Author |
Topic  |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 15/01/2011 : 13:59:49
|
Je to docela dobrej zabijak casu pro android/iphone. Jedna se o docela pekne udelanou mmorpg s docela slusnym contentem (na mobil). Ze zacatku je do levelu 15 free pak je nutno dokoupit platinu a za to si unlocknout dalsi lokace.
Kdyztak dejte vedet. :)
|
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
| |
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/01/2011 : 19:24:08
|
Zni to silene :) |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 17/01/2011 : 19:26:35
|
já to v stáhnul minulej pátek v práci! :D lvl 3 fighter! |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 23/01/2011 : 23:07:30
|
Jakej mas nick? :) Kdyztak si me pridej... Yonabar, Aradidan. Parbaaaa muahahaaa! |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 25/01/2011 : 10:53:04
|
Tipuju to ze to hraje max mesic, takze mu davam max tak jeste jeden:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 30/01/2011 : 09:36:52
|
quote: Originally posted by bitch
Jakej mas nick? :) Kdyztak si me pridej... Yonabar, Aradidan. Parbaaaa muahahaaa!
Drendr! Pustim to tak jednou za tejden ale :)) |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 31/01/2011 : 20:40:20
|
hehe no docela ze me byl zavislak, nez jsem udelal vsechny tri chary na max a vybehal jim best equip. :)) ale jako i ted se tam rad vracim, kdyz zrovna nemam co delat. :) je to fakt pecka na to ze je to na mobilu a i to pvp ujde. :) |
 |
|
|
Topic  |
|