Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Fallen Earth
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 06/03/2010 :  18:53:47  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja uz teda nevim, co jsem popisoval a nehodlam to nikde hledat, ale vetsinou popisuju, co vidim. Nenasazuju si predtim naky specialni ruzovy bryle, ktery mi to zkraslej.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 14/03/2010 :  11:20:14  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Jenom jeste poznamecku - konecne jsem si poradne precetl podminky te jejich akce a musim se opravit. Jestlize se nekomu podarilo ziskat ten klic, tak ma hru zadarmo, protoze je to product key. pokud ho aktivujete do konce brezna, tak mate i 30 dni zdarma, jako by jste si tu hru koupili. Pokud ho neaktivujete do konce brezna, kic bude porad platit, ale bude to bez 30ti dnu zdarma. Protoze je to product key na trial, logicky to bude chtit pri registraci nastavit kartu na placeni. Ta sleva 50% na hru plati pro kazdyho, kdo si hru koupi v eshopu fallenearth.com do konce brezna.

Je mi jasny, ze kdo chtel, tak si to sam zjistil, ale vime jaky lidi jsou :)

Kdyby mel nekdo zajem, tak bych mozna mohl sehnat dva product klice.
Go to Top of Page

hvezdosvit
Starting Member

hvezdosvit

45 Posts

Posted - 15/03/2010 :  09:03:45  Show Profile Send hvezdosvit a Private Message  Reply with Quote
Mel bych zajem o jeden ten product key s triceti dny. Nesynchronizovali jsme se s kamosem pri akci na mmorpg.com a uteklo mi to..

Tak jestli nekdo klic mate a uz vite, ze ho nevyuzijete, dejte prosim vedet. Deset dni na vyzkouseni je pro me malo, nemivam cas zdaleka kazdy den. Diky
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 22/05/2010 :  11:15:08  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
http://pc.ign.com/dor/objects/905848/fallen-earth/videos/fallenearth_trl_praise_51910.html

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

misak13
Starting Member

1 Posts

Posted - 07/12/2010 :  15:10:38  Show Profile Send misak13 a Private Message  Reply with Quote
Cau cau. Hraje nekdo fallen earth? mam par lidicek kteri by to hcteli hrat tak sekoukame po nejake ceske bande.

Jinak tedy Nazdarek CzH. pokud tu je este nkdo ze stare gardy UO :D
Go to Top of Page

Zoltanus
Starting Member

26 Posts

Posted - 08/12/2010 :  14:02:28  Show Profile  Send Zoltanus an ICQ Message Send Zoltanus a Private Message  Reply with Quote
Zdar, mrkni na www.fallenearth.xf.cz , CSF je fajn parta lidí, pravidelně online bývá +-6 lidí.

Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg
Danargus-orc-shaman-WoW
Hrobnik-TR-sapper
Zoltak-assassin-AoC
Zoltak-pasák squigů-WHO
Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 09/12/2010 :  23:35:22  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Taky na to tedka koukam, hral sem betu a ted parim po roce a pul trial a zmenilo se toho teda dost, ale furt se nemuzu zbavit toho ameterskeho nadechu :(
Ale coz je to jedna z mala MMOFPS a to se pocita!!!
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 10/12/2010 :  15:36:30  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Předělali nějak ty animace a pohyb postav?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/12/2010 :  02:41:20  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
me se to proste desne libi, je to podle me perfektni hra na urovni Ackovej MMO, kdo ma rad Fallout tak je to must. Navic je tam i cz gilda co hrala Tabulu Rasu. Skoda ze to boians nehraji, bych do toho sel. me se to libi.. ma to skvelou grafiku, animace taky (nevim jake byli drive), sou tam questy, super crafting..velkej svet na objevovani..spousta frakci.. skryteho contentu ve stylu neocron..(tzn nekde 30km v prdeli je bunkr a neco v nem..) jen tam dat housing ;-D mohli by dat aspon nakekj casove nelimitovanej trial.. omezenej levelama..

skoda no, jak rikam mit aspon 2-3 lidi co do toho pujdou, tak do toho jdu. ta hra u me nema chybu. ze je tam pvp jen nekde me vubec nevadi.. ve wowku je pvp taky jen nekde a co.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 17/12/2010 :  09:26:42  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju s freelancera z Tabuly a zatim fajn, cz hracu je dost :)

edit: btw Rode http://games.tiscali.cz/recenze/fallen-earth-49813 tady jsi tomu docela nalozil, co ta nahla zmena nazoru?

Edited by - Mag1cWalker on 17/12/2010 09:29:53
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 07/01/2011 :  11:44:53  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Jako FE jede, prijde mne to ze ta firma ma paradni marketing protoze podbne akce se dejou furt (souteze, slevy, bonusy) a ted tohle...

Welcome to the Apocalypse!

It’s a crazy time and fellow survivors need your help! Don’t let your Wasteland adventures end. For a limited time, you can upgrade your trial account to a premium account today for only 14.99 USD! That’s $5 off a boxed copy! With your upgrade purchase, you’ll receive:

30 days of free play time (plus keep any time remaining on your trial!)
Your choice of an exclusive in-game item
LIMITED TIME BONUS: Get a FREE SECOND COPY with in-game item for a buddy when you upgrade! (That’s under $7.50 per copy)
Plus, once you upgrade your account, you will have full access to all Fallen Earth features (this includes features currently restricted to trial users, like mail, trading, auctions, vaults and more)!

This special offer is for a limited time and ends January 13.
Go to Top of Page

Wawar
Starting Member

25 Posts

Posted - 03/02/2011 :  14:22:33  Show Profile  Visit Wawar's Homepage  Send Wawar an ICQ Message Send Wawar a Private Message  Reply with Quote
Ted právě beží akce na stránkách http://www.alienwarearena.com/giveaway/fallen-earth

pokud se to propojí přes trial jsou myslím dva měsíce zdarma + plná hra + zbran to už není špatné ne ?

=BiA= Steel panthers
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/02/2011 :  18:25:21  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
onen ucet z alienware lze pouzit k prodlouzeni vaseho stareho FE uctu.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2011 :  13:51:13  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Nechal sem se zvyklat a zkousim ted trial, ke kterymu sem si vyzadal ten kod na hru + mesic zdarma. Vubec nic sem od toho necekal a sel sem to zkusit jen kvuli kamosovi. Abych se priznal, tak sem mel v umyslu to po nalogovani rovnou odinstalovat. Hraju to ted asi 4tej den a zatim mam lvl 11 + rozjetejch par craftu na vyrobu zbrani a munice + armory. Tezko rict, jestli po uplynuti dvou mesicu budu hrat dal, nebo jestli vubec ty dva mesice vydrzim. Mozna se z tohoho ale stane po DF moje dalsi long term mmo.

Zazitky newbika, kterej vstoupil do rozjete hry:

Prvnim prekvapenim byla grafika
Pamatuju si na screeny a videa z bety to tusim bylo a od te doby sem hru prestal sledovat. Grafika pro me neni dulezita, ale to co sem tenkrat videl bylo strasny. Graficky ted, je to na velice dobre urovni a i atmosfera je skvela. Nezlobil bych se kdyby bylo vsechno trosku temnejsi, rozmlacenejsi a celkove byl videt vic dopad apokalipsy, ktera svet Fallen Earthu postihla. Takze grafika me opravdu prekvapila a nemam s ni vubec problem.

tvorba charu
Rad si vzdycky svyho pandulaka poradne vyladim. Videl sem uz rozmanitejsi character creation (AoC), ale videl sem zase nekolikanasobne horsi (WoW, WHO, DF, LotRO, atd.). Moznosti je vcelku dost a da si myslim vytvorit vcelku dost unikatnich charu. Co je ale ve FE opravdu vymazleny je potom rozmanitost itemu. Takze Vas char muze vypadat naprosto unikatne a to uz i na low lvlech. Co sem videl u vendoru nekolik druhu, rukavic, tricek, bundicek, klobouku atd. Po meste pobihaji lidi a kazdej vypada uplne jinak. Prijemna zmena oproti ostatnim mmo, kde vsichni noobici vypadaji +- stejne a vsichni veterani taky. Navic v craft skillech vidim, ze se daji vyrabet barvy a natery, takze predpokladam a casto i vidim, ze si lidi barvi hadry, motorky a auta podle sebe.

Craft
Ten je tu myslim hodne povedenej. Craftu sem se nevenoval snad v zadne mmo (s vyjimkou zkouseni trialu vanguardu). Craft me zatim v kazde hre naprosto odpuzoval. Tu ale dokazu litat po mape nekolik hodin tezit nody, shanet recepty, vyrabet si naboje atd. Hlavni plus vidim v tom, ze se to vsechno da delat klidne i pri plneni nakyho questu, nebo presouvani. Proste to clovek dela tak nejak automaticky. Jede kolem nody tak ji sebere. Takze jen jezdim, hraju, plnim questy a u toho sbiram suroviny. Jen si pak naklikam co chci vyrabet a hraju vesele dal. Ze zacatku sem se tomu dost divil, ted si ale rikam, ze tohle bylo vlastne to proc sem craft nikdy nedelal. Treba jako v DF stat hodiny u nejakyho workbenche a sledovat progress bar porad dokola, proste na palici. Stejny ve wow a dalsich hrach. Craft pro me byla jen ztrata casu.
Navic mam z craftu o to vetsi radost, ze vsechno co vyrobim je prodejny a pouzitelny. Craft tu clovek opravdu potrebuje na ty nejzakladnejsi veci. Takze ho musim delat soubezne s hranim. Ne jak v ostatnich mmo, kde se naprel vyleveli postava a pak az clovek nevi co by samou nudou delal tak namaxuje craft.

Combat, pve a pvp
Zatim tezko neco hodnotit. PvE mi diky me ultimatni zbrani prijde vcelku easy. Zatim se ani neobtezuju nejakym pouzivanim skillu ktery mam v hotbaru a vse resim head shotem z kuse pripadne dorazenim mou vzduchovkou snipershot. Verim a zaroven doufam, ze trosku prituhne, ale momentalne to ani moc neresim, protoze v plno vecech jeste plavu a s hrou se zatim seznamuju, takze se kolikrat neda poradne soustredit na samotnej boj.

PvP jsem zatim nehral. Dal sem dva duely s kamosema a myslim ze me to bude bavit. Proste PFS prvky v MMO je to co od mych budoucich her ocekavam.

Co se tyce lagu, warpu, problemu s hitboxem tak sem nic takoveho nezaznamenal. Vse jede jak ma. Sem tam nejakej mob zawarpuje, ale i presto ho trefim pokud sem miril na nej.

Svet, velikost mapy, teren a rozmanitost mobu
Sem porad ve startovni lokaci. Ze zacatku na me hra pusobila puste. Coz myslim bylo i cilem. Svet po apokalypse asi nebude oplyvat vegetaci a architektonickymi skvosty na kazdem kroku. Ted po procestovani 1/4 startovni lokace (sectoru 1) jsem spokojen. Misty by mozna neskodilo pridat nejakou rozmlacenou cerpaci stanici, nebo nejakej vrak neceho aby to tu pustinu trosku rozbilo, ale ne nijak nutne.

Mapa bude asi hodne velika. Tezko hodnotit, ale myslim si ze to bude jedna z mala MMO, kde je herni svet opravdu velikej.

Mobu sem tu moc druhu zatim nevidel, ale na to ze to hraju teprve 4tej den tak to neni nejhorsi. Kdyz si vzpomenu na WoW PvE focused hra, tak tam sem prvni 4 dny zabijel taky porad jen, prasata, papousky, pavoucky, nejaky orciky nebo undeady, proste par mobu porad dokola. Verim, ze tu to nebude jiny.

ZaveremFE me opravdu prekvapil. Tuhle hru jsem totiz pred casem totalne odepsal a diky tomu me ted mela moznost prekvapit v dobe, kdy uz ji odladili. Hrat ji tenkrat v bete, tak si ji dnes asi jen tezko zkusim a budu z ni nadsen. Ted mam moznost si uzivat opravdu dobrou mmo, bez bugu. Tezko rict na jak dlouho, ale zatim to zabava proste je.

Sok pro hrace prichazejiciho z DF, kde Devove totalne kali na jejich platici zakazniky. GM me v FE samo od sebe napsalo, ze se na me naportil aby zkontroloval spawn bosse. Vzdy jedno GM v help chatu, kde noobum pomuze s jakymkoli problemem a zodpovi, poradi, proste sem neveril vlastnim ocim. Clovek si hned rekne "hmm, tu o ty lidi vazne stoji". I ostatni hraci radi a pomahaji, proste uplnej opak DF. V DF se na vas kazdej leda tak vysere a hlavne GM a dev team. Vazne nebe a dudy. A to v DF sem hezky platil a support veskerej zadnej. Tu sem si nekoupil ani hru a ani mesicni poplatek a dva mesice tu muzu griefovat GMka svejma newbie dotazama.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 09/03/2011 14:13:21
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 09/03/2011 :  14:07:57  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Hmm, to docela cumim. Ja to hral po launchi asi mesic (s dlouhyma prestavkama v tom mesici teda) a byl to des. Pak jsem zkousel nakej ten jejich trial a byl to stejnej des.

Co me nejvic sralo, tak bylo:
- neoptimalizovana mesta, kde slo FPS uplne do prdele na kterykoli sestave.
- combat byl takovej nemastnej neslanej. Zamerovani dobry, ale nebyl tam citit ten impact proste. To se zlepsilo?
- hodne lagu... ale fakt hodne.
- celkove desne pusty prostredi. Jasny, je to wasteland, ale cestovat pul hodiny nekam a po ceste potkat jednu zmutovanou kozu, to je proste boring.
- na ty posledni zony se totalne vysrali, za tom jim hodne lidi leavlo.
- crafting ackoli prohlasovali, jak je revolucni, byl to joke. Je to crafting jako v kazdy levny asijsky wow kopii, akorat se musi cekat real-time. Bylo to dobry v tom, ze sis musel treba sam udelat strelivo, ale hodne rychle to ztratilo na vyznamu, protoze v AH bylo tehle veci strasne moc a za levnou cenu.
- priserny animace. A navic zadny efekty u specialnich uderu.

Co si pamatuju, tak nedavno byli pred krachem a museli kicknout hodne zamestnancu.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 09/03/2011 14:12:45
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 09/03/2011 :  14:12:21  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Fallen Earth je nářez. Přistupoval jsem k tomu podobně jako Gorf a šel do toho protože mě natáhla mašinérie jejich výkonýho marketingu a už jsem zůstal.

Nechci tu rozpatlávat co jsem psal poslední týden na naše fórum, čili vás rovnou odkážu tam.

http://www.boiians.glh.cz/index.php?board=39.0

Svoje zážitky nooba jsem popsal, nafotil a napostoval do topicu "Fallen Earth" stači prolistovat poslední 3 strany.

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2011 :  14:31:44  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Report od M.C. doporucuju precist. Ctl sem si to pri stahovani clienta a instalovani hry a musim rict ze me to vcelku natesilo. Sice jsem porad tak nejak cekal, ze to po par minutach hrani smazu, ale nakonec se tak nestalo :D.

Jace:
Nevim, tezko hodnotit. Hraju to fakt jen chvilku.
quote:
- neoptimalizovana mesta, kde slo FPS uplne do prdele na kterykoli sestave.
Hraju na max detaily. Sem tam nejakej FPS drop, ale to jen kdy prijizdim nekam kde je vic lidi. Nic zasadniho. Hra slape opravdu pekne na mem prumernem stroji. V pripade snizeni detailu, verim, ze bych nezaznamenal vubec nic. Ja si ted ale rad dopravam ultrahigh detaily.

quote:
- combat byl takovej nemastnej neslanej. Zamerovani dobry, ale nebyl tam citit ten impact proste. To se zlepsilo?
Netusim. Hraju to necelej tyden a moby zabijim na dvema ranama do palice. M.C. ma vyssi lvl, tak mozna bude schopnej rict jestli je to dal zazivnejsi, ale myslim si, ze rikali, ze se to dal vcelku otoci a clovek se uz musi vic snazit. Ja to mam ted jako takovej deathmatch. Jen beham skacu a sazim headky mobum okolo tak ze kamos, kterej se mnou beha v parte ani nestiha lootovat.
quote:
- hodne lagu... ale fakt hodne.
Lag sem snad zadnej za cely 4 dny nezaznamenal.
quote:
- celkove desne pusty prostredi. Jasny, je to wasteland, ale cestovat pul hodiny nekam a po ceste potkat jednu zmutovanou kozu, to je proste boring.
Netusim jak to bylo predtim. Ted je to porad pusty, ale rozhodne ne tak moc jak sem cekal. Sem tam to pusty je, to jo, ale vetsina mapy je poseta ruznejma troskama, taborama, cerpacima stanicema a ja nevim cim. Neni to tak strasny, nebo mi to tak aspon neprijde a to si myslim, ze po tehle strance jsem vcelku narocnej. Spis mi vadi, ze je to na muj vkus porad jeste dost uhlazeny. Ja bych chtel ten svet vic zlikvidovanej a zmutovanej. Rozmlaceny vsechno a vsude. Bida, zmrzaceny deti, lidi bez koncetin plazici se po zemi zebrajici o kurku chleba. Drsnej humor z falloutu na kazdym kroku. Ve mestech gangy deti, kteri ti vybili inventorar. Moznost tyhle deti strilet a tak. Trosku uchylny ja vim, ale proste bych chtel vic te temny stranky z falloutu :D.
quote:
- na ty posledni zony se totalne vysrali, za tom jim hodne lidi leavlo.
Nevim, nebyl sem tam, ale pocitam ze za tu dobu to dodelali.
quote:
- crafting ackoli prohlasovali, jak je revolucni, byl to joke. Je to crafting jako v kazdy levny asijsky wow kopii, akorat se musi cekat real-time. Bylo to dobry v tom, ze sis musel treba sam udelat strelivo, ale hodne rychle to ztratilo na vyznamu, protoze v AH bylo tehle veci strasne moc a za levnou cenu.
Tezko rict. Jestli neco v MMO nestnasim tak je to craft. Tu ho ale jedu a vubec mi to nevadi a hlavne mi prijde ze ma smysl. Co slysim tak munici si dela porad kazdej sam i na vyssich lvlech.
quote:
- priserny animace. A navic zadny efekty u specialnich uderu.
Me prijdou animace v pohode. Nejaky specialni effekty jsou to posledni co bych tu chtel videt. Nejaky brevny efekty a ja nevim co patri do korejskejch sracek, ne sem :D.

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 09/03/2011 :  15:09:35  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Tak ty efekty jsem nemyslel, ze by se mela po rane pazbou objevit duha a po ni se probehnout jednorozec, ale ze predtim fakt nebylo poznat, ze jsem nejakou abilitu spustil.

Asi zkusim trial. Ty screeny vypadaji, ze po graficky strance na tom zapracovali.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/03/2011 :  15:25:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Tak ty efekty jsem nemyslel, ze by se mela po rane pazbou objevit duha a po ni se probehnout jednorozec, ale ze predtim fakt nebylo poznat, ze jsem nejakou abilitu spustil.

Asi zkusim trial. Ty screeny vypadaji, ze po graficky strance na tom zapracovali.

jednorozec je fakt moc k duze odjakziva patri trpaslik se sudem zlata

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2011 :  15:32:21  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:

No jestli mas porad hru, tak co sem pochopil tak tim kodem, kterej dostanes po registraci na tom alienware nebo jak si muzes upgradnout i stavajici ucet a dostat tak mesic zdarma na svem starem uctu.

Edited by - Mandorallen on 09/03/2011 15:33:12
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 09/03/2011 :  15:49:45  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Upgradnout? Jako myslis reaktivovat? To asi stejne porad musis zaplatit ten prvni mesic + dostanes dalsi za kod.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 09/03/2011 :  15:55:54  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

quote:

No jestli mas porad hru, tak co sem pochopil tak tim kodem, kterej dostanes po registraci na tom alienware nebo jak si muzes upgradnout i stavajici ucet a dostat tak mesic zdarma na svem starem uctu.

nefunguje!!! Alespon mne! Mam koupenou hru a nemuzu reaktivovat klicem od alienu... Dava to i docela logiku pac ten klic od AW je product key, ktery uz jednou mam...

Edited by - Mag1cWalker on 09/03/2011 15:56:23
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2011 :  15:58:27  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Podle toho co ctu zde by to tak ani bejt nemuselo. Zkus, nic za to nedas... Zaregistruj se a do account management si dej ten kod z alianware. Bud te to pusti, nebo si kod schovas az pro ten trial co si udelas.
quote:
Originally posted by Rodier

onen ucet z alienware lze pouzit k prodlouzeni vaseho stareho FE uctu.

Edit: aha tak sorry. Jestli to Magic uz zkousel a neslo to tak to asi nejde :D.

Edited by - Mandorallen on 09/03/2011 15:59:23
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 09/03/2011 :  16:11:47  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Pro trial acc to pujde urcite, ale pro koupenou hru :( No mne to proste neslo...
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 09/03/2011 :  16:27:41  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Mám pocit, že psali, že to jde napsat někde ve hře?? Ten kod?

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 09/03/2011 :  16:33:18  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ne. Ve hre zadavas jen kod na tu bouchacku a naboje. Ten kod na mesic zdarma + upgrade trial uctu na plnohodnotny ucet se zadava v account managementu.

Go to Top of Page

Mrtvola
Starting Member

Mag1cWalker

5 Posts

Posted - 10/03/2011 :  12:53:22  Show Profile Send Mrtvola a Private Message  Reply with Quote
Zdar, jsem jeden z CSF a registroval jsem se abych vám zodpověděl případné otázky :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/03/2011 :  13:10:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrtvola

Zdar, jsem jeden z CSF a registroval jsem se abych vám zodpověděl případné otázky :)

Jak přesně zněla otázka života, vesmíru a vůbec, na kterou odpověď zní 42 ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 10/03/2011 :  15:53:40  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Noo tak stahovalo se to se vsema patchema asi 6 hodin a vysledek teda... Porad je ten combat spatnej. Urcite tam jsou velky problemy na melee hit detection, kdy jsem treba dostaval rany od mobu 10 metru za mnou, nasledne se portli (zaslidovali) primo ke mne. A to samy jsem mohl i ja.
Tezko rict, jestli to byl nakej prechodnej lag, ale stavalo se to skoro pokazdy.
Je tam i desync mezi zasahem a jeho vyhodnocenim. Radsi jsem si udelal test na pingtest.net, jestli to treba neni u me ale ne.

Jako asi to muze bejt dobra hra z dlouhodobyho hlediska, ale ja se pres spatnej combat nedokazu prenyst. Prece jen neco, co budu delat 90% herni doby (kdyz nebudu klikat na AH, abych si koupil levnou munici), musi bejt naprosto vymazleny.

Animace bohuzel porad stejny. Ty postavy chodej jak porouchany roboti a stejne i machaj zbranema.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 10/03/2011 15:56:25
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 10/03/2011 :  16:41:34  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Noo tak stahovalo se to se vsema patchema asi 6 hodin a vysledek teda... Porad je ten combat spatnej. Urcite tam jsou velky problemy na melee hit detection, kdy jsem treba dostaval rany od mobu 10 metru za mnou, nasledne se portli (zaslidovali) primo ke mne. A to samy jsem mohl i ja.
Tezko rict, jestli to byl nakej prechodnej lag, ale stavalo se to skoro pokazdy.
Je tam i desync mezi zasahem a jeho vyhodnocenim. Radsi jsem si udelal test na pingtest.net, jestli to treba neni u me ale ne.

Jako asi to muze bejt dobra hra z dlouhodobyho hlediska, ale ja se pres spatnej combat nedokazu prenyst. Prece jen neco, co budu delat 90% herni doby (kdyz nebudu klikat na AH, abych si koupil levnou munici), musi bejt naprosto vymazleny.

Animace bohuzel porad stejny. Ty postavy chodej jak porouchany roboti a stejne i machaj zbranema.

Hele to je nějaký divný, já to na běžné lince od UPC pososal a popatchoval do půl hodiny a s žádným desyncem jsem se nesetkal. Když hraju se střelnou zbraní, je ta odezva hry natolik přesná, že když mířím mobovi na hravu a on s ní o kousek uhned tak mu to proletí kolem ucha, co se týče mele, jediné co se mi nelibi je fakt, že vždy mlátíš jen ten jeden cíl na kterej míříš, ale možná ti nějaké vyšší ability umožní i AOE, nevim. Každopádně se zásahy nemám problém, naopak je super, že můžeš mířit na hlavu.

Myslím že podle toho co popisuješ máš nějaký problém s netem, nebo jsi měl nějaký problém s netem.

Co se týče animace postav, řekl bych že po těch deseti letech co ty onlajnovky hraju nějaký úsudek mám a model postavy a jejich rozhýbání je ve Fallen Earthu na vysoké úrovni, stačí si jen projen všechny emoty a pohyby, ostatně, přidávám jedno sportovní video, není extra akční, ale vybral jsem ho právě kvůli tomu, že je tam dost pohybu.

http://www.youtube.com/watch?v=5fL6pDKUGLg&feature=player_embedded#at=324

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 10/03/2011 :  16:53:35  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Hmm, ja mam taky prave UPC. Treba to melo slabou chvilku.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Mrtvola
Starting Member

Mag1cWalker

5 Posts

Posted - 10/03/2011 :  19:54:32  Show Profile Send Mrtvola a Private Message  Reply with Quote
Musím říct, že problémy s odezvou tu opravdu jsou a je to tím, že servery hry jsou v americe, tajně sníme o EU serveru, ale zatím to na něj nevypadá. Z té lepší stránky, většinou se ta prodleva pozná až u pvpčka a to zas ne pokaždé... já osobně už jsem kvůli tomuhle párkrát unsubnul, ale poslední dobou se s tím prakticky nesetkávám (i když, dá se to využít i proti nepřátelům :D). Otázku na odpověď 42 neznám, v mém průvodci po galixii jsem o tom nic nenašel, asi mám zastaralé vydání. Jo a k animacím... od začátku hry už s něma párkrát pohly a musím říct, že k lepšímu, ano vypadají trochu divně, ale jsou nejreálnější co v mmo znám. Pokud můžete, můžete zkusit 1ní část nového combat systému na PTS serveru. Prakticky ho překopají celej - na pts je pouze první část vývoje k otestování bugů, rozhodně se nejedná o kompletní combat systém ;)
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 10/03/2011 :  21:05:50  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrtvola

Musím říct, že problémy s odezvou tu opravdu jsou a je to tím, že servery hry jsou v americe, tajně sníme o EU serveru, ale zatím to na něj nevypadá. Z té lepší stránky, většinou se ta prodleva pozná až u pvpčka a to zas ne pokaždé... já osobně už jsem kvůli tomuhle párkrát unsubnul, ale poslední dobou se s tím prakticky nesetkávám (i když, dá se to využít i proti nepřátelům :D). Otázku na odpověď 42 neznám, v mém průvodci po galixii jsem o tom nic nenašel, asi mám zastaralé vydání. Jo a k animacím... od začátku hry už s něma párkrát pohly a musím říct, že k lepšímu, ano vypadají trochu divně, ale jsou nejreálnější co v mmo znám. Pokud můžete, můžete zkusit 1ní část nového combat systému na PTS serveru. Prakticky ho překopají celej - na pts je pouze první část vývoje k otestování bugů, rozhodně se nejedná o kompletní combat systém ;)

Vznáším první dotaz, popiš zkušenosti s 1.8 z PTS :)

Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 10/03/2011 :  22:05:35  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Ten kombat mne zajima velice, povidej, mne na FE sral dost, sice fajn napad ale blbe provedenej, nulovy hitboxy a laxni boj :(
Go to Top of Page

Mrtvola
Starting Member

Mag1cWalker

5 Posts

Posted - 13/03/2011 :  14:19:03  Show Profile Send Mrtvola a Private Message  Reply with Quote
mno... od začátku hry se ten combat system snaží vylepšit, v patchi 1.4 bylo tolik změn, že poprvé dali hráčum možnost plného respecu, v 1.7 snížili obranné schopnosti hráčů, speed stacking atp. takže žádní nesmrtelní už nejsou (taky zvyšování dodge se stalo nepotřebným pro pve i pvp) ... bohužel speed stacking a hot stacking přetrvali, snížili se stuny, ale melee má pořád 2s stun a knockdown, takže je lehce přesílené, kdyby zrušili hot a speed stacking a vybalancovali stuny tak stávající system je dost dobrej... a i tak se poslední dobou rozmohly parádní pvp boje o haiattu v s3... (hlavní rozdíl mezi 1.4 a 1.7 je ten, že v 1.7 je i 40 lvl schopnej zabít lvl 50 v plné pvp zbroji ... sám se od toho lvlu účastním bojů v haiattě)

a teď k 1.8, tenhle patch upravuje combat systém kompletně a na PTS je pouze jeho část, stále se na tom dělá, ještě jsme neviděli capstony atd. každopádně tenhle patch v podstatě bude nutit hráče ke větší kooperaci a specializaci, takže už bude i možnost udělat si support build nebo healera... ještě snížili obrané a léčící schopnosti hráčů a zdůraznili nutnost bojovat po boku stejné frakce (některé group healy prostě v partě vyléčí jen stejnou frakci)

je mnohem větší důraz na čistý dmg způsobený zbraněmi, všechny schopnosti je možné použít s libovolným typem zbraně protože dosah skillů a mutací se teď počítá podle zbraně kterou máte v ruce... je trochu šílený, že melee může používat schopnosti sniperů na blízko a naopak, ale mě se to líbí :) hlavně je to maximálně funkční... osobně si myslím, že ten patch bude dost zajímavej, někteří sice říkají že melee vymře, ale podle mě to není pravda, akorát nebude možné běžet s melee napřímo proti puškařovi přes otevřený prostor (a tak to taky mělo být od začátku)

každopádně jsou nám zatím jen přístupné schopnosti atp, které vývojáři potřebovali otestovat, na komplení combat systém si ještě musíme počkat
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 13/03/2011 :  14:38:00  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Co si pamatuju, tak melee bylo silene OP, takze jestli to sundaj a bude to spis ranged combat, tak je to imo lepsi (ve fantasy hrach ranged aka zastupy magicu, co do sebe prazej firebally, a nekde uprostred se mota chudak knight nesnasim, ale prestrelky ve FE jsou neco jinyho).

Stun na 2 sekundy, to jsem nikdy nepochopil, k cemu je to tam dobry. 2 sekundy je prilis malo na to, aby to z tebe nekdo sundal, ve velky bitce to nedela zadnej rozdil... takze jedine snad pro 1 vs 1 nejaky pvp ego boost bitky. Podle me spatnej design. Bud to odtranit uplne (lepsi varianta, plny znemozneni kontroly nad postavou maji fakt jen pve hry nebo radoby pvp tituly), anebo to dat treba na 8s. Kdyz to muze dat jen melee, tak nehrozi nejakej abusement.

MMOs failed.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/03/2011 :  17:47:30  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Poslal jsem pár nových obrázků z mého aktuálního hraní na Boiianské fórum, čili koho zajímá jak to drtí nováčci v pre 1.8 tak prosím ..

http://www.boiians.glh.cz/index.php?topic=138.msg5554#msg5554

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 13/03/2011 :  22:12:02  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Nemám tě rád, mlekaři Dane!
Tak už jsem taky nainstalil, jsem zvědav, jak se to od bety změnilo.
Sem level 9, dělám quest na pneumatiky a šetřím na pejska :)
Go to Top of Page

Mrtvola
Starting Member

Mag1cWalker

5 Posts

Posted - 14/03/2011 :  09:41:59  Show Profile Send Mrtvola a Private Message  Reply with Quote
stuny a buffy na rychlost budou v 1.8 odstraněny úplně ;) ... ale na obhajobu stunů ve velký bitce musím říct, že to fakt pomáhá, třeba jeden knockdown, 2s a nepřítel má o 50-80% míň hp nebo je mrtvej... navíc když se nehýbe můžete mu v klidu nahodit dotky, zpomalovačky atp kdyby měl stun 8s tak bys žádné jiné skilly ani nepotřeboval :) stačil by stun a v klidu někoho umlátit... musím si pořídit fraps a někdy ty boje v haiattě nahrát :)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/03/2011 :  09:28:01  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Ne. Ve hre zadavas jen kod na tu bouchacku a naboje. Ten kod na mesic zdarma + upgrade trial uctu na plnohodnotny ucet se zadava v account managementu.

Keys Remaining 0
... nemate nekdo volnej klic?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Mrtvola
Starting Member

Mag1cWalker

5 Posts

Posted - 16/03/2011 :  10:59:18  Show Profile Send Mrtvola a Private Message  Reply with Quote
aktivacni doba tech klicu z aliansware tuším vypršela teď někdy v březnu :/ ale trial má taky myslím 30dní ;)
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 16/03/2011 :  11:17:59  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Cože? Ty klíče měly omezenou platnost?

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/03/2011 :  12:01:47  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Omezenou platnost asi neměly, ale bylo jich 50.000. Upozorňoval jsem 05.Března na našem fóru, že je jich tam posledních 3660 kusů, viz : http://www.boiians.glh.cz/index.php?topic=138.75

Ale FE má super marketing, čili si myslám že zase brzo nějaká akce bude.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/03/2011 :  12:08:24  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
kodu na pusky bylo 50.000 a jeste jich pres 40.000 zbyva ale kodu na hru bylo jen 10.000 .. no ale nebyla to prvni takova akce tak snad ani posledni :)

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 16/03/2011 :  13:57:39  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
A zůstali tam ti hráči? V oblastech level 1-10 občas někoho potkám, ale moc "massivně" to nevypadá.
50.000 hráčů na jednom serveru (i když na více mapách) si představuju jinak :)

Edited by - WereHamster on 16/03/2011 13:58:21
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 16/03/2011 :  15:05:03  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Nevim kde jezdis ty, ale ja tam lidi normalne potkavam. Nerikam ze jsou vsude davy lidi a musis se pomalu rvat o kazdyho moba to ne, ale rozhodne to neni spatny nebo krizovy jako v DF.

Kdyby nekdo chtel nejaky ty kody tak ja sem si delal kvuli nabojum tri ucty, takze mam myslim i dva nepotrebny kody na ten upgrade hry :D.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/03/2011 :  15:21:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
me by jeden kod uplne stacil :) poslal jsem ti PM

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/03/2011 :  18:00:31  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Lidí je v FE hromada, možná jsem deformovanej z DF, ale přijde mi to tak. Po městě je hromada měst a městeček a v každým potkáte pár lídí a kolem tady, když jdu do nějakého dungu, většinou tam někoho potkam, Blood Sport funguje, paráda.

Zítra vyjde patch 1.8, aktuální patch nostes jsem přepostoval na Boiiansé fórum.

http://www.boiians.glh.cz/index.php?topic=310.0

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/03/2011 :  11:24:52  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

me by jeden kod uplne stacil :) poslal jsem ti PM

bohuzel to nevyslo ... tak kdybyste mel ten kod nekdo jinej byl bych vdecnej diky ;)

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 19/03/2011 :  23:34:26  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Tak jestli v necem FE rozhodne vede mezi vsema MMO tak je to social... tolik social oblecku, emotu a druhu tance sem jinde snad ani nevidel.

Dnes sem navstivil nove otevrenej Metal Bar v Boneclaw a uplna parada :D bylo nas tam cca 6 a parba jako prase :D. To nuclear blast radio fakt neni spatny. Skejsnul sem tam asi hodinu.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000