochranku,zamluvime o stul vic

Nekecej a priznej, ze ti vycepak dava 10% utraty kazdeho, koho k Naftarovi dotahnes ;)

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:19:36  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:

Vis, ja nemam cas na vysedavani po hospodach s lidma, se kterymi si proste nemam co rict, diskuse o tom, ktere PK kde koho pojezdilo, ktery craft kazi ekonomiku, kdo koho supportil a kde prodavaji levnejsi huleni a kdy si kdo pujde pro obcanku jsou fakt uplne mimo me.

Ale notak, tam se ti nikdo smat nebude, kdyz si objednas mliko

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:20:09  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:
www.google.com?

mno vis ale ty verejny anonymizery sou docela proflakly...my mame napriklad jeden hodne dlouhej seznam kde jich imho moc nechybi a nebyl by az takovej problem tam neco doplnit.

2Balt: posthuntere jeden pruhlednej :)

Edited by - Tartaros on 06/10/2003 03:21:31
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:20:59  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:

Hehe, ale Baltiku, radsi se poradne zapoj do flamu, nemusis se tak upejpat

Trhni si, trasoritko, tohle je nejaky flame?

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:22:22  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:

quote:

Ale notak, tam se ti nikdo smat nebude, kdyz si objednas mliko

Mliko je zdravy. Kdybys ho pil, treba by ti nevypadaly vlasy

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:23:27  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
flame uz byl, tohle uz je jen dohra :)

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:23:51  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:

2baltazar: Jiste, automaticke najmy na DP, kde musi GM prijit na page a zaridit to. To je panecku automatika.
Ale vim ze jste udelali velky pokrok, uz gm nemusi najmy rucne obihat, ale vyberou se samy. WOW. Po trech letech provozu.

Tu moznost jsi mel taky a dost dlouho. Ja za to nemuzu, ze ses na to vykvajznul a celou dobu radsi blbnul v O/CH

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:23:54  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
a posthunt, co si budeme namlouvat :))

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:24:44  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:
Tu moznost jsi mel taky a dost dlouho. Ja za to nemuzu, ze ses na to vykvajznul a celou dobu radsi blbnul v O/CH

on by ale nevedel ani kde zacit :)

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:25:51  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:

2chosen: mozna by nebylo na skodu podotknout, ze Moria bezi mnohem dele nez Endor a ze je dost zarazejici, ze nase BETA mapa v podstate (tedka bude mooooc pekny updatek) strka do kapsy jejich druhou revizi po vice jak roce.
Jinak nechapu proc PP diktuje rare barvy, ale budiz.

Protoze je Mandos linej jak cunik v chlivku? ;)

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:26:36  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
ze vas to bavi , zaver je jednoduchej
dp2= shit
moria = upgraded from normal shit to new turbo shit
dp1 = bull fucking shit
endor = uber shard
undiscoveredland = l33t PvP shard
Jeste neco vam neni jasne?

P.S. Sphere mega suxxx , Pol rulez!

Edited by - TheChosen on 06/10/2003 03:27:07
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 06/10/2003 :  03:28:01  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
kdyz to reknes takhle strucne neni o cem flamovat, zrejmne tomu nerozumis
bavilo te to taky celej den tak e ted nevzpirej :)

Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,52 seconds. on eygor Snitz Forums 2000