Author |
Topic  |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 28/09/2012 : 17:32:46
|
Abychom nespamovali v D3...
Nevite nekdo, zda se atributy zbrani (convey poison etc) promitaji i do skillu? Kdyz pouzivam treba magma spear, tak obcas mob dostane freeze, kdyz mam frost weapon, ale nikdy treba nedostane stun, kdyz to na ty zbrani je.
Ten MP je prisernej, to musej odladit. Obcas se stane, ze vsichni mobove ve hre zamrznou a reagujou jen na agro hosta. Damage mobu se zvysuje podle poctu hracu, takze na elite snad ani nema cenu MP hrat. Treba za berzerkra elite si vubec nedovedu predstavit, kdyz tam bezne mobove 1 shotuji, tak jit s tim do melee range je sebevrazda.
|
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 28/09/2012 17:34:34
|
|
| |
Milamber
New Member

398 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 14:47:59
|
Jako hra to neni spatna sice je to jakoby fate s multakem ale me fate vzdycky bavilo takze pro me dobry-)jedinci co zijou matrix pemer cena vs cokoliv se dostanou na solidni hodnoty |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 17:54:30
|
Ja sice ted hraju novej XCOM, ale i kdyby ne, tak TL2 pro me v soucasnem stavu neni hratelny z nasledujicich duvodu, se kteryma ani druhy patch nehnul:
-ztraceji se inputy, takze kdo je zvyklej hrat pres shift, tak mu obcas postava neudela, co ma. Spatna ovladatelnost v ARPG je velkej problem. -MP je absolutne nefunkcni mess. Mobove bezne zamrzaji, 5 min freeze na loading screen je taky neco, na co je potreba si zvyknout. Hraci i mobove warpuji kolem. Ten prvni problem ma verim jadro v nasledujicim bode. -Herni svet existuje jen v kruhove oblasti postavy. Takze zadny mob vas nebude pronasledovat, pokud mu zmizite z dohledu. Na schodech bezne mizeji mobove i NPCka, fade-in/out. Long range zbrane nemaji smysl, protoze jejich dosah nelze kvuli tomu vyuzit.
Tyhle technicky problemy jsou natolik vazny, ze snad nema cenu se TL2 dal zabyvat. Jako obcasnej SP mozna, ale pokud tu raznym zpusobem nezakroci moderi, tak nevim nevim. Pritom hra jako takova je zabavnejsi nez D3. |
MMOs failed. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|