jedna takova vec: jak probiha v televizi ta reklama na paegas ala epidemie, kde si vzali priklad? ja bych ze z urciteho shardu, kde vladnou crafti... asi se taky tim shardem nakazili
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
jedna takova vec: jak probiha v televizi ta reklama na paegas ala epidemie, kde si vzali priklad? ja bych ze z urciteho shardu, kde vladnou crafti... asi se taky tim shardem nakazili
nejak ti nerozumim :)
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Jezis, to je smejd. On mi to sem enchce postnut ten link dobre, takze je to ten prvy odkaz, ten stred vymazete a date / a date druhy odkaz takze ten stred bude vyzerat ....of.two.monkeys.wmv/www.kicken.com...... ok ?
Vážení pařani, shánim kluky, který uměj jakš takš používat nohy (k tanci). Jde o finančně ohodnocené natáčení "historického" filmu. Natáčecí dny jsou 20.-26.listopadu Podmínkou je absolvování dvou až tří kurzů irského tance resp. těch nejzákladnějších kroků. Ty proběhnou podle dohody na tel.: 777171000 paní Samcová nebo pište na rej.cz@atlas.cz Jak správně tušíte, holek máme dost , teda víc než kluků a ono to přeci jen vypadá líp v párech.... Psát můžete i do off na moje icq
Mess O´Turkey ...someone born to sweet the light, someone born to endless night...
Já jenom píšu to co vim, nehledě na to, že listopad je celkem daleko. Holky tam budou v průměru kolem 20ti let. Ty nej už jsou většinou rozebraný, ale já tam jdu s tim, že společnej tejden čekání před nebo za kamerou udělá svoje... Posledně (loni v KH) nám paruky nedali, akorát jsme vypadali jako kdyby nás kráva volízla, zato holky to odnesly pořádně, z vlasů jim udělaly takový ty traktoristycký sluchátka přes uši. kdyžtak jukněte na www.coisceim.cz , myslim, že některý z těch lidiček tam jdou taky. A hlavně (aspoň co já vim) tak komparzy nejsou nikdy zadarmo a zvlášť pokud budete uvedený jako "tanečníci" a ne takový ty těla, co celý dny leží někde v louži dostanou jednu starou klobásu, malý pivo a pjéťo na den.
BTW takový dědulové, jako jste vy tři, si už o holkách stejně jen povídaj ne? Mechu: tobě pod tim hnědym kloboukem to může bejt buřt jakou budeš mít barvu vlasů.
Mess O´Turkey ...someone born to sweet the light, someone born to endless night...
Smula je, ze ja jaksi nemam manzela, takze zase a opet klasicky siris nepravdive a nepodlozene informace :). Jinak ta babka je naprosto super a konkretne TY budes moc rad, kdyz se dozijes veku toho dedulky :). Staci se podivat na tvoje foto a je cloveku jasny, proc jsi tak zatrpkly a zapskly jiz v mladem veku :). Mno a kdyby nahodou nekoho zajimalo, jak vypadam, mam svou fotku v info na hofylandu.
Edit: reaguji tak pozde proto, ze sem ani nekoukam, neb na tohle skutecne nemam cas a posty honit nepotrebuju :). Byla jsem upozornena, ze zas Sword "exceluje" :). Uz jsem si rikala, ze asi onemocnel, kdyz zmenil podpis... Mno, jsem rada, ze nezklamal a zustal tim trapakem...
Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich
2messy: tak kontaktujte Rinceoiry .. nebo jak se to kurva pise - skupinu irskyho tance , nejznamejsi u nas .. mlady lidi a usetrite cas/penize za vycvik
2erina: no ale ta fotka neni nic moc , mela si tam lepsi .. takovej prizrak z nonstopu tak v 5 hodin nad ranem
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat
2messy: tak kontaktujte Rinceoiry .. nebo jak se to kurva pise - skupinu irskyho tance , nejznamejsi u nas .. mlady lidi a usetrite cas/penize za vycvik
1. Je to konkurence 2. maj asi dva nebo tři kluky a ty tam snad jedou 3. nejznámější možná, ale nejlepčí je COISCÉIM [koškem]
Myslíš ty zrzavý pihovatý s tlustejma nohama?(typyše"irky") EDIT: Tak ty tam nebudou (aspoň doufám). Jinak dva týpci se nabídli, ale prej, až potom, co je uviděj.
Ještě mi vypadla jedna věc, když všichni sedíte a sedíte u pixelů, je potřeba, aby zájemce o ten komparz poslal foto 640x480 pix. nejlíp asi v .jpg, na rej.cz viz.posthunt o něco vejš
Né Wartburg, ale Multikár movie show. Ten, kdo zná a umí ptačí nářečí...
to sem jeste nevidel/nesehnal kazdopadne pokud to nekdo ma tak muzem udelat nejakou vymenu, treba za to wartburg movie show nebo cokoliv jinyho co budu mit