Author |
Topic  |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 05/06/2013 : 13:02:20
|
Tibore, nevim jak dlouho to je, ale kdyz zadam imperium.cz tak prohlizece bez vyjimky zakrici, ze tam je smycka presmerovani .. mozna jen neco spatne nastaveno. hodi to na stranku: http://shaitan.imperium.cz/redir.htm a ona zminena chyba.
|
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
|
| |
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 05/06/2013 : 13:09:53
|
musis dat www.imperium.cz:) Cimz nerikam, ze to nema Tibor blbe nastaveny a presmerovat by se to nemelo samo |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 05/06/2013 : 13:19:38
|
Snad je to opraveno. |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 05/06/2013 : 14:16:47
|
quote: Originally posted by Tibor
Snad je to opraveno.
jj parada, diky. super .) |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 10/08/2015 : 10:00:45
|
ahoj, opet prestalo fungovat imperium.cz a je potreba www.imperium.cz ... |
 |
|
|
Topic  |
|