Author |
Topic  |
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 14/12/2003 : 21:01:19
|
quote: Originally posted by Genagen
Ty si komik Lahvane, to se hned tak nevidi 
Proc ? Tohle je pro Cechy bezne  |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 14/12/2003 : 23:28:16
|
Nemyslel sem zrovna tebe, Generále Geňo. Škoda, že sis to vztáhnul na sebe. Pokud si dobře vzpomínám, ty si proti společnýmu městu nebyl. Nicméně to, že se Češi nejsou schopný dohodnout a spolupracovat jako celek bez odpadlíků je prostě fakt, který nám může vadit, můžeme ho dokonce i popřít, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat. Když odhlédnu od svých zkušeností z MMORPG, jako příklad nám může sloužit naše historie. Jen se podívej na velké pády Českého národa a jejich příčiny. Snad jen výtahem nápověda podle Járy Cimrmana - Moravské pole, Lipany, Bílá Hora? Už svítá. To je prostě česká povaha a nic to nezmění. Možná to zní cynicky, ale už sem se s tím smířil. |
Edited by - Lahvan on 14/12/2003 23:29:11 |
 |
|
Frencis
Starting Member
26 Posts |
Posted - 27/12/2003 : 14:27:24
|
Je jeste nejaka moznost pripojit se k te vasi Guilde? |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 27/12/2003 : 15:11:45
|
Ke KuDru klidne |
Black |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 27/12/2003 : 18:23:01
|
K CzA taky klidne . Zkontaktuj me (genagen) nebo almyr, violencia |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 27/12/2003 : 18:38:41
|
Lahvan> Moc ti nerozumim. Ja jsem treba spolupracovat chtel. Nicmene kdyz jsem zjistil, ze spis chcete dusicky, nez nejak spolecne hrat, tak me to taky trochu preslo.
Nicmene at tak nebo tak, nevidim nic spatneho na tom, kdyz jsem se rozhodli se nepripojit (na tom jsme se v guilde nakonec shodli vsichni). Prijde mi to tak v poradku. Je to hra. Zabava. Ne obrana Karlova mostu pred svedskymi vojsky.
Navic jestli vychytaj dobyvani a obranu mest/zakladen, tak to muze byt docela zabavne i hrat proti sobe . Ja juz pilne trenuji. Vcera jsem jako TKA usoloval atst (na nekolik FD, musim priznat ). |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 27/12/2003 : 19:26:52
|
Lahvan> Moc ti nerozumim. Ja jsem treba spolupracovat chtel. Nicmene kdyz jsem zjistil, ze spis chcete dusicky, nez nejak spolecne hrat, tak me to taky trochu preslo.
To mi, prosim, nejak objasni. Fakt tomu nerozumim. Jak si predstavujes spolecne hrani, aby te to pritahlo do mesta?
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 11:55:54
|
Rad to vysvetlim. Mesto je hlavne ekonomicka struktura hracu. A jako takova by mela IMO fungovat. Na ekonomicke spolupraci. A to by melo byt neco vic nez freneticke vykriky o tom, jak s nama chcete mit spolecny jenom konec elektrickeho vyboje z LLC pripadne ze staci abysme ve meste postavili baraky a uz tam ani nemusime chodit. Tada ja od hry chci neco vic.
Proste to berte tak, ze v CzA jsme vice RP. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 12:20:37
|
quote: Originally posted by Genagen Proste to berte tak, ze v CzA jsme vice RP.
LOL co me to jen pripomina ....
Nicmene co si napsal me pripadne jen jako dobrej pokus o dalsi zaminku, nikdo nevrdil ze nechceme spolupracovat, ci pripadne se na cemkoliv rozumnem domluvit, ovsem v mem pripade to uz prestalo platit, clovek by mel davat nabidku jen jednou. |
Black |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 12:46:18
|
Dostal jsi me Dagu Bedmene! |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 13:47:55
|
Rad to vysvetlim. Mesto je hlavne ekonomicka struktura hracu. A jako takova by mela IMO fungovat. Na ekonomicke spolupraci. A to by melo byt neco vic nez freneticke vykriky o tom, jak s nama chcete mit spolecny jenom konec elektrickeho vyboje z LLC pripadne ze staci abysme ve meste postavili baraky a uz tam ani nemusime chodit. Tada ja od hry chci neco vic.
Proste to berte tak, ze v CzA jsme vice RP.
Porad tomu sice nerozumim, ale to je asi fuk. Jenom k te ekonomicke strukture...to jako nejake obchody, kde by hraci nakupovali? Vy mate neco, co se da prodavat? Kdyz jsem shanel nejake budovy/vrtaky, navstivil jsem i vas obchod a ne jednou. No, nakoupit nebylo co a rozhodne ne za konkurecni ceny. Tolik asi k "ekonomickemu" fungovani, nebo tomu pojmu nerozumim a nedovedu si predstavit, jak ma v prostredi SWG fungovat.
Asi sem malo eRPe, jen hraju a odpovidam na telly, narozdil od RP CzA.
OoF: Funguje smugglersky KD dobre? |
Edited by - Khaot on 28/12/2003 13:49:28 |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 14:59:11
|
No co se tyce ekonomie, tak bych skrome rekl, ze ji mame rozfungovanou temer excelentne . Mame tezarskou firmu, ktera systematicky tezi na cca 50+ lotech pro pomerne stalou klientelu a dela nam rekneme velmi uspokovivy obrat . Co se tyce vendoru - vetsinou delame spise na objednavku vetsi zakazky. Vendori jsou navic v posledni dobe tez zanedbavani z duvodu FS silenstvi u nas v guilde 
Co se tyce mestecka, ja bych toho uz asi nechal. Ja jsem rekl co jsem chtel, vy asi taky. Opakovat to dokola asi nema smysl. Ja nerozumim vasemu chovani, vy nerozumite memu. My mame pocit ze nabidnuta spoluprace (tak jak byla vyjadrena) by nas asi nesaturovala, vy mate pocit ze sme sovinisticky hajzlove, ktery nechtej za zadnou cenu spolupracovat jen proto ze sme cesi a opakovat se Bila hora tak tu mame valku prinejmensim sedesatiletou.
Vy si myslite ze se chovame jak nabubrely prechytraly hovada, my si myslime, ze se chovate jak ukrivdeny stary panny
No jenom bych chtel k tomu rict dve veci. Tu nabidku jsme opravdu neodmitli z duvodu ze sme cesi a ze vam chceme rozslapat babovicky, ale proto, ze kdyz do nejaky mesta pujdeme, tak chceme byt soucasti komunity tohohle mestecka (neco jako vetsi guilda). A to jsme se domnivali ze s vama mit nebudeme.
Co se tyce me, tak jsem rozhodne tim odmitnutim nemyslel definitivni odmitnuti jakekoliv spoluprace s KuDrem. Jen ciste teto prilezitosti (ted ale vim, ze vy to tak berete - coz je mi lito).
Druha vec je ta, ze pokud jsem na nejaky tell neodpovedel ja, tak se omlouvam. Nabidka na slicovani porad plati, vcetne toho ze slicuju zadara (pokud toho tedy nebude nejake silene mnozstvi jez bych slicoval hodinu).
Co se tyce smugglerskyho KD - zalezi na co to chces pouzivat. Pokud se priblizis blizko, tak TKA KD je lepcejsi. Kdyz na tebe nekdo pali a utika pred tebou tak je to pohoda (brawlerskej KD funguje na 20m TKA KD <10m). Optimalni je to zkombinovat warcry nebo obdobnym trikem ze smugglerskyho sloupecku. |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 16:22:29
|
No jenom bych chtel k tomu rict dve veci. Tu nabidku jsme opravdu neodmitli z duvodu ze sme cesi a ze vam chceme rozslapat babovicky, ale proto, ze kdyz do nejaky mesta pujdeme, tak chceme byt soucasti komunity tohohle mestecka (neco jako vetsi guilda). A to jsme se domnivali ze s vama mit nebudeme.
A proc asi myslis Gene ze jsme vasi guilde pozvani do naseho mestecka poslali jako prvni ? Ja osobne chci mit okolo sebe v mestecku lidi, kterym rozumim a ktere znam a ktere kdyz potkam tak na ne muzu bodre zahlaholit 'Ahoj, jak ti dupou kralici'. Nicmene pokud si chcete dal hrat to svoje Erpeee, no tak si ho hrejte dal ... vase volba, vase rozhoduti. Ale mrzi me to ...
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 18:47:49
|
Ja vim. ja si myslim, ze chyba byla, ze se nam to nepodarilo asi vyrikat hned na zacatku, kdyz se mesto zakladalo. Ted bych byl jenom rad, kdyby mezi nama nebyla nejaka zbytecna horkost. Ja pro to udelam co budu moct. |
 |
|
Frencis
Starting Member
26 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 19:59:02
|
Happy end ... jeeeeee ...  |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 23:19:20
|
Ja vim. ja si myslim, ze chyba byla, ze se nam to nepodarilo asi vyrikat hned na zacatku, kdyz se mesto zakladalo. Ted bych byl jenom rad, kdyby mezi nama nebyla nejaka zbytecna horkost. Ja pro to udelam co budu moct.
Tak se pristehujte ne? |
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 29/12/2003 : 23:04:29
|
Ja sem nevedel ze nekdo mimo Violencie šílí po FSCS. Aspoň jenom on to tak rozkřikuje.:o)
A BTW - Když sem se naposled díval na mapu, Filcův obchod byl u Theedu, ne u naší gildy. Ale je fakt, že to bylo už hodně dávno.:o) |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Frencis
Starting Member
26 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 16:45:00
|
tak mi vcera v joinuti guildy zabranil shutdown serveru ... kazdopadne, priste se to snad povede .. :) |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 30/12/2003 : 23:54:07
|
Pokud by chtel nekdo neco slicnout - zitra mate (patrne) posledni moznost (na nejakou dobu :-) Kvuliva holo silenstvi ho budu shazovat . |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 08:16:19
|
Jak je videt, mame k sobe s CzA blizko a prece tak daleko ... no mozna by jste mohli zkusit zauvazovat o mem navrhu, ktery by tyto problemy snad mohl vyresit.
Navrhuji sloucit nase guildy ... udelat jednu ryze CESKOU guildu, kde bude naprosto jedno kdo je rebel a kdo imperial a kdo neutral. Guilda ktera bude mit v zakladu jen jedno jedine spolecne - Cesko + Slovensko. Jiste, da se namitnout co se stane pokud se potkaji overt rebel a overt Imperial ... zajdou si spolecne na pivo nebo je zacne spojovat elektricky oblouk LLC ? To uz ale prece zalezi na dohode mezi nami, hrajeme PvP ne proto abychom se navzajem prudili ale pro zabavu - kazdy si muze zvolit jestli chce hrat jako skryty agent anebo byt otevreny utoku. Jiste snad nebude problem dohodnout jednoducha pravidla kdy-jak-s kym-do koho (v Bohemii neutralni puda ....).
Jen takova mala zkusenost na zaver .... neni to tak dlouho co jsem byl s CzA na Dathomiru na lovu priserek. Kdybych kolem sebe nevidel kapku pro mne nezvykla jmena tak bych vubec nerozlisoval s kym jsem to vlastne na lovu .... klidne to mohla byt parta pratel z KuDr ...
Popremyslejte nad tim a prestante konecne vymyslet kraviny ... |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 09:30:33
|
frogu nebud naivni cece je to nerealne. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 14:24:39
|
Mne je jasne ze rozlousknout ty nase tvrde Ceske palice zni jako neco nemozneho, ale rikam si ... no aspon jsem to zkusil ...
|
 |
|
Frencis
Starting Member
26 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 15:06:59
|
Bral bych to v tu chvili, kdyby zde zacli vznikat treba dve, tri Rebelske Guildy apod. ... ale v tu chvili kdy tu mame ceskou Imperialni a Rebelskou ... si myslim, ze je to naprosto super. :) |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 18:03:20
|
Naprosto nemám nic proti tomu, aby sídlili v Bohemii (i když už dušičky nepotřebujeme ). Naprosto nemám nic proti tomu provádět společně PvE akce (teda mimo fakčních základen a tak). Ale osobně si myslím, že být v jedné gildě by nedělalo dobrotu, ani ne tak mezi námi, jako v očích zbytku serveru. Toť můj názor. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 31/12/2003 : 18:20:01
|
quote: Originally posted by Lahvan
Naprosto nemám nic proti tomu, aby sídlili v Bohemii (i když už dušičky nepotřebujeme ). Naprosto nemám nic proti tomu provádět společně PvE akce (teda mimo fakčních základen a tak). Ale osobně si myslím, že být v jedné gildě by nedělalo dobrotu, ani ne tak mezi námi, jako v očích zbytku serveru. Toť můj názor.
100% souhlas |
Black |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 08:04:10
|
No, unazorovali jste me k smrti  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 13:51:47
|
Jak funguji priavate chat kanaly, nedal by se zalozit nejaky kanal, na ktery by to vsechno atuomaticky logovalo? Podle mne jediny duvod proc frogger navrhuje spolecnou gildu je spolecny chat.
Popravde bych za to byl docela rad, mohl bych pak jit kam mne srdce tahne, aniz bych ztralil kontakt na zname lidi. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 13:53:04
|
Navic jestli se nepletu, je dost mozne ze na takhle vyrobeny kanal se da dostat i z launchpadu, coz by pro nas mohlo znamenat offline chat. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 13:58:29
|
No tak se asi pletu ale na genialite me myslenky to zas az tak moc nemeni ;-) |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 18:02:55
|
Pamatuji se ze jsme spolecny chat sveho casu meli, ale byly s tim tusim ze nejake problemy ... casem to zaniklo. Nicmene, pokud by se neco takoveho podarilo zprovoznit, par tech nejvetsich barier by urcite spadlo.
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 01/01/2004 : 23:57:38
|
jako v očích zbytku serveru.
No, nechci ze sebe dělat vola, ale nějak nechápu, jak si to myslel. KOMU bude vadit sloučení? Teda mimo zůčastněných. |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 11:30:32
|
Spolecny chat by byl bezvadnej...
Kdysi tu byl, ale tenkrat to zvadlo predevsim na tom, ze moc nefungoval (technicky myslim) :-) Treba uz to v soe opravili :-) |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 12:16:58
|
Janku - ani v jinak osamocené hře jako SWG nehrajeme ve vákuu. Jsou tu i jiné gildy a zájmová uskupení mimo nás. KUDr dokonce participuje ve volné allianci s cílem Lok pro Imperium. Jak by se asi dívali naši "spojenci" kdyby viděli rebely s tagem KUDR? U Jedie se to dá pochopit, protože on NEMÁ na výběr na začátku své cesty. Tohle sem myslel tím okolím. |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 13:01:25
|
Zkusim(e) rozjet ten chat. Ocekavejte ze vas budu ja nebo nekdo z meho okoli vas prudit ohledne prihlaseni na chat.
|
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 13:51:26
|
quote: Originally posted by frogger
Zkusim(e) rozjet ten chat. Ocekavejte ze vas budu ja nebo nekdo z meho okoli vas prudit ohledne prihlaseni na chat.
Spolecny chat samozrejme neni problem zalozit, problem je ze se musi kazdy den znova zakladat a tim padem se do nej i znova prihlasovat. Teda pokud se v posledni dobe neco nezmenilo a cemz dost pochybuji. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 22:20:25
|
Janku - ani v jinak osamocené hře jako SWG nehrajeme ve vákuu. Jsou tu i jiné gildy a zájmová uskupení mimo nás. KUDr dokonce participuje ve volné allianci s cílem Lok pro Imperium. Jak by se asi dívali naši "spojenci" kdyby viděli rebely s tagem KUDR? U Jedie se to dá pochopit, protože on NEMÁ na výběr na začátku své cesty. Tohle sem myslel tím okolím.
Teď už to chápu. Děkuji za vysvětlení, ó velký. |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 20/01/2004 : 13:02:39
|
Kde je sidlo guildy?Mozem sa aj ja zapojit? |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 10:11:36
|
Sidlo je pobliz Kaadary na Naboo. Kontaktuj ve hre Violencia, Genagen, Filc, Almyr. |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 11:02:41
|
Dik.Skusim to |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
 |
|
nyAMX
Starting Member
8 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 17:06:17
|
Já vim , že je to trapný , ale se mužu k Rebelům přidat?!!!! |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 25/03/2004 : 23:36:53
|
Vobec to nie je trapne.Kontaktuj v hre Genagena,Efopa,Popboba.Guilda je na Naboo blizko Theedu |
|
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 26/03/2004 : 17:31:50
|
a este waypoint -4643 5531 |
|
 |
|
mates-swg
Starting Member
74 Posts |
Posted - 27/03/2004 : 10:16:13
|
quote: Originally posted by Popbob
a este waypoint -4643 5531
Tak a ted ste se prozradili a vime kde vas budem lovit  |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 27/03/2004 : 11:13:26
|
Těžko Mates - oni jsou covert, protože to sou většinou crafteři.  |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 27/03/2004 : 11:59:10
|
Těžko Mates - oni jsou covert, protože to sou většinou crafteři. 
YEP YEP, COVERT RULEZ. |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 13:12:12
|
Nasa guilda sa zacina utesene rozrastat a to aj bez dotaznikov.Len tak dalej... |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 16:23:46
|
Pockej az otevrete otazku zalozeni mesta a jeho financovani a to memluvim o zakladnach ty dotazniku... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 17:03:22
|
nic take nepotrebujeme ,nie sme megalomani,my si chceme len schuti zahrat |
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 18:25:36
|
quote: Originally posted by Popbob
nic take nepotrebujeme ,nie sme megalomani,my si chceme len schuti zahrat
/souhlasně pokyvuje |