Author |
Topic  |
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:14:16
|
Flamewar control - offline. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:15:19
|
quote: Originally posted by TheChosen
ale ale , jednu vec musite uznat ze jste mysleli ze vsechno co jsem napsal jsem myslel vazne ( ja si to stejne porad myslim , ja vam prave lhal o te uprimnosti ;) )
tva uprimnost je mi u (_o_) ale spis sem se celou dobu tesil jak si zaflamuju a nez sem vas docet byl konec  |
Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!! Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:15:55
|
ale ale , jednu vec musite uznat ze jste mysleli ze vsechno co jsem napsal jsem myslel vazne ( ja si to stejne porad myslim , ja vam prave lhal o te uprimnosti ;) )
o te uprimnosti sme lhali my tobe, ne ty nam. mel by sis v tom udelat poradek  kam si dal dema? |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:18:29
|
Chosen: na nove mape je tvůj obrázek přesně tento: http://home.tiscali.cz:8080/kermelovo/picture/pro%20chosena.jpg
Shrnutí právě minulého flamu: Pořád nevím jestli ze sebe Demo s Chosenem dělali blbce schválně nebo ne. Postovat sem obrázky ze starý mapy je naprosto zbytečný a tvrdit, že "na nový mapě to samozřejmě musí bejt podobný, protože ubožáci z Morie se nezmůžou na pořádnou opravu" je trapný.
Taky jsem se pořád nedozvěděl, čím že je to ten POL lepší než Sphere (konkrétní příklad možnosti - pro porovnání). Mám dojem Demo, že když ti došly argumenty (protože se ukázalo že ty mluvíš pořád o sphere 51/55) snažil ses to zamlžit jakýmsi odkázáním na fora POLu a Sphere. Neboj, ono by tvoje ego hned celý nezmizelo kdybys jednou přiznal, že plácáš kraviny a víš hovno.
Rádobytakticky jsi přešel od tématu "Sphere vs POL" k tématu "mapa Morie vs mapa Endor", kdes opět ukázal že jsi velkej machr, kterej si ovšem nevidí do huby. Říct, že nějaká mapa je Shit a vaše vlastní mapa je jedna z nejlepších na světě je dost dětinský nemyslíš? (platí i pro Chosena) Ukaž mi nějakej oficiální žebříček, kde jsou porovnány mapy vytvořené pro FreeShardy a do tý doby tady netvrďte takový hovadiny.Vychvalovat si vlastní dílko (natož tvrdit o něm že je z nejlepších na světě) nepřísluší vám, ale spíš někomu třetímu nemáte ten pocit?
Pokud jste to sem všechno psali s úmyslem někoho rozčílit a vyvolat nějaký vášnivý reakce tak se to moc nezdařilo. Pokud jste to mysleli vážně, vypovídá to o vaší mentální vyspělosti.
EDIT: než jsme to postnul, přibyl dalších pár stránek. Sláva, Chosen se ukázal jako relativně zdravej a rozumnej člověk. Názor na Dema zůstává nezměněn... Je to obyčejnej tlučhuba |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
Edited by - Kolik on 05/10/2003 22:23:20 |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:19:02
|
quote:
prisel jsem v klidu a miru
Hehe , tvoje chyba prijit v klidu a miru uprostred valky , co bys jako cekal , jeste s mavajici vlajkou nepritele :) Nevim jak dlouho jses na UO scene ale tento typ hadky tu existuje snad uz 2 roky a vzdycky je to Dp+morie vs Endor.. jestli to skodi shardum .. rekl bych ze i jo , ale holt je to asi to same jako co se na forech porad resi PhP vs ASP , windows vs unix a vsechno tomu podobne. A zaver je vzdycky stejnej , kazdej si tvrdi svoje , mnoho mrtvych vsude , dny casu v prdeli :). Co lze vydedukovat? Nikdy se nicim tim nedokaze , maximalne lidi zmate co je fakt lepsiho pro ne ( coz nakonec stejne musi posoudit samy) .. rekl bych ze flamy lidi delaj protoze je to bavi , to vse..
kolik: ja mluvil o stare morie mapy , novou jsem nevidel nebudu komentovat :) |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 22:21:37 |
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:20:57
|
quote: Originally posted by Kolik
Chosen: na nove mape je tvůj obrázek přesně tento: http://home.tiscali.cz:8080/kermelovo/picture/pro%20chosena.jpg
Shrnutí právě minulého flamu: Pořád nevím jestli ze sebe Demo s Chosenem dělali blbce schválně nebo ne. Postovat sem obrázky ze starý mapy je naprosto zbytečný a tvrdit, že "na nový mapě to samozřejmě musí bejt podobný, protože ubožáci z Morie se nezmůžou na pořádnou opravu" je trapný.
Taky jsem se pořád nedozvěděl, čím že je to ten POL lepší než Sphere (konkrétní příklad možnosti - pro porovnání). Mám dojem Demo, že když ti došly argumenty (protože se ukázalo že ty mluvíš pořád o sphere 51/55) snažil ses to zamlžit jakýmsi odkázáním na fora POLu a Sphere. Neboj, ono by tvoje ego hned celý nezmizelo kdybys jednou přiznal, že plácáš kraviny a víš hovno.
Rádobytakticky jsi přešel od tématu "Sphere vs POL" k tématu "mapa Morie vs mapa Endor", kdes opět ukázal že jsi velkej machr, kterej si ovšem nevidí do huby. Říct, že nějaká mapa je Shit a vaše vlastní mapa je jedna z nejlepších na světě je dost dětinský nemyslíš? (platí i pro Chosena) Ukaž mi nějakej oficiální žebříček, kde jsou porovnány mapy vytvořené pro FreeShardy a do tý doby tady netvrďte takový hovadiny.Vychvalovat si vlastní dílko (natož tvrdit o něm že je z nejlepších na světě) nepřísluší vám, ale spíš někomu třetímu nemáte ten pocit?
Pokud jste to sem všechno psali s úmyslem někoho rozčílit a vyvolat nějaký vášnivý reakce tak se to moc nezdařilo. Pokud jste to mysleli vážně, vypovídá to o vaší mentální vyspělosti.
Asi jdi nepochopil urcitej zpusob delani si z lidi prdel.... Ale slusnej zacatek pro dalsi flame
Edit: Kolik --> OMG |
Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!! Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
|
Edited by - Azurit on 05/10/2003 22:26:05 |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Evil
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:23:38
|
@chosen
mohu vedet jak jsi ty dlouho na GM postu?
no ty me neznas ale poznas
Evil |
www.moria.cz |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:24:38
|
quote: Originally posted by TheChosen ...uz 2 roky a vzdycky je to Dp+morie vs Endor..
no to nevim ty udaje mi nejak nesedej...vzdycky asi ne, a uz vubec ne 2 roky :))
2Azurit: muzes mi prelozit vetu "Asi jdi nepochopil urcitej zpusob delani si z lidi prdel"? at se snazim jak se snazim nejde to rozlustit |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:25:35
|
Azurit a Chosen : Viz edit mýho postu
Chosen: To mi samozřejmě došlo, ale komentovat to tim stylem, jako "to musí bejt tutově stejný až na pár úprav..." je zcestný (ted už to ovšem považuju za součást tvýho plánu "nasrat nás" ) |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:26:03
|
GM post je co? jestli tim myslis delani GM ka tak je to uplne irelevantni. Ja spis myslel jak ses dlouho na UO forum sceny , bo tahle bytka se vede vsude mozne a kazdej uz dobre zna jak to zacina , jak to chodi a cim to skonci( tento forum , mageo , forumy novejch shardu jak se tam potka demo s nekym z morii , kdysi DP2 forum .. no proste snad nebyl UO forum kde se nepohadali lidi z morie+dp vs lidi z endoru :) ) edit kolik: No tak vykvotuji sam sebe
quote:
Ta nova prepokladam taky nebude o moc vyspelejsi z tech nekolik screen shotu ktere jsem videl
Takze je videt ze jsem se odvolaval spis na tech nekolik screenshotu (z nove mapy) nez na starou mapu. No a taky 'predpokladam' , coz nemusi byt pravda.. ukazte mi nejakou galerii 50+ obrazku nove mapy a dam vam presnej nazor ;) Ani to nebyl plan nasrat vas ale spis si poradne zapostovat a diskutovat pseudo veci , lidi jako tartaros , noe , danad nebo demo urcite nasrani nebyli spis se pobavili bo uz jsou zvykli na tyhle flamy :) |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 22:31:59 |
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:28:16
|
quote: Originally posted by Tartaros
2Azurit: muzes mi prelozit vetu "Asi jdi nepochopil urcitej zpusob delani si z lidi prdel"? at se snazim jak se snazim nejde to rozlustit
jSi  |
|
 |
|
Evil
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:30:03
|
je to ubohe nazdar aspon uz konecne vim ze to je zbitecne i cist
milujte se a mnozte se
Evil |
www.moria.cz |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:31:59
|
Azurit: Přesvědč mě, že Demo svoje posty nemyslí vážně. Jseš snad jeho psycholog nebo zpovědník? Že by ze sebe tak dlouho dělal blbce?
Dokud to nepřizná on sám, můj názor na něj nezměníš tim, že se to budeš pokoušet zvrátit v nějaký vtipkování. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:33:10
|
quote: Originally posted by Atreus
Colldor> "UO je prostě UO a nemá smysl z ní dělat něco jinýho".. prosimtě buď tý lásky a vysvětli mně pitomečkovi, co je to ta UO, dík ;-)
Demosténes> až ty jednou dospěješ, my to s tebou oslavíme ;-))
Tobe nic " vysvetlovat " nebudu Nemel jsme v umyslu nekomu vysvetlovat co je UO a delat nejakyho znlace, ale i sam dobre vis ze UO neni Pan Prstenu a nikdy nebude. Abys/te me spatne nepochopili, nerikam ze je Moria spatna nebo nejaky shit ( to by musel byt naprostej magor kdybi soudil neco co sem nikdy nezkusil ) ale uz odzacatku jak sem si precet to " LoTR " tak sem nemel chut tam hrat. Nemam nejak obzvlast rad abnormalni propagace nekterych veci ( treba priklad star wars a xich Yody na jogurtech v americe ... ) Zase je tu velka pravdepodobnost ze sem ja na te veci sam trochu divnej ...
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:35:11
|
Azurit: Přesvědč mě, že Demo svoje posty nemyslí vážně. Jseš snad jeho psycholog nebo zpovědník? Že by ze sebe tak dlouho dělal blbce?
Dokud to nepřizná on sám, můj názor na něj nezměníš tim, že se to budeš pokoušet zvrátit v nějaký vtipkování.
No odhaduju ze zas az takovej DEFO neni, to by asi....ikdyz 
A nerekl bych vtipkovani, to je spis prdel jako prase, placat hovadiny a smat se jak to vsichni okolo berou na smrt vazne, no videls sam. |
|
Edited by - Azurit on 05/10/2003 22:37:14 |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:41:18
|
quote:
A nerekl bych vtipkovani, to je spis prdel jako prase, placat hovadiny a smat se jak to vsichni okolo berou na smrt vazne, no videls sam.
JJ , to je na flamovani asi to nejlepsi , a ne jen tento flame. Kolikrat takove flamy na PvP , reknes nekomu ze je lama a ze furt utika.. pak je super se divat jak se dotycnej nasere a snazi se ze vsech sil dokazat opak ( i kdyz mi je jasne ze tomu tak je) Ono je obecny problem diskuze , VZDYCKY se daji najit argumenty k nejake lzi ktere mi lidi proste nevyvrati , staci si trosku davat pozor na svoje vlastni slova a nedostat sam sebe a pokud mozno co nejvic se odvolavat na veci ktere si uz napsal ze jsou pravdive a to co rikas je jenom jejich nadstavba ( chce to trosku flamerske praxe a retoriky :) ) .. pak je to docela sranda :)
edit: Ten strom roste ze snow dlazdek , nechapu jak a nechapu co tam delaji snow dlazdky kdyz uz :D. Stejne to me fakt rozesmalo ze se snazili dokazat jak je nova mapa lepsi a perfektnejsi a postnete mi sem zrovna ten ulet :)) ( i kdyz malej je to porad ulet) |
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 22:43:15 |
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:41:36
|
quote: Originally posted by mechac
quote:
Nj, ale ten strom vam porad roste z dlazdic.
No nevim ale me se zda ze ho prekryva zed...mozna to sou dlazky, nevim a mozna mluvime o jinym stromu  |
|
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:43:28
|
quote:
A nerekl bych vtipkovani, to je spis prdel jako prase, placat hovadiny a smat se jak to vsichni okolo berou na smrt vazne, no videls sam.
JJ , to je na flamovani asi to nejlepsi , a ne jen tento flame. Kolikrat takove flamy na PvP , reknes nekomu ze je lama a ze furt utika.. pak je super se divat jak se dotycnej nasere a snazi se ze vsech sil dokazat opak ( i kdyz mi je jasne ze tomu tak je) Ono je obecny problem diskuze , VZDYCKY se daji najit argumenty k nejake lzi ktere mi lidi proste nevyvrati , staci si trosku davat pozor na svoje vlastni slova a nedostat sam sebe a pokud mozno co nejvic se odvolavat na veci ktere si uz napsal ze jsou pravdive a to co rikas je jenom jejich nadstavba ( chce to trosku flamerske praxe a retoriky :) ) .. pak je to docela sranda :)
A prave proto sem misto flamu radsi hral, todle je moc politika. |
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:47:18
|
quote: Originally posted by Azurit
quote:
No nevim ale me se zda ze ho prekryva zed...mozna to sou dlazky, nevim a mozna mluvime o jinym stromu 
Vpravo dole. |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:52:35
|
quote: Originally posted by Azurit
quote:
No nevim ale me se zda ze ho prekryva zed...mozna to sou dlazky, nevim a mozna mluvime o jinym stromu 
Vpravo dole.
Jop sem slepej....ja myslel ze myslite tu palmu vlevo dole.  |
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 22:53:15
|
quote: Originally posted by TheChosen ...tahle bytka se vede vsude mozne a kazdej uz dobre zna jak to zacina , jak to chodi a cim to skonci( tento forum , mageo , forumy novejch shardu jak se tam potka demo s nekym z morii , kdysi DP2 forum .. no proste snad nebyl UO forum kde se nepohadali lidi z morie+dp vs lidi z endoru :) )
nj to mi pripomina ze uz pomerne dlouho nechavame mageo lezet ladem. Ani rodier se tam uz moc nepredvadi...
quote: ...nechapu co tam delaji snow dlazdky ...
nevim uz sice o kterym obrazku byla rec ale minas tirith ma bejt podle predlohy jednoznacne bilej.
2Colldor: no moc si ten svuj blabol nevylepsil. Zrejmne nejses schopnej rozpoznat komercni propagaci a zajmovou komunitu kazdopadne tvuj problem  |
Edited by - Tartaros on 05/10/2003 23:13:40 |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:00:20
|
http://home.tiscali.cz:8080/kermelovo/picture/pro%20chosena.jpg Tady jsou pouzite vsechny mozne barvy az na tu bilou , dejme tomu ze ta bilomodra je bila ale ty dlazdky jsou fakt ulet :) ( strom vpravo dole) |
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:04:47
|
Ad strom: Na obrázku to fakt vypadá jako dlaždice nicméně když přijdeš blíž a máš circle of transparency tak uvidíš zkrz ten živej plot, že to bílý je ve skutečnosti podstavec.
Ovšem proč stojí strom na podstavci, to nevím. Vysvětli si to jak chceš Třeba proto, že symbol Gondoru je strom - jsou to sochy stromu (kousek níž je ještě jeden stejnej - shodou okolností oba tvoří spolu se sochou mezi nimi vchod do budovy) Socha oslavovaného stromu na podstavci. |
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:08:11
|
Ad strom: Na obrázku to fakt vypadá jako dlaždice nicméně když přijdeš blíž a máš circle of transparency tak uvidíš zkrz ten živej plot, že to bílý je ve skutečnosti podstavec.
Ovšem proč stojí strom na podstavci, to nevím. Vysvětli si to jak chceš Třeba proto, že symbol Gondoru je strom - jsou to sochy stromu (kousek níž je ještě jeden stejnej - shodou okolností oba tvoří spolu se sochou mezi nimi vchod do budovy) Socha oslavovaného stromu na podstavci.
Gondor mel ve znaku kouzelne stromy a proto rostou na podstavci A nebo je to podplacenej Ent  Moznosti jsou spousty a nebo stoji v kouzelne, divne zbarvene vode aby nikdy nezvadl, ale to uz je spis sci-fi. |
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:13:43
|
LOL , a takhle to dopadne kdyz nekdo argumentuje blbosti aniz by si proste priznal ze je tam chyba nebo ze se to jeste musi dodelat :D |
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 23:13:57 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:14:25
|
Azurit: Ne Gondor měl ve znaku jeden strom a sice Bílej strom. O tom že by byl snad kouzelnej nevim vůbec nic. čets vůbec PP případně Silmarillion?
Nicméně slyšels sám - neni to dodělaný  |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:16:04
|
no ten zasadni problem je ze moc casto argumentujou jiny lidi nez ty povolany. To plati vetsinou predevsim pro demostena, ale v tomhle pripade to byl nekdo "od nas" ... uz nevim kdo, nechce se mi listovat zpatky a nechce se mi nikoho krive obvinovat :)
Azurit: Ne Gondor měl ve znaku jeden strom a sice Bílej strom. O tom že by byl snad kouzelnej nevim vůbec nic.
eh...nechces doufam rict ze to byl obycejnej strom jakych sou plny lesy...nebo ze by byla nahoda ze vzkvetal/uvadal odle toho jak se darilo kralovstvi? nebo to nebyla magie ale technologie zalevani? :)) |
Edited by - Tartaros on 05/10/2003 23:18:23 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:17:50
|
Chosen: Ale tys celou dobu komentoval barvy. Jenom jsem tě ubezpečil, že barvy vypadaj tak jak teĎ vypadaj (pokud se něco dodělávat bude, soudim, že barvy to nejsou).
|
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:18:00
|
stejne.. typicka ukazka ze si kazdej muze rict cokoliv a jediny k cemu se dostanes je 10ti strankova diskuze o tom jestli 'ten strom je fakt magicky'
no tim jednym obrazkem si me moc neubezpecil , kdybych nebyl linej tak se na tu vasi novou uber mapu i podivam , nemate nekde nejakou galerii ? |
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 23:19:42 |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:20:29
|
Tar: Ne to netvrdim. Aha - špatně jsem se vyjádřil. No stane se  |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:23:09
|
chosen - na co galerii? Každej se může nalogovat a mapu si projít :-)
(možná že galerie někde je, ale já o ní nevím)  |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:29:30
|
To porad neresi, ze ten strom by mel bejt bilej a vubec, zidle neshori!!!!  |
|
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:30:09
|
Ja jsem dost linej na to si projit mapu v GM modu , natozpak jako hrac :). To jste nikde nedavali predbezne obrazky kdyz jste tu mapu staveli? Chudaci lidi , to nejvic potesi jak jim to obcas postnete na co se maji tesit.. |
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:32:49
|
To porad neresi, ze ten strom by mel bejt bilej a vubec, zidle neshori!!!! 
a dobreho nepali...
Posthunt Off [-----I] On
to je uroven tohle :) |
Edited by - Tartaros on 05/10/2003 23:33:52 |
 |
|
Rahl
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:35:23
|
Jeeeeeeeeeeeee to je peknej flam, kdo mi rekne vo cem se tu hadate?  |
Demostenes je velkej KRETEN s mnoha nasledovniky na Erroru, kterej nastesti doerroroval |
 |
|
Rahl
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:38:21
|
Ja jsem dost linej na to si projit mapu v GM modu , natozpak jako hrac :). To jste nikde nedavali predbezne obrazky kdyz jste tu mapu staveli? Chudaci lidi , to nejvic potesi jak jim to obcas postnete na co se maji tesit..
nevim, proc by si kazdej tu mapu nemoh projit v GM modu to neni nejmensi problem, akorat to chce trosku myslet :) |
Demostenes je velkej KRETEN s mnoha nasledovniky na Erroru, kterej nastesti doerroroval |
 |
|
Rahl
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:39:51
|
a dobreho nepali...
Posthunt Off [-----I] On
to je uroven tohle :)
co mas proti urovni, tys u me klesl ve flamu se posty needitujou   |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 23:43:11
|
Jo ! Ten strom má bejt bílej 
Já mapu nestavim, to jiní lidé (tudíž se ani nestarám o obrázký), já dělám něco trošku jinýho. |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 06/10/2003 : 00:29:32
|
quote:
to radsi budu behat ve hre samotny.
Ja stejne vzdycky behal samotnej a kdyz uz jsem potkal nekoho tak jsem ho zabil aby nerusil ;)
a nebo si kopnul |
máslo |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 06/10/2003 : 01:00:57
|
a dobreho nepali...
Posthunt Off [-----I] On
to je uroven tohle :)
Njnj, jenze sem az 19tej v topposthunterchart a predemnou je to sama kapacita, kdo to ma dohanet :] |
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 06/10/2003 : 01:16:40
|
Ale timhle způsobem ?  |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 06/10/2003 : 01:27:37
|
Clovek si odejde na par hodin zatrenovat, prijde, vidi ctyri nove stranky, tesi se na prvotridni flame a pritom to nejak uvadlo a zacal se resit lamersky strom. To je tak tezky rict, ze ten strom stavel totalni ignorant, kterej pro samy barvicky ani nevidi, ze stromy nerostou z rare kamenu a ze by mel trochu omezit drogy, pokud ta mapa nema vypadat jako cirkus humberto? Rozhodne by to vice prospelo topicu. 
2tartaros: Odkad jste vyhrabali toho evila? Vzdyt vubec nema smysl pro dobrej flame 
Jinak mi prijde trochu ujety vzit jako argument ten nejvice UBER screen shot z cely novy moria mapy a mit tam strom co roste z sutru obarvenyho na polorare bilou + dalsi nesmyslny barevny orgie (ten piskovec se tam taky sakra nehodi a ta dolni pasaz je uz docela mimo..) Ta knihovna a barak vedle jsou docela pekny (vidim inspiraci z tremarkerie), ale totalne to kazi ta silnice (ta se k tomu proste vubec nehodi) a to co je na jeji druhe strane, to je uz mimo ten sloh. No a strom z sutru to je dost amaterska chyba. Takze jestli tohle je vase best, tak byste meli hosi dost pridat ;)
2kolik: ty nekam zalez, jsi ocividne uplne mimo a neumis flamovat.
2danad: Jaka lez? Ja rozhodne nebudu odvolavat pravdu, tedy to ze jsi proste zacal byt totalne mimo a diky tomu si napachal skody (mozna si byl jeden z prvnich, nikoliv vsak posledni, jestli ti to udela radost). To ze si se vytratil uplne kratce po zruseni run na me dela proste dojem, ze jsi pochopil tu blbost a misto abys to musel priznat, tak ses postupne vytratil. |
|
Edited by - Demostenes on 06/10/2003 01:32:51 |
 |
|
Old FOX
Starting Member
31 Posts |
Posted - 06/10/2003 : 01:36:17
|
Hele, Demosténe, nechceš někdy přijít do Morijský hospody a promluvit s těma "dětma" osobně ? Já se osobně zaručuju, že ti nikdo neublíží ať se budeš chovat jako sebevětší debil, jen by mě zajímalo jestli tváří v tvář dospělejm lidem co něco dokázali budeš taky takovej tvrďák..
Ja nemuuuzuuuu!!!!!!!! Jinak Atreus ma pravdu,obcas se na nej skarede divame,ale jeste sme mu nikdy nenabili.Nevidim jedinej duvod,proc u tebe(dema) zacit.Ked to prezijem s Atreusem  Jesli se nebojis,prijd osobne,jesli se bojis,klidne si vem ochranku,zamluvime o stul vic
Moria:-Shadow FOX
PS:Uzasny Flame,zlatej klenot,takovej srandy sem si neuzil cele mesice,aspon ne po netu |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 06/10/2003 : 01:44:38
|
Hele, Demosténe, nechceš někdy přijít do Morijský hospody a promluvit s těma "dětma" osobně ? Já se osobně zaručuju, že ti nikdo neublíží ať se budeš chovat jako sebevětší debil, jen by mě zajímalo jestli tváří v tvář dospělejm lidem co něco dokázali budeš taky takovej tvrďák..
Vis, ja nemam cas na vysedavani po hospodach s lidma, se kterymi si proste nemam co rict, diskuse o tom, ktere PK kde koho pojezdilo, ktery craft kazi ekonomiku, kdo koho supportil a kde prodavaji levnejsi huleni a kdy si kdo pujde pro obcanku jsou fakt uplne mimo me.
Tak me napada, tedka delas desnyho machra, ale vim jak ses bal chodit do hospod, nebo ses zamerne vyhybal jistym lidem  |
|
Edited by - Demostenes on 06/10/2003 01:47:01 |
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 06/10/2003 : 01:48:14
|
quote:
Ja o dp nerekl ani slovo. Ani jsem na nem nehral, protoze mi nevonil skillcup. A myslim ze jsem si polepsil hodne, narozdil od tebe hochu.
Nacelniku, nechci byti kverulant, ale ty jsi hral dva roky na Kelevaru? A to ti nevoni skillcup? A to rikas, ze na dp skillcup je? Jako nelida, pres ktereho na dp prochazi vsechny zmenu do scriptu bych o tom snad mel neco vedet, ale nemuzu si na nic vzpomenout...  |
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 06/10/2003 : 01:55:34
|
quote: Originally posted by Demostenes Jo a co se tyce vyctu pol vs sphere, tak si skocte na homepage obou projektu a trochu si poctete, ona vam to neublizi a udelaji to jen ti, ktere to OPRAVDU zajima, ne flameri jako tartaros, kteri automaticky odkejvou, ze to jde na sphere, ackoliv bych si docela i vsadil ze ne (viz flam na byvalem sandalove sphera foru).
Hehe, skoc si na http://www.microsoft.cz/ (dosad cokoli, spheru, pol, jakykoli jiny SW projekt...) a precti si jak je to vsechno skvele, dokonale apod.
A pak si skoc do nejakeho vetsiho vypocetniho strediska a zacni citovat vsechny ty reklamni zvasty. Jo, nezapomen si vzit neprustrelnou vestu a nechat venku nastartovane auto, to kdyby ti chtel nekdo opravnene vysvetlit, jaka je skutecnost :)
BTW: Jinak nechapu diskusi o speedhacku. Kdyby se prislusny server choval tak, jak se chovat ma, nebyla by totiz potrebna zadna detekce a klientovi proste rychlejsi pohyb jednoduse nepovolil... |
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
 |
|
Topic  |
|