Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 The secret world
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 14/07/2012 :  21:08:37  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Dík, jdu to tam prozkoumat.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 14/07/2012 :  21:23:35  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Tak po tomhle questu jsem rad za tech kill 20 zombies.

MMOs failed.
Go to Top of Page

LordHoven
Starting Member

12

70 Posts

Posted - 15/07/2012 :  10:25:01  Show Profile Send LordHoven a Private Message  Reply with Quote
existuje nakej friend invite na vyzkouseni TSW?

nebreč ty buzerante
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/07/2012 :  22:35:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LordHoven

jo existuje, ja napr mel k dispozici 1 invite pro frienda na 24 hodin

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 16/07/2012 :  07:54:24  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by LordHoven

jo existuje, ja napr mel k dispozici 1 invite pro frienda na 24 hodin

Ano kazdy, kto predobjednal, ma v account managemente kluc pre kamarata na 24h. Dobre vymyslene, 24h je sakra malo a ta prva zona je uplne skvela, takze je to jasna kupa.

Kto ide AR DPS build ? Aku idete druhu vetvu, pre max dmg ? Ake idete staty ? A hlavne, ake pasivky, boli ma z toho hlava, 7 slotov je kurevsky malo. Ja idem hip shot +10m range, elitnu pasivku z elemental po kazdom 4 crite fixnych 1300 dmg, +10% dmg pre AR skilly, po kazdom penetration +3% dmg stacking 3 times, pasivku na hit, pasivku na crit, a +15% crit power z hammer stromu. Staty idem crit a crit dmg, podla parsera davam plus minus 1000 damage per second, full blue QL10, nightmare som este nebol.

MMO traveller
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  07:56:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ona je sranda uz delano toho pristupu do nightmare :D
odchodit vsechny elite je brnkacka, ale pak ten zlatous v agarthe pro dpsko vpohode, ale ja kdyz mam jen tankovaci equip :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 16/07/2012 :  08:00:52  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:

odchodit vsechny elite je brnkacka, ale pak ten zlatous v agarthe pro dpsko vpohode, ale ja kdyz mam jen tankovaci equip :D

Typci v partach, co farmim AP v elitnych instanciach furt melu nieco, ze bez purge sa to neda dat. Este som neskusal, viem, kde ten typek je, ale chyba mi facility elitka. A purge

MMO traveller
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  08:17:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Greydawn

quote:

Typci v partach, co farmim AP v elitnych instanciach furt melu nieco, ze bez purge sa to neda dat. Este som neskusal, viem, kde ten typek je, ale chyba mi facility elitka. A purge

tezko rict, ja to vcera zkousel chvili a porad doufam, ze to nejak pujde i s tim tankem

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eyla
Starting Member

1 Posts

Posted - 16/07/2012 :  10:20:29  Show Profile Send Eyla a Private Message  Reply with Quote
Není v Secret Worldu nějaký český dragon cabal? Našla jsem zatím jenom cabaly iluminátů a templářů.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  10:22:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eyla

Není v Secret Worldu nějaký český dragon cabal? Našla jsem zatím jenom cabaly iluminátů a templářů.

myslim akorat nejaka odnoz veteranu http://veteransguild.cz/forum

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/07/2012 :  11:21:11  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Greydawn
Kto ide AR DPS build ? Aku idete druhu vetvu, pre max dmg ? Ake idete staty ? A hlavne, ake pasivky, boli ma z toho hlava, 7 slotov je kurevsky malo. Ja idem hip shot +10m range, elitnu pasivku z elemental po kazdom 4 crite fixnych 1300 dmg, +10% dmg pre AR skilly, po kazdom penetration +3% dmg stacking 3 times, pasivku na hit, pasivku na crit, a +15% crit power z hammer stromu. Staty idem crit a crit dmg, podla parsera davam plus minus 1000 damage per second, full blue QL10, nightmare som este nebol.

Ahoj, jedu AR/Pistole.

Skilly zhruba takhle :

http://chronicle.thesecretworld.com/character/Jasmis

Ten sedmej aktivní střídám za Sticky Drone a když hraju PvP tak měním ten pistolovej finisher za uvolnění z hindered a rootu.

Je to dps kiter. PvE naprostá pohoda, mam v gear managmentu nastavení na solo a multi targety. V dungach vyměňuju pasivky na stackování critů a dmg a občas nahodim celé partě 40% crit chance na 8 sec, taky dobrá věc.

Staty .. staty mě trápěj. Teď to mam naházený hlavně na atack power. Ale asi ponakupuju ty filaky za PvP body, protože jsou celkem levný a budu muset udělat nějakou revizi, urcitě to chce nějaký HPčka, člověk by v PvP neměl umírat na jeden Red Mist, nebo jedno uprdnutí bossíka v dungu .. čili to chce 4-5k HP, atack power je na těch trinketech defaultně, zbytek buď do critu, nebo penetrace, nebo obojího, trochu se nemohu rozhodnout.

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 16/07/2012 11:23:48
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  11:31:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
do dungu hpcka dpsko ani healer nepotrebuji, zatim neni zadnej kde by se dmg nedalo vyhnout / nebyla to dmg co cloveka nezabije
aneb jako obvykle :D dpsko co pujde stackovat hpcka nebo si do buildu davat self heal je jasnej slacker, co neumi uhnout z aoe

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/07/2012 :  11:51:56  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

do dungu hpcka dpsko ani healer nepotrebuji, zatim neni zadnej kde by se dmg nedalo vyhnout / nebyla to dmg co cloveka nezabije
aneb jako obvykle :D dpsko co pujde stackovat hpcka nebo si do buildu davat self heal je jasnej slacker, co neumi uhnout z aoe

Kdyby se udílely ceny za obecná moudra, patrně bys nějakou obržel.

V praxi je to tak, že mě pár HP navíc o moc dmg nepřipraví a když se stane chyba ať už lidská, nebo technická, tak nemusí mít fatální následky.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  11:55:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ve vysledku jsi rekl to samy :D uberes si dmg das si hp abys prezil svoje chyby takze slacker :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 16/07/2012 :  12:09:01  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
Nazyvat hned z fleku ludi slackermi, lebo nosia HP itemy, no, celkom odvazne :) Nemusi byt slacker ... ja napriklad tiez radsi beham s jednym HP itemom, je celkom rozdiel mat 1970 a 3600 HP. Robim to kvoli pocitu bezpecia, behal som s 1970, kym som pouzival selfheal s anima shot, takze aj ked som spravil raz za cas chybu, vedel som sa healnut pomerne efektivne a rychlo, nechcel som sa spoliehat na pomalych healerov. Teraz radsej mam 3600 HP a realne cca -100 DPS, ale ked urobim blbinu, nedostanem 1 shot a nechybam teamu pocas celeho fightu

MMO traveller
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  12:10:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no vidis :) a to je ten rozdil, slacker resi chyby :D neslacker chyby nedela
- proto ja hraju tanka kde se to nepozna :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 16/07/2012 :  12:14:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Včera jsem začal hrát a že to bude tak dobrý jsem nečekal :-)

Hraje někdo na RP serveru za Illu ?
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/07/2012 :  12:25:40  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

no vidis :) a to je ten rozdil, slacker resi chyby :D neslacker chyby nedela
- proto ja hraju tanka kde se to nepozna :D

Vzpoměň si na to až lehneš v dungu. Krom toho chybu snadno udělá tank, nebo to tankovi lagne, nebo to lagne tobě a budeš chvilku stát kde nemáš, nebo agro přebere healer a bossík se na chvilku otočí kam neměl ..

V tvém podání tohle znamená smrt a další kolo v mém podání to znamená drobnou nepříjemnost. Je to otázka vkusu. Já to teď mám nastaveno na pure dmg, mam cca 2.6k HP, ale plánuju si trochu přidat z výše uvedených důvodů + PvP.

Btw víc než tahle diskuse o pár HPčkách by mě zajímalo, kdo jaký preferuje ostaní staty na DPS.

Edited by - M.C warior on 16/07/2012 12:28:42
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  12:28:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja osobne v pvp jedu cc/debuf tanka , mam hrozne rad jak do me ty nateseny AR dpska sypou ty rany za 100 -300 z mych 13k HP :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/07/2012 :  13:45:07  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Ja bych rekl ze plati takove jedno zakladni pravidlo, ktere podle me.kazdej porusuje. vzhledem.k tomu jak je system postavenej nema smysl tlacit nahoru vice nez jeden stat. takze bud crit nebo penetrate ale urcite ne oboje. jelikoz to nedokazete pak vubec vyuzit pasivkama a bylo by to plejtvani rvat ty body do obojiho. atd...

je fakt ze je to muj subjektivni nazor ale podle.me.by to jinak bylo plytvani...

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  14:04:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja bych rekl, ze to neplati tak uplne, protoze jsou napr buildy, ktery hodne tezi z critu, takze by se reklo zvedat crit, jenze glancing hit nemuze critnout, a tak to potrebuje avoidnout i tech 5 procent zakladniho missu a tedy zvedat i hit

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 16/07/2012 :  14:29:23  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
chtel bych vypichnout jednu vec ktera mne velmi potesila, u repeatable questu(takze temer vsech) je na prvni pohled videt jestli uz jsem je delal. to je featura kterou jsem snad jeste nikde nevidel a ktera mi prijde velice uzitecna

lastfm
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 16/07/2012 :  14:37:18  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
k tomu craftu - neni potreba to rucne rozdelovat, levym tlacitkem kliknete na stack matrose a pak do craftovaciho okna klikate pravym tlacitkem na prislusne policka
ale vzhledem k tomu, ze cely craft je celkem na nic - bud vam chybi matros nebo toolkit, tak to snad ani nema cenu resit, doufam, ze se to casem zlepsi
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  14:43:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
:) osobne jsem s craftem dostatkem materialu a ani toolkitama nikdy nemel problem :) ale jinak nejen na craft atd uz jsou pekny modifikace UI
napr zmena top baru na neco smysluplneho
http://www.secretui.com/downloads/info17-MainMenuWindowX.html

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 16/07/2012 :  15:39:34  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
mno ja jsem asi 10 minut dumal nad tim co autor zamyslel deckama a jak to sakra ma fungovat, nepodarilo se mi prijit na to jak ty ability ukladat a loadovat tak jsem si stahnul addon a funguje to. ale s tema deckama v originalnim ui jsem to vazne nedal

lastfm

Edited by - Rashaverak on 16/07/2012 15:39:49
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 16/07/2012 :  15:39:45  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem z ability wheel dost zklamanej. Chodim jen questy a najednou si vsimnu, ze mam nejakych 30AP, tak to nekam rozhazim.
Vazne nejsem priznivcem skillu typu "ziskej +1% crit, kdyz k tobe mob stoji zady a skace na jedny noze". Ty skilly jsou strasna nuda.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/07/2012 :  16:18:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

mno ja jsem asi 10 minut dumal nad tim co autor zamyslel deckama a jak to sakra ma fungovat, nepodarilo se mi prijit na to jak ty ability ukladat a loadovat tak jsem si stahnul addon a funguje to. ale s tema deckama v originalnim ui jsem to vazne nedal

mno je fakt ze i gear management si zaslouzi nejakou praci navic, napr nemoznost ulozenej set zmenit je neprijemna, obzvlast kdyz denne clovek vymeni az tri veci a pak to studovat v tech buildech kde co mel

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 17/07/2012 :  07:48:01  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Uz existuje nejaka moznost jak si zvetsit info o charakteru a hlavne fonty v chatu?
Na 2560x1600 je to nepouzitelny.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Edited by - Atronach on 17/07/2012 07:48:31
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/07/2012 :  08:32:48  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Chodim jen questy a najednou si vsimnu, ze mam nejakych 30AP, tak to nekam rozhazim.
Vazne nejsem priznivcem skillu typu "ziskej +1% crit, kdyz k tobe mob stoji zady a skace na jedny noze". Ty skilly jsou strasna nuda.

No a to je prave chyba - ver tomu, ze pokud si ty skilly nastudujes tak narazis na slusny comba (teda pokud ti treba +17.5% do penetrace, critu, a dmg neprijde jako "nuda")

Tahle hra ma tak 1/3 zabavnosti zalozenou na studiu synergii - pokud te to nebavi tak se o hodne pripravujes a mozna bude lepsi prejit na Hello Kitty online :D

Jinak slovy klasika: "Hledej smudlo" :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/07/2012 :  08:41:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Uz existuje nejaka moznost jak si zvetsit info o charakteru a hlavne fonty v chatu?

nevim co myslis infem o charakteru, to co myslim ja jde zvetsovat v nastaveni ale font zvetsit jde pres custom ui, pokud ti jde jen o fonty tak si ho jednoduse vytvor sam jen pro fonty , navod jak zvetsit fonty zde
http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=39075

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 17/07/2012 :  11:34:47  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
quote:

nebyl by odkaz? ja se snazim prijit na to, jak pres gear/deck manager zmenit ability, ale zachovat stavajici equip
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/07/2012 :  11:36:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by huhla

quote:

nebyl by odkaz? ja se snazim prijit na to, jak pres gear/deck manager zmenit ability, ale zachovat stavajici equip

http://www.curse.com/tsw-mods/tsw/deck-manager

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 17/07/2012 :  11:38:47  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Atronach

nevim co myslis infem o charakteru, to co myslim ja jde zvetsovat v nastaveni ale font zvetsit jde pres custom ui, pokud ti jde jen o fonty tak si ho jednoduse vytvor sam jen pro fonty , navod jak zvetsit fonty zde
http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=39075

On asi myslel to, ze ked mas maximalny zoom, a das si character sheet, tak tie pismenka proste nie je vidno A na 2560x1600 to musi byt uplne peklo. Jediny workaround je, dat si zoom az na postavicku a potom sa to da citat.

MMO traveller
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 17/07/2012 :  19:06:27  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Sem to dnes zkusil, fakt sem chtel aby me to bavilo, ale bohuzel ne. Vubec. Hru sem vypnul a odinstaloval jeste pred tim nez sem si vybral tu profesi nebo co to je.

Jen muj nazor, nikomu to nenutim, tak si prudici a fanboyove rovnou odpuste naky keci.

Grafika neni muj styl, boj ac sem toho videl jen fakt kurevsky malo, tak silenej boring. Kdyby to melo FPS prvky tak verim, ze bych to nejakej tyden hral, ale tim tab 123 systemem tu hru pro me totalne zabili a hra mi nema co nabidnout.

Fakt nevim, jestli se nekdy dockam mmo, ktera me zase oslovi tak jako kdysi Darkfall :(.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/07/2012 :  19:12:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kazdej mame to svy pro me je zas absolutni otrava cokoliv ve stylu fps, fps patri do fps a ty jsem prestal hrat s hereticem

ale planuji se i slusny mmofps http://www.planetside2.com/

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/07/2012 :  19:40:17  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen
Jen muj nazor, nikomu to nenutim, tak si prudici a fanboyove rovnou odpuste naky keci.

Tak jsme se s kamosem ve hre shodli ze jses dement :)

Ne proto, ze se ti hra nelibi, ale proto ze neco skusis 5 min a pred tim nez si vyberes jak vlastne chces hrat to odsoudis... a mas potrebu to sem napsat.

Tenhle nazor na tvou osobu ti nenutim tak si laskave odpust naky kecy.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 18/07/2012 :  10:20:53  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

proc by se mel premahat a hrat hru, ktera ho od zacatku nechytla? jak dlouho to ma clovek zkouset, aby si mohl dovolit napsat na hracskym foru, ze ho hra nechytla a odinstaloval ji ...
trosku soudnosti do tech invektiv

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 18/07/2012 :  10:45:33  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

quote:

proc by se mel premahat a hrat hru, ktera ho od zacatku nechytla? jak dlouho to ma clovek zkouset, aby si mohl dovolit napsat na hracskym foru, ze ho hra nechytla a odinstaloval ji ...

No, ten "výběr profese" čímž Manda zřejmě myslel výber první zbraně v sídle frakce, probíhá ještě předtím, než tě hra pustí do světa mezi ostaní hráče. Čili je fakt, že je to jako odejít z kina po reklamě na Coca Colu před spuštěním projekce samotného filmu.

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 18/07/2012 :  11:55:22  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Tak pokud vim, ze me nebavi hrat cokoliv jineho nez FPS, tak asi nebudu zkouset The Secret World, o kterem je celkem zname, ze to FPS neni.

Lognout do hry a proklikat se k vyberu zbrani, abych si overil, ze fakt nekecali a opravdu to FPS neni, je docela slusny Captain Obvious style :)
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 18/07/2012 :  12:01:26  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

quote:

Chlape, pustit si MMO hru, pravdepodobne uz vopred nasraty a frustrovany a po MAX 10 min napisat, ze combat je silenej boring a nasledne hru zmazat ...a nevyskusat atmosferu, questy, synergy active a pasive skillov, instancie, PvP ... tiez si myslim, ze to nie je normalne.

MMO traveller
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 18/07/2012 :  12:32:16  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
Mandorallen tu neni prvni den, tohle neni jeho prvni hra a trolleni na foru neni jeho parketa, predpokladam ze se v tomhle shodnem, takze nadavani do debilu mi prijde krapet nevhodny.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 18/07/2012 :  19:08:27  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne proto, ze se ti hra nelibi, ale proto ze neco skusis 5 min a pred tim nez si vyberes jak vlastne chces hrat to odsoudis... a mas potrebu to sem napsat.

Tenhle nazor na tvou osobu ti nenutim tak si laskave odpust naky kecy.

V pohode. Mas pravo si o me myslet uplne co chces. Ja si o tobe nemyslim treba vubec nic, protoze me vubec nezajmas, tak nad tebou ani nepremyslim.

2: greydawn, M.C. a ja nevim kdo jeste.
A muzete mi rict, kdy je tak optimalni cas se rozhodnout jestli me ta hra bavi nebo ne? Musim odehrat 1 hodinu, nebo 20? Nebo staci den hrani, nebo je i tyden malo? Musim videt vsechno, nebo staci jen prvni mise, quest, scenario instance? Sorry, ale kdyz vlezu omylem do kina na nejakou sracku, o ktere sem si myslel ze je dobrej film tak odchazim v momente kdy zacinam byt kurva znudenej. Nebudu tam prece sedet do konce vysilani jen proto ze jsem zaplatil 150,-kc, domu pujdu nasranej s tim ze sem promrdal 1,5 hodiny na filmu, kterej mi nic nedal.

Proste sem stahnul hru, udelal char, vlezl do hry, graficky me to neoslovilo, dosel k iluminatum, prosel ten prvni bojovej quest, zacinal sem se u toho divat na TV abych neumrel nudou kdyz sem mackal tabulator a spamoval 123, prisel do mistnosti s vyberem zbrani a zjistil sem ze sleduju vic TV nez tu hru tak sem to vypnul a odinstaloval.

Na tuhle hru sem se tesil, bohuzel vim, ze tab 123 combat me nebavi, tak sem nemel potrebu se nejak premahat navic kdyz me to neoslovilo ani graficky.

2 pertha, elidor Souhlas, kazdyho bavi neco jinyho. Dik za jedinej normalni komentar. Na tu hru z linku urcite mrknu.

Edit: Elidor: no to ze nejsem troll, to bych ja sam o sobe s urcitosti netvrdil :). Nicmene sem sem neprisel trollovat, protoze do tehle hry sem vkladal dost nadeji zaprve kvuli Funcomu, za druhe kvuli hre ve ktere jsou zombici :). Bohuzel, hold to neni hra pro me. Presto chapu a jsem si jistej, ze si to svoji herni zakladnu urcite najde.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 18/07/2012 19:16:49
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 18/07/2012 :  20:24:16  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Taky jsem nakonec dosel k zaveru, ze to neni hra pro me a to jsem vazne velkej world of darkness nerd, ke kterymu ma ten setting hodne blizko.
Grafika na max je super... bohuzel jen prostredi. Postavy hodne ztracej.
Skilly a decky jsou obrovska nuda. A to rikam jako clovek, co si pri ceste na zkousku z teoreticky informatiky skladal ve vlaku na notasu buildy pro GW misto opakovani uceni.
Combat srazi jednak UI, kdy se prakticky neda vyznat ve vsech tech blikajicich buffech a debuffech, co maji timer znazorneny jen ciselne, ale hlavne je to opet nuda. Puvodne jsem mel radost z toho active dodge a ze se da uhybat, ale nakonec je to stejne jen o circle strafingu a spamovani ty samy sekvence (mozna dal je to lepsi, ale tam se nepodivam).
Questy jsou super. Prvni MMO, kde jsem si je rad cetl vcetne lore.
Progres charu je i pres vsechno to pekny maskovani porad ryze vertikalni, takze vazne neni rozdil mezi TSW a milionem dalsich mmo.

No kdyby to nekdo chtel zkusit, tak za nejaky drobny uplatek prenecham account.

MMOs failed.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 18/07/2012 :  23:31:15  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
A muzete mi rict, kdy je tak optimalni cas se rozhodnout jestli me ta hra bavi nebo ne? Musim odehrat 1 hodinu, nebo 20? Nebo staci den hrani, nebo je i tyden malo?

Blábol.

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 19/07/2012 :  09:32:57  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

quote:
A muzete mi rict, kdy je tak optimalni cas se rozhodnout jestli me ta hra bavi nebo ne? Musim odehrat 1 hodinu, nebo 20? Nebo staci den hrani, nebo je i tyden malo?

Blábol.

Blábol.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/07/2012 :  10:56:12  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
A muzete mi rict, kdy je tak optimalni cas se rozhodnout jestli me ta hra bavi nebo ne?

Tohle je v pripade onlinovky dost komplexni otazka. Zalezi na tom, jestli to hrajes s bandou znamych spoluhracu, jestli ti jde o instant-fun pri levlovani, nebo hledas spis dlouhodobou zabavu a na spouste dalsich veci.

Nicmene na tohle se ty ve skutecnosti neptas. Ty se ptas, jak mas poznat, ze jde o hru, u ktere ma vubec smysl zkouset, jestli te bube bavit, protoze rozhodovani na zaklade character creation screenu nic jineho neni.

Odpoved je jednoducha. Jsme v roce 2012. Mame k dispozici google. Mame k dispozici youtube. Mame k dispozici diskusni fora. Pokud se podivam na full-hd videa ze hry (a to i z oblasti daleko za startovni zonou), zjistim si, jak se to hraje a prectu si relevantni nazory lidi ktere aspon trochu znam, takze jsou pro me jejich nazory smerodatne a z toho vseho usoudim, ze to neni hra pro me, tak nejsem nic jineho nez forum troll, pokud stejne tu hru nainstaluju jen proto, abych mohl na forum napsat, jaka je to sracka.

Takovy komentar je totiz uplne k nicemu a nevede k nicemu jinemu nez k trollovani. Nema zadnou informacni hodnotu, krome toho, ze tobe takovy styl hry nevyhovuje, coz sice asi ostatni budou respektovat, ale popravde to vubec nikoho nezajima. Tahle hra, stejne jako kazda, ma svoje svetle a stinne stranky a je samozrejme na kazdem, aby zvazil, jestli ten mix je nebo neni pro nej. Ale na to je potreba mluvit o svetlych a stinnych strankach te hry, ne o tom, jestli Frantu z Makovic bavi FPS nebo RTS.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 19/07/2012 :  11:06:10  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Tak mi to nedalo... kdyz tu vsichni na TSW pejou ody... jen par jedincu reagovalo opacne a hned se na nej sesypalo stado supu. Tak jsem to taky zkusil.
Hral jsem teda o neco dele, nez jen se dostat na vyber zbrane...
Moje dojmy prvni hodinu byly velice rozporuplne. V klidu jsem se radsi zvedl a sel se najist, pak otevrel pivko a posadil se k tomu znova.
Prokousaval se dal, plnil questy, prideloval body... no a asi po trech hodinach, kdyz se mi chtelo spat jsem to proste vypnul a sel.
U her ktere me opravdu chytly jsem neusinal tak brzo... a kdyz, uvaril kotel kafe a forbesil dal... tady se to nestalo. Proste off a do perin.

Dojmy:
grafika/animace - asi nic extra v dnesni dobe... koukatelny, nic prevratneho... nenadchne, ale neurazi. Porad lepsi jak komiks nebo asian style, kterej mi nesedi.

atmosfera - souvisi i s grafikou... no koule to nema... atmosku jsem cekal, hledal... nenasel.

hratelnost - vcelku dobra... questy mi neprijdou prevratne, nektere jsou vtipne, nektere mene obvykle, ale z 80% stejne jako v tisicich predeslych MMO. Trosku uz me prislo nudne vrazdeni zombiku, ale predpokladam ze dal budou jine verze zombiku, ci tu a tam humanoidi nebo jine zvireci potvory... nevim.

skill system/deck - no je to zase neco jineho nez je clovek zvyklej. Zezacatku asi opravdu zajimavej a variabilni. Pozdejs proste clovek prijde na to co je nejlepsi pro nej na PvE, co na PvP a variablita a vse kolem je tatam, lidi po "X" mesicich hrani nebude bavit sedet na deckem 3 hodiny a vymejslet.... asi stejne jako v Daiblu 3 hodiny kempovat aukci

moje shrnuti
nevim, hra me rozhodne nenadchla, nevidim v ni nic prevratneho, atmosferu to pro me nema... mozna ze tomu dat vic casu, dohrabat se dal, stavet par zajimavych buildu a zahrat si vic lidma by mohlo bejt zajimavejsi. Rozhodne bych za toho nebyl ochoten platit mesicni polatky, prijde mi to spis jako nejaka freeware hra, kde by si tvurci mohli rict o par dolaru na F2P, pripadne z prodeje hry takove.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/07/2012 :  11:09:30  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky jsem nakonec dosel k zaveru, ze to neni hra pro me a to jsem vazne velkej world of darkness nerd, ke kterymu ma ten setting hodne blizko.

Ono si to bere inspiraci z kde ceho, napriklad z Exaltu, z Lovecraftova Mythosu, z bible, atd. Designeri z Funcomu navic dobre umej naznacovat, ale nevysvetlovat, takze se postupne otevira spousta naznaku, o kterych muzes premyslet, co vlastne znamenaji. Napriklad postava Khalida je velice zajimava, primo ve hre se par hodne zajimavych odkazu na biblicke pribehy.

Pekny je taky exploit tradicniho Egyptskeho "pretesavani vyvesnich stitu", kdy s nastupem noveho faraona prislo nove nabozenske dogma a vsechny stare napisy byly pretesany na jejich nove verze. Takovych veci je tam celkem hodne.

quote:
Grafika na max je super... bohuzel jen prostredi. Postavy hodne ztracej.

S timhle souhlasim, hlavne po strance animaci a customizace postav. Nejak nechapu, proc je character creation v TSW hodne slabym odvarem tehoz v AoC, kdyz jde o stejnou firmu a stejny engine...

S animacema to je jeste horsi, kdybych si mohl vybrat, tak vsema deseti beru animace ze staricke Anachy Online :)

Jeste vic mi snad dojem kazi "animace a zvuk" healovani, konkretne u fist. Z toho proste nemam vubec dojem, ze healuju, proste zlo.

quote:
Skilly a decky jsou obrovska nuda. Progres charu je i pres vsechno to pekny maskovani porad ryze vertikalni, takze vazne neni rozdil mezi TSW a milionem dalsich mmo.

Progres je vertikalni jen ze zacatku, pokud tedy nechces hned od zacatku experimentovat (coz klidne muzes). Cim dal se do hry dostavas, tim vic se zacnou projevovat benefity variability tveho charu. Pokud pojedes jeden cookie-cutter build, tak proste ani zdaleka nebudes dosahovat optimalni efektivity, specializovane decky te vzdycky v dane oblasti prejedou. A pokud chces specializovane decky, tak to znamena velkou sirku zaberu, a tedy horizontalni character progression.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 19/07/2012 :  21:20:27  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by huhla

k tomu craftu - neni potreba to rucne rozdelovat, levym tlacitkem kliknete na stack matrose a pak do craftovaciho okna klikate pravym tlacitkem na prislusne policka

Dik moc ! Ani nevies, ako ma to potesilo :)

MMO traveller
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 20/07/2012 :  09:47:24  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Po cca 10 dnech hrani mam na SW cca nasledujici nazor:

- genialni atmosfera v hlavni dejove linii, snad poprve jsem v onlinovce opravdu poslouchal co mne rikaji a tesil se jak to bude pokracovat
- spousta podobne kvalitnich questu (napr dejova linie v zabavnim parku v SC mne naprosto vzala - bylo to jak hrat film), dobre napady v sabotage a investigation questech - i kdyz zrovna asi 2 sabotage q je jedina vec co jsem preskocil, protoze mne to vylozene sralo :)
- naproste minimum questu typu "jdi prez celou mapu, zabijej krysy a zbirej jejich predkozky"
- vymazlene mapy - spousta napadu, plne contentu - uz dlouho jsem takhle pekne udelane zony nevidel
- combat system - klasicky tab target, nic noveho proste to co ma 95% her dnes
- skill wheel - z pocatku to vypada super a tvari se to jako ze clovek bude mit duvod farmit AP do nekonecna - neni tomu tak. Pokud si date trochu casu a prostudujete si co ktery skill dela (coz jde diky search funkci primo ve hre krasne) tak dopadnete jako ja - cca ke konci Solomon Islandu hotovej v podstate idealni build a dal neni moc co predelavat - a jelikoz se kratce nato dostanete do situace kdy mate namaxovane skilly na vsechny talismany a 2 zbrane tak se najednou progress scvrkne jen an equip
- PvP je snad jeste horsi nez v SWTOR - onehit fest, pro mne naprosto nezabavne
- balance - klasicky FUncom - cili neexistujici - jsou zbrane co jsou o nekolik trid jinde nez jine a pokud si clovek na zacatku vybere spatne tak ho ceka mnoho frustrace - naopak pri spravnem vyberu prochazi contentem jak horky nuz maslem
- po dojeti main quest linie zbyva jen farmit normal - elite - nightmare dungy aby clovek ziskaval 10.1 10.2 10.3 10.4 equip..... jsou lidi co to bavi, ja mezi ne nepatrim bo chodit furt dokola 20min runy 1 dungu pro mne neni predstava zabavy

Result - pristupoval jsem k tomu jako k online singleplayerovce a pribehem a nebyl jsem zklaman 10 dni zabavy za 700 je super pomer vykon cena.

Edited by - brutus on 20/07/2012 09:50:19
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,53 seconds. on eygor Snitz Forums 2000