ja se priznam :D ackoliv mam komplet QL 10 modrej gear jeste jsem ani nenakoukl do posledni mapy, :) gear mam bohuzel jen tankovaci a s tim se questuje pomalu a nebo neco ani dat nejde
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
ja se priznam :D ackoliv mam komplet QL 10 modrej gear jeste jsem ani nenakoukl do posledni mapy, :) gear mam bohuzel jen tankovaci a s tim se questuje pomalu a nebo neco ani dat nejde
hmm a sakra a to ja si chtel zahrat tanka na solo skrz celou hru :)
jsou tam napr v predposledni mape mobove, kdykoliv na tebe daji glancing hit nasadi ti stack dotky co ignoruje vsechny barrier atd efekty, to je pro tanka nedatelny sezerou te dotky driv nez upizlas target a je takovych mobu vetsina :)
craft, pokud nechodis instance tak posledni co je za tokenu je QL8 zbran, a tri kousky QL9 gearu takze je toho hodne co se da ucraftit a ne vzdy padaj glyphy se statama co potrebujes, takze napriklad ja rozkladam i anima potaky na glyphy protoze glyphu na hit neni nikdy dost
jsou tam napr v predposledni mape mobove, kdykoliv na tebe daji glancing hit nasadi ti stack dotky co ignoruje vsechny barrier atd efekty, to je pro tanka nedatelny sezerou te dotky driv nez upizlas target a je takovych mobu vetsina :)
cleanse kazdym hitem nestaci?
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Údajně stačí všechno sundat co máš a pak zmáčknout nasazení toho buildu co chceš.
Tohle mi bohuzel nefunguje, teda jestli jsi tim nemyslel i sundani vsech abilit.
Nicmene napadlo me savnout si deck ve chvili, kdy nemam nic nasazeno. Tim v zasade docilim stejneho efektu jako Perthuv addon, jen nepotrebuju ten addon :)
Hm na to musim myslet, at se nerozciluju zbytecne.
Btw. nedavno mi padnul blue BOE item. Mel jsem skoro takovou radost jako kdyz mi pred x lety padnul arcanite crystal. Jeste v dobe arcanite reaper ownage. Item vicemene na nic, ale bylo to fajn po milionu zelenych kravin .
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
v instancich jsou specialni "bossici" z kterych padaji jen boe itemy prislusne kvality :D
Hehe, nj to bych musel do nejakych instancnich dungu vubec chodit. :-)
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
v instancich jsou specialni "bossici" z kterych padaji jen boe itemy prislusne kvality :D
Tak toto uz neplati pomerne dost dlho. Aspon v elitach. "Custom" itemy (nie su named, ale volaju sa klasicky Piercing Blade napr), ktore boli predtym boe, uz su bop. Boe item je teraz pomerne obtiazne zohnat, jedine cez craft, alebo klasicky drop z mobov.
Edit: Ak si myslel napr vlkov v DW, tak sa ospraveldnujem, ale aj tak neviem, ci po tom patchi dropuju boe, v DW som nebol riadne dlho.
Tak toto uz neplati pomerne dost dlho. Aspon v elitach. "Custom" itemy (nie su named, ale volaju sa klasicky Piercing Blade napr), ktore boli predtym boe, uz su bop. Boe item je teraz pomerne obtiazne zohnat, jedine cez craft, alebo klasicky drop z mobov.
Edit: Ak si myslel napr vlkov v DW, tak sa ospraveldnujem, ale aj tak neviem, ci po tom patchi dropuju boe, v DW som nebol riadne dlho.
napr ankh pavouci v cernym jezirku nebo v poslednim hellu ti prerostli psi , porad dropuji modry QL10 boe itemy tedy naposled jeste v sobotu dropovali
quote:Originally posted by Shemiramoth Hehe, nj to bych musel do nejakych instancnich dungu vubec chodit. :-)
Kdyby ses ozval a nehral sis na mrtvou mys :) vcera sme probihali prvni dungeony ve 3 a ve 4ech aby si je splnili pro nightmare :)
Hraju strasne nepravidelne a nerad bych slibil neco, co potom odvolam. Proto hraju vicemene "tajne". Navic TSW hraju spise pro inspiraci.
Jak funguje One in chamber? Přijde mi, že se nespouští po každém critu...
Jaký je rozdíl mezi
Your Criticality hits (Normal)
a
(Critical) Your Semi-Auto hits (Normal) ?
Log: (na konci příšerka umírá)
Your Criticality hits (Normal) Ghoul Scavenger for 58 magical damage. (Normal)
Your One in the Chamber hits (Normal) Ghoul Scavenger for 75 physical damage. (Normal)
You afflict Ghoul Scavenger with Mind over Matter
You afflict Ghoul Scavenger with Chain Reaction
(Critical) Your Arc Flash hits (Normal) Ghoul Scavenger for 129 magical damage. (Normal)
You successfully used Arc Flash.
You start using Semi-Auto.
(Critical) Your Semi-Auto hits (Normal) Ghoul Scavenger for 157 physical damage. (Normal)
Your Criticality hits (Normal) Ghoul Scavenger for 50 magical damage. (Normal)
You gained 1963 XP.
Your One in the Chamber hits (Normal) Ghoul Scavenger for 80 physical damage. (Normal)
(Critical) Your Semi-Auto hits (Normal) Ghoul Scavenger for 156 physical damage. (Normal)
Jak funguje One in chamber? Přijde mi, že se nespouští po každém critu...
Jaký je rozdíl mezi
Your Criticality hits (Normal)
a
(Critical) Your Semi-Auto hits (Normal) ?
Criticality je jedna z tvejch pasivek... :)
A One in Chamber se spousti pri kazdem critu z primarniho hitu - tj co udelala zbran - ignoruje crity procu (alspon to tak pisou na forech).
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Úspěšně jsem jednu pokusnou věc prodal (takže aukce zjevně funguje, protože jí musel někdo koupit), ale když si vyberu v aukci věc, dám Buy, tak mi vyskočí potvrzovací dialog, potvrdím že Yes a vůbec nic se nestane - přitom prachy mám
Úspěšně jsem jednu pokusnou věc prodal (takže aukce zjevně funguje, protože jí musel někdo koupit), ale když si vyberu v aukci věc, dám Buy, tak mi vyskočí potvrzovací dialog, potvrdím že Yes a vůbec nic se nestane - přitom prachy mám
Tak by mne zajímalo kde je problém...
Problem je v totalne pretazenej databaze imho. Este o polnoci bol Londyn totalne zalagovany a search queries do AHcka davali po par minutach nulove vysledky
Tak to se dalo cekat. Lidi plny bagly epixu, tak to chteji prodat. Se nedivte porad. ;-)
V tomto mal D3 AH celkom navrch. Ako, v spicke sa to mrdalo, ale s prihliadnutim na to, kolko ludi to browsovalo ... Itemy som predaval do 3 sekund na zaciatku.
V tomto mal D3 AH celkom navrch. Ako, v spicke sa to mrdalo, ale s prihliadnutim na to, kolko ludi to browsovalo ... Itemy som predaval do 3 sekund na zaciatku.
no nez jsem d3 odinstalovaval byla aukce defacto nepouzitelna item co jsem koupil nekdy prisel druhej den, ale vetsinou to skoncilo nejakou chybou, rekl bych ze to je tak fifty fifty
no nez jsem d3 odinstalovaval byla aukce defacto nepouzitelna item co jsem koupil nekdy prisel druhej den, ale vetsinou to skoncilo nejakou chybou, rekl bych ze to je tak fifty fifty
ted uz to 90% lidi nehraje tak AH svisti. Bohuzel se zase neda skoro nic prodat
ono to vypada, ze nemuzete nic koupit, jelikoz uz je to davno prodane, ale stale se to v aukci ukazuje...
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
Ja spis nechapu kterej vocas muze navrhnout takovouhle aukci. Rozdeleni podle QL1-10? WTF stejne nikdo nic nizsiho nez 10 kupovat asi moc nebude (nebo minimalne i pro twinka...ikdyz twink? tady? hm mozna jina rasa)
ale rozdeleni podle blue green epic tam proste neni navic je ta querry omezena na fixni pocet vysledku a neumi to strankovani, takze se neukazuji vsechny itemy. Boze to jim programoval nejakej studentik ne.
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Heh Funcom mne poslal email, ze prej si mam neprodlene vyplnit payement metod v account managementu a maji za to pro mne krasne odmeny jako napriklad FU body :) Asi nevedi uz mam s jejich account managementem zkusenosti a proto z nej zasadne mazu cislo kreditky protoze nehodlam nedobrovolne platit za dalsi mesic.
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
FUncom..... neuveritelna kombinace skvelych napadu a neschopnosti.