Author |
Topic  |
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 19/10/2003 : 11:59:31
|
Aleksej:Ta by pockala :p |
Inteligent na vyzsi urovni! |
Edited by - WirusH on 19/10/2003 12:18:11 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 21/10/2003 : 22:40:54
|
SPortem k trvalé invaliditě. Včera sem si málem vykloubil rameno (bolí bolí)   |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 21/10/2003 : 23:01:19
|
quote: Originally posted by Kolik
SPortem k trvalé invaliditě. Včera sem si málem vykloubil rameno (bolí bolí)  
Ale na funkci to vliv mít nebudu ne :p |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 22/10/2003 : 00:15:03
|
Nene, pořád s tim ramenem můžu hejbat... A na jinýž funkce to už tuplem nebude mít vliv  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Aleksej
Starting Member
22 Posts |
Posted - 22/10/2003 : 18:22:58
|
quote: Originally posted by WirusH
Aleksej:Ta by pockala :p
Fakt? ale ja asi ne ja musel na trenal :( Ale urcite se zase potkame takže příště  |
Edited by - Aleksej on 22/10/2003 18:23:40 |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 22/10/2003 : 19:34:32
|
quote: Originally posted by Aleksej
quote: Originally posted by WirusH
Aleksej:Ta by pockala :p
Fakt? ale ja asi ne ja musel na trenal :( Ale urcite se zase potkame takže příště 
A vodkud pises? mas tam icq jestli jo sup sem s nim...:) |
 |
|
Boban of Lat-Nam
Starting Member
6 Posts |
Posted - 23/10/2003 : 05:51:07
|
Ja hral fotbal, dělal veslování a pak se vrátil k fotbal. Teď chytám okresní přebor (pro upřesnění: něco podobnýho jako Kožené Slunce, takže pralesní liga )
K tomu, že nekdo pije jen víno, někdo tvrdý a někdo jen pivko, tak takovej trojboj taky není špatnej . Hodně záleži na spoluhráčích v útoku. Když máte na levým křídle Joža a na pravým Ardetha tak je to na rychlej odchod do sprch ale když je tam Kouba a Azurit ta to je tak vyrovnaný   |
Boban of Lat-Nam [Master Dealer] GirgIII [Beefeater Guardian] Deeper [Al-Hazredův Zabiják]
Spravedlnost bez moci je bezbranná, moc bez spravedlnosti je tyranie |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 23/10/2003 : 09:37:28
|
quote: Originally posted by Boban of Lat-Nam
Ja hral fotbal, dělal veslování a pak se vrátil k fotbal. Teď chytám okresní přebor (pro upřesnění: něco podobnýho jako Kožené Slunce, takže pralesní liga )
K tomu, že nekdo pije jen víno, někdo tvrdý a někdo jen pivko, tak takovej trojboj taky není špatnej . Hodně záleži na spoluhráčích v útoku. Když máte na levým křídle Joža a na pravým Ardetha tak je to na rychlej odchod do sprch ale když je tam Kouba a Azurit ta to je tak vyrovnaný  
Jo bejvalo kdyz sem chlataval jak prokoplej ted dam 3x 12 % budvar a mam na vecer vystarano  |
 |
|
Aleksej
Starting Member
22 Posts |
Posted - 23/10/2003 : 14:59:48
|
quote: Originally posted by Boban of Lat-Nam
Tak to ti teda vůbec nezávidím pač se na ty zápasy chodím někdy dívat a bolej me z toho jen oči
add Wirush:ja tedka pisu ze školy a tam icq nemam ale chystam se konečne pc koupit, ale ještě need money  |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 23/10/2003 : 22:14:17
|
kouba: o když předtim celej dne nejíš ...  |
 |
|
Boban of Lat-Nam
Starting Member
6 Posts |
Posted - 28/10/2003 : 05:03:07
|
quote: Originally posted by Kolik
kouba: o když předtim celej dne nejíš ... 
No Kouba ten sežere uplně všechno a že by celej den nejed jsem ještě neviděl, to sedí spíš na mě  |
Boban of Lat-Nam [Master Dealer] GirgIII [Beefeater Guardian] Deeper [Al-Hazredův Zabiják]
Spravedlnost bez moci je bezbranná, moc bez spravedlnosti je tyranie |
 |
|
Ansion
Starting Member
13 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 15:41:47
|
Jaj, tak ja sem si ted pri basketu zlomil ruku!! Kaslu na sport-CS rulezzzz (meli by jste si ze mne vzit priklad) |
Ansion ,The Mage – lost |UO - DP| Finer ,The Paladin - PRESENT |UO - DP| {{{{Kde chybí argumenty nastupují pěsti}}}}
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 18:31:33
|
quote: Originally posted by Ansion
Jaj, tak ja sem si ted pri basketu zlomil ruku!! Kaslu na sport-CS rulezzzz (meli by jste si ze mne vzit priklad)
Pri hazene sem si zlomil 6 prstu ze 12;) |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Sandal
Starting Member
12 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 18:42:46
|
Sport ? To je nějaké sprosté slovo ne?  |
SphereServer.Cz |
 |
|
Ansion
Starting Member
13 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 09:14:14
|
quote: Originally posted by Sandal
Sport ? To je nějaké sprosté slovo ne? 
JO je a jaky?
neco jak pi.a a nebo pr..l to me pripomina tu pisnick uREKNETE prDEL!! reknete reknete reknete PRDEL PRDEL PRDEl reknete to reknete PRDEL PRDEL!!! celkem kul
Created by fin. ©2004 |
Ansion ,The Mage – lost |UO - DP| Finer ,The Paladin - PRESENT |UO - DP| {{{{Kde chybí argumenty nastupují pěsti}}}}
|
 |
|
Xamien
Starting Member
13 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 09:17:15
|
quote: Originally posted by Sandal
Sport ? To je nějaké sprosté slovo ne? 
JO je a jaky?
neco jak pi.a a nebo pr..l to me pripomina tu pisnick uREKNETE prDEL!! reknete reknete reknete PRDEL PRDEL PRDEl reknete to reknete PRDEL PRDEL!!! celkem kul
Created by fin. ©2004
K tvému podpisu - to ti Ansiona ukradli nebo co? James si to za něj celkem užívá  |
Nikdy jsem nic zlého neudělal, jsem naprosto nevinná oběť blbosti okolního světa..
Xamien® |
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 09:41:35
|
quote: Originally posted by Artuhr
Jaj, tak ja sem si ted pri basketu zlomil ruku!! Kaslu na sport-CS rulezzzz (meli by jste si ze mne vzit priklad)
Pri hazene sem si zlomil 6 prstu ze 12;)
najednou?......a 12 prstu celkem? *nerozumi* |
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 29/05/2004 : 22:54:43
|
Jezdím na in-linech jak aggressive tak fitness...co tak udělat match na skateparku moria vs endor vs dp? .o) |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 29/05/2004 : 23:26:50
|
To prdel prdel se jmenuje Mas na to a autorem je Schmitzer  k mani zde |
 |
|