Vzdycky me pobavi, kdyz v seznamu zmen v patchi maji "improved client stability". Spis by tam melo byt "decreased server stability"
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Sakra, tak já nemám splněného ani NK4 (nebo jak se ten poskok Greviouse jmenuje Prej vrátili nějakou dřívější zálohu, no alespoň mi to nespotřebovalo to oživení prstenem, který jsem asi 5 vteřin před výpadkem serveru použil.... (teda doufám, u SOE si člověk nemůže být ničím jistý )
JJ vcera me pekne nasrali uz jsme skoro meli Necrosise jebnutyho a Koudy a Erd meli splnenou NK-3 misi a ted? Hovno meli by nam za to jako odskodne dat mandalorian nebo vsem splnenou Nk-3 misi a badge za necra .
Sakra, tak já nemám splněného ani NK4 (nebo jak se ten poskok Greviouse jmenuje Prej vrátili nějakou dřívější zálohu, no alespoň mi to nespotřebovalo to oživení prstenem, který jsem asi 5 vteřin před výpadkem serveru použil.... (teda doufám, u SOE si člověk nemůže být ničím jistý )
no tak to asi přijdu o ty ukoly v eisly .-) ví o nich někdo něco bližšího (badge o jabbovi a Zealot tuskenech) asi 4 nebo kolik. jednu sem včera udělal ale ostatní mise nějak nekončí?
Ja se do toho jeste moc nepouste jen sem to nacal, ale tusim ze koudy uz to prosvistel...
No mám jednu a makrsman questy, ale scout mi ani neřekla že mám jít ke starostovi, a artisan je vypadá to nějaká buglá.. ?
Jen za scout a entertainer misi jsem dostal badge, za ostatní povolání ne (a mezitím jsem killnul 4 BH ). Víc než dva zatím nikdo nezískal, alespoň z oficiálního fóra to tak vyznělo - ten poslední je asi za splnění všech tří badges. Možná by to chtělo najít ty Tusken Sacred grounds (pokud ovšem tím nemyslí to smetiště za Eisley
Ja se do toho jeste moc nepouste jen sem to nacal, ale tusim ze koudy uz to prosvistel...
No mám jednu a makrsman questy, ale scout mi ani neřekla že mám jít ke starostovi, a artisan je vypadá to nějaká buglá.. ?
Jen za scout a entertainer misi jsem dostal badge, za ostatní povolání ne (a mezitím jsem killnul 4 BH ). Víc než dva zatím nikdo nezískal, alespoň z oficiálního fóra to tak vyznělo - ten poslední je asi za splnění všech tří badges. Možná by to chtělo najít ty Tusken Sacred grounds (pokud ovšem tím nemyslí to smetiště za Eisley
¨ ty grounds jsou právě tam kde jsou nějaký jabovy harvestory v misi pro brawlera ale tu sem zatím nedělal, tak je to asi buglý , protože tam lidi píšou že jim starosta řek že je to dobrý .. a že jim dává badge ale nedostali nic ...:) Jo jak ti končila artisan mise? já sem udělal ty survey ale pak mi říká že se mám ještě stavit ale nic už pak nechce
Mam takovej dotaz shledl nekdo jiz tento film? http://epizoda3.mitril.cz/download_film.html Uvazuju o stahnuti ale nevim jestli to ma smysl.Mam omezenej internet a 600mb je docela palka
Ahoj, tak včera jsem nechapal. Přijel jsem asi o půlnoci ke starportu do Mos Eisly a nevěřil jsem vlastním očím, tolik lidí pohromadě najednou jsem viděl naposled před časem když jsem se lognul na Brii. Byl jsem velice mile překvapen, at je CU jakej je, bezesporu přitáhl spoustu novejch hráčů a to je dobře, jen by mohli opravit tu spoustu bugů která ve hře je, aby to lidi neodradilo. Jen před starportem na tom plácku kde jsou traineři stálo, a to nekecám, zhruba 30 - 40 lidí..
Ahoj, tak včera jsem nechapal. Přijel jsem asi o půlnoci ke starportu do Mos Eisly a nevěřil jsem vlastním očím, tolik lidí pohromadě najednou jsem viděl naposled před časem když jsem se lognul na Brii. Byl jsem velice mile překvapen, at je CU jakej je, bezesporu přitáhl spoustu novejch hráčů a to je dobře, jen by mohli opravit tu spoustu bugů která ve hře je, aby to lidi neodradilo. Jen před starportem na tom plácku kde jsou traineři stálo, a to nekecám, zhruba 30 - 40 lidí..
ackoliv ja jsem fanda CU, tak si myslim, ze tohle je spise nova vlna zajmu kvuli epizode 3 a taky kvuli vynikajici nabidce 3v1 za 800.. protoze vetsina tech novych jsou "novi", nikoliv navratilci a novacci se tezko zapojili do hry kvuli CU, kdyz nevedeli, jake to bylo predtim.. presto ale je prinos CU dulezity pro to, aby ti novi zase po case rychle neutekli, jako se stalo kdysi..
a at je to jak chce, hlavni je, ze tady ti novi hraci jsou..
ackoliv ja jsem fanda CU, tak si myslim, ze tohle je spise nova vlna zajmu kvuli epizode 3 a taky kvuli vynikajici nabidce 3v1 za 800.. protoze vetsina tech novych jsou "novi", nikoliv navratilci a novacci se tezko zapojili do hry kvuli CU, kdyz nevedeli, jake to bylo predtim.. presto ale je prinos CU dulezity pro to, aby ti novi zase po case rychle neutekli, jako se stalo kdysi..
Taky podobná situace před mos eisly starportem hodně lidí ale víc starejch hráčů řvoucích kupuju barc (1m,1,5m, 2,5m) a pak přijel sragora celej v imp armoru a prej prodam barc za 10 mega :-)
quote:Originally posted by Quartax Taky podobná situace před mos eisly starportem hodně lidí ale víc starejch hráčů řvoucích kupuju barc (1m,1,5m, 2,5m) a pak přijel sragora celej v imp armoru a prej prodam barc za 10 mega :-)
jo ja ho kupil od nejakeho newbika v Mos Eisly za 1mil => moj novy BARC Ale myslim ze cena pojde este dolu.
kolem me je taky cim dal vice lidi co do toho jdou. Vetsina z nich hrala WoW, ale to proste omrzi, protoze tam neni co delat hrat to jen kvuli PvP, no nevim. Podle me ma SWG daleko vice moznosti a proto do toho lidi jdou.
quote:Originally posted by Quartax Taky podobná situace před mos eisly starportem hodně lidí ale víc starejch hráčů řvoucích kupuju barc (1m,1,5m, 2,5m) a pak přijel sragora celej v imp armoru a prej prodam barc za 10 mega :-)
jo ja ho kupil od nejakeho newbika v Mos Eisly za 1mil => moj novy BARC Ale myslim ze cena pojde este dolu.
Ale uvědomte si že tím nováčkovi totálně pokazíte hru, bude si moct cokoli hned koupit, nebude nucen dělat mise, nebude mít dobrej pocit že už má něco lepšího než cdef... že má první milion?...
quartax: jo jo plne stebou souhlasim nazornej priklad: Kdyz jsem to hral poprve dostal jsem na vanoce holo zdarma. Prodal sem ho za 700 litru a craft se stal nudou.Nikam sem nemusel jezdit proste nic.Mel sem penez nad hlavu...
Priklad druhej hral sem bez penez a musel sem plnit mise a verte nebo ne kdyz sem mel kompletni bone armor a koupil sem si vlastni dum byla to nadhera.)Opravdu supa:)
Jinak od te doby co jsem hral naposled swg jsem skusil mnoho her a verte ze se rad vratim ke hre kde mam rad svet SW a autori hry do ni v podstate porad neco pridavaji a to se neda rict zase o vsech hrach.
Myslim ze hodne novych lidi prijde nejen diky filmu ale taky te cene protoze ta je opravdu bezvadna!Konecne neni duvod sahat na kreditku.
To za ty prachy snad uz radsi celou death star ne? Btw. koudy koupil sem si taky kacera donalda s nafukovacim mecem, jakou mas barvu? Ja zelenej, musime se nekde sejit a dat si duel .
To za ty prachy snad uz radsi celou death star ne? Btw. koudy koupil sem si taky kacera donalda s nafukovacim mecem, jakou mas barvu? Ja zelenej, musime se nekde sejit a dat si duel .
Já ještě žádnej, jsem bez koruny, musím se napřed dostat k bankomatu...