Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/12/2005 :  13:58:40  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

ja som vcera daval do jedneho paladina 150 auto hity a 450 MS crity :D

s reaperom a 1k AP -.-

nref palydans

No do paladina je to normalka ... me spis slo ze neco podobneho se my delo i u huntera/shamana :p i kdyz je pravda ze ta oskliva jingej ma equip tak 4x lepsi nez ja ;p ... ovsem stejne, rana autoa. za 150 - 200 je one_way ticket ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 07/12/2005 :  14:04:05  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ono je docela rozdil shammy se stitem a bez stitu...
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/12/2005 :  14:11:05  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

s reaperom a 1k AP -.-

nref palydans

Loladin totiž nosí mail... že... (Ano, skill na to má, ale většinou nosí plate-já jen kdyby si měl nějaké narážky :p)

korka tie tvoje prispevky su este menej hodnotne ako tie tzv. +1 prispevky
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/12/2005 :  14:13:27  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

s reaperom a 1k AP -.-

nref palydans

No do paladina je to normalka ... me spis slo ze neco podobneho se my delo i u huntera/shamana :p i kdyz je pravda ze ta oskliva jingej ma equip tak 4x lepsi nez ja ;p ... ovsem stejne, rana autoa. za 150 - 200 je one_way ticket ...

no az taka normalka to nie je, zvycajne davam tak okolo 600+ crit paladinovi so stitom. tento bol full epixx armor tipujem tak okolo 8k+
ale 150-200 autohit do huntera je malo tbh.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 07/12/2005 :  14:32:50  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Pokud má ten hunter alespoň z části epic amror, tak to tak neobvyklé není... War má prostě shit dmg,pokud nedá crit a normal attack az 200 (s IBS)není neobvyklý.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/12/2005 :  15:49:54  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
ano zeleny war s lord alexanders battle axe ma shit dmg.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 07/12/2005 :  16:57:38  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

ano zeleny war s lord alexanders battle axe ma shit dmg.

Stejně tak i warrior s IBS, kt. bouchá do epic geared huntra autononcrit hitem...
(+1-vlastně ještě méně hodnotný)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 08/12/2005 :  06:08:55  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
Tak abych zareagoval postupne.

k tomu rendu. rend samozrejme nedava dmg ale je to insta "utok" a ten procoval spword specku i kdyz nemal. sword specku procoval trebars i lifestealing co teky nemal a to vedlo k mnoha zaujmavym kombum ;P

Add anger management. Talent skutecne generuje 1/rage za tick. Kolik je to ale ve skutecnosti rage a kolik to da nakonec dps uz zas take skvele neni ;P ale v kazdom pripade je to vitany bonus hlavne pre MS warra. Krom toho je to bug ktory bude mozna nekdy opraven ... Develpoeri napsali ze o nem vedi ale zatim to neni priorita.

Ku kremilkovemu buildu.
- Unbirdled wrath je pro MS warra zbytecny talent. Vem si to takhle s 3.8 atack speedem je 15 utoku za minut plus 10 ms =25 utoku za minutu = 9.6 rage za minutu boje to je pri prumernom MS za 400 dmg uzasnych 2 dps za 5 talent pointu. fakt plnohodnotny talent ;P
radsi body narvi do imp demo shoutu.
- Ja osobne bych vymenil 2handed weapon specializaci za improved charge a defleciton. 5% na celkovy dmg neni az tak extra znat. poznas to sice na dmg metru ale v pvp je to ina. V pvp ti improved charge dovoli dat hned po charge a pociatocnom uoku MS bez toho aby sa ciel branil. je to podstatny narast burst dmg. A full deflection je naozaj hodne znat. Ale je to na tobe.

a k tomu dmg autoatackem.
ja ted jedu furry a mam dmg do samika 250 mainhandom a 100 offhandom
brutality blade/perdition. prumer. myslim tim samika bez stitu.

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 08/12/2005 :  09:39:29  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Nu já se hlavně obávám že brzy někdo opraví nekorektní počítání sweeping strikes při použití whirlwindu (sweeping strikes + whirlwind je vůbec divná kombinace, většinou dám 2x damage na všechny cíle ale občas i třeba 4krát, aspoň to ukazuje damagemeter i scrollingtext a není důvod tomu nevěřit).

Jinak přijde mi že přestože mám mace s dps 64 proti předchozí speaře s dps 54, tak i s mace spec mám nižší damage output než dřív. Možná je to jen pocit (damagemeter ukazuje zhruba stejné dps což u zbraně s o tolik lepším damage zamrzí). V 1.9 by se měl upravit diminishing returns tak, že bude zvlášť pro weapon proc a zvlášť pro talent proc.

Jinak bych rád varoval sólisty v SM, že sice teoreticky priestka by neměla jít zabít, protože i po execute jí zůstane 1 hp a pak se z ní mažou doty... jenže deep wounds se z ní nesmaže takže při pár šťastných critech můžete být bez lootu z toho loladina :P

Edited by - Rakhen on 08/12/2005 09:40:29
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 09/12/2005 :  04:15:53  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Nu já se hlavně obávám že brzy někdo opraví nekorektní počítání sweeping strikes při použití whirlwindu (sweeping strikes + whirlwind je vůbec divná kombinace, většinou dám 2x damage na všechny cíle ale občas i třeba 4krát, aspoň to ukazuje damagemeter i scrollingtext a není důvod tomu nevěřit).

bohuzel to nerfnu
je to bug ktory sa vyjadrili ze opravia

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 15/12/2005 :  18:13:48  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
http://wowvault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=93
Go to Top of Page

Hazz
Starting Member

6 Posts

Posted - 27/12/2005 :  16:24:46  Show Profile Send Hazz a Private Message  Reply with Quote
Muze mi nejakej warr poradit jak dobre drzet agro napr. v MC ? Casto se mi stava ze mne damage dealeri preagrujou.Jak tankujete vy? Nabehnete na bosse,bloodrage,demo shout, 5x sunder, pak spamovat MS a revenge kdyz je moznost a shield slam kdyz je rage ? Uvitam vas tankovaci postup uz jsem z toho na nervy diky.

Hrun human warrior - Wildhammer
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 27/12/2005 :  16:38:06  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
Spamovat MS? to myslis jako Mortal Strike? jak muzes mit Mortal Stike a Shield Slam?

hrajes na origo?
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 27/12/2005 :  16:43:50  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hazz

Muze mi nejakej warr poradit jak dobre drzet agro napr. v MC ? Casto se mi stava ze mne damage dealeri preagrujou.Jak tankujete vy? Nabehnete na bosse,bloodrage,demo shout, 5x sunder, pak spamovat MS a revenge kdyz je moznost a shield slam kdyz je rage ? Uvitam vas tankovaci postup uz jsem z toho na nervy diky.

Sunder ma myslim vyznam stran udrzeni agro jen lx.
Ja spamuju shield block, revenge a shield slam. Nevim jestli ma vyznam ten MS, stran damage a heal potvor urcite ne, pokud mas dostatek rage tak asi jo jinak si myslim ze je lepsi ten shield slam.
Ted me napada ze to vlastne nejde. Jakto? Dyt nemuzes mit zaroven v jednom buildu mortal strike a shield slam!

Mam protection warra s defiance a myslim ze 5 bodu v tomto talentu je hodne znat stran udrzeni na sobe, aspon mam tyto odezvy od healeru a damage dealeru kteri se mnou od recpecky do protection chodi radi.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 27/12/2005 16:44:44
Go to Top of Page

Hazz
Starting Member

6 Posts

Posted - 27/12/2005 :  20:35:31  Show Profile Send Hazz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

Spamovat MS? to myslis jako Mortal Strike? jak muzes mit Mortal Stike a Shield Slam?

hrajes na origo?

Ja uz jsem tak mimo ze nevim co pisu samozrejme jsem myslel HS

Hrun human warrior - Wildhammer
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 28/12/2005 :  06:21:12  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
delas to vicemene spravne.
- sezen si rychlou zbran nech muzes spamovat HS rychleji
- taky agro se sunderu se stackuje do nekonecna, never nicemu jinemu
- pouzivaj ability v poradi revenge/slam/sunder/hs na vybudovani agra. tj ktoru najlepsiu mozes tu pouzi ;)
- Velmi pomuze kdyz lidi pockaji s dmg kym tam nasazis par sunderu.
- snaz se minout vechnu rage, kdyz dokazes minout vsechnu rage co mas pokud tankujes v mc moba na agro ability tak by te uz nemel nikdo preagrovat.
- Pozor na deagro ability. Napr molten gianti pri knockbacku znizuji agro, taky kdyz zabijes 1 gianta druhy si zvykne resetnout ago na tanka. atd...
- a pametaj ne vzdy kdyz tank strati agro je to chyba tanka, i ostatni lidi v raidu by se meli ovladat

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 31/12/2005 :  22:34:44  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
Hojte mam warra a mam klasicky build arms/fury v ruce unstoppable force atd a chtel sem s kusit fury warra s dual wieldem mam
http://www.thottbot.com/?i=40555

http://www.thottbot.com/?i=51611

no chtel bych nazor jestli to je blbost atd a popripade pastnout nakej build fury warra diky moc

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 01/01/2006 :  17:54:05  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ilinia

Hojte mam warra a mam klasicky build arms/fury v ruce unstoppable force atd a chtel sem s kusit fury warra s dual wieldem mam

no chtel bych nazor jestli to je blbost atd a popripade pastnout nakej build fury warra diky moc

no hlavne napis trocha tvuj eqp. a taky co by si chtel s tym tvym warrem delat

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 01/01/2006 :  19:36:31  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

quote:
Originally posted by Ilinia

no hlavne napis trocha tvuj eqp. a taky co by si chtel s tym tvym warrem delat

tak equip - http://wow.allakhazam.com/profile.html?527125
no a chtel bych delat pvp sem mel zmakli arms/fury s 2H mace ale ted sem dostal sekerku kterou mam na tankovani ale kdyz mam toho lobotomizera tak sem chtel zkusit fury warra jestli to nahodou neni lepsi
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 02/01/2006 :  10:10:39  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no pokud chces jet hlavne pvp tak ostan radsi pri arms. a mortal strike. je to sice nudnej build ale na pvp vhodnejsi

kdyz uz ale chces mermomoci jes fury, tak par rad na pvp budes potrebovat co nejpomalejsi main hand. VYbavu si musis trocha preorganizovat. hlavne to chce vic iemu na +hit. idealne je mit tak 5%+. Taky se oplati zvednout atack power 730 unbuffed je dost malo na fury warriora. a taky by si mel mit crit kolem 25% tohle samozrejme chce kapanek lepsi vybavu. Bohuzel je fury narocnejsi na vybavu jak arms kdyz chces aby byl lepsi.
Taky se musis naucit ruzne styly hry na rozne povolani. neni to take jednoduche ako s arms warrem. ale hinty nejdem tu pisat kazdy nech sa nauci sam ;P

co se tyce pvp fury buildu rozhodne jed bloodthirst/enrage/death wish/imp. intercept./ imp execute/imp battle shout/cruelty/ piercing howl/ tactical mastery. zvysok si rozdel medzi talenty co se ti hodi.

ale znova zvaz. estli chces pvp ostan MS

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 02/01/2006 :  12:12:34  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
asi zustanu na mS ty critikaly za 1500 by mi chybeli a hlavne lepsi vybavu na fury tj mam malej power critu mam dost asi 23% +- ten hit malej tj :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/01/2006 :  13:02:54  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
imho v modrym equipu fury delat asi nepujde, nebo teda rozhodne s horsim vysledkem nez arms s obycejnym reaperem/tufem

ja ted premejslim ze zkusim fury s rank14 fist weapons, ale zatim s tim cekam dokud nenasbiram jeste par +hit veci, alespon tak +8-10 bych chtel mit =[
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 02/01/2006 :  15:15:42  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
no ja vysledky mam skvely s armsem tak sem jenom zkousel jestli fury neni lepsi :)

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/01/2006 :  16:51:29  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Megadeath: GRATZ k ranku 14

dotazy: bloodcraze - jak moc je ten heal poznat a proc sis ten talent bral?

2/3 hamstring - je tech 10 procent dostatecnych? Neni lepsi na pvp ozelet jeste jeden bodik z deflection?

Stejne otazky jsem si kladl pri vymysleni sveho buildu, tak snad mi das nejake pekne odpovedi

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/01/2006 :  16:57:19  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
diky :)

blood craze chci do kazdyho svyho buildu, je to k nezaplaceni, v boji me to leci za 55HP/tick po dobu 3 ticku coz znamena pokazdy kdyz me nekdo critne, tak je to jako kdybych mel +17 stamina ! a na lvl60 se hraje jen na to ze te souper critne, jinak te nezabije

imp. hamstring mam spis tak nejak ze zvyku, neni to nic na cem bych zavisel, tak nejak bych rekl, ze tenhle talent je dost nahovno, mozna lepsi je mit full deflection - to je casto lifesaver
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/01/2006 :  17:13:47  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
super, dik za odpovedi
pro me se zatim nic nemeni, jen do budoucna mi to muze pomoci se rozhodnout, i podle vybaveni.
bloodcraze mit nebudu - mam relativne shit veci a kdyz nemam enchanty (zatim) tak to 3 talentama nezachranim
deflection - mam taky ten pocit ze lepsi ranu nedostat
war ma docela slusne moznosti stopnout soupere - granat, fear, obyc. hamstring, howl

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 05/01/2006 :  09:43:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
sword specializace v soucasnym patchy nefunguje ze specialnich utoku, neboli temer nefunguje vubec, vcera sem se respecnul na fury dokud to neopravej...
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 05/01/2006 :  10:12:50  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

sword specializace v soucasnym patchy nefunguje ze specialnich utoku, neboli temer nefunguje vubec, vcera sem se respecnul na fury dokud to neopravej...
Obavam se, ze to neni chyba aneb works as intended. Tohle prave opravili. Ted to ma procovat pouze z normal swingu, zadny insta attack. Neslysel jsem nic o tom, ze je to zabugovane .

Bohuzel jsem se bal toho, ze nyni bude sword specka k hovnu. Jeste to budu testovat cely vikend tak uvidime.

Z pohledu blizzardu to bylo prave takto:
- procovani z hamstringu - bug
- procovani z rendu - bug
- procovani z MS - bug
- procovani z WW - bug
- procovani z vedlejsiho targetu pri SS nebo WW - bug
- procovani z OP - bug
- procovani z xx specky - bug

Stav = fixed

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 05/01/2006 10:18:34
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 05/01/2006 :  10:12:55  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
quote:

a myslis ze to nekdy opravej?
neopravej protoze prave v patchi 1.9 to bylaorpava bugnute sword spec

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 05/01/2006 :  10:23:32  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
co sem tak cetl tak na test serveru to bylo OK
pokud to neopravej mam nastesti v bance rank14 sekeru, tam se axe specka vztahuje i na specialni utoky
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 05/01/2006 :  10:29:05  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
quote:

co sem tak cetl tak na test serveru to bylo OK
pokud to neopravej mam nastesti v bance rank14 sekeru, tam se axe specka vztahuje i na specialni utoky

a co jsi cetl na test serveru?

Sir Lukas CzH
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 05/01/2006 :  10:36:54  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ze to procovalo tak jak melo, tzn. ze specialnich utoku i z normalnich, jen to nedelalo chain proc
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 05/01/2006 :  10:40:04  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
quote:

ze to procovalo tak jak melo, tzn. ze specialnich utoku i z normalnich, jen to nedelalo chain proc

tak to by se mi libilo ted bohuzel je to k hovnu
doufam ze sezenu nejakou sekeru

Sir Lukas CzH
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 05/01/2006 :  10:43:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
no asi takhle, pokud bych nemel k dispozici sekeru, tak bych RADSI zvolil mace specku, nez sword specku - mace specka je tedka velice dobra do PvP, stunuje to jako blazen a zadny diminishing returns na tenhle stun neni, to naviseni DPS o asi 2% v PvE diky soucasny sword spec. je zanedbatelny
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 05/01/2006 :  13:15:30  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-bugs&t=95735&s=blizzard&tmp=1#blizzard
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:14:22  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jakou rasu pro wara?

jde mi o vyhody/nevyhody ne co se komu libi ...

osobne bych zalozil orka ale jsem alik tak to nejak nejde :)

gnome
jedina vyhoda gnoma je snad to ze vypada smesne :)

dwarf
sila, stamina, stone form

human
perception

elf
agility, stealth

podle tohodle to vypada na trpaslika ale poradte nekdo kdo ty zkusenosti uz mate :) dik

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:21:23  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
elf na pvp. dorf vyzera blbo, ale na druhej strane je imunny na blind takze je fajn vs roguny, vs core hound packom je zasa imunny na ten hnusny bleeding dot atd. mam dorfa ale radsej by some elfa aj ked vyzera homosexualne
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:23:48  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
sem spokojen s gnomem, diky escape artist nemam potrebu nosit insignii a mam tim padem volnej slot na dalsi trinket, to ze me souper tezko zameri je dalsi vyhoda
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:41:17  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

sem spokojen s gnomem, diky escape artist nemam potrebu nosit insignii a mam tim padem volnej slot na dalsi trinket, to ze me souper tezko zameri je dalsi vyhoda

neokecavej to .. stejne sis vybral gnoma bo sou roztomiloucky

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:55:39  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

elf na pvp. dorf vyzera blbo, ale na druhej strane je imunny na blind takze je fajn vs roguny, vs core hound packom je zasa imunny na ten hnusny bleeding dot atd. mam dorfa ale radsej by some elfa aj ked vyzera homosexualne

Female?
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:59:56  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja teda gnoma zamerim uplne stejne jako taurena no nevim :) zameruju pres klavesnici jako asi vsichni ... takze velikost postavicky s napisem nad hlavou asi nehraje roli :)

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:09:17  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
escape artist sa nikdy nevyrovna insignii, proste instant je instant a aj 0,5s je niekedy vela. anyway insignia u warriora je good iba ak vs magovi a mozno rogue. inac je to zbytocne zabraty trinket slot imo.
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:11:24  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Female?

inu male elf je homous, a female ma zasa animacie MS, execute etc jak nejaka trapka, poloretardovana pacientka nejakeho ustavu. Male human warrior je co sa animacii spec utokov asi najlepsi (nieco ako orc warrior :D )
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:13:24  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Male human warrior je co sa animacii spec utokov asi najlepsi (nieco ako orc warrior :D )
Jiste, ale beha jak naprcana belice. Videl jsi nekdy bezet maga human male. To je na .

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:20:56  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Male human warrior je co sa animacii spec utokov asi najlepsi (nieco ako orc warrior :D )
Jiste, ale beha jak naprcana belice. Videl jsi nekdy bezet maga human male. To je na .

ja som vravel o warriorovi a o specialnych utokoch. behanie je fakt uchylne
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:27:48  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:

ja teda gnoma zamerim uplne stejne jako taurena no nevim :) zameruju pres klavesnici jako asi vsichni ... takze velikost postavicky s napisem nad hlavou asi nehraje roli :)

Ty asi v AB vlajky moc nepřebíráš, co? Na to abys někoho zaměřoval si ho musíš všimnout. Při bitce 4-8 lidí na každé straně si přebírajícího gnoma všimneš výrazně hůř než přebírajícího čehokoli jiného. Navíc se gnom může schovat v tygrovi, ramovi atd...

Edited by - Rakhen on 20/01/2006 14:39:04
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:40:14  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no ja teda nad kazdym vidim napis ... a kdyz je odeme kdokoli na 100metru tak ho sice nevidim ... ale ten napis cervenej tam je porad ... takze se ani do slona neschova ... na ab vlajky neprebiram ... od toho jsou tam jini ... ja jsem mag ... navic jsem sam gnom takze me se zadnej tauren neschova :) no a pokud nekdo zabira vlajku tak to dela takovej peknej grafickej efekt a to bych musel bejt slepej abych to prehlid :) a frost nova uz si ho najde :)

Edited by - Eagle on 20/01/2006 10:43:10
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/01/2006 :  11:48:55  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

escape artist sa nikdy nevyrovna insignii, proste instant je instant a aj 0,5s je niekedy vela. anyway insignia u warriora je good iba ak vs magovi a mozno rogue. inac je to zbytocne zabraty trinket slot imo.

0.5 sec je hodne malo, bohate to staci
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 20/01/2006 :  21:06:21  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju za tauren warriora a nestěžuju si.

Na lvl 30 dám o 3 lvl vyššího moba. To omráčení všech okolo, jak mají jenom taurové, je parádní. Mockrát mi to zachránilo krk a hodí se i PVP. Hlavně na 1vs1. Mága na lvl 30 dám celkem v pohodě, když se podaří využít moment překvapení, charge (omráčení na 1s), pak hned další 2 s a hammstering (60% zpomalení, aby neutek). Pak už nemá šanci. S dmg 160 je mrtvej hned. Když mě zamrazí, mám super věcičku - Insignia of the Horde, podle mě povinnost každého warriora.

Jinak jsem spíš na 1H + štít, ale lootnul sem si v RZK Corpsemaker, takže teď mám tohle.

Jinak warr je parádní, ale je závislý na vybavení. Shit itemy = warrior na dvě věci.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 20/01/2006 :  23:51:34  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azgalor

Ja hraju za tauren warriora a nestěžuju si.

Na lvl 30 dám o 3 lvl vyššího moba. To omráčení všech okolo, jak mají jenom taurové, je parádní. Mockrát mi to zachránilo krk a hodí se i PVP. Hlavně na 1vs1. Mága na lvl 30 dám celkem v pohodě, když se podaří využít moment překvapení, charge (omráčení na 1s), pak hned další 2 s a hammstering (60% zpomalení, aby neutek). Pak už nemá šanci. S dmg 160 je mrtvej hned. Když mě zamrazí, mám super věcičku - Insignia of the Horde, podle mě povinnost každého warriora.

Jinak jsem spíš na 1H + štít, ale lootnul sem si v RZK Corpsemaker, takže teď mám tohle.

Jinak warr je parádní, ale je závislý na vybavení. Shit itemy = warrior na dvě věci.

no shit sherlock

(mm to bych taky mel oznacit nakym kodem at to nemusim porad psat)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,83 seconds. on eygor Snitz Forums 2000